Ti 27.10.2015 Jokerit - Avtomobilist Jekaterinburg

  • 6 664
  • 71

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kyllä menee vaikeaksi homma taas. Sekoilua.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
En mä ainakaan koe olevani pessimistinen, peli ei vaan tänään sytyttänyt. Toki voitto lämmittää, mutta onhan tuossa työtä - mutta sen ehtii vielä hyvin tehdä. Ja vaikka muutamaan kertaan jos tarttee.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Onpas pessimististä viestiä... Keväällä eri ääni kellossa?

Kyllä tyyliseikoillakin on merkityksensä. Voitto tuli, mutta..
Meidän Henkke oli hyvä, Jaakola-Kulda stabiili pari. Hyökkääjistä, no joo. Rita painoi menemään.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kyllä tyyliseikoillakin on merkityksensä. Voitto tuli, mutta...

Kuulostaa vähän samalta kuin vaatimus että maalia ei voi tehdä ilman läpisyöttöä vastustajan neliöstä :)

Jokerien heikko esitys ja huono viisikkopelaaminen oli tulos tappioista. Jotka taas olivat tulos heikosta pelaamisesta. Nyt peli parani loppua kohden -> seuraavaan otteluun saadaan paljon parempi lähtökohta. Näillä mennään.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Hyvä viimeinen kymppi, muuten oli todella vaikean näköistä. Semmoinen rentous ja iloisuus, joka johtaa parhaimmillaan ns. flow -tilaan puuttuu täysin. Todella väkinäistä ja pelokasta suorittamista, joka ei johda yhtään mihinkään. Onneksi toi loppu antoi taas vähän uskoa, että kyllä siellä ainakin joku yhteinen punainen lanka on taustalla kytemässä, mutta aikamoista vuoristorataa on siinä sapluunassa pysymisen kanssa. Tällä hetkellä tuntuu, että yksikertainen olisi todellakin kaunista. Aikaa on tietysti vaikka kuinka ja paljon, mutta kovin vaikealta näyttää valmennuksen ajama agenda sisäistettäväksi monelle pelaajalle. Niin monelle, että saapa nähdä riittääkö yksi kausi siihen, että Jokerit joukkueena sitä pelitapaansa pystyisi hyvällä menestyksellä suorittamaan ilta toisensa perään. Tauko tulee ainakin hyvään saumaan siinä mielessä, että pääsevät treenaamaan.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuolla ei äijät ole oikein missään synkronissa. AJ kommentoi ViaPlaylla että kun Avtomobilist pisti hauen hyökkäyssiniselle, molemmat pakit pudottivat aivan liikaa. Sama tapahtuu monessa tilanteessa koko viisikon toimen. Ja sitten hyökätään yksin neljää viittä vastaan. Ei tuolla ollut viisikkopelaamisesta tietoakaan. Kun todistetusti noi äijät ovat joskus osanneet pelata kiekkoa niin syyttävä sormeni alkaa kohta kääntymään Erkkaa kohden. Ainakin jos vielä laittaa Lajusen jäälle Ohtamaan kanssa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös