KooKoon fanitoiminta ja -matkat 2014–2015

  • 18 427
  • 35

Oskupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pepe Jürgens
Saipan fanien megamatka Keltamustien toimesta oli mielestäni loistavasti tiedotettu
Tämä on totta! Twitterissä kerrottiin myös tilanteesta ja kun paikat oli loppuunmyyty sekin kerrottiin. Keltamustat kysyivät myös Kuudennelta kenttäpelaajalta tilanteesta, siihen ei edes vaivauduttu vastamaan! Joku voisi siellä KKP,EEN päässä ottaa hoitoon tuon twitterin ja olla aktiivinen sen kanssa. Siellä kun olisi hyvä ja rento ote niin kuin idässä, varmasti tulisi lisää jäseniä!
 

ruupertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aavistuksen vaimeaa on tiedotus fanimatkojen jatkosta.. Onko Ilves-peli seuraava ponnistus, vai voimistellaanko mahd. Turuuskin?
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Kaiketi Turku. Hirveä kiire ollut niin ei oo kerenny fanimatkat edistymään.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta miksiköhän nämä Liiga-kauden viestit on kirjoitettu KooKoon Mestis-kauden viestiketjuun; "KooKoon fanitoiminta ja -matkat 2014-2015"?

KooKoo-kannattajien tifo oli kyllä hieno ekassa kotipelissä.
 

Tippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko
Moderaattorit tai joku, joka osaa niin vois väsätä uuden ketjun tätä kautta koskien.

Kuitenkin lauantain kannattajamatka Turkuun on auki. Matkaan lähdetään Kouvolan linja-autoasemalta klo 12:30 ja reissun hinta on 36€/40€ (jäsen/ei-jäsen). Ilmottautuminen 045 159 0755 ja kotipeleissä. Tervetuloa mukaan!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei sattuisi lauantaina olla Turkuun menijöitä, jotka olisi aitiosta seuraamisesta kiinnostunut. Semmoinen viisi henkilöä uupuisi ja n. 35€ kustantaisi paikka aitiosta lippuineen.
 

Tippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko
Megamatka vol. 2 Tampere - Ilves away!

Lauantaina 31.10. Kuudes Kenttäpelaaja järjestää kannattajamatkan Tampereelle. Tarkoitus on mennä isolla porukalla ja sen takia reissun hinta on vedetty naurettavan alas. Matkan hinta on KKP:n jäseniltä 20€ ja muilta 25€ sis. ottelulipun. Sitovat ilmottautumiset 045 159 0755 ja myös kotipeleissä kannattajapäädyssä.
 

Tippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko
Perjantai 13.11. HIFK - KooKoo

Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Tällä kertaa mennään Helsinkiin hakemaan IFK:sta revanssia. Matkaan lähdetään klo 16:15 Kouvolan linja-autoasemalta ja matkan hinta on 25€/30€ (jäsen/ei-jäsen) sis. ottelulipun. Ilmottautumiset tekstiviestillä 045 159 0755. Nyt täytetään jo toista bussia, eli tilaa on hyvin toistaiseksi. Tervetuloa mukaan Stadin ryöstöretkelle!
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
KalPan etäkannatusjärjestön Susiklubiyhdistyksen paikallaollut väki kiittää Kuudetta kenttäpelaajaa ystävällisestä vastaanotosta ja rehdistä kuuluvasta kannustuskisasta KooKoo - KalPa ottelussa nostalgisessa jälleennäkemisessä sitten mestiksen kevään 2005-kamppailujen. Oli todella hienoa nähdä kuinka vanhat kannatusveteraanimme saivat käydä tervehtimässä vanhoja tuttujaan KooKoon kannatusaitiossa pitkän ajan jälkeen, todellista vieraanvaraisuutta ja kannatuskulttuuria.
Respect!

Edit. Komea oli kuudennen kenttäpelaajan kannustus koko matsin halki tuosta tunnustusta. Meitin papat laitteli vastaan minkä jaksoivat, ja hauskaa oli kaikilla mikä katsomokiekkoilun tärkein asia joukkueen tukemisen ohessa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös