La 14.11.2015 Avtomobilist Jekaterinburg - Jokerit

  • 10 379
  • 135

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvät torjunnat Heleniukselta, paikkasi vähän tuota omaa virhettään.
Noh noh, ensimmäinen veto suoraan räpylään ja toisessa oli puoli maalia tyhjänä, mutta Koukal ei saanut kiekkoa nousemaan :)
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ei pidä luovuttaa samantien.

Ei ehkä luovuttamaan, mutta Jokereiden rankkarihistoria tuntien tätä ei todellakaan osattu odottaa. Realisteja tässä vain ollaan, eikä kyse todellakaan olisi siitä, että Jokereilla ei olisi tuuria rankkareissa, taito puuttuu.

Mutu tuntumalta Jokereiden viimeisin rankkarivoitto ennen tätä Jokerit-Amur pelistä viime kaudelta? Ja sitä edellinen sitten joskus Liiga ajoilta?
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Ei edes vituta rankuille meno kun tehtiin kolme maalia. Kozun osui 2 kertaa putkien väliin halleluja.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Huh. Voitto. Yhden pinnan maksoi onneksi vaan se hörppy. Kaiken kaikkiaan hyvä vierasmatsi ja ansaittu voitto. Tänään onneksi sen verran löytyi muutamalla hyökkääjällä jyvää, että se pari hyvää laukaustakin saatiin aikaiseksi.

En mä Heleniusta sen enempää puolustellut, kutsuin tuota hörppyä kardinaalimogaksi. Sen sijaan kritisoin voimakkaasti sitä, miten täällä nähdään jääkiekkoa. Jokereiden peli on kokonaisuudessaan monella osa-alueella aivan kuralla, jota kokonaisuutta ei muuta suuntaan tai toiseen se, että Heleniukselle sattui todella alokasmainen virhe. .

Jokerit on pelannut esim. tällä rundilla selkeästi skarpimpaa lätkää kun esim. alkukauden voittoputkessa, jolloin fanit pelasivat jo mestaruudesta. Tottakai aina on parannattevaa, mutta se mitä on tällä viikolla nähty tarkoittaa sitä, että joka ilta pystytään pelaamaan voitosta ja se on iso asia se. Jos joku odottaa, että Jokerit vie virheettä ja täydellisesti jotain Jatkoajan taktiikkarunkkarin pelikirjaa noudattaen pelejä tässä sarjassa 100-0, niin saa odottaa vitun pitkään. Viivelähtöjen kyttääjiltä unohtuu, että näitä pelataan aina suhteessa vastustajaan. Jokerit on tällä viikolla vienyt hyviä jengejä vastaan pelitapahtumia ja raapinut pinnoja laariin. Siitä on hyvä jatkaa
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Helenius paikkasi hyvin virheensä pilkuissa. Silti ei tollasia virheitä voi vittu tulla kun peli on aivan täysin kontrollissa. Silti hyvät 2 pistettä ja vielä viimeisestä pelistä voitto niin voidaan pitää hyvänä vieraskiertueena.
 

faro

Jäsen
Joo, moka maksoi pisteitä, mutta jos kokonaisuutta katsoo, niin Jokereiden joukkueen kuriton ja huono pelaaminen maksaa illasta toiseen paljon enemmän pisteitä. Tietenkin jääkiekkojoukkue koostuu yksilöistä, mutta virheeseen syyllistyneen pelaajan onkiminen syntipukiksi on, kuten sanoin, puusilmäistä.
Eikö se nyt ole otteluseurantaketjun tarkoitus kommentoida sen yksittäisen pelin tilanteita ja raportoida niistä? Lisäksi toiset elävät peleissä tunteella mukana, joten minusta ihan ymmärrettävää, että yksittäisiä tilanteita käydään läpi ottelun aikana. Toki koko joukkueen peliäkin saa ja pitää kritisoida, jos aihetta on. Ja on täällä mielestäni suhteellisen paljon kritisoitukin.

Kokonaisuuden käsittelyyn on ihan muut ketjut tuolla Jokeriosiossa.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huutonaurua itkupilleille ja luovuttajille. Ihan oikein ettette saaneet "varmoja" rahojanne. Niidenhän piti olla varmoja? Samoin Jokerien rankkutappio. Ei Heleniuskaan ole oikeasti voittanut KHL:n kuukauden ja viikon maalivahti titteliä, siellä on Kautto ollut maalissa. Kun ei se Riku ole koskaan "KHL-tasoa" eikä osaa torjua. Tuurimestaruus ja meidän kyykytys JYP:n paidassa pari kautta sitten.

Mulla on vahva kutina että tosipelien alkaessa on monen takki kääntynyt ja täällä kailotetaan kuinka ollaan hienosti oltu "tsemppaamassa ja uskomassa" omaan jengiin. Näiden seurantaketjujen oksennuksia on kyllä hauska lukea, voin sanoa että näyttää harvinaisen hölmöltä jälkeenpäin jos homma kääntyykin voitoksi.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Näiden seurantaketjujen oksennuksia on kyllä hauska lukea, voin sanoa että näyttää harvinaisen hölmöltä jälkeenpäin jos homma kääntyykin voitoksi.
Yhtä lailla mielestäni on hölmöä tulla huutelemaan aina pelin jälkeen, että mitäs mä sanoin. Totuus vaan on se, ettei kovin monella fanilla ole tällä hetkellä kovin järisyttävää luottoa tuohon joukkueeseen.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Luottamuksen puutteen ymmärtää hyvin ailahtelevien peliesitysten takia. Sen verran fanipoikaa kuitenkin voisi roikottaa mukana, että myöntää joukkueessa piilevän potentiaalin ja jättää viiltämättä ranteet auki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös