Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 567 668
  • 5 804
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ennen sitä Olimbin läpiajon yhteydessä tuomittua 2+2-jäähyä vihelletty Jugra-jäähy tuli tilanteesta, jossa pakki taklasi Jormakalta myöhässä ilmat pihalle. Meni aivan kaksinkerroin penkille.

Tätä en huomannutkaan, mutta silti, miten tämä liittyy tuohon Jormakan yv-peluuttamiseen? Nuo yv-ketjut oli tiedossa jo ennen peliä ja niillä myös alkuun mentiin. Reginin kymppi sotki sitten kolmanteen erään.

Mielestäni on väärin, että joukkueen paras maalintekijä yvllä ei mahdu edes pelaamaan ylivoimaa enää. Ymmärtäisin, jos joukkueessa olisi heittää huipun veljeksiä joka paikkaan, mutta en sitä että Hagmanit ja Huhtalat menevät edelle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tätä en huomannutkaan, mutta silti, miten tämä liittyy tuohon Jormakan yv-peluuttamiseen?
Ei kun kyllä Jormakka pelasi ylivoimaa kaksi ekaa erää normaalisti. Vikassa erässä tuli tuo tälli, jonka seurauksena jäi parisen YV:aa pelaamatta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ei kun kyllä Jormakka pelasi ylivoimaa kaksi ekaa erää normaalisti. Vikassa erässä tuli tuo tälli, jonka seurauksena jäi parisen YV:aa pelaamatta.

Ei edelleenkään pelannut. Kauanko tästä samasta asiasta pitää jauhaa? Laitoin yv-ketjut jo aiemmin tuohon, ja näköjään tänään taas taas samat ylivoimaketjut kuin torstaina. Ei Jormakkaa mukana ylivoimassa. En käsitä miten ei mahdu?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nyt kun tiedetään että Huhtalan kausi on ohi niin ihmetellään hieman millaisella kokoonpanolla lähdetään vieraskiertueelle. Pakisto on nykytilanteessa suhteellisen helppo miehittää kun siellä ei liikaa ole särkymävaraa.

Niklas Hagman – Niko Kapanen – Pekka Jormakka
Jesse Joensuu – Peter Regin – Brandon Kozun
Jere Sallinen – Petteri Wirtanen – Mathis Olimb
Jani Rita – Tomi Mäki – Eetu Pöysti
Saku Salminen, + Aaltonen (mukana mutta ei pelaa ainakaan huomenna)

Atte Ohtamaa – Ville Lajunen (pitäisi ehkä hajottaa mutta tuskin valmennus luottopariaan hajoittaa)
Jesper B. Jensen – Philip Larsen
Daine Todd – Arturs Kulda
Jere Sneck, + Jaakola pelikiellossa (2 peliä)

Henrik Karlsson
Riku Helenius

...näillä mennään...
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tästä Jaakolan töötistä tuli mieleen, että mitäs muuten sille kaverille loppupeleissä kävi johon niitti osui? Talutettiin pukukoppiin mutta tuliko pitkä zaikku?

Huh, ei olis pitänyt edes kysyä... tuli se hirveä peli ja sulaminen vielä mieleen ;=D
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Tälle kaudelle ei taida olla maalivahtiketjua, joten todetaanpa tänne, että koska Karlsson jatkaa edelleen luukulla, peluutuksessa näyttäisi olevan selvä ero viime kauteen. Ainakin runkosarjassa peluutettiin suht tasaisesti, nyt Karlsson näyttäisi olevan selvä ykkönen ja pelaavan paljon. Toki Riika-pelin kolmannen erän perusteella tätä voi pitää perusteltuna, mutta onhan Heleniukselta hyviäkin otteita nähty ja muistaakseni valittiin kerran viikon maalivahdiksikin sarjassa alkukaudesta. Eli onko tämä nyt sitten oikein, mitä kansa on mieltä?

Ja täydennyksenä ketjun aiheen mukaisesti: kokoonpano on täsmälleen sama tänään kuin viimeksi Omskia vastaan. Tälleesti:

9 Niklas Hagman – 39 Niko Kapanen – 25 Pekka Jormakka
18 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 51 Brandon Kozun
28 Jani Rita – 13 Petteri Wirtanen – 41 Mathis Olimb
14 Tomi Mäki – 76 Jere Sallinen – 79 Eetu Pöysti

32 Arturs Kulda – 47 Ville Lajunen
44 Jesper B. Jensen – 36 Philip Larsen
55 Atte Ohtamaa – 3 Daine Todd

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

Edit:
Tästä Jaakolan töötistä tuli mieleen, että mitäs muuten sille kaverille loppupeleissä kävi johon niitti osui?
Saulietis näytti pelanneen toissapäivänä Astanassa, joten ilmeisesti ei isompaa vammaa.
 
Viimeksi muokattu:

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erkka taisi pitää vähämaalisesta ottelusta, kun roikottaa edelleen kiintiöpaikalla ykkösessä pisterohmu Kapasta. Saa samalla pimennettyä Olimbin takaisin varjojen maille tarjoamalla palkintona hyvistä tehoista viime aikoina vierelle hyökkäyspelin pyörremyrskyt Wirtasen ja Ritan. Onko meillä tällä hetkellä peräti koko sarjan aikaansaamattomin ykkösketjun sentteri? Viimeiset 10 peliä 1+3, -5, 18min. Tuskin ainakaan kovin paljon heikommilla tilastoilla vetelee tällä hetkellä minkään joukkueen ykkösen sentteri. Ja ei ne esitykset ole olleet yhtään tilastoja parempia myöskään vaan kuvaa oikein hyvin viimeaikaista virettä. Mutta kyllä noilla meriiteillä on perustellusti sementoitu paikka ykkösketjun keskellä. Joojoo kertokaa nyt joku kuinka ykkösketju ei olekaan ykkösketju vaan oikeasti nelosketju ja Reginin ketju on oikeasti ykkönen. Silloinkin on pullat ns. helvetin hyvin uunissa, kun sen "moraalisen" ykkösketjun sentteri painelee menemään viimeisen 10 pelin tilastoilla 0+4, -2. Samaan aikaan naurattaa ja vituttaa meidän kärkisenttereiden aikaansaannokset, mutta onneksi ne sentään osaavat tehdä oikea-aikaisia sirklauksia hyökkäyksiinlähdöissä, mikä on pelin voittamisen kannalta ilmeisesti se oleellisin osa maalien tekemisen sijasta. Ei siinä, kyllä mulle vieraista kelpaa 0-1 voitot ja 3 pistettä vaikka rumallakin pelillä, mutta en siltikään ymmärrä ketjujen logiikkaa. Noh, annetaan nyt toki Kapasen ja Reginin taas kerran näyttää miten johdetaan joukkueen tulosyksiköitä ja odotetaan nimenomaan siltä sektorilta myös niitä tehoja. Kolmos- ja nelosketjuilta ei voi odottaa tai vaatia mitään muuta kuin 0-0 peliä.

Hagman-Olimb-Jormakka
Joensuu-Regin-Kozun
Sallinen-Kapanen-Pöysti
Rita-Wirtanen-Mäki

Siinä on hyökkäysketjut, joista Hagmankin pysyy ykkösessä vain sen takia, että joukkueessa ei ole yhtään vaihtoehtoja tarjolla.
Pakkipareista ja pelaavasta maalivahdista ei valittamista.

Tosin jos ei tulosta rupea kunnolla syntymään hyvin nopealla aikataululla, niin Kozunin ja Regininkin voisi hetkeksi erottaa toisistaan.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olimbin "palkitseminen" jarruketjujen ketjukavereilla on tosiaan kulmakarvoja kohottavaa. "Erkka tietää mitä tekee" on alkanut maistumaan minun suussa happamalle. Jengi pelaa tasollaan vain väläytellen.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Reginin ja Kozunin voisi vähitellen erottaa toisistaan. Ei se toimi kun se ei toimi. Olimbia Reginille laituriksi, josko sillä aukeaisi.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Reginin ja Kozunin voisi vähitellen erottaa toisistaan. Ei se toimi kun se ei toimi. Olimbia Reginille laituriksi, josko sillä aukeaisi.
Pelintekijälle laituriksi pelintekijä? Tänään Regin-Kozun kaksikolta jo parempaa, joten eiköhän nuo kannata vielä yhdessä pitää. Sen sijaan ykkös ja kolmosketjut ovat todellisia murheenkryynejä, kun Olimb menee täysin hukkaan kahden koohottajan vierellä ja Hagman-Kapanen-Jormakka nyt ei vaan tunnu saavan mitään aikaseksi. Lauantaille laittaisin tällaisen lottorivin vetämään;

Sallinen - Olimb - Jormakka
Joensuu - Regin - Kozun
Rita - Kapanen - Pöysti
Hagman - Wirtanen - Mäki

Kulda - Lajunen
Jensen - Larsen
Jaakola - Todd
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No jos ei Regin-Olimb kelpaa niin katsoin kristallipullostani lauantaille satavarmasti voiton tuovat ketjut:

Joensuu - Regin - Wirtanen (isot miehet jotka osaa myös pelata kiekolla. Vähän.)
Olimb - Kapanen - Kozun (pikkumiehet kiekottelee)
Rita - Mäki - Jormakka (polkukoneet polkee)
Hagman - Sallinen - Pöysti (Onko Sallisella hyvännäköistä vaimoa tai systeriä?)

Pakisto: Mikä vaan, kunhan Lajunen saa levätä katsomossa rankan alkukauden jälkeen.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juhis palaa tänään kokoonpanoon ja viime kauden ykköskenttä laitettu jälleen kasaan. Myös Todd mukana kokoonpanossa yhden huilipelin jälkeen.

Lajunen ja Jormakka tänään huilivuorossa.


Kokoonpano tänään:

9 Niklas Hagman - 39 Niko Kapanen - 50 Juhamatti Aaltonen
18 Jesse Joensuu - 93 Peter Regin - 51 Brandon Kozun
28 Jani Rita - 13 Petteri Wirtanen - 41 Mathis Olimb
14 Tomi Mäki - 76 Jere Sallinen - 79 Eetu Pöysti

32 Arturs Kulda - 3 Daine Todd
44 Jesper B. Jensen - 36 Philip Larsen
55 Atte Ohtamaa - 6 Topi Jaakola

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Jokerit tänään!

9 Niklas Hagman – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
25 Pekka Jormakka – 93 Peter Regin – 51 Brandon Kozun
18 Jesse Joensuu – 13 Petteri Wirtanen – 41 Mathis Olimb…
14 Tomi Mäki – 76 Jere Sallinen – 79 Eetu Pöysti

32 Arturs Kulda – 47 Ville Lajunen
44 Jesper B. Jensen – 36 Philip Larsen
55 Atte Ohtamaa – 6 Topi Jaakola

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

Olenko ainoa, kenen mielestä Jormakka ja Joensuu pitäisi olla toisinpäin kokoonpanossa?

Joensuu tukisi omilla vahvuuksillaan paljon paremmin Reginin kentän peliä, kuin Jormakka. Olimb puolestaan hyötyisi paljon enemmän Jormakasta vierellään, kuin Joensuu & Wirtanen kaksikosta, jonka kanssa tuskin kauheasti maalipaikkoja saa luotua.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Aika nopeasti saadaan Olimbin itseluottamus tuhottua tuolla kolmosketjussa puukäsien seurana. Tähän varmaan Erkka tähtää, muuta selitystä tuolle paikalle en osaa keksiä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olimb piti saada samaan pistetahtiin Kapasen kanssa ja siinä on Erkka onnistunut hienosti. Ei se miinuksia osaa vieläkään kerätä Kapasen tahdilla, mutta ainakin joukkueen menestyksen kannalta turha pisteidentehtailu on saatu loppumaan. Onneksi Reginin ketju on taas herännyt niin on toivoa voitoista.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Illan peliin Jokerit on tehnyt pieniä muutoksia, merkittävin muutos on että maaliin tulee Helenius, Rita siirtyy Wirtasen ja Olimbin ketjuun ja Sallinen palaa neloseen, jolloin Joensuu palaa Reginin ketjuun, pakistossa Jensen tulee takaisin mukaan ja Todd tippuu kokoonpanon ulkopuolelle.

Jokerit tänään
9 Niklas Hagman – 39 Niko Kapanen – 25 Pekka Jormakka
18 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 51 Brandon Kozun
28 Jani Rita – 13 Petteri Wirtanen – 41 Mathis Olimb
14 Tomi Mäki – 76 Jere Sallinen – 79 Eetu Pöysti

32 Arturs Kulda – 47 Ville Lajunen
44 Jesper B. Jensen – 36 Philip Larsen
55 Atte Ohtamaa – 6 Topi Jaakola

31 Riku Helenius (1 Henrik Karlsson)
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jokerit tänään!

41 Mathis Olimb – 39 Niko Kapanen – 25 Pekka Jormakka
18 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 51 Brandon Kozun
9 Niklas Hagman – 13 Petteri Wirtanen – 28 Jani Rita
14 Tomi Mäki – 76 Jere Sallinen – 79 Eetu Pöysti

6 Topi Jaakola – 47 Ville Lajunen
44 Jesper B. Jensen – 36 Philip Larsen
55 Atte Ohtamaa – 3 Daine Todd

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

Terveisiä Erkalle ja muulle valmennusjohdolle! Kiitän että luette Jatkoaikaa!

Minä pari päivää sitten:
Miksei ketjuja tasapainoteta niin, että Olimbilla olisi omaa potentiaaliaan vastaava ketjukaveri? Nelosta en rikkoisi, enkä varsinkaan kakkosta, mutta Hakin voisi aivan hyvin vaihtaa päikseen Olimbin kanssa ainakin siihen saakka, kun Aaltonen palaa kokoonpanoon. On aivan selvää, että Olimb pelaa "tilastollisesti" huonoa, eli tehotonta peliä, kun hänen ketjuaan ei ole rakennettu tuloksentekoa vaan omissa soimisen välttämistä varten. Se jos mikä on 1) potentiaalin ja pelaajabudjetin hukkaanheittämistä ja 2) enemmän nykykuntoisen Hakin heiniä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä siinä Olimbin koirankopituksessa kestikin jo vähintään riittävä määrä aikaa, mutta hyvä että pääsee vihdoinkin taas kunnollisten pelaajien vierelle. Toivottavasti komennus on useamman pelin mittainen. Josko tällä muutoksella sais myös Jormakan heräämään hyökkäyspäädyssä ja joukkueelle kaksi ketjua, jotka ovat kykeneväisiä maalintekoon.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kiitän myös siitä, että Ohtamaa-Lajunen on erotettu (ajat sitten) ja Lajunen saa vierelleen joukkueen varmimman pakin Topi Jaakolan.
 

Tartu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KHL
Jokerit tänään!

41 Mathis Olimb – 39 Niko Kapanen – 25 Pekka Jormakka
18 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 51 Brandon Kozun
9 Niklas Hagman – 13 Petteri Wirtanen – 28 Jani Rita
14 Tomi Mäki – 76 Jere Sallinen – 79 Eetu Pöysti

6 Topi Jaakola – 47 Ville Lajunen
44 Jesper B. Jensen – 36 Philip Larsen
55 Atte Ohtamaa – 3 Daine Todd

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

Terveisiä Erkalle ja muulle valmennusjohdolle! Kiitän että luette Jatkoaikaa!

Minä pari päivää sitten:
Montakohan miinusta ykköskentälle tänään merkitään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Montakohan miinusta ykköskentälle tänään merkitään.
Riippuu siitä, kuinka suuren osan ajasta viettävät kiekollisena. Potentiaalia hääriä hyökkäyspäässä löytyy, nyt on kyse siitä saadaanko riittävän pitkiä hyökkäyksiä, jotta flow olisi omassa hallussa. Ts. vähemmän mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin vs. vaihtorytmi.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden materiaali on laadukas, mutta äärettömän kapea. Ja nyt kun loukkaantumistilanne alkaa olemaan varsin synkkä, niin seuraavaan peliin saataneen täysi kokoonpano vain siten, että Todd ja Salminen heitetään hyökkäysketjuihin. Siitä vain suunnittelemaan ketjukoostumuksia.

Tilanne alkaa oikeasti olemaan sellainen, että joukkueeseen olisi saatava kentällisen uusia pelaajia, jos edes jonkinlaisesta menestyksestä keväällä halutaan haaveilla.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Hagman-Kapanen-Jormakka
Joensuu-Regin-Kozun
Salminen-Wirtanen-Rita
Todd-Sallinen-Pöysti

Kulda-Lajunen
Jensen-Larsen
Jaakola-Ohtamaa

Helenius
Kautto

Näilläkö mennään sunnuntaina? Ei hyvää päivää...
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Löytyisköhän sieltä Espoosta joku pelaaja, jolla ei palkka ole juossut ja jolla olisi halu vaihtaa maisemaa?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Helenius
Kautto

Näilläkö mennään sunnuntaina? Ei hyvää päivää...

No ainakin tuossa tapauksessa Kautto maaliin sunnuntaina, ei se voi olla paskempi kuin Helenius. Samalla Heleniukselle kävisi ilmeiseksi että imuroimalla se paikka ykkösenä ei olekaan varma vaikka ei ole Karlssonia haastamassa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös