Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

  • 189 855
  • 759
Sinulle ja muille samaa asiaa muistuttaville jankkaajille voisin mainita yhden asian. Mikkeliläisillä ei ollut mitään tarvetta huudella mistään, vaan nimenomaan Vaasassa oli tarve huudella, että "Jukurit voitti, koska välikausi". Ts. kun Jukurit kurmuutti sekä Sportia että KooKoota, niin te käytitte argumenttina välikautta ja panoksettomuutta. Se on mielestäni typerää, enkä ole Mikkelissä samanlaista huomannut.
En minäkään ole huomannut. Se juuri ihmetyttääkin, että joukkue kyntää suomisarjatasolla, mutta valmennus ja kannattajat uskottelevat Irakin tiedotusministerin tavoin peli-ilmeen näyttävän hyvältä ja tappioiden johtuvan siitä-ja-siitä virheestä josta vastustaja vaan nyt rokotti.

Panoksettomuus-selittelyn sijasta Jukuri-kannattajat vaativat omiltaan parempaa tekemistä, jotta oltaisiin taas parempia kuin muut. Ei tämä nyt tämän vaikeampaa ole.
Siinähän vaativat, mutta ei tule tapahtumaan. Itsensä lataaminen jääkiekon kaltaiseen kamppailu-urheiluun vaatii voitontahtoa ja joukkuelajin tapauksessa sille joukkueelle pelaamista. Välikausijengissä kyseistä voitontahtoa ja tiimihenkeä on vähän mahdotonta kaivaa, kun kaikki tietävät ettei kyseisellä joukkueella ole mitään merkitystä. Niin kuin joku sen hyvin muotoili, normaalissa työelämässä tällainen 90% suoritus tuo useimmiten tyydyttävän tuloksen, mutta (puoli)ammattilaistason kilpaurheilussa 90% suorituksella ei juuri koskaan voita.

Ai että tuntuu hyvältä.
 

ahal

Jäsen
Vaarasuon torpanneelle Juutiselle 3 ottelun panna (linkki KiVan kotisivujen uutiseen).
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hermekset, Vantaat ja Keupat on ollut parempia, piste.

Nyt nykyiset Mestis-joukkueet ovat Jukureita parempia ja voittavat ottelut ansaitusti.

Faktisesti varmaan noin, mutta onhan tuo nyt ihan lapsellista väittää, että a) seuran kannalta panoksettomuus tällä kaudella ja b) tiettyjen henkilöiden tietoisuus työsuhteen loppumisesta ei nykytilaan voisi mitenkään vaikuttaa. Kannattaa lukea mitä itse kukin on kirjoittanut mm. Jukurien joukkueen materiaalista ennen Mestiksen alkua... Jukurit voitti harjoitusmatseissa lähes kaikki suomalaiset jengit (mm. Kärpät ja HPK) kärsien tilastotappion vain Jyväskylän Akoille. Nyt sitten kahdeksasta sarjaottelusta on voitettu tasan yksi eli onhan tuo nyt ihan a-oikeasti huumoria väittää, että kyse olisi vain jostain sarjanousija-hermeksien "paremmuudesta". Eikä siinä, ihan luonnollistahan tuo on ja olen 100% varma, että Jukurit pelaa tälläkin kaudella finaaleissa.
 
Suosikkijoukkue
KK
[He saavat nauttia voitoistaan täysin siemauksin, aivan kuten minä nautin silloin, kun Jukurit nöyryytti Sportia ja KooKoota edelliskausilla. Got it?
Nöyryytti? 2013-2014 KooKoo voitti finaaleissa Jukurit. 2014-2015 Jukurit voitti finaaleissa KooKoon game fivessä. Missä se nöyryytys oli? Jos on paha olo niin puhu edes asioista niiden oikeilla nimillä.

esit: sekoilut korjattu, kiitos @paraspelaaja
 
Viimeksi muokattu:

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nöyryytti? 2013-2014 KooKoo voitti finaaleissa Jukurit. 2014-2015 Jukurit voitti finaaleissa KooKoon game sevenissä. Missä se nöyryytys oli? Jos on paha olo niin puhu edes asioista niiden oikeilla nimillä.
Se oli game five. Ei ole paha olo, on hyvä olo, jota halusin tuolla raflaavalla sanavalinnalla korostaa. Vuoden päästä tavataan!
 
Suosikkijoukkue
KK
Se oli game five. Ei ole paha olo, on hyvä olo, jota halusin tuolla raflaavalla sanavalinnalla korostaa. Vuoden päästä tavataan!
No tämän hetkisillä otteilla mitä Jukurit pelaa niin itselläni olisi jo paha olo. Kai KooKoo sitten nöyryytti 2013-2014 Jukureita.

Toivon Liigan ja suomalaisen jääkiekkoilun puolesta, että Jukurit saisi tämän kauden joukkueesta hyviä pelaajia ensi kaudeksi. Lisäksi yleisö saisi käydä jatkossakin, jotta tulospohjaa saataisiin tulevaksi kaudeksi. Jos alku kauden tapaiset otteet jatkuvat tullee Jukureiden taivaalle todella karu arki, kun Liiga vuoden päästä alkaa. Silloin Jukureilla tullee olemaan all-in. Jos tältäkin kaudelta tulee turskaa ja paljon niin vaikea lähteä ensi kautta rakentamaan.

Toki jos mikkeliläiset jatkavat provoiluaan niin mielellään alan toivomaan pahinta Jukureille. Siinä teille sitten nöyryytystä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No tämän hetkisillä otteilla mitä Jukurit pelaa niin itselläni olisi jo paha olo. Kai KooKoo sitten nöyryytti 2013-2014 Jukureita.

Toki jos mikkeliläiset jatkavat provoiluaan niin mielellään alan toivomaan pahinta Jukureille. Siinä teille sitten nöyryytystä.
Niinhän se nöyryyttikin. Se oli teiltä upea voitto, ja edes panoksettomuuskorttia ei ollut nostettavissa. Rehellinen taisto jonka KooKoo vei tyylipuhtaasti!

Talousasiat... Älä hätäile niistä. Tosin pöydälle asioita ei nyt ole oikea aika ottaa. Sama koskee sinua nimim Lätkä. Aika koittaa kyllä.
 
Suosikkijoukkue
KK
Talousasiat... Älä hätäile niistä. Tosin pöydälle asioita ei nyt ole oikea aika ottaa. Sama koskee sinua nimim Lätkä. Aika koittaa kyllä.
En minä niistä talousasioista aluksi olekkaan huolissani. Sugar daddyjä löytyy jaada jaada jaa. En vain jaksa uksoa, että Toivakka ja co jaksaa tyhjään halliin tunkea rahaa kovin kauaa? Jukurien matseissahan on nyt alku kaudesta käynyt ihan mukavasti porukkaa. Miten on kuukauden päästä? Kausi on pitkä ja jos tulokset jatkuvat samanlaisina niin ei kai kukaan loputtomasti rahaa kaivoon heitä?
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
@Lätkä-Bongari Iso-E Tulokset jos jatkaa samaa niin halli tyhjenee, olen samaa mieltä. Harmittaa kun nyt olisi ollut oikeasti potentiaalia lyödä yleisö ka sinne 1600-1800 hujakoille, mikä on Mikkelissä Mestikseen todella hyvin. Ja @paraspelaaja voi nyt pikkuhiljaa rauhoittua, ja kirjoittaa seuraavan viestin ihan ajatuksen kanssa. Nyt lyöt omaa päätäsi seinään...

Joukkue on materiaaliltaan hyvä, ja on myös rakennettu hyvin. Tottakai, johtavien pelaajien pitää nyt näyttää tasoaan, ja myös valmentajan vetää työhaalarit niskaan. Pennasesta en ole ikinä tykännyt, enkä tule tykkäämään, mutta tiedän tuloksellisesti pystyvän parempaan. Tuntuu että nyt on annettu asioiden mennä omalla painolla pukukopissa. RoKia vastaan pitäisi verkon ruveta myös jo vastustajan päädyssä venymään. Siitä hyvä draivi päälle ja loppukaudesta voidaan jo nauraa alkukaudelle huvittuneena, eikä ivallisesti niinkuin nyt.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
En tiedä miksi tässä ketjussa palataan taas aikaisemmin nostettujen seurojen talouteen jä välikausiin. Jukurit kaipaa yhtä hyvää ottelua ja siitä se alkaa taulukossa nousemaan. Jukureilla on likipitäen sama ongela mikä TUTO:lla oli. Täällä on puhuttu Norjan imuroinnesista ja huonosta pulostuspelaamisesta.
Aiemmin Jukureissa pelannut Setänen lienee hyvä esimerkki siitä että maalivaahti ei koskaan ole yksin se sateentekijä . Halvatun kova kaveri varmaan voisi olla, mutta koko joukkoepeli siihen vaikuttaa. Nyt Jukreilla on aiemmista vuosista poikkien paljon uusia nuoria pelureita. Se on kuva myöskin muualla. Nuria tuodaan nukaan, koska panokset on kaikilla ihan muuta. Nyt yritetään selvitä tästä kaudesta jotenkin ja muiden selvittävä hieman pidempään. En ainakaan minä laske alkukaudesta huolimatta Jukureita rupusakiksi. Nyt aikaa voi mennä ja jatkumo välikautta pelaavalle voi olla sama kuin edellisille. Ero edelliskausiin on suuri, joten ei tässä mitään ihmeellistä ole.
 

Lätkä

Jäsen
Taloustietojen pohjalta liigan naurettava auditointiryhmä on päätynyt lopputulemaan, että Jukurit on taloutensa puolesta hyvin hoidettu "yritys"! Täyttä hölynpölyä ja ei vakuuta lainkaan ihmisiä, jotka ovat hiukankaan perillä, mitä sana "talous" pitää sisällään. Olenkin useaan otteeseen todennut, että liigan ainoa kriteeri lienee väh. 4000 katsojaa vetävä jäähalli ja jollain tavoin julkisuuden valokeilassa pyörivät henkilöt seuran toiminnassa. Taloussanomien tietojen jälkeen olettamukset tuntuvat entistä todellisimmilta.

Tässäpä taloustietoa. Olkaa hyvä...

Lähde: TALOUSSANOMAT Jukurit HC Oy | Yrityshaku | Taloussanomat
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Itse ajattelin antaa porukalle työrauhan siinä mielessä etten muuta omaa kannattajakäyttäytymistäni kyntämisestä huolimatta. Välikauden kirous on kyllä todellinen ilmiö ja valmennusryhmältä vaaditaan todella onnistunutta suoritusta jotta kurssi kääntyy. Toisaalta ryhmä ei ole mitenkään erityisen kädetön ja henkisten lukkojen auettua suunnanmuutos tulee olemaan todella dramaattinen. Kukaan ei voine kuitenkaan kieltää etteikö joukkue olisi tähän asti alisuorittanut todella pahasti, eli ainakin tuloskunto (jos nyt ei absoluuttinen taitotaso) on ollut Mestiksen heikoin.

Ihmettelen hieman niitä ketkä saavat tiimin konttaamisestanautintoa, mutta eihän siinä jos tykkää. Koska en ole harrastanut pahemmin naapuripöytiin huutelua (tai edes naapuripöytien tarkkailua), en tiedä onko tämä antagonismi ansaittua vai ei.

Toissa- ja viime kaudesta jos nyt ihan pieni sananen edellisen kappaleen loppuun liittyen. Mielestäni nöyryyttämisestä on turha puhua, mutta kyllä KooKoo dominoi toissakeväänä ja Jukurit puolestaan yhtä ottelua lukuunottamatta (tosin saatiin se ylimääräinen loppuunmyyty kotipeli) viime keväänä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Taa on taas niin tata.

Onnellisesti taas unohdetaan, etta Sporan piti voittaa Mestis muutaman vuoden sisalla monta kertaa (ja viela useammin finalisti) ja olla kolme kertaa neljasta mahdollisesta karsinnoissa.

Mä kyllä myös lisäsin tähän ketjuun, että MINUN silmiini Liigaan on nyt nostettu ne joukkueet, jotka sen ovat ansainneet ml. Sport. Paska systeemi, siitä olemme samaa mieltä, välikausineen muineen.
 

Rankkari

Jäsen
Jukureiden tilanne vaikuttaa huolestuttavalta. Nyt kun pitäisi kerätä yleisöä ja taloutta vakaammalle pohjalle, meneekin päinvastoin. Kausi on toki vasta alussa.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Nonnis,jokohan se valittaminen loppuis?Uskoiko joku täällä ihan tosissaan että Jukurit rämpii koko kauden???
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Nonnis,jokohan se valittaminen loppuis?Uskoiko joku täällä ihan tosissaan että Jukurit rämpii koko kauden???
Kyllähän tämä oli pieni merkki paremmasta, ilman muuta. Mutta ei nyt vielä jaeta mehukannua, kyseessä oli kuitenkin vain RoKi. Mutta ehkä tässä nyt saatiin pahimmat gorillat niskasta useammaltakin Jukurilta. Toivon mukaan ainakin.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuollainen murskaus voi toimia kahdella tavalla, joko usko palautuu omaan tekemiseen tai sitten takki aukeaa ja tulee lunta tupaan. Rentoutta tekemiseen, kyllä se siitä.
 

Lätkä

Jäsen
Totuus on kuitenkin se, että rahaa pitää jättää myös ensi kauden Jukuri-joukkueelle!

Jaa mitä rahaa???

...ei ainakaan liitteen(Taloussanomat) perusteella näyttäisi olevan lantin lanttia, eikä kerrottujen taloustietojen mukaan kenenkään sitä pitäisi edes lainata kyseiselle "yritykselle"! Tuollaisilla talousluvuilla ei normaalisti yksikään yritys saa lainoitusta. Ei edes vikavippilaitokselta 300%:n korolla!

Jukurit HC Oy | Yrityshaku | Taloussanomat
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KK
Onko Jukurit ilmoittanut jotain yleisömäärä tavoitetta täksi kaudeksi? Eilen perjantaina "jumbofinaalissa" Jukurien ja Rokin välistä matsia oli todistamassa 1291 katsojaa. Oliko ensi kaudeksi tavoite jo asetettu? Jotenkin muistan että oltaisiin puhuttu jostain 2500 katsojan hujakoilta. Eli tällä hetkellä yleisökeskiarvoa tuli nostaa noin tuhannella.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Jaa mitä rahaa???

...ei ainakaan liitteen(Taloussanomat) perusteella näyttäisi olevan lantin lanttia, eikä kerrottujen taloustietojen mukaan kenenkään sitä pitäisi edes lainata kyseiselle "yritykselle"! Tuollaisilla talousluvuilla ei normaalisti yksikään yritys saa lainoitusta. Ei edes vikavippilaitokselta 300%:n korolla!

Jukurit HC Oy | Yrityshaku | Taloussanomat
Tuosta nyt näkee lähinnä sen, että on investoitu johonkin... Henkilökunta ja liikevaihto on kasvanut kahdessa vuodessa merkittävästi, lisäksi kun tiedetään se että halliremontti on pari vuotta sitten ollut ja jukurit on ostanut osakkeita hallista, niin miten voi loppujen lopuksi olettaa että mm. henkilökunnan moninkertaistuksen ja ainakin halliin investointien jälkeen tulos olisi voitokas? valoja tauluun...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös