Minne päätyy Sean Avery – entä Sundin tai Shanahan?

  • 30 433
  • 79

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo

ipaz

Jäsen
Tuossa siis se mitä yritit linkittää:
https://pbs.twimg.com/media/CQqF5_dU8AAoL2H.jpg
Twitter-meiningin perusteella ei mene välttämättä hyvin muutenkaan...

Averyhan kirjoitti kesällä kolumnin The Players Tribuneen siitä, kuinka vaikeaa on 11 NHL-vuoden jälkeen yrittää sopeutua normaaliin elämään. Ensin sinulle tehdään kaikki valmiiksi joka ikinen päivä, rahaa tulee ovista ja ikkunoista ja ainoa mihin tarvitsee oikeasti keskittyä on pelaaminen ja treenaaminen. Sitten kun tämä kaikki loppuu, niin varsinkin Averyn tapainen "kaikki tai ei mitään-tyyppi" on pulassa. Avery piti uransa jälkeen pitkään kiinni päivittäisistä rutiineista, eli heräsi kuudelta ja juoksi pitkän aamulenkin. Ja kun illalla tuli "pelin aika" ja kroppa oli täynnä virtaa niin teki toisen treenin joka vastasi rasitukseltaan NHL-ottelua, jotta pää ei hajoaisi totaalisesti, kun yhtä äkkiä tuttu rasitus otetaankin pois. Moni muu alkaa uransa jälkeen ryyppäämään / vetämään aineita ja masentuvat. Muutamia surullisia kohtaloita on ollut ihan lähiaikoina (Steve Montador ja Todd Ewen) ja tätä Avery käsittääkseni yrittää välttää kertomalla kolumnissaan näistä omista tavoistaan pitää itsensä aktiivisena.

On varmasti totta ettei Sean Avery ole "ihan tavallinen" kaveri muutenkaan. Jarkko Ruutu keulii kirjassaan, että kaivoi tyypin taustoista esiin sellaista materiaalia että Avery romahti täysin nämä hänelle matsin aikana lauottuaan, eikä koskaan tämän jälkeen edes yrittänyt lähteä tyylilleen uskollisesti kuumentamaan Rudia. Nykyään Avery näyttää toimivan rakennusalalla ja yrityksensä rakentaa taloja Southamptoniin Long Islandin itäkärkeen. Sitä miksi äijä heittelee reseptilääkkeitä ulos autostaan liikennetarkastuksen yhteydessä on kevyesti outoa.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Miksi jos kyseessä on lailliset lääkkeet niin heitellä niitä ikkunasta pihalle?

Piti googletella noi jenkkiuutiset aiheesta. Eli ilmeisesti heitellyt ihan jotain muuta tavaraa liikenteen sekaan. Ja lääkkeitä löytynyt hallusta. Olleet siis ilmeisesti parasetamolin ja opiaattien yhdistelmävalmisteita. Näköjään laittanu lääkelistansa twitteriin... tuhdit on tropit tosiaan. Unipillereitä opiaatteja ja amfetamiinia (ADHD ilmeisesti)
 

ipaz

Jäsen
Otsikon kysymykseen vastaus: Avery päätyi katutappeluun. Antaa kovuutta myös kaukalon ulkopuolella. Yksin kolmea vastaan.
http://www.is.fi/nhl/art-2000005253111.html

Tuo video on vuodelta 2013. Avery lopetti keväällä 2012. Hän on sanonut että jatkoi uransa jälkeen täysin samoja päivärutiineja ja treenejä kuin pelatessaankin ja oli monesti illalla täynnä virtaa - kuten NHL-pelaajat otteluun mennessä ovat. Välillä hän juoksi helvetin pitkiä lenkkejä kuluttaakseen tuon energian, mutta välillä lähti kaljalle. Tämä on varmaan yksi niistä kaljailloista jolloin huippukuntoinen urheilija on täynnä tulta ja tappuraa ja päästelee vähän ylimääräisiä höyryjä ulos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös