NHL uusi sääntöuudistus: 3vs3 jatkoaika

  • 2 405
  • 6

Mitä mieltä olet tästä sääntöuudistuksesta?

  • Hyvä

    Ääniä: 88 88,0%
  • Huono

    Ääniä: 8 8,0%
  • En osaa sanoa

    Ääniä: 4 4,0%

  • Äänestäjiä
    100

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Änärissä ainakin viihdyttäviä, mielestäni liigassa ei ole ollut yhtä viihdyttävää, noin niinkun suhteutettuna, eli vastaus ois NHL.ssä jees mut liigassa voois mennä 4vs4.

Ps. aika huikee toi Filppula tossa maaliin johtaneessa tilanteessa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Aivan loistavaa viihdettä tasurin perään, kun joukkueet vyöryttävät yv-hyökkäyksiä toisensa perään. Monta todells dramaattista jatkoaikaa jo nähnyt, vaikka en edes niin hirveästi ehdi matseja katsella. Mutta ihan eri pelihän tuo on jo kuin 5 vs. 5 jääkiekko. Hieno tapa hakea ratkaisua, mutta toivottavasti kukaan ei keksi alkaa ajamaan pelaajien vähentämistä varsinaisella peliajalla.

Pelaajien taitotaso merkittävin syy siihen, että eivät ole liigassa yhtä viihdyttäviä. Kun taidot ja pelikäsitys puutteellisia, niin helpompi puolustaa vaikka tilaa onkin. NHL:ssa kiekon menetys jatkoajalla merkitsee pääsääntöisesti seuraavan maalipaikan tulemista vastustajalle, liigassa ei.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Eli liigassa seuraava maalipaikka tulee pääsääntöisesti kiekon menettäneelle joukkueelle?

Heh, kieltämättä huonosti muotoiltu tuo lauseeni. Pointti siis oli se, että NHL:ssa kiekon menettäminen johtaa useimmiten vastustajan maalipaikkaan ennen kuin kiekko saadaan taas takaisin, jos saadaan.
 

Baldrick

Jäsen
Huono uudistus, kun melkein yhtä kaukana pelaamalla ratkaiseminen tuosta on kuin rankkareissakin. Itse olisin mielummin pidentänyt jatkoaikaa 4v4 tai palannut tasapelin mahdollisuuteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös