III Maailmansota

  • 2 304
  • 9

Uskotko III Maailmansodan syttyvän?


  • Äänestäjiä
    10
  • Poll closed .
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
II Maailmansodan päätyttyä LXX Vuotta sitten I Asia, jonka maailman johtajat halusivat varmistaa oli, että III Maailmansotaa ei koskaan sodittaisi. Sodanjälkeisinä toimenpiteinä III Valtakunnan johtajat saatettiin syytteisiin ja tuomiolle, ja Yhdistyneet Kansakunnat perustettiin Vuonna MCMXLV. Myös maailman I Juutalaisvaltio, Israel, perustettiin II Maailmansodan jälkeen, jottei II Holokaustia koskaan tapahtuisi.

I Tärkeimmistä seikoista, jonka uskotaan estäneen III Maailmansodan syttymisen, on kuitenkin ollut suurvaltojen ydinasepelote: ydinasevaltojen II:n-Välisen tuhovaikutuksen mahdollisuus eli ns. MAD-doktriini estää lähtökohtaisesti ydinaseiden käytön II:sta Osapuolta kohtaan, ja avoimen globaalin suursodan syttymisen III:n Kerran.

II:n Viime Vuoden aikana suurvaltojen välit ovat kuitenkin viilenneet ja kiristyneet, ja esim. EU:n XXVIII Jäsenmaan joukko on yhdessä Yhdysvaltain kanssa vaatinut ja asettanut pakotteita Venäjää kohtaan.

Uskotko III Maailmansodan syttyvän?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
On kiistaton fakta, tosiasia numero I, että III Maailmansota on ollut käynnissä jo LXX vuotta. Sotaa on käyty I maailman, jota johtaa L osavaltiosta muodustuva USA, eli leikkisästi IV Valtakunta, sekä II maailman (S.S.S.R., P.R.K., P.R.C.) välillä. I maailman fasistit ovat kiistatta toiminnallaan aiheuttaneet III Maailmansodan tapahtumisen, hyökkäämällä III valtakunnan tapaan III maailman maihin, jotka ovat olleet päätymässä II maailman hellään huomaan.

T. Trolgei Trollijev, I luokan ansiomitalilla palkittu I-luokkainen mielipidevaikuttaja.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
I Asia III Maailmansodan syttymisen uhkana on C-Prosenttisen varmasti, että

YK:n turvallisuusneuvostossa on V Pysyvää Jäsenmaata mutta

VI Virallista Kieltä.

"Sitä VI:ta kuuleminen, jonka juurella asunto", totesi tasavaltamme VII Presidentti Juho Kusti Paasikivi jo yli LV Vuotta sitten.​
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
"X pientä AJATUSRIKOSpoikaa" on nykyiseltä nimeltään "I:kään ei pelastunut". V:kko-kirjat sen sijaan tunnetaan ilmeisesti II:taiseksi edelleen I-sijaisesti alkuperäisellä nimellään.

Ulkonakin C:aa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Miksi lisäsit III:n "a":n?
I-luokkainen huomio, mutta se on tässä ketjussa II-sijaista.

IX hyvää ja X kaunista on moderaattorien puolelta luvattu, mutta suomen kielioppisääntöjen vastaisille ketjujen nimille ei tehdä I:kään asiaa.

M:n tulimmaista
, kuten Kapteeni Haddock sanoisi II Maailmansodassa tai MCMXX-luvulla.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
II:sapäivänä tuli tieto, että Ruotsin aluevesiltä löytyi "moderni" sukellusvene, joka on vuodelta MCMXVI. Käydäänkö sillä I, II vai III Maailmansotaa?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
"M-Kaunon tapaus" -niminen Tintti-sarjakuva-albumi, jossa todetaan mm. että "M:n Tulimmaista", julkaistiin vuonna MCMLVI (Suomessa vuonna MCMLXXII), mutta jo MCMXXX-MCMXLV Vuosien välillä puhuttiin M-Vuotisesta valtakunnasta.

"VII Kertaa VII", lauloi puolestaan iso 500

"Noin VII Veljestä" -Elokuvassa (MCMLXVIII).
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielestäni Suomessa pitäisi tehdä elokuva joka sijoittuu III Maailmansotaan. Toisi jotain uutta skeneen. Pääosassa voisi olla Samuli Edelmann ja Peter Franzën ja joku ulkomaalainen näyttelijä voitaisiin kiinnittää mukaan, vaikka Samuel L. Jackson tai jos Edelmann saisi houkuteltua Tom Cruisen mukaan. Cruise voisi esittää jenkkiläistä sotaoikeudessa rypenyttä everstiä joka vapaaehtoisena ilmoittautuu mukaan johtamaan operaatiota Suomessa. Palkkiona vapautus syytteistä. Kunhan ohjaajana ei ole Renny. Ennemmin AJ Annila tai Jalmari Helander, tai molemmat. Aleksi Bardy käsikirjoittaa ja Samuli Torssonen tekee tehosteet. Music by Tuomas Holopainen tai Tuomas Kantelinen tai molemmat.

Varma hitti. Ainakin Saksassa voisi olla kiinnostusta Suomen lisäksi. Kunhan Eläkeläisillä olisi sivuroolit elokuvassa.

P.S. Timo "Pekko" Koivusalo tulee pitää ihan helvetin kaukana produktiosta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös