Arizona Coyotes 2015–2016

  • 61 888
  • 236

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Neljän ottelun mittainen tappioputki katkaistu komealla 1-4 vierasvoitolla Senatorsia vastaan. Ensimmäinen erä oli melko tasaista vääntöä. Senatorsilla oli paremmat paikat, mutta ainoan maalin teki Boedker komealla yksilösuorituksella, jossa Erik Karlsson toimi pujottelukeppinä. Toinen erä oli täyttä Senatorsin painetta, mutta takaiskuja tuli vain yksi kappale. Kolmannessa erässä sitten Richardson teki 1-2 maalin ja aika nopeasti sen jälkeen Senatorsin puolustuksen mokailujen johdosta Boedker teki jo toisen maalinsa. Boedker sai vielä kolmannenkin maalin iskettyä ottelun lopulla tyhjiin.

- Lindbäck pelasi maalilla erittäin hyvin. Muutama gamesaverikin mahtui torjuntojen joukkoon.
- Boedkerille vihdoin onnistumisia. Ja paljon. Josko se gorilla nyt hattutempun myötä olisi lopullisesti kadonnut selästä.
- Domilta vähän heikompi peli. Kiekko ei meinannut pysyä lavassa, ja siitä johtuen hänet taidettiin pudottaa kolmanteen erään 2. ketjuun. Kuitenkin yhden syöttöpisteen sai kerättyä Boedkerin 1-4 -osumaan ja näin ollen Domi nousi rookiepörssin ykkössijalle ohi McDavidin.
- 3. ketju Martinook - Richardson - Doan oli erittäin hyvällä pelipäällä. Tuntui, että koko ajan heidän ollessa kentällä kiekko oli vastustajan päässä.

Ensimmäistä vieraskiertuetta on jäljellä enää kaksi peliä - Leafsia ja Bruinsia vastaan. Ainakin Leafsia vastaan on syytä odottaa voittoa.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Tyler Gaudet nostettu ylös ja pelaa mahdollisesti jo ensi yönä. Vermette ei todennäköisesti ole vieläkään mukana, joten taitaa tulla hänen korvaajaksi, tai sitten tulee Scottin tilalle nelosketjuun ja Chipchura jatkaa kakkosessa. Mike Smith aloittaa maalilla.

Leafsia vastaan 2 pistettä on ainoa asia mihin voi olla tyytyväinen. Pitäisi kyllä onnistua ilman suuria epäonnistumisia.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
3-4 voitto Leafsista. Maalintekijöinä Domi, Doan, Dahlbeck ja Chipchura.

- Hanzalin loukkaantumiseen meni 9 ottelua. Ei pelannut enää toisesta erästä eteenpäin alavartalovamman takia ja on listattuna day-to-day. Bruinsia vastaan mennään sentterinelikolla Gaudet-Chipchura-Richardson-Gordon, mikäli Vermette ei vielä ole kunnossa.
- Tavallaan sattuu sanoa tämä, mutta Chipchura oli yksi kentän parhaista pelaajista. Tehot 1+1 ja oli Domin ja Boedkerin kanssa jatkuvasti pahanteossa.
- Domi teki jo kauden neljännen maalinsa. Syöttöpisteitä on kasassa 6, joten hänestä tuli ensimmäinen rookie joka on yltänyt 10 pisteeseen tällä kaudella.
- Smith oli ihan hyvä. Ei gamesavereita, mutta helppojakaan ei päässyt sisään.
- 1-4 -johtoasemassa Coyotes käytännössä lopetti hyökkäyspelaamisen ja antoi paineen Leafsille. Siinä ei meinannut hyvin käydä. Täydet 60min pitäisi aina pystyä pelaamaan, vaikka olisi kymmenen maalin johtoasemassa.

Ensi yön Bruins-pelistä yksikin piste olisi unelmien täyttymys, jos Hanzal ja Vermette ovat lasaretissa. Ei tuolla sentterinelikolla vaan voi pärjätä kovia joukkueita vastaan.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän Chiphuran tulo Boedkerin ja Domin väliin jotain muutti. Laitureilla luistin kulkee ja töissäyön onnistumisen jälkeen Mikkel on ollut kuin täysin uusi pelaaja. Hienoa seurata tämän ketjun peliä. Pitkään tosiaan näytti, ettei umpisurkeasti pelanneella Torontolla ollut mitään jakoa, mutta niin vain loppukiri toi lähelle. Oliko Smithillä joku 15 torjuntaan ennen tätä, joissa ei kyllä kamalan koville joutunut. Kärjistettynä tuntuu, että maalit omiin tulee poikkeuksetta läpiajoista. Tuskin tämä lento edelleenkään pitkään jatkuu, mutta kiva näitä pelejä on katsella, kun voi voittaakin.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Toronto:
Alku matsi Kojoottien hallintaa, mutta Hanzalin loukkaantumisen myötä ote alkoi lipsumaan Leafseille ja lopussa meinasi mennä aivan läskiksi, mutta aloitusvoitot omassa päässä ratkaisivat lopulta voiton.

Hanzalin hylätyn maalin jälkeen oli Torontolla pieni mahdollisuus ottaa momentum, mutta onneksi vyörytys saatiin pidettyä kurissa. Hieno voitto kaiken kaikkiaan.

Boston:
Ihan kohtalainen tiukka matsi pitkälle, kunnes Bruins laittoi omista paikoistaan sisään ja me hyydyttiin aivan täysin. Ei vaan tuolla sentterinelikolla pärjätä. Domi oli aika pimennossa ja ylipäätään ihan parhaille paikoille ei Bruinsin puolustusprässissä päästy. YV oli kyllä ihan kuraa. Smithille meni pari helppoa ja Rask pääsi aika helpolla. Tyly opetus nuorelle kojoottilaumalle.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Martin Hanzal on harjoitellut tällä viikolla jo joukkueen kanssa ja on todennäköisesti mukana torstain ja perjantain välisenä yönä, kun Avs tulee vierailemaan Gila River Arenalle. Tuli kyllä hyvään paikkaan tämä kuuden päivän tauko, ilman Hanzalia ei hyvä heiluisi.

Coyotes on palkannut myös Mitchell Zietsin, Tipping Point Sportsin toimitusjohtajan, areenakonsultikseen. Zietsillä on pitkä historia areenoiden kunnostamisista ja rakentamisista. Vaikuttaa siis hyvin todennäköiseltä, että Coyotesille tullaan rakentamaan Phoenixin alueelle uusi areena, eikä näin ollen relokaatiota Arizonan ulkopuolelle tulla näkemään.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Todella hieno homma, jos Hanzal saadaan laatikkoon seuraavaan matsiin. Chipchura, Richardson, Gaudet & Gordon sentterinelikolla ei vaan pitkälle pötkitä. Puolikuntoiset Vermette ja Hanzal helpottavat joukkueen tilannetta huomattavasti, vaikka edes playoff paikasta haaveiluun tarvitaan heitä täysikuntoisina ja sekin vaatisi kummaltakin career seasonit. Hanzalin merkitys joukkueelle on kyllä todella suuri ja hän on yksi liigan aliarvostetuimmista pelaajista.

Tuossa ESPN:n artikkeli Hanzalista: Martin Hanzal driving Coyotes' future -- even if you didn't notice
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Voittohan Avsista tuli, 4-2 lukemin. Grossmann vastasi kahdesta maalista, Rieder ja Martinook tekivät yhdet mieheen. Hanzal ja Boedker keräsivät tileilleen 0+2 kumpainenkin. Hanzal on nyt iskenyt tehot 0+12 kymmeneen peliin. Onhan hän nyt aivan korvaamaton mies, ei häntä ole varaa menettää loukkaantuneiden listalle tällä kaudella. Ensi yönä Rangers tulee vierailemaan. Erittäin vaikea matsi tiedossa, mutta Rangers onneksi pelasi jo viime yönä Coloradossa, toivottavasti ovat väsyneitä.

OHL:n puolella Strome ja Dvorak ovat olleet täysin pitelemättömiä viime yönä. Strome 2+3 ja Dvorak 5+1. Strome on iskenyt nyt 11:n peliin tehot 6+15 ja Dvorak 14:n peliin 12+16. Molemmat siis vetävät 2ppg tahdilla. Muista Coyotesin prospekteista OHL:n puolella Ryan MacInnis on tehnyt 15:n peliin tehot 12+11 ja Brendan Perlini 14:n peliin 7+8. Perlini on siis ainakin toistaiseksi ollut pettymys, mutta MacInnis on nostanut osakkeitaan suuresti. NCAA:ssa Maxim Letunov on tehnyt 7:n peliin tehot 5+6 ja hänet valittiin lokakuun parhaaksi pelaajaksi. QMJHL:ssä Conor Garland on ollut hurjassa vireessä, 14:n peliin 11+21.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Kiitoksia JeiJeieL:ille nuoriso-osaston kiteytyksestä. Jotain iloisia uutisia tähän maanantaihin.

Ensi yönä vastassa on ihan ok vireeseen päässyt Ducks. Grosmann loukkaantui viime viikolla ja ylös nostettiin Philip Samuelsson. Gaudet pistettiin myös alas ja tilalle ylös tulee Jeffrey.

Rangersia vastaan maalipaikkoja saatiin luotua kiitettävästi, mutta käytännössä mistään paikasta ei saatu kiekkoa sisään. Kiekko pomppi vieraille, mutta myös Raanta oli todella kovassa vireessä. Onneksi nollille ei jääty, kun Doan pääsi sipaisemaan muutama sekuntti ennen pelin päättymistä yhden lohtumaalin.

Smith oli omalla maalillaan jälleen huono, eka maali oli kyllä hyvä ohjaus Fastilta, mutta toinen maali meni Doanin kiekonmenetyksen ja osaksi myös Smithin piikkiin. Kolmas, eli Kreiderin maali menikin sitten ihan vaan Smittyn läpi ja siinä vaiheessa Tippett komensikin Lindbackin maalille. Lindback antautui kertaalleen, mutta maalilla oli sen verran kova maski, että ei sille oikeen mitään voinut.

Ensi yön peliin ei ole aloittajaa vielä julkaistu, mutta toivon että Lindback saisi kauden toisen startin vyölleen. Smith on vaihdettu kesken pelin jo 3 kertaa kauden 12:sta startisa, eli joka neljännessä pelissä. Eikä Smittyn tilastot hääviltä näytä, 5-4-1 recordi, 1 nollapeli. GAA on hirveä 3,23 per peli ja torjunta% vaivaiset 90.

Lindback on aloittanut siis vain yhden matsin ja tullut sen lisäksi 3 kertaa kesken pelin maalille. 1-2-0 recordi, 1,67 GAA ja 93,3 torjunta% ja peliaikaakin on kertynyt jo 180min (eli 3:n ottelun verran).

Tulee vain viime kauden alku mieleen, kun Dubnyk onnistui omissa peleissään paljon Smithiä paremmin, mutta Dubnyk treidattiin pois ja on vetänyt kyllä Wildissä todella hyvällä tasolla. Smith on taantunut kauden alun otteistaan ihan viime kausien tasolle, eikä hän ole todellaakaan palkkansa tai ykkösvahdin paikan arvoinen kassari tällä hetkellä. Lindbackille pitäisi antaa reilu mahdollisuus, sillä joukkueella ei ole todellakaan varaa perättäisiin tappioihin ja pään seinään hakkaamiseen peluuttamalla väkisin Smithiä. Mitäs muut on mieltä?
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Lindbäck ehdottomasti maalille ja saisi aloittaa maalilla niin pitkään että pelaa heikon pelin. Sitten Smithin vuoro ja samalla systeemillä. Nyt olisi korkea aika unohtaa kuka on ykkösmaalivahti ja kuka saa parempaa palkkaa. Smith on ollut kaukana ykkösmaalivahdin tasosta eikä uudet mahdollisuudet ole tuottaneet mitään hyvää. Molemmat maalivahdit on asetettava samalle viivalle ja antaa tulosten määritää kumpi pelaa enemmän. Muuten Coyotes on hyvin äkkiä viime kauden tasolla.

Smithillä on sopimusta vielä 3 vuotta tämän kauden jälkeen jäljellä + NMC ja NTC. Häntä ei pystytä mihinkään kauppaamaan. Hänet on yksinkertaisesti pakko laittaa pois ykkösmaalivahdin paikalta ennemmin tai myöhemmin. Ei tässä voi kuin rukoilla, että jostain maalivahtiprospekteistamme olisi ykkösmaalivahdiksi mahdollisimman pian. Muuten ei playoffeista tarvitse haaveilla ennen kuin Smithistä päästään eroon.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Samaa mieltä edellisten kanssa. Smith sai hyvän startin kaudelle, mutta sitten ote herpaantui. Vaikea sanoa, onko kyseessä korvien väli, vaiko vain riittämätön perustaso ykkösvahdiksi. Helppoja menee aivan liikaa. Rangersin toinen taisi kyllä mennä Murphyn ohjauksesta, Mike oli menossa torjumaan alkuperäistä kohdetta, mutta pitäisi se maila silti olla jäässä.

Tippett suosii kyllä aivan liikaa Smithiä valinnoissaan. Haluaisin myös nähdä Lindbäckin avauksessa, onhan maaliin statsien kannalta helpompi tulla, kun ottelu on ratkennut. Nimet pois selästä ja paremmin pelaavalle vastuuta.

Kenttäpelistä yleisesti, niin kyllä joukkue saa luotua jossain määrin maalintekopaikkojakin. Rangers-pelikin olisi voinut olla jotain ihan muuta, mikäli Duclair ei olisi ensin torjunut tyhjiin menossa ollutta Riederin laukausta ja vieläpä sijoittanut oman kutinsa reboundiin tolpan sijasta verkkoon. Ja Smith olisi jättänyt hörppäämättä kolmannen..

Edelleen olen huolestunut ylivoimasta. Sen taso on surkea. Jotenkin syyttävä sormi osoittaa OEL:iin, hänen pitäisi pystyä ottamaan enemmän roolia. Jotenkin pelaaminen näyttää veltommalta ja ylimielisemmältä tällä hetkellä. Joukkue kaipaisi toki sellaista rightin peluria, jonka voisi heittää tueksi. Ei nämä nykyiset anna mitään lisävariaatiota kuvioon.

Maalivahtipeli ja ylivoima kuntoon, niin ehkä tällä kaudella saa jännittää mieluummin playoff-paikkaa kuin kuka pääsee varaamaan neljäntenä.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Huh huh, olipahan hieno voitto vieraissa Ducksia vastaan! Ducks oli voittanut neljä putkeen ja menikin alussa heti 2-0 johtoon. Lindback sai täälläkin kaivatun startin vyölleen, eikä hän oikeen voinut ekoille maaleille mitään. Ensimmäinen YV:llä ribarista sisään ja toinen oli Keslerin taidokas ohjaus.

Killer D's jatkoi maalitehtailuaan toisessa erässä Duckseja vastaan. Duclairin ensimmäinen meni Anderssenille vähän helpohkosti ja Domi laittoi lähietäisyydeltä kaksi sisään. Vatanen kavensi kolmannessa ja erän loppu olikin Lindbackin näytöstä. Tärkeitä koppeja 5-3 AV:lla...varsinkin Kesler ryöstettiin kyllä kuin turisti Ala-Malmin torilla konsanaan.

Jengi taisteli itsensä jatkoajalle ja Getzlafin tarjoamasta läpiajosta Boedker kuritti maanmiestään ja ratkaisi Kojooteille voiton.

Yhteenveto:
- Pidetään se Lindback maalilla, huikeaa pelaamista, 33/36 torjuntaa ja pari todellista gamesaveria.
- Jeffrey pelasi pirteästi debyytissään, 0+1 ja 57% aloitusprosentti.
- Hienoa että Duclair ja Domi pääsivät maalin makuun muutaman hiljaisemman matsin jälkeen.
- Tämä oli nuorelle porukalle upea voitto, joka varmasti lisää koko jengin itseluottamusta
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Domista ja Duclairista on kehkeytymässä todellisia Ducksin kaatajia. Kaksikko on iskenyt kahdessa pelissä seitsemän Coyotesin kahdeksasta maalista Ducksin verkkoon. Aivan käsittämätöntä.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Myös Kings sai kokea Coyotesin paremmakseen lukemin 2-3! Hanzal avasi maalihanat oikein kunnolla ja teki Kojoottien kaksi ensimmäistä maalia, Richardson vastasi voittomaalista. Smith pelasi erittäin hyvän pelin ja toivottavasti sai tästä hieman itseluottamusta. Lähtisin silti Lindbäckillä seuraavaan peliin Oilersia vastaan, on kuitenkin esittänyt tasaisempia otteita.

Coyotes on pelannut tällä kaudella kaksi kertaa sekä Kingsiä että Ducksia vastaan vieraissa ja voittanut kaikki pelit. Sarjataulukkoa on vähän turhan aikaista tutkia, mutta onhan tuo divisioonan 3. sija kolmen pisteen erolla neljäntenä majailevaan Sharksiin aika nättiä katseltavaa.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Helpohko 4-1 -voitto Oilersista. OEL, Doan, Elliott ja Domi kunnostautuivat maalintekijöinä. Domille lisäksi syöttöpiste Doanin tekemään maaliin, ja näin ollen hän on kerännyt 16:ssa ottelussa tehopisteet 8+7! Smith oli erittäin hyvä tänäänkin. Viimeisessä kolmessa pelissä koko joukkue on pelannut aivan loistavasti. Eipä löydy juuri mitään valitettavaa kenenkään otteista, paitsi Vermette on pelannut tasoaan huonommin. Ehkä hän parantaa, kunhan kunnolla tervehtyy loukkaantumisesta.

Nyt Coyotes on noussut jo jaetulle 2. sijalle Pacificilla, kärjessä majailevaan Kingsiin on yhden pisteen ero ja neljäntenä oleva Sharks on jo viiden pisteen päässä. Seuraavaksi vuorossa on neljän ottelun vieraskiertue idässä, vastaan asettuvat Blue Jackets, Islanders, Canadiens ja Jets. Neljä pistettä lienee hyvä tavoite tälle reisulle.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Kolme voittoa putkeen ja jokaisessa on vastustaja maalannut ennen meitä. Hienoja kiri voittoja siis kaikki kolme!

Neloskenttä oli kyllä viime yönä melkoisissa lieskoissa ja se sai aina paineen vastustajan päätyyn. Köriläs Scott oli oikeasti todella lähellä tehdä maalinkin, mutta hän sai ainakin syöttöpisteen Elliottin viimeistelemään osumaan.

Domi oli pirteällä päällä ja antoi kyllä Doanerille kelpo lätyn yv:llä. Kapteenin ilme maalin jälkeen oli kyllä näkemisen arvoinen. Olen melkein kaikki miehen +300 NHL maalia nähnyt, mutta ilmeestäkin näki että noin hyvää passia ei ihan hetkeen ole tullut. Smith oli maalillaan hyvä, vaikka Hallin eka maali menikin puikoista ja oli otettavissa. Enemmän se oli kyllä paskan puolustamisen vika.

Ylivoima pelitti ihan mukavasti ja alivoima oli 100% eli erikoistilannepelaaminenkin nousi kurinalaisen puolustamisen ja neljällä ketjulla hyökkäämisen lisäksi esiin. AV:lla oli jopa Riederilla pari mahdollisuutta tehdä maali.

Nämä on tärkeitä voittoja nuorelle porukalle ja nyt on tärkeät 1,5kk edessä. Jos joulun jälkeen oltaisiin vielä kiinni playoff paikassa, niin se lupaisi hyvää kevättä ajatellen, sillä monestihan playoff paikat on jaettu jo joulun jälkeen. Toki nuori joukkue saattaa keväällä olla kusessa ja NHL:ssä mitä tahansa voi tapahtua, mutta kolikon kääntöpuolena: jos joulun jälkeen ollaan playoffeista ulkona niin paikan saavuttaminenkin sinne voidaan unohtaa, sillä vain harvoin se enää kiritään keväällä kun pelit on kovimmillaan. Enivei tosissaan on otettava tapahtuu mitä tapahtuu, mutta kyllä tässä vaiheessa kautta voidaan sanoa että pullat on kivasti uunissa. Voittoja on raavittu tasaisesti - huonollakin pelillä ja kaikki avainpelaajat eivät ole esittäneet läheskään niitä parhaita otteitaan.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vieraskiertue sai nolon alun, kun Columbus otti kauden ensimmäisen kotivoiton. Alkuun pari maalia eteen, hyvällä kirillä tasoihin ja vastustaja oli myllyssä. Sitten alkoi nyrkkihipat, mitkä sekoitti pelin kokonaan. Smith oli taas aivan surkea. Kuten Vermette. Mies on jäätänyt Domin ja Boedkerin aivan täysin mukaantulollaan. Eikö tuohon oikeasti voisi koitella jotain muuta sentteriä? Ylivoimasta en enää jaksa sanoa mitään. Vastustaja rankoi omallaan kahdesti, mikä osaltaan ratkaisi ottelun. Raskas pistemenetys. Peli-ilme oli aina 3-2 -maaliin saakka erinomainen.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Erittäin rikkonainen ja vaikea peli. Toisen erän ekasta kahakasta Coyotes joutui aika kyseenalaisesti alivoimalle ja siitähän CBJ rankaisi ja pakka meni totaalisesti sekaisin. Toisessa tappelussa Doan lensi suihkun puolelle ilmeisesti suunsoittamisesta. Kolmas erä olikin sitten aivan sekavaa paskaa.

Smithiltä umpisurkea peli. Maalit ei sinällään menneet hänen piikkiin, mutta 16/21 torjuntaa kertoo kaiken olennaisen. Lindbäck pakko laittaa ensi peliin maaliin.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Toisen erän ekasta kahakasta Coyotes joutui aika kyseenalaisesti alivoimalle ja siitähän CBJ rankaisi ja pakka meni totaalisesti sekaisin...

Tuosta kahakasta meni kyllä tuomiot ihan päin prinkkalaa --> CBJ maalasi ja momentum kääntyi kotijoukkueelle. Muuten peliä hallittiin selkeästi, mutta yksi tilanne käänsi koko ottelun. Tälläistä NHL pahimmillaan ja parhaimmillaan on. Nuoren jengin kasetti ei vielä kestänyt
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Ketju tippunut näköjään jo kolmannelle sivulle. Minäpäs nostan tämän takaisin ylös.

Vieraskiertueelta napattiin sitten lopulta vain yksi voitto. Se voitto tuli kuitenkin kauden ainoasta vieraskohtaamisesta Canadiensia vastaan, joten täytyy siihen olla tyytyväinen. Islandersia vastaan ei ollut mitään jakoa, mutta Jetsiä vastaan olisi voitto pitänyt napata. Ensi yönä Coyotes pelaa taas kotona ja vastassa kolmatta kertaa tällä kaudella Ducks. Joukkueella oli viime yönä peli Flamesia vastaan, joten toivotaan että tulisivat peliin väsyneenä ja Coyotes pääsisi jatkamaan missiotaan ankkojen sweeppaamisesta.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Ketju tippunut näköjään jo kolmannelle sivulle. Minäpäs nostan tämän takaisin ylös.

Vieraskiertueelta napattiin sitten lopulta vain yksi voitto. Se voitto tuli kuitenkin kauden ainoasta vieraskohtaamisesta Canadiensia vastaan, joten täytyy siihen olla tyytyväinen. Islandersia vastaan ei ollut mitään jakoa, mutta Jetsiä vastaan olisi voitto pitänyt napata. Ensi yönä Coyotes pelaa taas kotona ja vastassa kolmatta kertaa tällä kaudella Ducks. Joukkueella oli viime yönä peli Flamesia vastaan, joten toivotaan että tulisivat peliin väsyneenä ja Coyotes pääsisi jatkamaan missiotaan ankkojen sweeppaamisesta.

Grossmann palaa pelaavaan kokoonpanoon ja Smith aloittaa. Ducks tosiaan pelasi eilen kotonaan, mutta uusi ykkösnyrkki Rakell-Getzlaf-Perry oli aikamoisessa tulessa. Toivotaan että Kojoottien lepo, Grossmannin paluu ja kotipeli siivittävät jengin voittoon (toivottavasti) väsynyttä Ducksia vastaan.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Tulihan se voitto sieltä. Tasakentällisin oltiin selkeästi parempi joukkue, maalipaikkoja luotiin hukattavaksi asti ja Ducks pidettiin ylivoimia lukuunottamatta hyvin kurissa. Lopussa annettiin kaverille vielä saumaa nousta tasoihin, mutta Domi-Duclair niittasi viimeisen naulan arkkuun ja Vermette arkun kiinni maalillaan tyhjiin.

Kokoonpano oli Downien ja Doanin puuttumisen takia seuraava:

Boedker-Hanzal-Rieder
Domi-Jeffrey-Duclair
Richardson-Vermette-Martinook
Chipchura-Gordon-Cunningham

Ekman-Larsson - Stone
Grossman - Murphy
Dahlbeck - Michalek

Hyvin tuntui uudet ketjut rullaavan. Varsinkin Killer D's väläytteli yhteispelaamistaan. Grossmann esitti miehekkäitä otteita takalinjoilla, vaikka alussa olikin hieman hakemista. Hienoa että Vermette sai maalihanansa auki kahdella maalilla. Vermetten YV maalia lukuunottamatta erikoistilannepelaaminen oli tänään pahasti hakusessa. Smithtiltä ok suoritus, alussa mailapelaamisen kanssa oli vähän hakemista. Perjantaina sitten kotona Calgaryn kaatoon!
 

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Kyllä tuota DomiDuclair duoa on pakko ihailla vaikka tuntuu olevan tämän kauden käsikirjoitus että höyhentävät ankkoja aina! Upeita nuoria, nälkäisiä ja rohkeita pelaajia!
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Täysin ansaittu voitto ankkalaumasta. Peli oli suurimmaksi osaksi täysin Coyotesin hallinnassa, alivoimalla hieman lipsui. Domi & Duclair -duo toimi täydellisesti. Itse kuitenkin laittaisin kaksikon Hanzalin kenttään mieluummin kuin Jeffreyn/Vermetten/Richardsonin jne. Vermette onnistui kaksi kertaa maalinteossa, mikä on erittäin hyvä uutinen. Josko se gorilla sieltä nyt olisi tipahtanut.

Ryan Getzlaf piti muuten tappion syypänä kuollutta yleisöä Craig Morganin haastattelussa. On siinä kapteeni vailla vertaa.
 

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Mä pitäisin tappion syynä sitä että kojootit teki ankkoja enemmän maaleja. Miltäs muuten kuulostais, Domi<->Fowler? Kelpaisko vaihto häh? ;)
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.97
  • 3.70
  • 3.50
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös