Boston Bruins 2015–2016

  • 176 893
  • 607

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ketju on valahtanut kolmannelle sivulle ja Bruins on jatkanut samalla linjalla kuin Forrest Gumpin konvehtirasia.

Tämän hetken kuumin kysymys taitaa olla, mitä Bruins tekee Loui Erikssonin kanssa. Ikää 30-vuotta, eli samanikäinen Krejcin ja Bergeronin kanssa. Sopimus päättyy kesällä. Vaihtoehdot ovat käytännössä myydä kaudella tai tehdä uusi sopimus. Bruinsin tämän kauden joukkue ei ole sitä kaliiperia, että Erikssonin pitäminen kevään ajan ilman jatkosopimusta olisi vaihtoehto.

Eriksson on pelaajatyyppinä aika harvinaislaatuinen nyky-NHL:ssä. Jalkoja ei ole. Käsiä on, muttei mitään patrickkanemaista silkkiä, vaan pitkähkö maila ja vahvat kädet hyvällä kordinaatiolla. Päätä on paljon ja nimenomaan älykkyydellään Eriksson taalansa tienaa. Tyypillinen valmentajan pelaaja, jota kansa karsastaa, poikkeuksena se, että on tasoltaan top6 -materiaalia.

Chiarelli tekisi jatkon, Sweeneystä on vaikea sanoa. Paljon tietysti riippuu Erikssonin pyynnistä, jos sitä koskaan edes kysellään. Veikkaan että Loui pelaa vielä tällä kaudella kotipelejä muualla kuin Bostonissa. Veikkaan myös, että se on Bruinsin kannalta parempi ratkaisu, vaikka pelaajatyyppinä ja pelaajana Eriksson kuuluu sivuunkirjoittaneen suosikkeihin.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Eriksson on kyllä vaikea tapaus. Haluaisin mielelläni nähdä hänet Bruinsissa, mutta mikä hinta tulisi olemaan. Hyvät kädet, hyvä viimeistelijä, fiksu pelaaja. Maalintekijöitä Bruinsilla ei kuitenkaan montaa ole.

Mutta, otetaans kantaa vähän viime öiseen loistavaan peliin. Bruins pelasi kokonaisuudessa hyvän 60min pelin. Wild ei ollut missään nimessä huono, mutta olen heiltä parempaakin pelaamista nähnyt tällä kaudella. Postiivisena mieleen jäi oikeastaan koko joukkoe. Jos jotain tiettyjä pelaajia pitää nostaa niin Beleskey, Erikkson, Marchand ja Colin Miller. Koko joukkooeen työmoraali oli kuitenkin kohdallaan ja joka tilanteeseen mentiin täysillä.

Vaikkakin Colin Miller seurasi ensimmäistä maalia aitiopaikalta, pelasi hän todella hyvin. Hienoa pelaamista omassa päässä ja rohkeaa nousua hyökkäykseen. Voiko olla, että Bruinsilla on vihdoin kädellinen ja hyvin luisteleva puolustaja? Gustavsson oli varma, ja kummallekaan maalille ei oikeastaan voinut mitään. Vatranon loukkaantuminen oli todella harmillinen ja hänelle toivon pikaista paranemista.

Jos samalla työmoraalilla ja asenteella jatketaan niin tästä voi tulla vaikka mitä. Joukkoeen täytyy vain kasvaa ja pelaajien tukea toinen toisiaan.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Jos samalla työmoraalilla ja asenteella jatketaan niin tästä voi tulla vaikka mitä.

No tätä odotellessa. Sharks-matsi oli niin karmeeta katsella, kun tilastojenkin mukaan ne "korkeanvaaranpaikat" meni vastustajalle 9-1!! Nyt taas Wildia vastaan oli ihan eri meininki ja vastustajan paikat oli suht helppoja hoitaa.

Eriksson omia suosikkeja nykyisessa Bruinsissa, mutta kaupaksi vaan jos vastine on hyvä, eikä semmoisesta 3/15 sopimusta ole varmaan aihetta unelmoida.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kai tähän alkaa jo hiljalleen tottua, viime vuoden kaava saa jatkoa.Välillä hommassa ei näytä olevan mitään tolkkua, turpaan tulee ja epätoivo iskee. SItten taas pelataankin pari peliä putkeen hyvin ja epätoivo vaihtuu toiveikkuudeksi, jospa sittenkin... Saa nähdä mihin suuntaan vaaka tällä kaudella lopulta kallistuu. Otteiden seuraaminen on jäänyt valitettavasti enimmäkseen koosteiden ja raporttien varaan, mutta jotenkin kuitenkin viime kautta raikkaampi ote joukkueen otteista paistaa. Odotuksetkaan eivät tietysti kauteen lähdettäessä olleet niin korkealla kuin aiemmin, joten ajoittaisiin suvantovaiheisiinkin suhtautuu eri tavalla.

Eriksson on tärkeä palikka joukkuetta tällä hetkellä. Loukkaantumisten jälkeen alkaa taas päästä omalle tasolleen. Tason puolesta ehdottomasti jatkoa, mutta pelkäänpä, että Erikssón haluaa pidemmän (ja kalliimman) jatkon kuin mihin Bruinsin on järkevää tässä tilanteessa suostua. Jos joukkue nyt ei ihan contender-moodiin tästä ylly, niin siirtotakarajalla lihoiksi johonkin nuorempaan ja kädelliseen laituriin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Colin Millerin katko Erikssonin hatun viimeistelleessä maalissa oli muuten juuri sitä, mitä hyvin luistelevat pakit pystyvät tekemään ja jonka vuoksi ainakin minä olen valmis katselemaan läpi sormien näiden nuorten kiekollisten pakkien satunnaisia merkkausvirheitä puolustuspäässä. (Parhaiten Millerin luistelutaito tulee esiin hidastuksesta, joka on kuvattu ylhäältä Bruinsin maalin takaa.) Merkittävä osa maaleista ja maalipaikoista syntyy nyky-nhlssä suorista hyökkäyksistä, niiden ehkäiseminen JA luominen on luontaisinta Duncan Keithin (ja Colin Millerin) kaltaisille hyväjalkaisille ja taitaville luistelijoille. Heille optimaalisen etäisyyden pitäminen vastustajaan on helpohkoa ja he kykenevät katkomaan vähemmän fiksuja syöttöjä kovalla prosentilla ilman että välttämättä edes ottavat suurempaa riskiä.

Tietysti maalin edustalla painiminen on osa peliä myös, mutta aika vähän sitä joutuu puolustaja tekemään, jos on ensimmäisenä päätykiekoissa ja taito riittää kiekon pelaamiseen eteenpäin.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Landon Ferraro tuli sitten waiversien kautta Bostoniin. Kakkoskierroksen varaus aikanaan, joten potentiaalisesta pelurista joskus ollut kyse, mutta ilmeisesti loukkaantumisetkin ovat kehitystä haitanneet. Ei kovin tuttu pelaaja noin muuten, mutta tuonee lisää vaihtoehtoja alempiin ketjuihin. Sopii tietysti hyvin Bruinsin pojasta polvi ei parane -jatkumoon. Fitzgerald, Donato, Ferraro. Ois toiminu 90-luvulla.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Koosteen perusteella viime öinen oli todella kiimainen ja viihdyttävä matsi. Toronto on aina ollut pienoinen kiusantekijä, mutta Bruins sai kairattua home-to-home peleistä 4 pistettä. Toronton leirissä mietitään varmasti vieläkin tuota Raycroft-Rask -treidiä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Landon Ferraro tuli sitten waiversien kautta Bostoniin. Kakkoskierroksen varaus aikanaan, joten potentiaalisesta pelurista joskus ollut kyse, mutta ilmeisesti loukkaantumisetkin ovat kehitystä haitanneet. Ei kovin tuttu pelaaja noin muuten, mutta tuonee lisää vaihtoehtoja alempiin ketjuihin. Sopii tietysti hyvin Bruinsin pojasta polvi ei parane -jatkumoon. Fitzgerald, Donato, Ferraro. Ois toiminu 90-luvulla.

Ferrarolla tosiaan tuli ikäviä loukkaantumisia vääriin aikoihin. Toisella junnukaudellaan oli kauden alussa sivussa polvivamman takia ja kolmannella junnukaudella surkean alkukauden jälkeen juuri vauhtiin päästyään paukahti nivuset. Griffinsin mestaruuskaudella oli iso palanen joukkuetta ja viime kaudella ansaitsi kyllä ihan pelaamalla paikkansa Wingsin playoff-kokoonpanoon. Tälle kaudelle ei oikein Wingsissä sitten enää ollutkaan käyttöä kun Pulkkinen, Richards ja Larkin tulivat tukkimaan tietä. Heidän takanaan on vielä kuitenkin Ferraroa potentiaalisempi pelaaja, Jurco, kärkkymässä pelipaikkaa.

Kokonaisuudessaan, tuskin Ferraro tulee mitenkään pettämään, muttei myöskään yllättämään valtavasti. Ihan käyttökelpoinen kaveri varsinkin alivoimalla, joka on aikamoinen murheenkryyni tainnut toistaiseksi tällä kaudella olla.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ferrarolle olisi paikka pelaavasta kokoonpanosta otettavana, vaikkei säväyttäisi, kunhan vain alivoima kulkee. Kellyn loukkaannuttua Bruinsin tämän hetken bottom6:sta ainoastaan Kemppainen ja Talbot pelaavat alivoimaa (ja Talbot ei olisi kokoonpanossa ilman Kellyn loukkaantumista). Rinaldo on kokeillut, mutta hänellä on ylivoimaisia vaikeuksia hahmottaa missä laukaisu- ja syöttölinjat kulkevat, mikä osa jäästä pitäisi peittää. Samaten Kemppaisella on välillä vaikeuksia sijoittumisen kanssa, vähän sellaista ylipelaamista.

Tällä hetkellä av:n kärkiparit ovat Bergeron - Marchand ja Krejci - Eriksson. Alivoimassa on siis yhtälailla ongelmana se, että se kuormittaa eniten joukkueen hyökkäysvoimaisimpia pelaajia kuin ettei se toimi prosenttien valossa. Itsellä ei sinänsä ole mitään sitä vastaan, että esim. Eriksson ja Krejci alivoimaa pelaavat, molemmat haluavat, mutta Bruinsilla pitäisi silti olla alivoimalle sellainen toimiva alaketjujen pelaajista muodostettu pari, että olisi mahdollista heittää toinen kärkiketjuista jäälle alivoiman päätyttyä. Nyt ei oikein ole.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Marchand ollu jäätävän kovassa vejossa. Sen lisäksi että johtaa sisäistä maalipörssiä ja +- tilastoa niin jatkuvalla syötöllä rakentelee tilanteita tyhjästä. Saa nähdä kuinka kauan tätä lentoa kestää ja perinteistä slumppia odotellessa otan kyllä kaiken ilon irti näistä onnistumisista.
Pari kertaa nyt silmiin pärähtäny toi Beleskeyn kyvyttömyys kiekollisena saada mitään aikaan. Parit 1vs1 tilanteet näyttänyt tosiaan ettei kiekollisenä pysty vähejään haastamaan puolustajaa. En kyllä mitään toe drag deke showta odottanutkaan mutta luulisi kiekon suojauksella ja luistelulla edes vähän saada puolustajaa pois mukavuusalueelta. No annetaan kaverille vielä mahdollisuus ennen lopullista tuomiota, hyvinkin mahdollista että olen bongannut kaverin vaihdon lopusta raskailla jaloilla antamasta kiekkoa vihulle....
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Marchand tosiaan on pelannut ehkä uransa parasta kiekkoa. Ainakin parasta sitten kevään 2011. Itse ottaisin tilanteesta kaiken irti ja antaisin Marchandille oman ketjun kannettavaksi. Jaksoi hyvin Spoonerin kanssa sen mitä pelasi.

Tänään Wings ja Gustafsson ilmeisesti maalissa. Tärkeä divarin sisäinen ja vastustaja pelaa samoista sijoista. Leafsia vastaan tuli voitto todella heikolla esityksellä ja tässä olisi sauma pitkästä aikaa voittoputkeen.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Sehän on jo neljän ottelun voittoputki meneillään! Tosin aika purjeissa Bruins näytti olleen viime yönäkin, mutta Rask & Gustafsson ovat onneksi torjuneet pisteet parista viime pelistä. Gustafsson nyt on ollut rooliinsa nähden hyvä koko kauden, mutta myös Rask on parantanut alkukauden haparoinnin jälkeen.

Ensi yönä vastassa Rangers. Otteiden pitäisi parantua voittoputken jatkumiseksi, mutta eipä tuo Rangers kovin vahvasti suorittanut myöskään viime yönä. Nähtäisiinköhän Rask vs. Raanta kohtaaminen.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Olihan peli. Wingsiltä yksi kauden parhaita esityksiä (niistä peleistä mitä olen nähnyt), luisteli toisessa ja kolmannessa erässä Bruinsilta jalat alta. Bruins ei ollut mitenkään huono, oikeastaan päin vastoin, ei tuollaista yritystä ole ihan joka pelissä tällä kaudella nähty, mutta Wings vei kaukalosta tilan ja ajan, Bruinsin kiekollisesta pelistä ei tullut mitään. Vielä kaksi minuuttia ennen kolmannen loppua Wingsillä oli hyvä paine Bruinsin päässä, paljon väsyneitä pelaajia kaukalossa, kiekko Bruinsille, Krejci ja Eriksson käyttivät vaihtohärdellin hyväkseen ja Miller takoi kiekon jättösyötöstä reppuun.

Aika epätodellinen loppu täysin yksipuoliselle ottelulle. Detroit-leirissä mahtaa sylettää.

- Gustafsson oli paikoin ilmiömäinen. Toki tuuriakin oli, Wingsin Miller mm. suti kiekon täysin avoimesta häkistä ohi.
- Vaikka ottelusta tuli täydet pisteet, niin olihan tuo taas hyvä muistutus siitä mihin suuntaan kiekko on menossa. Bruinsin on pakko löytää nopeutta rosteriin.
- Vatrano on sitä nopeutta, mitä Bruins kaipaa. Heti loukkaantumisen jälkeen taas hyviä otteita ja pirteää peliä.
- NHL:ssä on Krejcin ja Bergeronin tasoisia senttereitä ja sitten on Datsyukin tasoisia senttereitä. Uskottelee itselleen mitä vaan tilastojen perusteella, niin silmä kertoo, että eroa on. Käsittämätöntä, miten noinkin vanha äijä pystyy aina luomaan ja olemaan vaarallinen kun kiekko on lavassa.
 

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Ärsyttää jo etukäteen pilkunnusauttaminen, mutta Gustavsson. Gustafsson on se entine Flyers-pakki. Oli kahdessa viestissä putkeen, niin oli vaan pakko.

Larzzonilta aika kattava yhteenveto pelistä. Kyllähän Bruinsilla on tosiaan tekemistä.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Peliä Oilersia vastaan en nähnyt, mutta olipahan ralli viime öinen Flames-peli. En lähde sen syvemmin analysoimaan, muuta kuin että Chara saa kyllä katsoa peiliin ja pitkään. Ensimmäisen maalin aikana sohlasi jotain aivan omaa ja jatkoajalla sitten aloittelijamainen virhe. Rystysyöttö sokkona selän taakse, ei voi olla totta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Bruins
Oli ainakin pirun viihdyttävä matsi, kun 9 maalia eikä oikeastaan ainoatakaan voi laittaa molarien syyksi. Ehkä enemminkin Rask ja Rämö pitivät hyvillä tojunnoillaan numerot vain 5-4:ssä. Charahan siellä tötöili pari kertaa niin että omissa soi, ja kun myös Seidenbergin suorittaminen oli kehnoa se alkaa vaikuttamaan lopputulokseen jo vahvasti. Lopun tasoitusta en ole uudestaan katsonut, mutta pistin livenä merkille miten Seidenberg makasi jäässä ilman mailaa. Se missä vaiheessa tähän tilanteeseen ajauduttiin jäi huomioimatta.

- Marchand on kyllä tällä hetkellä aivan pitelemätön
- Spooner&Hayes < Beleskey&Connolly
- Morrowta voisi välillä kokeilla
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Oli kyllä taas peli. Rask tarjosi avaimet voittoon, vaikka "high danger scoring chances" meni 16 - 10 Flamesille.

- Charaa ei ole kovin kiva katsella 3 vs. 3 pelissä, mutta ei siellä hirveästi ole valmennuksella vaihtoehtoja. Mutta sitten se, että Chara ei varsinaisesti hävinnyt peliä hitauttaan, kuten olisi voinut odottaa, vaan virhe oli mitä oli, pipolätkäsokko. Käsittämättömän typerä ratkaisu.

- Pakiston iltapuhdetta alleviivaa se, että kaksi kokeneinta pakkia olivat enemmän tai vähemmän osallisina kaikissa viidessä maalissa. Chara sohlasi kahdesti kiekon kanssa, Seidenberg heitti kiekkoa paineettomassa tilanteessa ränniin ja vastustajalle, päästi vastustajan laukomaan pisteeltä (Beleskeyn mies) ja hukkasi mailansa maalin taa. Vaihtoehtoja pakistossa ei oikein ole. Trotman on pelannut pidemmän aikaa epävarmasti ja Krug on kadottanut alkukauden hyvän vireensä. C. Miller on rookie, ei mitään järkeä tuhota hänen itseluottamustaan sen vuoksi, että muilla ei riitä. McQuaid ei ole vielä loukkaantunut ja se on kaikki, mitä häneltä voi toivoa.

- Spooner taisi pelata alle viisi minuuttia koko ottelussa. Vakioksi on käynyt, että Julien siirtyy jossain vaiheessa ottelua kolmeen ketjuun ja Kemppainen on kolmossentteri. Spooner on tietysti huono, muttei hänestä tuolla peluutuksella kehity hyvää. Vaikea tilanne. Joukkue yrittää voittaa, eikä peliajan antaminen ansiottaan ole hyväksi junnuille sekään. Toisaalta Spooneria ei ole päästetty helpolla, vaan paitsi että hänen on pitänyt hoitaa sentterin velvoitteet, hänen on pitänyt muutamaa peliä lukuunottamatta olla ketjunsa johtava kiekollinen pelaaja. Ts. laiturit eivät ole olleet häävejä. Parhaat pelinsä Spooner on pelannut tällä kaudella Marchandin kanssa, viime kaudella Pastrnakin pelatessa laidalla.

Neljännes kautta takana ja tässä vaiheessa on ainakin meikäläiselle on muodostunut aika vahvasti sellainen kuva joukkueesta, että ei edes parhaimmillaan ja tuurilla riitä keväällä mihinkään.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Mielestäni keväällä voitaisiin päästä vaikka mihin, kunhan ne pahimmat ongelmat korjattaisiin. Hyökkäys on hyvä, tehoja löytyy laajalta rintamalta. Maalivahtien kanssa ei ole ongelmaa. Gustavsson pelaa muutaman sieltä sun täältä ja Rask hoitaa loput.

Mutta se puolustus. Odotan kauhulla kuinka huonoon suuntaan tuo homma menee kun Kevan Miller tulee takaisin. Muutamalla täsmätreidillä Bruinsista saisi oikein kilpailukykyisen joukkoeen. Charan haluaisin kyllä kaupata. Vastineeksi voisi vielä saada jotain, joka auttaisi Bruinsia pitkällä tähtäimellä. Jos totta puhutaan, niin McQuaid ja K. Miller pitäisi myös dumpata johonkin. Pitäisi rohkeasti nostaa vaikkapa se Morrow ylös ja katsoa kuinka käy.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Morrowhan on ylhäällä, katsomossa, koska ei voi lähettää Providenceen ilman waivereita. Ei mahdu pelaamaan, koska tykittää liukuhihnalta samanlaisia kiekollisia ratkaisuja kuin Chara eilisessä ottelussa.

Bruinsilla on puolustuksessa paitsi taso-ongelma, myös tyyliongelma. Sellaista ei ratkaista treideillä, ei tämän päivän NHL:ssa. Tason puolesta Bruins tarvitsisi käytännössä kaksi top4-puolustajaa ja sellaisia on kovin, kovin kallista hankkia treideillä. Lisäksi kummankin puolustajan pitäisi olla kiekollisesti vahvoja, koska Bruinsin parhaat puolustajat eivät ole, eivätkä Bruinsin kiekolliset puolustajat ole riittävän hyviä pelaamaan isoissa rooleissa.

Minun mielestäni realistisia vaihtoehtoja ei ole muita kuin myydä DL:lla ja yrittää taas haravoida jokunen kelvollinen prospekti organisaatioon. Joukkue menee playoffseihin tai ei, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa Sweeneyn isoon linjaan mitenkään.

Joni Pitkänen on kuulemma pelikunnossa. Siinä olisi sulavasti luisteleva kädellinen pakki, jonka kanssa Julienilla olisi tekemistä :D
 

juhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins & Jokerit
Eiköhän sieltä ensi vuoden frenzyiltä tuoda Yandle kotiin. Ainakin toivottavasti. Tämän toivominen on saanut tämän hetkisen puoluksen edes jokseenkin siedettäväksi. Eikä se Colin Millerkään nyt kovinkaan paska ole, suoraan sanottuna aivan loistava, ei voi kuin rakastaa kyseistä jätkää.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Taisi olla Canucksia vastaan yksi kauden ehjimmistä esityksistä Bruinsilta. Tuollaisia vieraspelejä on tietysti totuttu Bruinsilta viimeisen vajaan vuosikymmenen ajan näkemään, mutta kyllä vaan säväytti, kun reilu kausi on ollut takkuamista. Eli mitä tässä yritän sanoa, on, että peli itsestään oli tolkuttoman tylsä ja tapahtumaköyhä verrattuna esim. Flamesia vastaan pelattuu otteluun, mutta Bruins oli parempi, eikä antanut vastustajalle mitään mahdollisuuksia.

- Seidenberg ja C. Miller olivat katsomossa, koska eivät olleet "100 prosenttisessa kunnossa". Krejci: "Kuka ikinä on?"
- Myös Hayes seurasi ottelun poppariosastolta.
- Randell teki kauden neljännen maalinsa. Se on peliaikaan suhteutettuna aika hyvin. Vertailun vuoksi Beleskey on tehnyt kolme maalia, joista yhden pohkeella ja yksi oli syöttöyritys maalin takaa.
- Kolmonen oli muotoa Spooner, Kemppainen, Vatrano ja pelasi ihan ok.

- lisäys: Kemppainen oli jäätävän kova pisteellä ja näyttää hilanneen koko kauden aloitusprosenttinsa hyvään lukemaan. Alaketjun sentterille ja ensi kesän ufalle tärkeä tilasto.
 
Viimeksi muokattu:

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Bruins ehtisi tuossa häviämään aika mitäänsanomattomassa pelissä Predatorisille. Ei jäänyt paljon muuta mieleen kuin että Chara ei ole entisensä ja Kevan Miller pelasi hyvällä itseluottamuksella hyvän pelin (eli ts. toinen hyvä peli KMilleriltä putkeen, ei ole tällä kaudella aiemmin nähty), mutta mokasi lopussa. Predatorsin puolustus on ihan huumoria. Siellä on ainakin kolme äijää, jotka olisivat ykköspakkeja Bruinsissa ja aika monessa muussakin joukkueessa. Loputkin kolme mahtuisivat nallelaumassa ykköspariin. Eissss...

Tänään Les Habitants. Kaikki tietää miten tässä käy. Edellinen peli Canadiensia vastaan oli kuitenkin Bruinsilta pitkästä aikaa sellainen, että tietämätön saattoi arvata joukkueiden pelaavan samaa sarjaa. Aika pitkäänhän tässä on tullut turpaan ns. isän kädestä ja Bruins on näyttänyt harrastesarjaporukalta.

Rask aloittaa maalilla. Toistaiseksi ei tiedetä, kumpi lopettaa. Kemppainen on loukkaantunut ja IR-listalla, joten taitaa olla vähän aikaa syrjässä. Pastrnak on nähty jäällä yksikseen leipomassa, muttei taida palata vielä toviin. Hayes palannee katsomosta kolmoseen, Spooner sentteriksi, Vatrano vasemmalle. Pakistossa taidetaan mennä samoilla kuin Predatorsia vastaan, joka tarkoittaisi, että Seidenberg on yhä sivussa. Onkohan jo 99%?

Toivottavasti yöllä nähdään turpasauna muuallakin kuin tulostaululla, konnuuksia, väärin pelaamista ja suuria tunteita. Toivottavasti lähtee ihan lapasesta.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jätkät hei, me voitettiin! Odotukset olivat juurikin sellaiset että Rask pommitetaan vaihtoon ja lähdetään leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä. Rask oli kuitenkin lopulta se ratkaiseva palanen, joka pelasi omissa silmissä kyllä täydellisen ottelun. Torjui jopa Charan yrityksen tehdä oma maali.

Ensimmäinen ja toinen erä olivat vaikeaa ja hieman sellaista väkisin yrittämistä. Kolmannessa erässä homma kuitenkin lähti rullaamaan ja Bruinsin taso nousi huomattavasti. Chara oli tiukasti seurannassa ja havainnot olivat aika neutraaleja kunnes tuli tuo uskomaton ilmasta huitaisu suoraan Erikssonin lapaan. Alivoimamaali sytytti koko porukan uuteen uskoon. Loppu menikin sitten itsestään.

Canadiens oli kyllä huonompi kun olisin osannut odottaa. Mielestäni molemmat joukkoeet tekivät tasapuolisesti virheitä mutta kumpikaan ei oikein saanu kuitattua maalia. Kokonaisuudessaan hieno ja odottamaton voitto. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Tulipa helpolla voitto sarjan kärkiporukasta. Näinköhän sittenkin taitaa syyskauden 2015 mestaruus karata Montreal Canadiensilta? Karhujen tolppien välissä Rask ei ihmeellisiin torjuntatöihin joutunut vaan homma hoitui eleettömästi turhia ripareita päästämättä. Maalille ei kuitenkaan mahtanut mitään kun Habsien harjoiteltu "laidasta ylös ja kierteinen keskitys maalille" set play onnistui täydelisesti.
Tasoitus ja lisämaalit oli luikkaasti luistelleelta ja tarkasti syötelleeltä vierasjoukkueelta odotettavissa, sen verran vahvaa oli musta-kulta-valkea vyöry Habsien päätyyn ensi minuuteista lähtien. Voiton arvoa himmentää ainoastaan se että maalissa oli Canadiensin kolmos- vai peräti nelosvahti.

Lopuksi on kiitettävä takaisin naapuriin muuttanutta Detroit Red Wingsin organisaatiota jonka ylijäämämiehen taso näyttää riittävän tässä rosterissa ratkaisupelaajaksi asti. Kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös