HC Vantaa 2015–2016

  • 9 850
  • 5

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Kiekko-Vantaa Itä Miehet nousi Suomi-sarjaan kaudelle 2015-2016. Suomi-sarjan nousun myötä myös taustalla tapahtui. Kiekko-Vantaa Itä Miehet eivät enää voineet jatkaa Kiekko-Vantaa Itä ry:n alla vaan oli perustettava oma yhdistys joka oli erillään Kiekko-Vantaa itä ry:stä. Nimestä varmaan käytiin keskusteluja ja jollain lailla haluttiin erottua Kiekko-Vantaa Mestis porukasta. Sen mitä hallihuhuissa kuulin niin Itä Miehet halusivat säilyttää nimessä "Vantaa" koska joukkueen brändi oli rakennettu "Aitoa Vantaalaista Lätkää" ympärille. Lohi säilynee paidassa logona seuran Facebook päivityksen mukaan.
HC Vantaa palkkasi tutun valmentajan kaudelle 2015-2016. Paul Högbacka valmensi jo toissa kaudella Idän miehiä ennen siirtymistä Ki-Va Mestis porukan valmentajaksi.
Tarjontaa ainakin riittää tulevan kautena Trio-areenalla. Mestistä, Suomi-sarjaa, A-nuorten SM-liigaa, B ja C nuorten huippupelejä.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Kiekko-Vantaa itä voitti ll-divisioona etelän mestaruuden ja sitten nousukarsinnat selvitti ja noisi Suomi-sarjaan. Siitä alkoi taustahenkilöiden iso työ, että joukkue pystyisi pelaamaan Suomi-sarjaa. Nimi vaihtui HC Vantaaksi, rahaa kerättiin, joukkuetta kasattiin, mutta lopputulos oli sittenkin, että vain 60 prosentti rahoista saatiin kasaan ja jouduttiin myöntämään tosiasia, että ei pystytä Suomi-sarjakautta viemään taloudellisesti läpi, joten sarjasta luopuminen ja paikan anominen ll-divarista oli edessä. HC Vantaan tavoite on tulevaisuudessa pelata Suomi-sarjaa ja nyt jo tehdään töitä sen eteen.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
HC Vantaa-Haukat 6-9. HUH HUH! Kauden ensimmäinen matsi nähtynä ja ei voi ylisanoja sanoa. Jätkiä ei kiinnostanut yhtään. Lähes samat jätkät voitti viime kaudella kaiken ja nyt ihan lapasia. Huolestuttavinta tässä on se, että Aki Ronkainenkin on ihan unessa! Aki on kannatellut joukkuetta, jopa yksi ennen.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Aika vähän olen nähnyt HC-Vantaan matseja, mutta ne jotka olen nähnyt, niin on ollut surkeita, verrattuna edelliseen kauteen. Ymmärrän, et loistavan kauden jälkeen(Nousun Suomi-Sarjaan) kaikki ei jaksa paneutua enään täysillä.
 

The Rock

Jäsen
Aika vähän olen nähnyt HC-Vantaan matseja, mutta ne jotka olen nähnyt, niin on ollut surkeita, verrattuna edelliseen kauteen. Ymmärrän, et loistavan kauden jälkeen(Nousun Suomi-Sarjaan) kaikki ei jaksa paneutua enään täysillä.

Onko tuo nyt loppupeleissä mikään ihme, ettei HC Vantaa ole saanut peliään luistamaan viime kauden malliin? Joukkue kuitenkin hajosi aika pahasti ja osa kärkijätkistä suuntasi muille maille vierahille, kun loppukesästä selvisi, etteivät seuran resurssit sittenkään riitä Suomi-sarjaan.

Nyt sitten syksyn, talven ja vielä alkukeväänkin aikana seurajohto ja valmennus ovat pyrkineet saamaan kasaan joukkueellisen verran pelaajia, jotta II-divaria pystyttäisiin pelaamaan ja omasta mielestäni HC Vantaa suoriutui runkosarjasta ihan kelvollisesti. 5. sija ei ole kehno saavutus ja mahdollisuudet mestaruuteen ovat jälleen olemassa.

Tokihan joukkueen iskukyky ja taistelutahto mitataan toden teolla ensi viikolla alkavissa pudotuspeleissä, mutta en ollenkaan ihmettelisi, mikäli GrIFK kokisi saman kohtalon vantaalaisten käsittelyssä kuin viime keväänä.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
HC Vantaa-GrIFK 5-1

Playoffit alkoi ja joukkue oli ihan eri, kuin runkosarjassa. jopa valmentaja tokas, että ei ollut neppailua, vaan taisteltiin kaksin kamppailuissa. Jos sama jatkuu seuraavassa pelissä, niin ei ole epäselvyyksiä, kuka menee jatkoon, mutta nukutaan yön yli ja katsotaan huomenna miten käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös