Onko tietoa Ässien valmentajakuvioista ?

  • 1 184
  • 3

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikä on viimeisin tieto/huhu Ässien ensi kauden valmentajasta.
<BR>Oma mielipiteeni on se,että Jursille jatkoa vuoden verran.Hän jos kuka tietää, ketä nykyisistä pelaajista kannattaa pitää ja kenet voi myydä jo ennen tammikuun loppua.
<BR>Tulostakin on alkanut syntyä aika mukavasti.
<BR>
<BR>Toisena vaihtoehtona olisi Tihonovin värväys Raumalta.(Ässien viimeaikojen suurin munaushan oli Tihon päästäminen Raumalle)
<BR>
<BR>Kolmantena ehdotuksena voisi olla vaikka HPK:n nykyinen koutsi.Ei Teisalla mitkään huonot näytöt valmentamisesta ole,vaikka tällä hetkellä vähän tökkiikin.
<BR>Kommentteja !
 

yamma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heh Heh! Teisa tai Tiho. Siinä kaksi varsinaista sankaria. Tihonoovi sentään on pidetty mies täällä ja toisi Ässille hieman kaivattua positiivista julkisuutta.
<BR> En kritisoi kummankaan mainitsemasi valmentajan ansionita, mutta molemmat ovat vanhan koulun yksitoikkoisia puurtajia. Ässien materiaali kaipaa koossa pitämistä ja julkisuuskuva rauhallista kiillottamista. Tähän tehtävään rauhallinen Jursi jr. sopii mainiosti. Mies on koonnut joukkueeseen rauhassa sopivaa materiaalia ja saanut kasaan pakan, joka taistelee ihan muiden rinnalla.
<BR> Mielestäni tilanteen voisi rauhoittaa ja antaa nykyiselle johdolle mahdollisuuden näyttää taitonsa.
 

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Veikkaajassa oli huhua...
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä ainakin haluaisin nähdä Ässien penkin takana joko Jursivon Jr.:n tai Tammisen. Ja tällä hetkellä jomman kumman ensi kauden
<BR>valmennuspesti Ässiin tuntuukin kaikkein realistisimmalta.
<BR>
<BR>Pitkästä aikaa olen tyytyväinen ensi kauden valmentajaan, oli se kumpi tahansa sitten. Siitä lähtien kun Tamminen suuntasi Ässistä muualle, ovat valmentajat olleet mitä olleet. Nokelainen, Jursinov Jr. ja Läntinen olivat kaikki ainakin minun näkökannastani epäonnistuneita valmentajahankintoja ja eivät ainakaan edesauttaneet Ässien nousua jos nyt eivät yksin siihen syyllisiäkään olleet.
<BR>
<BR>Vovasta vielä sen verran, että vaikka hänen tullessaan kaudelle 1999-2000 Ässien valmentajaksi ratkaisuun olinkin jokseenkin tyytymätön, niin tuo tämän kauden parantaminen Läntisen surkeista ajoista on kyllä vahvistanut uskoani häneen ja senpä vuoksi olenkin ihan tyytyväinen jos hän ensi kaudellakin Ässiä valmentaa.
<BR>
<BR>-----------------
<BR><B>Vth</B>
<BR>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Vth 2001-01-23 20:54 ]</font>
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös