TUTO Hockey 2015–2016 – mistä pelataan ja mitkä ovat panokset?

  • 197 953
  • 768

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Eilisen ottelun nähneiltä kiinnostaisi myös kuulla, miltä näytti Severi Sillanpään pelaaminen? Sopimushan on TuTo:n kanssa tammikuun loppuun. Tiedättekö, onko tässä jotain purkuoptiota? Kyseinen pelaaja on monen liigaseuran tarkkailussa, joten varmaankin viimeistään tuolloin siirtyy korkeammalle sarjatasolle. Mikäli tietysti kaikki menee siihen saakka hyvin... Eiköhän SS saa itsensä pelaamalla kuntoon.
 
Maaleja on mennyt (pl. Jokipojat-peli) enää viime peleissä sen verran, että voittaminen helpottuu. Toki maalinteon terävyydessä ja hyökkäysalueen syöttöjen kovuudessa, varsinkin yv-pelissä on vielä toivomisen varaa.

Mitä tulee Aki Keinäsen peluuttamiseen puolustajana, niin jos nyt oikein luin tilastoja, Keinäsellä oli 5-5 pelissä tehoina 0+1 ennen puolustajaksi siirtymistä. Tietenkin kärsi hieman tarjoilunkin puutteesta. Eli tilastojen valossa, toki vasta pienellä otannalla puolustajana, kannattaa mennä toistaiseksi näin. Vai eikö?

Bonuksena on tietenkin vielä se, että h-alueella 5-5 pelissä Keinäsen ollessa viivassa, hänet pitää merkata paremmin kuin normilaukoja, eli hyökkääjät saattavat saada lisätilaa.

Mielestäni Tuto on pelannut tällä kaudella huomattavasti parempia jääkiekkopelejä kuin eilinen, mutta ilman palkintoa. Tästä on ihan kiva jatkaa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Askaisten Visa kirjoitti:
Mitä tulee Aki Keinäsen peluuttamiseen puolustajana, niin jos nyt oikein luin tilastoja, Keinäsellä oli 5-5 pelissä tehoina 0+1 ennen puolustajaksi siirtymistä. Tietenkin kärsi hieman tarjoilunkin puutteesta. Eli tilastojen valossa, toki vasta pienellä otannalla puolustajana, kannattaa mennä toistaiseksi näin. Vai eikö?

Eikös Keinänen ole vetänyt siitä juhlapelistä alkaen pakkina? Näin olisi 4 peliä puhtaasti pakkina takana. Tehot noissa peleissä 1+1, jotka tulivat juuri edellisestä ottelusta. Tasakentällisin Keinäsen tehot tällä kaudella näyttäisivät olevan 4+1, joista yksi maali tuli edellisestä pelistä, eli ei taida ihan noin huonosti (0+1) ole mennyt puhtaasti pakin paikalta. Parempaan on kuitenkin varmasti olemassa eväät, jos aiempina kausina n. 20 maalia ja 40 pinnaa/kausi on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus. Tämän vuoksi voi mielestäni kysyä, onko Keinäsestä pakkina joukkueelle eniten hyötyä? Pakistossa on ollut ongelmia ja ns. selvä hyökkäävä pakkikin puuttuu, mutta silti itse näkisin Kenin mieluiten hyökkääjänä.

ceeceeäm kirjoitti:
Tiedättekö, onko tässä jotain purkuoptiota? Kyseinen pelaaja on monen liigaseuran tarkkailussa, joten varmaankin viimeistään tuolloin siirtyy korkeammalle sarjatasolle. Mikäli tietysti kaikki menee siihen saakka hyvin... Eiköhän SS saa itsensä pelaamalla kuntoon.

Itse ei nyt kauheasti ole SS:n pelaamista vielä tullut seurattua, mutta kummasti tuntuu kiinnostusta löytyvän jo näin 1 TuTo ottelun jälkeen. Sillanpää hankittiin kaiketi ensisijaisesti paikkaamaan TuTon kärkisentterin Tuukka Pulliaisen loukkaantumista ja halunnee itsekin päästä hieman pelituntumaan kiinni. Tammikuussa sitten tilannetta kaiketi katsotaan uudestaan.
 

hokihoki

Jäsen
Että sellainen peli. Tuomarien toiminta oli totaalisen luokatonta, mutta kyllä tämän iltaisen jälkeen voidaan alkaa puhua pelillisestä kriisistä. Tätä vauhtia Tuto on viimeisenä pof viivan yläpuolella joulutauolla.

Mielestäni seurajohdon on aika antaa painetta valmennukselle, sillä Ika on epäonnistunut tehtävässään monella osa-alueella todella pahasti. Nykyinen pelitapa ei tuolla joukkueella toimi sitten lainkaan.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Kyllä tämä kausi alkaa olla taputeltu jollei ihmeitä tapahdu? Itse tulen pitämään tauon kaikesta lätkän seuraamisesta loppuvuoden osalta. Marli Areenalle palaan kun peliesitykset paranevat pysyvämmin. Lehkosen pelitapa ei vaan toimi tällä joukkueella. Omissa kolisee lähes joka kerta kun vastustaja pääsee Tuto:n puolustusalueelle. Oma hyökkäyspelaaminen on totaallisen heikkoa tuloksellisesti. Ylivoima on hidasta kiekon siirtelyä ja maski pelaamista ei ole lainkaan. Uutta parempaa Vuotta toivotaan jospa Tuto vielä saisi pelinsä toimimaan ennen kauden päättymistä
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
...kummasti tuntuu kiinnostusta löytyvän jo näin 1 TuTo ottelun jälkeen. Sillanpää hankittiin kaiketi ensisijaisesti paikkaamaan TuTon kärkisentterin Tuukka Pulliaisen loukkaantumista ja halunnee itsekin päästä hieman pelituntumaan kiinni. Tammikuussa sitten tilannetta kaiketi katsotaan uudestaan.
Tämä jo ennen tätä sekä aiempaa Jyp-keikkaa.
 

Probert24

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
Olisi kiva tietää miten meidän valmentajavelho harjoituttaa ylivoimaa. Tänäänkin Keni seisoskelee usein toimettomana kaarella kun muut pyörittää ennalta arvattavasti peliä pakille jonka vedot ovat junnutasoa. Eikö parhaimman laukauksen omaavaa kaveria pitäisi hyödyntää enemmän???
Tapaus Virkki on jo oma lukunsa mutta mies saa vaan surffailla kentällä Väkiparran pureskellessa tuppea koko pelin.
Ikan aikakausi on alkanut nyt muistuttaa Nissen aikaa kun joukkue ei enää pelannut valmentajalleen. Nyt tosiaaan on seuranjohdon puhallettava peli poikki kuten hokihoki aikaisemmin kirjoitti. Ika ehtii kommentoimaan kaikkien muiden joukkueiden kriisejä ym. mutta oman joukkueen peli on aivan sekaisin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TuTo
Ylivoima oli todellakin jokseenkin onnetonta. Päälaukoja pelannut Sneck osui lähinnä lähimmän vastustajan polvisuojiin, noin muuten kiekko liikkui tehottoman oloisesti kaukana maalintekosektorilta. Keinänen nökötti toimettomana paineettomalla puolella, tosin vastustaja osasi kyllä hänen laukaustaan varoakin. Ja siitäkin olen samaa mieltä, että Väkiparran pelaamattomuus on hämmentävää, kolmikko Sneck, Virkki ja Tuohilampi pelasivat heikosti läpi ottelun.

Ikalla on sopimuksestaan puolitoista kautta jäljellä. Joten uskotaan siihen, että hän saa kurssin kääntymään, aikaa siihen on vielä. Mikä olisi upeampaa kuin Hokin pistäminen kesälomalla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella? Sinne pitäisi tosin ensin päästä...
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TUTO:n erikoispelaamisessa oli ehkä jotain muutosta, mutta YV:n pyörimiseen auttoi vastustajan pieni nelilö. Sneck laukoi kyllä pain vastustajaa, mutta eipä tuo ihme ole. Vielä liikuu kiekko liian hitaasti ja laukaus viipyy. Vastustaja näkee tilanteen ja tulee vastaan.

Posia kuitenkin nähtävissä. Kyllä maalipaikkoja luotiin ja ne kun saataisiin vielä vietyä loppuun, niin hyvää voisi tulla. Tämän viikon pelit ovatkin sitten taas ongelmallisia. JYP-Akatemia hiukan huonssa vireessä ollut ja tietysti TUTO saa sen nousun sitten kokea. Sitten Hokki, joka myös on hieman laantunut, mutta tietysti terävöityy sitten TUTO:a vastaan taas. Edellisestä pelistä olisi pitänyt pisteet ottaa ja tämän viikon peleistä ainakin ekasta myös. Hieman liikaa kestää tämä pelin löytyminen ja eniten tässä vielä mietityttää, että kevään tulessa tuosta porukasta häviää vielä osa muualle. Sitten pitäisi taas etsiä se peli kasaan.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Olen pitkään ollut Ika-uskovainen ja jaksanut vielä naureskella hänen lapsellisille kommenteilleen, mutta nyt on kyllä valitettavasti todettava, että Lehkosen eväät taidettiin syödä keväällä 2014, eikä sinne eväsreppuun ole sen jälkeen uusia ilmaantunut. Viime kaudella Kähkönen ja Pärssinen saivat vielä lahjakkuudellaan tekohengitettyä joukkuetta, mutta tänä syksynä pulssi ei ole enää lyönyt. Puolustuspelaaminen on huonontunut entisestään, vaikka periaatteessa puolustuksen piti vahvistua tälle vuodelle. Lähtökohtaisesti joukkueen parasta hyökkääjää peluutetaan puolustajana, pistepörssin kärkinimi ei pelaa lainkaan ylivoimaa, joka otteluun kootaan uusi erikoiskenttä ylivoimalle...Näitähän riittää. Yhteistä näille kaikille muutoksille ja kokeiluille on se, että yksikään niistä ei näytä parantavan joukkueen suoritusta, oikeastaan päinvastoin.

TUTO on perinteisesti ollut joukkue, joka pystyy kaatamaan sarjan kärkijoukkueet omasta sarjasijoituksestaan riippumatta. Siis näin se on ollut viimeiset 19 vuotta, mutta Jokipojat- ja SaPKo-otteluiden perusteella taso ei vaan tällä hetkellä yksinkertaisesti näytä riittävän sarjan kärjen kaatamiseen. Ja tasolla tarkoitan nimenomaan suoritustasoa, en nimiä selässä. Hiukan jännittää, miten kylmää kyytiä on ensi perjantaina luvassa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Devon kirjoitti:
TUTO on perinteisesti ollut joukkue, joka pystyy kaatamaan sarjan kärkijoukkueet omasta sarjasijoituksestaan riippumatta. Siis näin se on ollut viimeiset 19 vuotta, mutta Jokipojat- ja SaPKo-otteluiden perusteella taso ei vaan tällä hetkellä yksinkertaisesti näytä riittävän sarjan kärjen kaatamiseen. Ja tasolla tarkoitan nimenomaan suoritustasoa, en nimiä selässä. Hiukan jännittää, miten kylmää kyytiä on ensi perjantaina luvassa.

Vaikeaa tuntuu TuTolla olevan. 2-7 Jokipojat tappio oli kauden suurin kotitappio (en tiedä vaikka olisi suurin vuosiin kotona) ja sen jälkeen muutoksia tapahtui. Tällä kaudella on ilmeisesti yritetty panostaa pelaajien kehittämiseen hyökkäyspelin kautta, joka hieman välillä tuntui toimivankin, mutta sitten paketti jotenkin hajosi aika pahasti TPS sotkun aikoihin. Tiedä sitten mitä tuolloin on oikein tapahtunut, mutta peli muuttui vieläkin sekavammaksi. Onko pelisysteemiäkin muutettu ja pelaajat eivät ole päässeet vielä sen sisälle, tai jotain? Puolustus on koko kauden ollut murheellista katsottavaa ja nytkin ollaan eniten maaleja päästänyt joukkue. Maalivahteja on käynyt koettamassa jo useita, eikä se helppoa välttämättä ole hyvälläkään veskarille, jos homma ei vain toimi.

Vielä on aikaa löytää uusi vaihde peliin, mutta pientä kiirettä pukkaa jo. Joulusta ei ole enää pitkä matka kevääseen ja jos silloin ei olla valmiita, niin noutaja tulee nopeasti. Hokki on sinänsä ihan mielenkiintoinen sarjajohtaja, että se taitaa olla onnistunut lainapelaajien kanssa ihan hyvin. Hyökkäys toimii ja puolustuskin taitaa pitää. Strategia oli hyvin samantapainen kuin TuTolla kauden alussa. Pelaajia kehitetään ja yhteistyökumppani löytyy läheltä, joskin muitakin lainoja on. TuTo taisi hieman epäonnistua strategisesti tuossa hyökkäyspelin kautta pelaajien kehittämisessä ja naapurikin otti ja lähti. Ehkäpä taas pitäisi kääntyä selvemmin puolustuksen kautta pelaamiseen, jos loppu kausi halutaan jotenkin pelastaa.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Uskon, että tuo homma lähtee vielä rullaamaan. Sillä varauksella, että joukkueen sisällä ei ole mitään sisäisiä erimielisyyksiä. Paljon on ollut oikeastikin hyviä elementtejä ja uskon, että todellinen Tuton taso nähdään kun Hokki ja Jukurit kohdataan. Mikäli niistä tulee rumasti turpaan, niin sitten kausi on pulkassa.
Oikeastaan tällä hetkellä olen huolestunut vasta kahdesta asiasta. Ensimmäinen on ylivoima. Se ei ole toiminut kauden 2008-2009 jälkeen.
Toinen asia on se, että pelaajaliikennettä on ollut jo nyt liikaa ja kuka joukkueessa pelaa keväällä, kun monella on jotain ihme soppareita mallia toistaiseksi tai tammikuu tai sitten vaan lähdetään KHL -kiertueelle jne. Ei hyvä joukkueen menestyksen kannalta.
Ai niin, on vielä kolmaskin asia: Virkki, mitä hän joukkueelle tuo? Kentällä hän on täysin ulalla ja laukaus sekä liike täysin olematon. Aivan liikaa jääaikaa suorituksiin nähden. Jotenkin tuntuu, että hän taitaa haluta voittavaan Sapkoon takaisin. No, ei siinä mitään, tervemenoa, niin se on win win molemmille seuroille.
 

hokihoki

Jäsen
Ai niin, on vielä kolmaskin asia: Virkki, mitä hän joukkueelle tuo? Kentällä hän on täysin ulalla ja laukaus sekä liike täysin olematon. Aivan liikaa jääaikaa suorituksiin nähden. Jotenkin tuntuu, että hän taitaa haluta voittavaan Sapkoon takaisin. No, ei siinä mitään, tervemenoa, niin se on win win molemmille seuroille.

Samaa asiaa olen itse pähkäillyt, Virkki on ollut joukkueesta suurimpia pettymyksiä ja on jopa huonompi kuin viime kaudella. En käsitä mitä Ika näkee kaverissa, sillä liike on heikkoa, paineen alla kiekollisena aina pulassa ja laukaus on heikko.
Alkukaudesta Virkki ei sentään pelannut YV:lla viivassa, mutta jossain kohtaa Ika korvasi Linkeen Virkillä, jonka jälkeen yv:lla kiekontuonti hyökkäyspäähän on heikentynyt ja 9/10 laukauksesta päätyy lähimmän pelaajan polvareihin.

YV kentällisillä menisi pareilla:
Tuohilampi - Karhu
Heinimäki - Sneck/Väkiparta

Linke on tiettävästi pelikunnossa alkuvuodesta, joten sen jälkeen pareilla:

Tuohilampi - Linke
Heinimäki - Karhu


Vastaavasti 5vs5 kentällisillä pakkiparit saisi olla tammikuussa:
Tuohimäki - Linke
Heinimäki - Karhu
Virkki - Väkiparta

Sneckiä en hahmottele mukan sillä kaveri tuskin tammikuun jälkeen jatkaa tutossa, joten parempi mennä omilla ukoilla heti kun mahdollista.

Ikalta toivoisin jonkilaista lausuntoa joukkueen konttaamiselle ja mm. suunnitelman mitä mm. umpisurkealle YV pelaamiselle tehdään.
Pulliaista tuskin kannattaa odottaa hetkeen kentälle ja vaikka palaisi tuskin on täydessä iskussa heti. YV peli laskettava siis sen varaan, ettei homma parane professorin toimesta.

Nykyisellä rosterilla Tuton tulisi menestyä paremmin ja Ika on selvästi epäonnistunut tehtävissään helvetin monella osa-alueella. Nykyinen pelitapa ei vai sovi joukkueelle, sillä vastustajat saa tukittua hyökkäyspelin sumputtamalla keskialueen ja iskemällä helppoja säkkejä vastaiskuista. Tuto voisi siirtyä vähemmän puskevaan hyökkäykseen, sillä nyt usein etäisyys pakkien ja hyökkääien välillä kasvaa liian suureksi ja esim Virkki on joka kerta helisemässä avaussyötön kanssa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllähän tässä pitääkin alkaa hahmottelemaan puolustusta omien sopimuspelajien varaan, koska lainapelurit häipyvät todennäköisesti tammikuun jälkeen viimeistään.
Jotain muutosta parempaan pitäsi nähdä jo tulostaulullakin useammin. Kotietu karkaa kyllä nykyisellä tahdilla ja sen mukana usko. Nyt jo huomaa miten eri kanavilla pelien jälkeen alkaa negailu.
Pientä terävyyttä ja tarkuutta lisää, niin kyllä niitä voittojakin napattaisiin. Nyt tavallaan, kun MV osasto on lainan kautta saatu vahvemmaksi ja Similäkin pelasi ihan hyvin muutaman (no joku helppo sinne sujahati kai) pelin, oli se etsikkoaika. K-Vantaa, SaPKo, Jokipojat. Kaikki nämä olisi pitänyt hoitaa. Ainakin paperilla.

En ihan ole ymmärtänyt miten tuo pelitapa on muuttunut, mutta sen kyllä näkee että puolustuksen ja hyökkäyksen väli on usein iso. Alkukaudesta katsoin että isokokoinen puolustus, joten sen perusteella kavereiden pitääkin aika alas jäädä, jotta kiire jäisi pois. Laukaisuvoima viivalla YV-tilanteissa ei erityisen hyvää ole ollut. Sen vastustaja tietää. Syötöt hitaita ja kestävät liian pitkään. Tarkkuuskin on välillä todella huonoa.

YV pelissä kiekko liikuu hitaasti ja suoria laukauksi ei juuri tule. Tämä johtuu myös syöttötarkuudesta. Osaksi myös syöttöjen hitaudesta, kun vastustaja pääsee hakeutumaan eteen.

Kaikesta tästä huolimatta paikkoja on saatu. Puolustuskaan ei enää niin monta paikkaa vastustajille anna. Koko aika siis hieman parempaa alkukauteen nähden. Mutta hitaasti etenee tämä juna.
 

hokihoki

Jäsen
Jyväskylästä tarttui täys pistepotti, mikä on positiivinen asia. Perjantaina edess täys puhde, josta olisi pakko kaivaa myös täydet pisteet.

Jyp-Akat pelissä positiivista oli Kulmalana herääminen horroksesta

Negatiivisena jälleen kerran A. Virkki. Kaveri on kyllä syvässä koomassa ja tuntuu että valuu syvemmälle yöhön peli peliltä. Selostajakin nosti Virkin koomailun esiin useampaan kertaan.
Silmiin pisti myös Lindstenin heikko pelaaminen puolustussuuntaan, johon pitäisi saada parannusta.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Lindstenin puolustuspelaaminen on jo pidemmän aikaa ollut jo todella heikkoa. Aivan oikeutetusti Ika laittanut penkille Lindsteniä kun ei ole homma maistunut ja ollaan pelattu pisteitä itselleen eikä joukkueelle. Liigassa ei voi ihan samalla tavalla unohtaa puolustusvelvotteita, jos meinaa sieltä tulevaisuudessa paikan lunastaa. Jottei nyt täysin menisi teksti negaksi niin antaapa kaveri kyllä maagisen hyviä syöttöjä kuten Jyväskylässä nähtiin useita.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lindsten karvaa hyökkäyspäässä siihen malliin, että kyky palata puolustamaan on hieman heikkoa. Koko kentänhän siihen pitäisi osallistua tietysti. Mutta eikös jo eilen pääsyyt pelaamaan YV:tä? Eli koirnakoppi- vaihe ohi ? Jos siis sellaista on ollut. Muuten tuo koko Kurun hyökkäysketju on aiemmin ollut vaikesuksissa välillä, jos kiekko pyörii omassa päässä.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Onko Laineen tilanteesta tietoa? En tiedä kuinka paljon oli Lehkosella väritystä pressissä, mutta sanoi törkeän poikittaisen jälkeen elimien vuotavan verta.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Eilen ensimmäisessä erässä nähtiin Tovereiden parasta peliä tällä kaudella Kupittaalla. Joukkue tuli todella kovalla liikkeellä peliin ja maalintekotilanteita syntyi monta. Ja maalejakin kaksi. Jo runsaan kolmen minuutin jälkeen tilanne oli 2-0, kun Salminen ja Sillanpää olivat tehneet maalin mieheen. Siinä on kaksi todellista vahvistusta verrattuna joukkueessa aikaisemmin pyörineisiin Tepsin jämämiehiin. Vähän vaan arveluttaa, miten sitten käy kun he jättävät joukkueen. Ensimmäisellä erätauolla Kupittaalla näkyi iloisia naamoja, kun ihmiset kehuivat Tovereiden esitystä.

Toiseen erään tuli aivan erilainen Toverit. Joukkue oli täydellisessä pyörityksessä ensimmäiset neljä minuuttia. Siinä on valmennukselle itsetutkiskelun paikka, miten noin täydellinen romahdus voi tapahtua. Hokki olisi tuolloin tehdä enemmänkin kuin yhden maalin. Loppupeli oli aika tasaista, vaikka Toverit vähän hallitsikin peliä ja loi enemmän vaarallisia tilanteita. Pelin lopulla Järvinen otti pari tärkeää torjuntaa ja Kulmala taisteli 1 1/2 minuuttia ennen loppua kiekon pois puolustusalueelta ja veti kiekon Hokin tyhjään maaliin, mikä ratkaisi ottelun

Kulmala oli koko pelin liikkeellä hyvällä jalalla ja hän oli mielestäni Tovereiden paras pelaaja eilen. Kristian Järvisessä Tovereilla on voittava maalivahti. Toivottavasti pelaa joukkueessa koko kauden. Yleisöä melkein 1800 ja hallissa hyvä tunnelma. Todella viihdyttävä jääkiekkoilta.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Edellinen peli siis jäi aika vahvasti näkemättä, mutta kolmas erä oli tietysti jännää seurattavaa.
Kovasti ovat nuo lainalla olevat nyt myös onnistumisia esittäneet. Lähinnä siis Saku Salminen ja Severi Sillanpää. Järvinen tietysti maalissa ollut myös hyvä.
Seuraavan otteluun kyllä toivoisin Similää maalille. Pelituntuman vuoksi siis. Jos Järvinen pelaa jatkuvasti ja häipyy sitten tammikuussa, niin Similä joutuu taas pelikokemusta vailla tulen alle.
Järvinen on HPK:n ja HPK vielä tällä hetkellä viimeisenä. Jos pelit päättyvät aikaisin ja mahdollisuutta ei pudotuspeleihin ei ole, niin mitenkä sitten mahtaa käydä? Kutsuuko HPK hänet kuitenkin Hämeenlinnaan, päättyykö hänen vakuutuksensa ja riski loukkaantumiselle estää pelit täällä ? Jos salaliittoa haetaan, niin, jos TUTO kohtaisi Jukurit kevään ratkaisupeleissä, niin pyytäisikö Pennanen HPK:ta vetämään Järvisen pois ? No ei kannata lainapelaajien varaan laskea kuitenkaan. Similälle siis pelejä alle myös.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Kylillä puhutaan, että Tuukka Pulliainen alkaa olla pelikuntoinen. Jos näin todellakin on, riittää aika hyvin hänen saamiseksi iskuun pudotuspelejä ajatellen. Similän peluuttamisesta olen samaa mieltä, maaliin perjantaina tai lauantaina.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Similän peluuttamisesta olen samaa mieltä, maaliin perjantaina tai lauantaina.
Jos noista kahdesta päivästä pitää valita niin sitten mieluummin lauantaina Keuruulla kuin perjantaina Kupittaalla, ettei turkulaisten viikonloppu ala ikävästi. En olisi yhtään yllättynyt siitä, että Pulliaista odotetaan koko kausi ja loppujen lopuksi häntä ei nähdä kentällä kertaakaan tai sitten nähdään vain muutamassa pelissä puolikuntoisena. Toivottavasti näin ei tapahdu.
 
Niin, että nyt kun Järvinen on onnistunut ja puolustuspeli näyttää Virkkiä lukuunottamatta sentään tolkulliselta, vaihdetaan maalivahtia ihan muuten vaan? Nyt kun vielä on mahdollista, niin Järvisen kanssa on haettava pisteitä niin paljon kuin mahdolista. Kyllä Similällekin varmasti vielä pelejä siunaantuu.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
TUTOn twitter kertoo että illalla on tulossa oikein hyviä uutisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös