NHL:n maalipörssin voittaja kaudella 2015-2016?

  • 3 691
  • 13

NHL:n maalipörssin voittaja kaudella 2015-2016?


  • Äänestäjiä
    114
  • Poll closed .

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Kauden alkuun ei enää kamalan kauaa ole, joten kauden 2015-2016 maalipörssin voittajan veikkailu voitaneen aloittaa. Kenen sinä uskot pokkaavan NHL:n maalikuninkuuden tulevalla kaudella?

Itse uskon vahvasti, että Alexander Ovetskin saa jälleen uuden Maurice "Rocket" Richard Trophyn palkintokaappiinsa. Venäläissupertähti on nyt voittanut kyseisen pystin kolme kertaa peräkkäin, enkä näe mitään estettä sille miksei näin tulisi taas käymään. Viime kaudella AO paukutti 53 häkkiä, ja lopulta hän vei maalikuninkuuden selvällä erolla, kun kakkoseksi maalipörssissä sijoittunut Steven Stamkos sai kasaan "vain" 43 kaappia.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Taitaa olla niin, että 2000-luvulla alle kymmenen yli 28-vuotiasta pelaajaa on iskenyt 50 häkkiä tai enemmän yhden kauden aikana. En usko että Kessel tekee tuota 50 maalia, mutta Ovechkinilta voi sitä odottaa ja voittokulku saattaa hyvinkin jatkua. Ovylle ääni.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Ilman satunnaisia vammoja AO on kyllä selkeä ennakkosuosikki. Kannoilla sitten Stammeri, Dallasin veljekset ja sille päälle sattuessaan myös Sidney Crosby.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ovechkin ja haastajat ovat sitten Seguin ja Stamkos.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Ovechkin on tietysti suosikki, mutta äänestin Seguinia. Uskon, että Tyler vetää aika kovan kauden Dallasissa jos pysyy terveenä. Löytyy viereltä huippuluokan tutkapari ja Seguinilla on myös riittävästi maalintekijän itsekkyyttä. Onhan se myös jossain vaiheessa Ovyn maalipörssin dominointi päätyttävä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ovechkinin maalikuninkuuden päättymiseen ei ole vielä tarpeeksi merkkejä ilmassa. Stamkos varmaan suurin haastaja. Kessel voi Crosbyn / Malkinin rinnalla haastaa Ovechkinia, mutta en usko että Kessel tulee yli 45 maalia tekemään. AO:n maalimäärään vaikuttaa paljon Washingtonin YV, AO kun yleensä iskee noin puolet maaleistaan YV:llä.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Pacioretty vie. Pelaa huippu kauden tekee 55 maalia.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Veikkasin Kesseliä, vaikka kyllähän se Ovechkinille menee. Ja varmaan jollain vähintään viiden maalin erolla seuraavaan.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Jos pysyy ehjänä niin tämä vuosi on Perryn vuosi. 53 kaapilla irtoaa tänä vuonna Rocket Richard pysti.
 

Ralph

Jäsen
Vuoden yllättäjänä toimii Borna Rendulic, joka ottaa paikkansa Avalanchen kärkiketjuissa Matt Duchenen rinnalta ja sivaltaa 55 osumaa.
 
Fat Phil tulee ja näyttää miten kesän kova massakausi on tuonut voimaa ranteisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös