Mikko Kousa luutimassa

  • 43 072
  • 124

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Länsi-Suomessa tänään Kousa kommentoi, että voisi viihtyä Lukossa pidempäänkin. Mikäli ei pääse NHL:ään. Kovat on tavoitteet ja hyvä niin.

Kousa varmasti KJ:lle tuttu kaveri, mutta on pelannut myös vahvan alkukauden. Pari huonoa matsia, mutta sitten taas 15 hyvää ottelua. Tärkeä mies ylivoimalla, tuo kiekkoa jalalla alueelle ja on todella hyvä viivapelaaja.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kousa pitää kyllä välillä viivan aivan maagisesti. Niskalakin on hyvä tässä, mutta Kousa suorastaan erinomainen. Toki välillä lipsahtaa, ja se jää helpommin mieleen.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Kousalla tähän asti 23 ottelua Lukossa, joissa pisteet 4 + 9 = 13 ja -4. Muutama ohi matsi, mutta kokonaisuudessaan ollut hyvä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eipä ole Kousa Ruotsia vastaan kentällä. Toivottavasti vain pelillisistä syistä eikä loukkaantumisen takia.
Tuskin on kyse kummastakaan. Suomella kun on turnauksen rosterissa 10 puolustajaa, joten Tsekki- ja Venäjä-peleissä mukana ollut Kousa oli huilivuorossa Ruotsi-pelistä.
 
Viimeksi muokattu:

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kukas on pelejä seuraillut? Mitenkä se homma kävi kansainvälisessä vauhdissa?
Venäjä-peliä en nähnyt, mutta Tšekki-pelissä Suomen parhaimmistoa. Hyökkäyspäähän ehkä paras pakki ja puolustuksen hoiti kohtalaisesti(poislukien maaliinjohtaneessa tilanteessa vietiin hieman helposti), vaikka parina pelasi surkeasti pelannut Mäntylä. Teki hyviä nousuja ja oli rohkea hyökkäämään. Tamin mielestä Suomen top-3 pelaaja Tsekkiä vastaan.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän tuossa kesällä kävi aikamoinen tuuri, kun pahasti kangistunut Välivaara vaihtui Kousaan. Hienoa että on löytänyt kateissa olleen itseluottamuksensa takaisin.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kousan rooli oli, etten sanoisi rajoitetumpi, Jalosen maajoukkueessa. Kiekon kanssa ei saanut purjehtia ylös, vaan syöttö piti antaa viimeistään punaviivalla. Oliko se sitten hyvä vai huono, en osaa sanoa, mutta Lukon peleihin verrattuna tuntui pikkasen ihmeelliseltä. Tänään ei siis pelannut, jos olisi pelannut, niin olisin melko varma, että tiistaina olisi saanut CHL-pelissä huilata, mutta voi olla, että saa joka tapauksessa, kun Tommilakin on taas jalkeilla.
 

Meripoikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikka tänään HPK:a vastaan Kousaa stuntannut Tommila pelasi hyvän pelin, vähän silti on ikävä Kousaa. Toivottavasti tervehtyy pian. On ylivoimalla kuitenkin äärimmäisen tärkeä kaveri.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ylivoimassa se Kousan puuttuminen näkyi. Viivamiehenä Tommila ei ihan yhtä hyvä ole, tai ainakaan tänään ollut.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Jos vanhat silmäni eivät falskanneet niin Kousa tuli tänään penaltissa vastaan ja ihan normaalisti kävely sujui eli yhdyn RD:n diagnoosiin että kohta on taas luistimilla.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Mä "rakastan" tätä Pikkukekeä. Aina hymy huulilla, vaikka tilanne olis mikä. Ja se rannari, voi pojat. Upea pelaaja.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kousa pelasi tänään parhaan pelinsä Lukko-paidassa. Todella hienoa hyökkäyspelaamista ja rohkeita sekä ovelia liikkeitä hyökkäyspäässä! Tavaramerkkinsä upotti taas tänään. Nousu maalille, ranteet lukkoon ja nimi lehteen.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Kousankin todellinen arvio tullaan huomaamaan pleijareissa. Lukon kiekolliset pakit tulee ratkaisemaan pelejä kuten eilenkin 2 maalia 3 sta teki pakit.
Kousa kun saisi laukaustaa parannettua Niskalan tasolle niin pelaisi eri sarjassa.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kousan pelaamista ja liikettä on ilo katsella. Vaikka mies ei aina ole ihan vahvimmillaan omissa, niin kyllä osa meidän "puolustavammista" pakeista tekee paljon useammin hasardeja puolustuspäästä. Hyökkäyspään esitykset sitten ovatkin huippua Niskalan kanssa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
"Eli pelisi Lukossa päättyvät pronssiotteluun?

– Sitä on vielä liian aikaista sanoa. Kyllä minä mielelläni Raumalla jatkaisin, Kousa viestitti. "

No sitten vaan akkia paperia naaman eteen, mielellani nakisin Kousan lukossa pidempaankin.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos Kousa on edes harkitsemassa jatkosopparia, niin sellaista pitää välittömästi tarjota. En millään usko, että Lukko kaivaa mistään kohtuuhintaista korvaajaa ensi kaudeksi. Kousa on tasonsa osoittanut ja muutenkin hyvässä iässä Lukon veteraanijengiin suhteutettuna.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eiköhän asioista olla sen verran perillä että Kousalle jatkoa tarjotaan. Loppu on kiinni siitä millaisia sopimuksia hänelle muualta tarjotaan, että kannattaako jäädä vai ei.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilman muuta jatkoa tarjotaan, mutta onko ehdot ja rahasumma molempia tyydyttäviä ratkaisuja onkin sitten toinen asia.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kousa pelasi itsensä kauden aikana yhdeksi omista suosikeistani tämän hetken Lukossa. Kousan hyväntuulinen virnuilu tilanteesta riippumatta elää pitkään verkkokalvoilla. Kiekollista rohkeutta ei voi kuin ihailla, eikä enää playoffeissa ollut niin ulkona omissakaan, mitä jossain vähemmän merkityksellisessä runkosarjan pelissä. Jatkosopimus olisi elintärkeää, nimittäin samantasoista korvaajaa on melkeinpä mahdoton löytää.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Kaksi viikkoa on varmasti se takaraja ulkomaiden suhteen. Jos siinä ajassa en saa diiliä Suomen rajojen ulkopuolelle, niin ehkä he eivät vain halua minua sinne. Silloin haluan pelata luonnollisesti SM-liigassa. Rahasta tämä homma ei jää kiinni, vaan kyllä tässä etsitään nyt tarpeeksi kovaa haastetta, linjaa Kousa."

Pisti tuossa silmään Mikko Kousan pari päivää vanhasta haastattelusta tuollainen kohta. En osaa sanoa, mikä on se todennäköisyys, että Kousa ei ulkomailta saisi diiliä, mutta mielestäni jos tuo kaksi viikkoa kuluu ja Kousa on edelleen ilman sopimusta, tulisi Lukon olla yhä hereillä tämän jannun suhteen. Palkkapyyntö varmasti tulee koko ajan alaspäin, mutta tuleeko riittävästi Lukon kannalta, on Lukon johdon asia päättää. Kuitenkin jos Kousa liigaan tulisi jäämään, olisi mielestäni Lukon pystyttävä hänestä kilpailemaan.

Virtanen on kehittynyt huimasti ja Tommilakin parantanut, mutta kyllä silti näkisin terveelle Kousalle mielestäni tilaa tämänkin kauden puolustuksessa. Kousa tuohon mukaan, niin silloin voidaan mielestäni myös puolustuksen osalta oikeasti lähteä hyvillä mielin hakemaan sitä kuuluisaa mestaruutta Raumalle.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En osaa sanoa, mikä on se todennäköisyys, että Kousa ei ulkomailta saisi diiliä, mutta mielestäni jos tuo kaksi viikkoa kuluu ja Kousa on edelleen ilman sopimusta, tulisi Lukon olla yhä hereillä tämän jannun suhteen. Palkkapyyntö varmasti tulee koko ajan alaspäin, mutta tuleeko riittävästi Lukon kannalta, on Lukon johdon asia päättää. Kuitenkin jos Kousa liigaan tulisi jäämään, olisi mielestäni Lukon pystyttävä hänestä kilpailemaan.

Herää myös kysymys, että millä joukkueilla Liigassa ylipäänsä olisi a) budjetissa varaa Kousaan b) huutava tarve Kousan kaltaiselle kiekolliselle pakille.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Vaikka Kousalla homma ei ole rahasta kiinni, niin tuskinpa tulee Raumalle kovinkaan halvalla. Eiköhän tuo kommentti ole viesti HIFK:n toimistolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös