• 203 410
  • 366

Icehockey#7

Tavoitteelliset joukkueet
Nyt taitaa ahneus ja tyhmyys kaataa yhden Suomi Sarjan kestomenestyjistä. Johtoryhmään on ilmeisesti kasaantunut "idän viisaat miehet".
Mielenkiinnolla seurataan mitä tuleman pitää sillä ymmärtääkseni nyt taidetaan putsata koko pöytä kunnolla. Parit luurangot voi löytyä.

Deivid

Mestis
D-Kiekko vaihtoi viime viikolla valmennustaan ja joukkue saikin rikottua pitkän tappioputkensa. Lauantaina hakivat Forssasta kaksi pistettä ja sunnuntaina kaatoivat kotonaan S-Kiekon mainiolla esityksellä numeroin 7-3.

HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers

Icehockey#7

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ainakin luonteeltaan sopivat hyvin samaan halliin (gm, urheilutoimenjohtaja ja uusi valmentaja). Tähän kun vielä laittaa mukaan muutaman vanhan kaartin TuusKilaisen niin soppa on aika valmis. Voi hyvää päivää. Mitenköhän juniorit (KJT) suhtautuu tähän asiaan? Tämä touhu ei laita KJT:n nimeä mitenkään hirveen hyvään valoon. Toisaalta tämä antaa sitten naapuripitäjille lisää virtaa eli eiköhän tälle puuhastelulle löydy kohta haastaja joko Järvenpäästä tai sitten Keravalta. Nyt kyllä ryssittiin momentum oikein kunnolla Hyrylässä.

J.Hotti

HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ainakin luonteeltaan sopivat hyvin samaan halliin (gm, urheilutoimenjohtaja ja uusi valmentaja). Tähän kun vielä laittaa mukaan muutaman vanhan kaartin TuusKilaisen niin soppa on aika valmis.

Seuraavaksi lienee vuorossa vanhan ja legendaarisen tuuski.net sivuston päivitys ja käyttöönotto. Ja eiköhän se vieraskirjakin kaiveta "samalla ovenavauksella" takaisin esiin ja käyttöön, "sosiaalinen media ei ole meidän juttu", kuuluu Sykkeen toisen kerroksen toimistosta jyrähdys.

Icehockey#7

Hyvinhän ne näkyy olevan nyt edustettuna tuolla sosiaalisen median puolella *hymiö*.

J.Hotti

No mutta hieno lopetus reilun vuoden kestäneelle projektille: some-kanavien viimeiset päivitykset ovat viime keskiviikkoisen Hunters-voiton jälkeen ja tuollaisena noiden kanavien viimeisin sisältö tulee myös pysymään nyt ja ikuisesti.

J.Hotti

Hanson

HIFK, alasarjat.
Case KJT:sta juttua mediassa...

YLE
Ilta-Sanomat
Uskomattoman laajat mittasuhteet saanut valtakunnallisessa mediassa, kun ottaa huomioon sarjatason. Tietysti koko juttu on niin erikoinen ja seurajohdon toimintatavat niin tökeröt, että se ihmetyttää laajemminkin. Myös Facebookissa näkyy melkoisesti kannanottoja ja kaikki valmentajien puolesta.

J.Hotti

Keski-Uusimaa lehti kertoo verkkolehdessä, että KJT:n pelaajat kieltäytyivät menemästä jäälle tänä iltana ja istuivat pukukopissa protestina seurajohtoa kohtaan. Yhdellä sanalla kuvaten kyseessä siis lakko. Pelaajilla on Keski-Uusimaan tietojen mukaan torstaihin asti aikaa päättää jatkostaan.

Isoin mahdollinen respect pelaajille, tämän paremmin ei voi väärin kohdeltua valmentajakaksikkoa tukea!

BrDead

Rauman Lukko

Oikein! Harmittaa pelaajien ja seuran puolesta todella paljon, vaikken varsinaisesti KJT:n kannattaja olekaan. Eniten harmissani olen tietysti Noora Rädyn vuoksi. Tilanne heijastuu suoraan naisten jääkiekkomaajoukkueemme iskukykyyn kevään MM-kisoissa.

Forssan Palloseura

uljas

Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jos jotain hyvää koittaa tikulla lantakasan seasta tökkiä, niin ainakin Suomi-sarja on saanut männä päivinä kosolti julkisuutta, jota sarja ei ole koskaan nauttinut liikaa. Pelillisen puolen asioilla sarja vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Kärjessä mielenkiintoisia joukkueita. Yleisöä kävisi varmasti Iisalmessa ja Kalajoella enemmänkin, jos lipun hinnat olisivat hivenen maltillisemmat.

Pyry & Tappara
PYRY-D-Kiekko 6-4

Huh huh mikä matsi nähtiin taas Nokialla! Pyry aloitti peli aivan hanskassa ja paikkoja sateli, mutta pikamaalia ei saatu aikaan. Sitten aika 4:27-6:32 oli synkinpiä mitä olen Pyryn katsojana ikinä nähnyt. Sillä hetkellä kun Pyryllä ei pitänyt olla mitään hätää, niin hätä olikin mammuttimainen ja peli 0-4! Tässä vaiheessa varmasti monella muulla paikkakunnalla leuat loksahti lattiaan. Usko ei kuitenkaan "punakoneeseen" loppunut ja erän loppuun Pyry sai kaksi tärkeää maalia, kun Mika Niemi ja Jarkko Pyymäki pääsivät iskemään vapoilta paikoilta Antti Hildenin alustaessa molemmat. Eka erä melkoisten tapahtumien jälkeen 2-4.

Toiseen erään lähdettiin hakemaan samanlaista nousua kuin 2 viikkoa sitten vs Hunters, ja nytkin se saatiin nähdä. Enin erän alussa ylivoimalla Jussi Pesonen ampui tulisen laukauksen, jonka Eemeli Sormunen ohjasi verkon perukoille, ja peli 3-4. Seuraava 10 minuuttia mentiinkin aika päästä päähän ja D-Kiekko sai kiekon maaliviivalle, mutta ei sen pidemmälle ja peli säilyä 1 maalin pelinä. Sitten helisi. Antti Hilden syötti viivalle Petteri Frimanille ja Friman näki Jouni Aallon vierellä, joka laukoi loistavan TASOITUKSEN. Uskomaton oli taas tapahtunut, peli 4-4. Tästä nokialaiset innostuivat entisestään ja se momentum oli kääntynyt täydet 180 astetta. Vielä erän lopulla Pyry pääsi pelin kolmannelle ylivoimalle ja taas verkko pöllähti. Tällä kertaa Juha Ruohomaan toimesta. Näin peli kääntyi ja 5-4 oli tosiasia.

Kolmannessa erässä jyväskylääiset lähtivät hakemaan tsoitusta kovalla yritykselläja taas kiekko pomppi moneen kertaan mutta Sami Koskela sekä jonkinlainen näkymätön muuri estivät vieraiden enään nousevan peliin mukaan. Päästä päähän mentiin taas melkein loppu peli ja illan viimeinen rysä tuli gorillan selästään tiputtaneen Topi Salmelan mailasta. Näin uskomaton peli Pyrylle 6-4.

Ottelu oli suhteellisen puhdas, mutta päätuomari esitti silti pientä vieraskoreutta. No mitä pienistä. Malivahdit olivat molemmissa päissä Koskela ja Hämynen vakuuttavia. Harmittavasti ottelun aloittanut Juha Taponen menetti otteen pelistä 0-2 maalin jälkeen ja pääti yhden helpon ja Karppinen pätti ottaa miehen luukulle.

Nokialla oli tänään ensimmäistä kertaa olutta myynissä Nokian Panimolta, mutta ei tuntunut vielä liikuttavan poppoota hirveästi katsomoon. Toivotaan ensi lauantaina Kooveeta vastaan.

Naxnax

Ehdottomasti JHT/Kärpät
JHT - Kiekkokopla 4-1

Tälle vuotta ensimmäistä kertaa täysin dominoiva esitys kotijoukkueelta. Loppu lukemat 4-1 ei kyllä kerro paljoa siitä missä peli pyöri ja millälailla. Peli olisi voinut päättyä vaikka 10-0. Pikku vilkaisu kokoonpanoihin kertoi sen jo, ettei hyvin käy Koplan porukalle sillä niin kapealla rosterilla olivat liikenteessä. Koossa ei ollut aivan täyttä kolmea kenttää ja siitä heti valitettavan näköinen loukkaantuminen yhdelle kaverille kiekon osuessa ilmeisesti kasvoihin. Pitkä on varmasti matka takaisin Joensuuhun ja huomenna pitäisi jostaki raapia ukot taistelemaan Huntersia vastaan.

No itse pelistä sen verran että hyvin hyrräs, mutta se viimeinen tahto tehdä maali puuttui kyllä tyystin. Parhaat pelaajat tänään Mustonen, Hietala, Rantanen ja vastustajalta mieleen jäi hyvin pelannut maalivahti Sivonen ja aktiivisesti rullannut Summanen. Huomenna sitte jalkaa liikkeelle tosissaan ja ei koiteta liian nättiä! Kiekkoa vaan maalille ja äijää perään niin piikkipaikka on saletissa! HT !!

Naxnax

JHT - FPS 5-1

Aijai on tämä nättiä aikaa ku joukkue pärjää paremmin ku hyvin! Taas jälleen kerran ihan suveneeri esitys kotijoukkueelta! Holly maalissa dominoiva ja parantanut otteitaan peli pelin jälkeen, huikeassa vedossa siis!! Jobin postia sen verran että Pujats ja Rintasalo vammojen takia sivussa, joten sairaslista on jo melkoisen pitkä. Jokierkkilä, Yliuntinen, Parras ja edellämainitut. Toivottavasti sieltä ruetaan saamaan ukkoa mahdollisimman pian pelikuntoon! Hermes lainat Kuntsi ja Hellsten ovat olleet tärkeässä roolissa ja muunmoassa tänään esiintyivät loistavasti!!
Toivottavasti herrat nähdään myös jatkossa HT:n paidassa! Ja sitten ISO kysymysmerkki VÄKEVÄINEN, toivottavasti kaveri raapustaa loppukauden sopimuksen HT:n kanssa. Täytyy sanoa että varmasti tämän sarjan yksi huikeimmista pakkipareista muodostuu kavereista Allen ja Väkeväinen. Kaverit pelaa niin hyvin yhteen että sopisi luulla että ovat takoneet jo pidemmän aikaa!

Se ois piikkipaikka hallussa nyt ja vieläpä ansaitusti, muutaman pelin rutistus ja pääse ukot joulutauolle!!! Niin vastustajan parhaat tänään Lawman ja sitte se yks HC fani, joka jaksoi parin muun kanssa kannattaa FPS:ssää läpi pelin!

pippurimylly

JHT / Boston Bruins
JHT - FPS 5 -1
... Ja lisäyksenä Naxnax:in loistavaan rapsaan niin jo yksitoista kautta putkeen JHT:n paidassa pelannut Mustonen on löytänyt hyvän pelivireen,
kolmessa viimeisessä matsissa maali per ottelu.
Piikkipaikka vaikka yksi pelattu ottelu vähemmän kuin kakkos- ja kolmos paikalla olevat IPK & Ketterä.

TeePee

Sympatiat menee kaakonkulmalle
Yksi Suomi-sarjan tämän hetken mielenkiintoisimmista pelaajista on Latvian nuorten maajoukkueissa kokemusta hankkinut ja jo miesten maajoukkueessakin debyyttinsä tehnyt Ketterän uusi hyökkääjävahvistus Rudolfs Maslovskis

Tilastot Eliteprospects.com

Miehen mietteitä;
Linkki paikallislehti Uutisvuoksen uutiseen
Linkki Ketterän YouTube-kanavan haastatteluun

Asteen

JHT, St.Louis Blues
JHT on solminut loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Ville-Veikko Väkeväisen kanssa. Tästä uutisesta ei voi kyllä muutako tykätä!

Icehockey#7

Tänään Hyrylässä tehdään jonkinlaista historiaa, kun molempien joukkueiden maaleja vartioi nainen. Eli Räty ja Räisänen ovat aloittavat maalivahdit.

Kokoonpanot:

SJL Tilastopalvelu
Valitettavasti kotijoukkueen johdon perseilyt varmasti vesittävät tapahtumaa pahasti. Tietenkin naisjääkiekkoa seuraaville tapahtuma on varmasti hieno. Itse taidan valita jonkun muun pelin pääkaupunkiseudulta. Vaikka tuon KJT Miesten pelin Keravalla, jossa esiintyy näitä uusia pelimanneja.

zeitgeist

Tavoitteelliset pikkuseurat
Uskoako tässä sarjataulukkoa ja silmiään - VG:n tämän viikonlopun 6 pisteen menestys lähialuevastustajia vastaan merkitsi samalla sitä, että joukkue nousi ensi kertaa pois jumbosijalta kahteen kuukauteen ja sehän valaisee mieltäni keskellä kaamosaikaa!

Se täytyy kyllä tunnustaa, että ainakin minulle on megaluokan yllätys, että tilalle valahti - ainakin hetkeksi - maineikas FPS, joka mieluummin on viime vuosina viihtynyt aivan toisessa päässä SS-taulukkoa. MIksi ihmeessä näin?.

Mutta noin yleisemmin kyllä vaikuttaisi siltä, että sarja voisi hiukan jännittävämpikin olla. Olisin nimittäin vähän yllättynyt, jos joku tämän hetken playoff-viivan päällä olevista joukkueista ei pystyisi pitämään paikkaansa kevääseen asti. Sarjan alapään 7 joukkuetta puolestaan tuntuisivat muodostavan aika tasaisen oman "kastinsa" (nyt kun VG:kin karisti heittopussiuden haamut harteiltaan), joten jännitystä kevääseen ainakin sikäli luvassa, Oliko se nyt niin, että pari viimeistä joutuu keväällä karsimaan?

PYRY-KOOVEE 4-3

Ne ketkä valitsivat paikallismatsin, Tapparan juhlien ylitse, saivat todistaa uskomattoman hienoa kiekkonäytelmää. Heitä olikin 440kpl. Toisin kuin edellisissä otteluissa Pyry oli heti alusta alkaen hereillä ja äskettäin Kooveeseen Pyrystä siirtynyt Juho Saarinen joutui pistämään kellon stoppiin heti ajassa 0:25 jäähyn merkiksi. Kauaa ei maalinkaan tuleminen kestänyt, kun ylivoimalla Miika Viinamäki siirsi kotijoukkueen johtoon pitkän pyörityksen jälkeen, kun vajaa 2 minuuttia oli pelattu. Peli jatkui Pyryn vahvalla otteella ja Kooveella oli vaikeuksia, jotka kostautuivat taas 6 minuutin kohdalla, Pyryn päästyä ylivoimahyökkäykseen ja Topi Salmelan lauottua kiekon ylähyllyyn. Pian maaln jälkeen Salmela ja Kooveen Severi Konttinen ottivat yhteen ja molemmat saivat pikkukakkoset. Tämä oli vasta alkua erittäin kiivaalle pelille. Erään saatiin vielä yksi Pyryn ylivoima kuitenkin ilman tulosta, ja erä päättyi 2-0 Pyrylle.

Toisessa erässä ei ensimmäiseen 10 minuuttiin nähty mitään erikoisempaa ja molemmat joukkueet tekivät muutamia virheitä, jotka eivät kuitenkaan kostautuneet. Koovee sai erän puolivälissä pientä mylläkkää Pyryn maalille ja saikin kavennusmaalin. Pasi Tuomisella oli helppo työ pistää kiekko tyhjään maaliin. Pyryllä oli pakka hetken sekaisin ja Koovee sai puolittaisia paikkoja, joista ei mitään kehittynyt. Kooveen momentum kuitenkin katosi Antti Hildenin taiteillessa läpiajosta Pyrylle kolmannen maalin. Tunteet olivat erän lopulla kuumenemispisteessä ja jäähyboxit olivat pian täynnä pelureita, joukkueiden otettua yhteens 5 väkivaltaisuusjäähyä. Pyryn Petteri Frimanilta revittiin paitakin päältä, onneksi komea punainen paita ei vahingoittunut ;). Jussi Pesonenkin alkoi näyttää niitä odotettuja kovia otteita ja Kooveen äijä oli helisemässä Pesosen otteessa. Erän loppu mentiin rauhallisemmissa merkeissä ja peli jäi tilanteeseen 3-1.

Kolmannen erän alussa Kooveelle tarjottiin oikein hopeatarjottimella maalia, saadessaan kaksi 5-3 ylivoimaa, mutta ei kelvannut. Jäähyjen jälkeen Pyrylle kelpasi ja 2vs1 hyökkäyksessä Jarkko Pyymäki siirsi Jussi Pesoselle, joka lämmäsi Pyry kolmen maalin johtoasemaan. Peli alkoi olla ratkennut, mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta Koovee teki kaksi nopeaa maalia ja oli jo maalin päässä reilu viisi minuuttia ennen loppua. Päätuomari Laaksonen oli alkanut jo ennen ottaa roolia ja kaikki kulminoitui hieman kyseenalaiseen Eemeli Sormusen jäähyyn ja taas ojennettiin Kooveelle paikkaa. Pyry kuitenkin taisteli kuin hurmiossa, taistele pyry-huudon kaikuessa kovaäänisestä fanikatsomosta. Ja Pyryhän taisteli lopulta komean 4-3 voiton ja nokialaisyleisö sai hurrata taas kerran. Onhan se aina mukava voittaa, ja vielä mukavampi hoitaa oikein tälläinen derby.

Juha Taposen sairastuttua, Sami Koskelan sai taas tilaisuuden näyttää ja Samihan näytti. Seisoi välillä päällään, kun Koovee hakkasi päätään seinään hänen kanssa. Vastustajan maalivahdilta Ville Niemiseltä odotin enemmän, hoitihan hän viimekaudella Kooveelle Nokialta voiton. Joukkueiden parhammistoa kenttäpelaajista olivat Pyryltä 1+1 tehot tehnyt Miika Viinamäki, Topi Salmela, sekä Antti Hilden, joka voi muuten kutsua itseään pistepörssin kärkimieheksi. Vieras joukkueelta mainittakoon vanhaa joukkuettansa vastaan kaksi maalia iskenyt Pasi Tuominen.

Pyryn yhden pelin viikot jatkuvat taas ensiviikolla, kun Pyry kohtaa sarjajumbon Forssassa (!)