Ti 10.11.2015 Avangard Omsk - Jokerit

  • 7 292
  • 105

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Näin se meni, yksi hyvä Karlsson ja yksi hyvä laukaus riitti tänään, kun vastustaja teki "Jokerit" ja laukoi paljon ohi ja logoon. Liikaa annettiin paikkoja hyvältä sektorilta ja kiekollinen peli oli nihkeää, mutta olen samaa mieltä kuin @KuumaaKamaa , että vieraissa on joskus hyvä voittaa näin. Aina ei voi pyöritellä vastustajaa mennen tullen, mutta lajista ja sarjasta riippumatta menestyvät joukkueet voittavat myös tällaisia pelejä tarpeeksi usein. Mieluummin saa silti parantaa seuraavaan peliin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jälkilähetyksenä tuli sitten katseltua kun töissä meni pari tuntia odotettua pidempään. Noh, oikeastaan ainoa ”menetys” oli liveseuranta, sen verran hyvin onnistuin eristämään itseni tuloksesta tai tapahtumista. Pienenä kritiikkinä silti sen verran, että nuo mahdollisesti vodkapäissään heiluvat kameramiehet voisivat useammin zoomata tanssityttöjä jos kerran peliä ei aina huvita täysillä seurata tai pelissä on esimerkiksi katko. Nättejä tyttöjä tuolla oli taas heilumassa mitä pari kertaa kameraan osuivat.

Karlsson pelasi tänään pisteet meille, noihin torjuntoihin sisältyi Omskin heikosta YV:stä huolimatta monta gamesaveria. Peli olisi hyvinkin voinut kääntyä jo ekassa erässä Omskille jos tuolla maalilla olisi vähemmän jumalainen koppari seissyt. Toivottavasti mies pysyy ehjänä ja saa tarvittavan huilin, meillä ei tosiaan ole yhtään antaa siimaa maalivahtipelissä jos isoja halutaan haastaa.

Ja jos kaverin YV oli heikkoa, niin me taisimme vielä alittaa sen. Perstuntumamittarilla meillä oli jumalauta AV:lla enemmän hyviä maalintekopaikkoja kuin YV:llä, tämä sitten kärjistäen ja ilman kovia faktoja esittää. Vaikka ehkä tilastollisesti ollaan hyvillä sijoilla YV-tilastoissa, niin kärkijengejä vastaan ylivoimien pitää kovemmalla prosentilla realisoitua maalien muodossa. Viiskolmosia ei voida hukata niin, että laukauksiakaan ei saada. Vaikka summanmutikassa ei kannata laukoa, niin ei siitä siirtämistä tarvitse siirtämisen ilosta tehdä tai hakea kauden komeinta maalia kun matsia ollaan vasta tappamassa.

En haluaisi kuulostaa liikaa silmätikkuja ottavalta paskiaiselta, mutta Lajunen oli tänäänkin kyllä suorastaan paska. Pakin funktio ei ole olla lapanen hyökkäysalueella ja vaarallinen omassa päässään. Tänään ei omissa soinut, mutta kaukana se ei ollut. Onneksi sentään Toddin kanssa ei joutunut jäälle samaan aikaan, olisi nimittäin ollut melkoinen maailmanlopun parivaljakko, Ei herranjumala tuo pakisto kaipaa Jaakolaa takaisin, Korpikaria tuomaan kilpailuasetelmaa ja Väänäsen korvaajaa.

Voitto Omskista kelpaa aina ja tyylipisteitä ei tässä kohdin jaeta. Hyvä homma, että viime kotimatsi on ainakin osittain saatu nollattua ja siipirikkoisenakin pystytään haastamaan. Kaunista tuo ei ollut, mutta mielummin ruma 0-1 voitto kuin kaunis 5-4 tappio.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös