New York Rangers 2015–2016

  • 106 429
  • 433

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Henrik! Henrik! Henrik!

Nollapeli ja 9. kotivoitto putkeen. Nash tehnyt 4 maalia kahteen otteluun ja muukin jengi pelaa hyvin.

Henrik Lundqvist on ollut tällä kaudella parempi kuin koskaan. Se on kova lausahdus miehestä, joka on ollut NHL:n eliittiä jo vuosia. Rangersin muu joukkue mogailee; Henrik hoitaa. Toki tämä lähestymistapa ei ole ikuinen ratkaisu, mutta toistaiseksi menee todella hyvin.

Seuraavaksi vastaan tuleekin kova Montreal Canadiens. Toivottavasti Rick Nashin maaliputki saa jatkoa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Henrik! Henrik! Henrik!

Nollapeli ja 9. kotivoitto putkeen. Nash tehnyt 4 maalia kahteen otteluun ja muukin jengi pelaa hyvin.

Henrik Lundqvist on ollut tällä kaudella parempi kuin koskaan. Se on kova lausahdus miehestä, joka on ollut NHL:n eliittiä jo vuosia. Rangersin muu joukkue mogailee; Henrik hoitaa. Toki tämä lähestymistapa ei ole ikuinen ratkaisu, mutta toistaiseksi menee todella hyvin.

Seuraavaksi vastaan tuleekin kova Montreal Canadiens. Toivottavasti Rick Nashin maaliputki saa jatkoa.

Joo, aika jäätävää maalivahtityöskentelyä. Vähän käy jopa Raantaa sääliksi, kun on sensaatiomaisesta alusta huolimatta pelkkä statisti. No ei kyllä oikeasti, Raannan hyvät otteet tuovat valmennukselle rauhan antaa Henrikinkin levätä välillä. Tiedä sitten mikä osuus noilla uusilla luistimilla on Henrikin peliin, mutta varmasti kovaan pettymykseen päättynyt viime kausi antoi myös potkua harjoitteluun.

Nash heräilee ja Montrealia vastaan odotettavissa huippumatsi, kyllä kelpaa.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tiedä sitten mikä osuus noilla uusilla luistimilla on Henrikin peliin, mutta varmasti kovaan pettymykseen päättynyt viime kausi antoi myös potkua harjoitteluun.

Aivan varmasti merkitys on jonkinlainen. Henrik on huomattavasti nopeampi liikkeissaan tana vuonna edellisiin vuosiin verrattuna ja uudet varusteet ovat varmasti osasyyna tahan. Vahemman lihasrasitusta pelisuorituksen aikana koska painoa on 'huomattavasti' vahemman. AV myos kehoitti Henrikia treenaamaan paremmin kesan aikana etta olisi kauden alussa jo siina kunnossa missa yleensa on joulukuun jalkeen ja sitahan mies ehdottomasti on. Aivan mielettomassa tikissa Henrik kylla on. Rangersilla on ylivoimaisesti paras maalivahtikaksikko koko liigassa, ainakin talla hetkella. Kylla kelpaa.

Sanottakoon viela etta tamaniltainen kamppailu on varmasti yksi koko kauden kuumimpia peleja. Konferenssin (ja samalla liigan) karkikamppailu keskiviikkoiltana juuri ennen kiitospaivaa. Mikali Rangers pelaa hyvaa hokia tanaan, tulee MSG olemaan todella aanekas.
 
Viimeksi muokattu:

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
On kyllä huimassa vireessä Kuningas tällä hetkellä. Aivan huikeaa työskentelyä.
Kyllä kenttäpelaajat saisivat silti hieman terävämmin puolustaakin. Liikaa tulee huolimattomuuksia omalla alueella ja maalivahdit joutuu niitä sitten paikkaamaan.

Nashin herääminen hyökkäyksessä ilahduttaa kovasti. Tai hereillä se on ollut alusta asti. Nyt vain osuu tolppien väliin paremmin. Huikeassa vireessä on myös Zuccarello. Pelistä näkyy itseluottamus ja se, että paikat on nyt kunnossa.
Hayesin siirto laitaan oli myös hyvä. Ei tarvi niin kovasti keskittyä omassa päässä paininiseen.

Itsensä toistamista tämä on mutta Stalbergin tilalla näkisin mielellään Mooren tai Etemin. Ei vaan riitä luottoa Stalbergiin tällä hetkellä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jep, Montreal pyyhki jälleen pöytää Rangersilla, 10 häviötä viimeisestä 11 matsista heitä vastaan... Aika samoilla nuoteilla mennään näköjään kuin viime kaudellakin, Tampa ja Montreal ovat uskomattoman vaikeita vastuksia ja siihen vielä varmasti lisäksi Islanders, jota joukkue ei ole vielä tällä kaudella kohdannutkaan. Laittakaa korvan taakse, että ei tule olemaan helppo peli sekään, jos vanhat merkit pitävät siinäkin paikkansa (ensi keskiviikkona). Nyt on sellainen rapia neljä kuukautta sitten aikaa valmistautua seuraavaaan Montreal-kohtaamiseen, josko sitten. Ainoa hyvä puoli on, että näiden uusien (ja mielestäni playoffien kannalta typerien) divisioonajakojen vuoksi näistä kumpikaan ei pelaa Rangersin kanssa samassa ja täten vain toinen ylipäätään voidaan kohdata playoffeissa. Tai no, villi kortti toki mahdollistaisi.

Eipä tainnut myöskään kumpikaan joukkue valmistautua, että NHL:n parhaimpiin lukeutuvat veskat eivät pelin loppua jäällä koe. Montrealin Price vissiinkin loukkaantui ja Lundqvist vaihdettiin Raantaan 5-1 maalin jälkeen. Maali muuten, jossa Girardi lähti todella hölmästi painelemaan kulmaan alivoimalla ja jätti oman miehensä aivan yksin maalille. Mikähän tuonkin idean takana oli... Olisi edes peittänyt sillä hyväksi havaitulla maila ja polvi jäässä -periaatteella, mutta nyt sinkosi kuin villivarsa hädin tuskin jäätä luistimilla koskettaen.

Rangersin ainokaisen ohjasi Nash, jolle tuntuu nyt kiekot pomppivan vihdoin, hyvä näin! Oikeastaan koko peli kusahti kolmannen erän alun koomailuihin, jossa vastustaja nakkasi kaksi maalia taululle juuri kun olivat joutuneet vaihtamaan uuden veskan askiin.

Kiitospäivän "kunniaksi" seuraavat pari peliä sopiviin suomiaikoihin, huomenna Boston 20:00 ja lauantaina Philly 20:30. Sopivat joukkueetkin vastassa, mitä nyt Boston pari kautta sitten oli vaikea, mutta nyt ui hiukan syvemmällä (toki nyt neljän pelin voittoputki päällä).
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Tänään sitten Suomen primetime-aikaan vanha kunnon "original six" Rangers-Bruins klo 20.00. Mukavaa katsoa lätkää noin kivaan aikaan.

Uskon Rangersin tulevan tänään kovaa Canadiens turpakäräjän jäljiltä. Rick Nashin onnistumisista valtava plussa; toivottavasti muu joukkue kuitenkin muistaa myös pelata kiekkoa.

Mielenkiintoinen peli tänään sekä huomenna tiedossa!

LGR!
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Olipas järkyttävää suorittamista viimeiset 10 minuuttia. Ei tuolla tavalla saa jäätyä johtoasemassa.
Lundqvistkaan ei ollut parhaimmillaan, joten tappio oli oikeutettu. Pari maalia längistä sisään. Ei noita vaan saa mennä.
Nashin maalivire se jatkuu. Se on erittäin positiivista.

No tuo sitten nollataan tänään illalla. Raanta luultavasti saa startin. Näin uskon. Eteenpäin ja kohti uusia seikkailuja!
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Saattoi olla Bruins peli järkyttävää lopussa; tosin silloin tehtiin maaleja. Flyersilta 3-0 turpaan. Huh huh mikä viikonloppu 2 kertaa turpaan keskinkertaisilta joukkueilta. Pakko ryhdistäytyä nyt pikkuhiljaa...
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Phillyä vastaan ei toiminut kuin maalivahtipeli. Sekin varauksella. Ekan maalin olisi voinut ottaa vaikka läpiajo olikin. Ei sen maalivahdin perseen kuulu olla maalin sisässä noissa tilanteissa. Taisi pelaamattomuus näkyä tuossa kohtaa. Rohkeammin olisi pitänyt tulla vastaan.

Hyökkäyspeli oli jotain ihan järkyttävää. Ei Stepanin poissaolo noin paljoa voi näkyä. Toivottavasti on silti mukana jo ainakin Joulun jälkeen.

Stollin jäähy alivoimalla oli myös todella idioottimainen. Ei nyt vaan voi huitaista maalivahdilta mailaa pois tuolla tavalla.

Melko tyhjä olo tämän viikonlopun jälkeen. Taitaa joukkue luulla itsestään liikaa hyvän alkukauden jälkeen. Ei muuta kuin haalarit takaisin niskaan ja töihin.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ensin putosi Stepan ja nyt Klein on sivussa 2-3 viikkoa. Siitä se sitten lähtee.

Mutta taisteluvoitto viime yönä. Ite en nähnyt kuin koosteen ja tilaston, kun en saanut tallennettua. Viasatin ohjelmatiedot ei näyttänyt miltä kanavalta tulee. Perskeles.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mutta taisteluvoitto viime yönä. Ite en nähnyt kuin koosteen ja tilaston, kun en saanut tallennettua.
No eipä kummempia kerrottavia pelistä kyllä ollut. Kun Carolina tyytyy olemaan pisteautomaatti, niin otetaan pisteet toki pois kuljeksimasta.
Alkutahdit saatiin tosiaan jo ensimmäisillä minuuteilla, kun Zuccarellon ylivoimarannari sujahtaa maaliin heti aloituksesta, eikä sen jälkeen johtoasemasta luovuttu. Vielä kun vastustajan maalilla Ward oli erittäinkin anteliaalla päällä, niin voitto oli jälleen tosiasia, tiukista loppuluvuista huolimatta.

Huomionarvoista oli toisessa ylivoimamaalissa oikeinkin hieno syöttelykuvio Lindbergille, asia jota en muista hirveästi Rangersissa nähneeni yv:llä (vaikkakin Boylelta syöttö hiukan lipesikin). Mutta siinä nähdään ettei sen yv-maalin tarvi olla mikään maaginen kahden minuutin syöttökuvioiden yhdistelmä.
Lopussa tosiaan Ward vielä tarjoili Kreiderille ja Brassardille maalit.

Muumien ilmainen mainonta Raannan maskissa on tältä osin ohitse (josko heidän puoleltaan ei sitä ilmeisesti otettu kys. tavalla) ja Raanta on hommannut näköjään uuden maskin, jota onkin jo käyttänyt peleissä. Joku piirroshahmo siinäkin on, en näitä niin tunne, mutta varmaan joku syyte on jo taas postissa.

Jayson Megna kutsuttiin ylös Stepanin tilalle, kuten Jatkoajan uutinenkin tiesi kertoa. Mies ei pelannut ja nyt jo lähetettiin säästösyistä taas alas. Mutta ensi viikon lopulla alkavaa lännenkiepautusta varten on hyökkäys- ja puolustusextramies mukana taas yllämainittujen loukkaantumisten vuoksi. McIlrath pysynee siis kokoonpanossa kuten Boylekin. McIlrath on itseasiassa pelannut suht hyvin, kun miestä ei ole näkynyt kuvissa enää niissä hasarditilanteissa, joista mies itselleni oli tuttu. Taklauksetkin ovat olleet painavia ja myös oikein ajoitettuja. Tässä ns. näkymättömässä roolissa miehestä on paljon enemmän hyötyä joukkueelle. Ja ainahan ne hanskat silloin tällöin voi pudotella toki.

Kolme peliä New Yorkissa luvassa seuraavaksi. Islanders ensin vieraissa keskiviikkona, todella mielenkiintoista nähdä miten Rangers pystyy vastaamaan heidän pelitapaansa tänä vuonna - ja hei, ensimmäinen peli Brooklynissä. Heidän jälkeensä torstaina Colorado ja sunnuntaina Ottawa. Mielenkiintoisia vastuksia.

Ainiin, se piti sanoa vielä, että tervetuloa vaan nimim. KingHenrik Rangers-osion kirjoittajaksi. Jostain syystä vain nämä uudet ovat valitettavasti tulleet ja menneet melkein yhtä nopeasti ja samalla oven avauksella ja vain harvat jäävät yhtään pidemmäksi aikaa kirjoittelemaan näkemyksiään.
 
Viimeksi muokattu:

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Eikö toi maskin koira ole Ran Tan Plan tms. Lucky Luke- sarjakuvasta? Daltonin veljekset jne... Jonnet ei muista.

Noista kolmesta New Yorkin pelistä pitäis kaksi peliä voittaa. Ellei jopa kaikki kolme. Islanders on kyllä paha.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Eikö toi maskin koira ole Ran Tan Plan tms. Lucky Luke- sarjakuvasta? Daltonin veljekset jne... Jonnet ei muista.

Heh, sehän se. Taitaa tällä kertaa käydä niin ettei belgialaisia kiinnosta sen vertaa että jaksavat hälyä tästä nostaa. Harmillista, muumi-teema oli kyllä ihan omasta mielestä kiva juttu. Itse toki näen tämän sellaisena kevyenä sormennostolla muumien suuntaan että "ei väkisin".
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Kauden parasta peliä ekassa erässä. Aivan käsittämättömän huikea vauhti pelissä. Rangersilla monta hyvää paikkaa mutta Halak pitää Islesin pelissä mukana.

Tanner Glass oli helvetin energinen. Meinas heittää maalinkin. Tulee vielä tänään!
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
1-2 rankuilla turpaan. Peli oli erittäin viihdyttävä vaikka maaleja ei tullut. Helvetisti taklauksia ja vauhtia riitti. Ja piste enemmän kuin odotin.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Erittain viihdyttavaa pelia Islandersia vastaan, sita ei kay kieltaminen. Tuli vihdoinkin nahtya milta Barclays Center nayttaa kiekkokaukalo sisalla ja hyi yok. Ei voi oikein muuta sanoa. Konsertteihin ja koripalloon kylla varsin oiva keskus, mutta ei tuo loppuunmyyty latkapeli oikein ota toimiakseen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tuli vihdoinkin nahtya milta Barclays Center nayttaa kiekkokaukalo sisalla ja hyi yok. Ei voi oikein muuta sanoa.
Ainakin tv:ssä oli "mukavat" vibat vanhaa Coliseumia, kun pääkameraa ei oltu tässäkään areenassa saatu keskelle keskiviivaa, vaan joutui jälleen katselemaan sivusta. Johtuuko kenties koripallokenttään keskittämisestä sitten tämäkin...mutta aika traditio alkaa olemaan jo Islandersille.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Tänä yönä sitten Coloradoa nekkuun. Raanta maalissa ja Etem korvaa pirteästi pelanneen Glassin. Ite olisin halunnut Glassin saavan toisen pelin vielä.
Etem on ollut mulle pieni pettymys. Eikös tuo nyt ollut joskus ihan lupaava kaveri? Vai onko mun mielikuvat ainoastaan EA.n änäripeleistä?
Onneks on yövuoro töissä, niin saa väijyä tämänkin suorana.

Edit. Jaa nyt näkyy kokoonpanossa olevan Glass eikä Etem. Tunti sitten oli toisin päin. No tunnin päästä sen sit näkee kumpi siellä on.
 

Koge

Jäsen
Muumien ilmainen mainonta Raannan maskissa on tältä osin ohitse (josko heidän puoleltaan ei sitä ilmeisesti otettu kys. tavalla) ja Raanta on hommannut näköjään uuden maskin, jota onkin jo käyttänyt peleissä. Joku piirroshahmo siinäkin on, en näitä niin tunne, mutta varmaan joku syyte on jo taas postissa.
Tänään näyttäisi ainakin olevan muumimaski taas käytössä. En tuota toista maskia tosin edes ole ehtinyt bongata.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Jos oli Isles peli vauhdikasta ja viihdyttävää kiekkoa, niin nyt yrittää Colorado ja Rangers tappaa katsojat tylsyyteen. Vittu mitä kävelyä koko eka erä. 13 minuutin kohdalla vedot maalia päin oli Coloradolle 2-0. Lopussa Rangers taisi saada 4-5 vetoa maalia kohti. Oli siinä joku paikkakin vissiin.
JT Miller loukkasi itseään blokattuaan vedon. Toivottavasti pystyy jatkamaan.

Jos toinen erä jatkuu samalla tavalla, niin katsojat varmaan puhkoo silmänsä.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Toisen erän jälkeen 0-2. Ei voi pelata noin huonosti ja haluttomasti kotiyleisön edessä. Raanta ottanut pari hyvää koppia mutta kyllä tuo eka maali olisi pitänyt torjua.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Sehän meni hienosti. 2-1 turpaan mutasarjan joukkueelta. Lindberg sai maalin edestä kaavittua kiekon maaliin 50 sekkaa ennen loppua. Raannalle 18 torjuntaa ja Varlamoville 25. Noista 25 torjunnasta 24 oli perustorjuntoja.

Karmea peli. Jos jollekin pitää posia antaa, niin annetaan sitä Yandlelle. Taisi olla ainoa joukkueesta, joka halusi voittaa tuon pelin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Coloradon jälkeen ehdittiin voittamaan Ottawa ja edellisyönä lännenkiertueen aloituksessa Vancouverille häviö 2-1.

Aika pitkälle peli pysyi kiikareilla, mutta lopun jäähyily sekoitti pakkaa ja Vancouver rankaisi. Boyle kävi toki tasoittamassa vielä rankkarista, mutta lopulta Sedinit olivat liikaa. Jännä ratkaisu muuten AV:lta valita Boyle vetämään rankkaria, kun Vancover oli sulkenut kiekon maalivahdin alueella. Kylmän viileästi toki mies viimeisteli.

En ihan täysin pystynyt keskittymään peliin, muut kertokoot käänteistä kenties paremmin, mutta päällimmäisenä jäi mieleen kaksi asiaa. Vancouverin alati vaarallinen ylivoima. Kiekko liikkuu kyllä Sedinit & co. lavoissa todella mallikkaasti. Mitä muistan, niin näin on ollut aina kun Vancouver on vastassa. Toinen asia oli McIlrathin pujottelukeppinä toimiminen Dorsettille. Siis, NHL:n maagisimmalle mailavirtuoosille Derek Dorsettille... Huh hu, mies tuli laidan kautta ohi kuin vettä vaan ja ajoi maalille tekopaikkaan. Tämän jälkeen McIlrath sössi vielä Rangersin hyvän paineen syöttämällä viivalla aivan päättömän syötön. Ei taas vakuuttanut.
Vanhat Rangers-pelurit Dorsett ja Prust oli mukava nähdä jälleen. Ei kähinöitä, vaikka Rangersillakin oli Glass mukana.
Poissaolojen takia muuten Lindberg pelasi ykkössentterinä.

Ottelu sai vähän ikävän lopun, kun Vancouverin puolustaja Dan Hamhuis sai kiekon suoraan kasvoihin Boylen lämäristä.

Eipä muuta sanottavaa tällä kertaa. Seuraavaksi Edmonton ja kenties vanha tuttu Talbot maalillaan.
Peli on muuten Sather’s night, jossa Oilers kunnioittaa Glen Satheria ja hänen saavutuksiaan organisaatiolle.
 
Viimeksi muokattu:

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ei jumalaare mitä sontaa tarjosi Rangers faneilleen. Johtotähtenä kapteeni McDonagh kaverinsa Girardin kanssa. Miten voi pelata noin päin persettä koko pelin?

Huippuna lopun tasoituksen jälkeen aloituksesta McD lähti rynnimään punaviivalle tuuppaistiin kumoon ja vastahyökkäyksestä voittomaali omiin.
Pelasi kyllä siinä Fast, Stoll ja Miller tai Kreiderkin päin vittua. Boyle ei saanut enää poikittaissyöttöä kiinni ja imurin tilalle vaihdettu Raantakaan ei saanut torjuttua Hallin vetoa.

Emmää tiedä. Jokin taas mättää tuossa porukassa.

Etem, Stoll, Staal, Girardi, Stalberg, Glass, Boyle, Fast, Miller ja Kreider ovat ihan pelkkiä lapasia tällä hetkellä. Siinä olis isoihin siirtoihin aihetta. Tuskinpa sentään puolta joukkuetta aletaan vaihtamaan.

Leuka rintaan ja kohti uusia koitoksia.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Emmää tiedä. Jokin taas mättää tuossa porukassa.

Jokainen joukkue joutuu jossain vaiheessa kautta miettimaan mika pelissa mattaa. Rangersilla se on nyt kaynnissa, niinkuin oikeastaan joka vuonna. Ennen puoltavalia vahan turha arvioida joukkuetta mikali pelaavat edes sen verta hyvin etta POffs taistelussa pysyvat mukana. Mikali vertaa viime kausiin, niin nythan menee varsin mallikkaasti. Rangers on Dallasin ohella ne kaksi joukkuetta jotka ovat petranneet parhaiten viime vuodesta ja totuttuun tyyliin, Rangers aloittaa hitaasti. Nyt alkukaudesta Henrikilla on ollut aivan kasittamaton Beast Mode paalla ja se vahan vaaristaa lukemia.

Pitaa myos muistaa etta Klein seka Stepan on poissa kokoonpanosta ja se sekoittaa pakkaa hieman.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös