Kesän 2015 kaupat ja sopimukset

  • 245 029
  • 862

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jaa-a. Leafsin miehenä vähän kaksijakoinen fiilis. Toisaalta Grabner noista on ainoa selkeä NHL-pelaaja (ok, Beck voitaneen jo laskea myös), mutta varsinkin Finn ja Verhaeghe (tai siis heidän menetys) aiheuttaa itsellä vähän nurinaa. Varmaan Grabner on Leafsin nykyrosteriin vahvistus, mutta toisaalta onko sellaiselle tarvetta...(?)
 
Islandersin kannalta olisi ollut vielä parempi jos olisivat Grabnerin sijasta saaneet Grabovskin pullautettua takaisin Leafsiin, mutta tuskin sellaista treidiä näillä palasilla olisi tapahtunut.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Tom Nilssonia ja Verhaeghea kohtaan oli jonkunlaisia odotuksia. Finn ei ole mennyt eteenpäin oikein ollenkaan. Beck ja Gibson käytännössä ilmaisia kavereita aikanaan. Helpottaa tuota sopparirajaa aika paljon ja voi tarkoittaa tryouttien signaamisen lisäksi sitä, että Toronto voi tehdä enemmänkin kauppaa. Olihan tuo hankala tilanne kun leirillä on mm. Boyes, Glencross ja Setoguchi näyttämässä taitojaan ja tilaa ei olisi ollut kuin yhdelle. Lisäksi junnuja tulee tryoutille ja sieltä voi sopimusta irrota mm. Joly on ihan mielenkiintoisne oloinen kaveri.
 
Oikein käytettynä Grabner voi olla todellinen voimavara joukkueelle. Esim. alivoimalla jengit joutuu oikeasti ottamaan huomioon omassa power playssään sen, että jos kiekonmenetyksiä tulee sieltä lähtee taskuraketti liikenteeseen ja on yksinläpi aika sukkelaan. Eihän Grabnerista välttämättä saa mitään shutdown laituria tai vastaavaa, mutta hyödyllinen pelaaja mielestäni alivoimalla ja 2-3 ketjun laidassa riippuen ketjujen roolituksista. Tosin en tiedä onko tuo loukkaantuminen hidastanut miestä. Jos jengi tykkää pelata agressiivista alivoimaa niin Grabner sopii sellaiseen sapluunaan hiton hyvin.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Hyvä kauppa Leafsilta, päästiin eroon kasasta lähes arvottomia soppareita ja nyt on tilaa kiinnittää noita tryout-kavereita (Boyes, Glencross, Setoguchi) kauppatavaraksi deadlinelle, mikäli leirin aikaan NHL-pelaajilta näyttävät. Mielenkiintoista nähdä, miten monta varausvuoroa Torontolla tulee lopulta ensi vuoden draftissa olemaan. Veikkaan, että määrä tulee olemaan melkoinen, kun strategia nyt näyttää olevan se, että kiinnitetään näitä kiertolaisia lyhyillä soppareilla ja myydään valtaosa deadlinellä eniten tarjoaville.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
8 vuotta...

Uskallanko väittää, että kolme pistettä tuon lukeman perässä Hawks-fanin näppikseltä kertoo omaa kieltään. Tällä hetkellä ihan sopiva soppari, mutta sopimuksen päättyessä vuonna 2024 Seabrook on 38-vuotias. Noh, ainahan noita voi ostella ulos ja kauppailla. Eiköhän Brent kiekkoile hyvällä tasolla vielä vähintään sen 3-4 vuotta.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Viimeksi muokattu:

Froggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Jack Skille sai 1v sopparin Coloradosta.
Oli PTOna mukana campissä, ja pelasi todella hyvin neloskentän laidalla.

Ansaitsi sopparin 100%.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös