RoKi Hockey 2015–2016

  • 203 409
  • 498

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Siis tottakai tällaiset miehet Mestikseen kelpaavat. Ne on halpoja. Esimerkiksi ne Kemijärvelle menneet on jo vanhoja. Ei käyttöä.

Ennemmin rakennellaan tiiviillä yhteistyöllä rebelsin kanssa toimiva paketti ensikaudelle. Ei se mestis niin kova sarja ole. Eihän? Nyt, kun joukkueen oikea tilanne ja taso on paljastunut niin seuraa totaalinen mediahiljaisuus luultavasti tuonne ensiviikon loppupuolelle jolloin aletaan taas hehkuttamaan kuinka Mestikseen valmistautuminen jatkuu aikataulussa, harjoituspelien muodossa.

Se on niin söpöä tuo rokin touhu että ihan oikeasti kannattaisi todella vakavasti harkita siitä sarjapaikasta luopumisesta. Ei ole kivaa jos hallissa on marraskuussa 150 katsojaa. Loppuu tämä taru siihen.

Ottakaa nyt se hattu kauniiseen käteen ja hommatkaa ne wedman, inkeröinen, kostamo, erkkilä, iivari ja laakko saatanan kyytiä takaisin siniseen paitaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
"Vetoa rokiin on ja pelaajien taso yllätti" !

Ehkä me ymmärsimme tuon merkityksen väärin? Oikeasti, jos Mestikseen valmistautuvan joukkueen try-out tilaisuudessa on jotain kipsin miehiä mukana niin eikö se kerro siitä kuinka pihalla koko porukka on? Tai sitten se kertoo siitä että oikeasti ei ymmärretä jääkiekosta yhtään mitään eikä tunneta suomalaisten sarjojen tasoa.

Sana "puuhastelu" saa kokonaan uuden merkityksen tätä touhua ihastellessa.
 
Viimeksi muokattu:

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Ottakaa nyt se hattu kauniiseen käteen ja hommatkaa ne wedman, inkeröinen, kostamo, erkkilä, iivari ja laakko saatanan kyytiä takaisin siniseen paitaan.

Juuri näin! Jos ja kun ei ole rahaa ja muita keinoja hankkia mestiskelpoisia pelaajia sitä kahta kentällistä, on nöyrryttävä neuvottelemaan Ärrän mainitsemat kaverit takaisin rinkiin. Niin, eiväthän edellämainitut kaverit ole varmastikaan elämänsä iskussa tällä hetkellä, mutta esiintyisivät todennäköisesti vahvistuksina tässä sinisten porukassa.

Pahalta näyttää! Itse pohdin juuri kausikortin ostamista eräällä Mestis-paikkakunnalla ja ostopäätöksen syntymiseen vaikuttaa suuresti se, kuinka tässä Rokin puuhastelussa loppujen lopuksi käy. Söisi rotan lailla miestä istua vieraskatsomossa kuuntelemassa sitä vitt..lua, jonka Lapin joukkue saa ottaessaan kerta kerran jälkeen pataan. Ei ole vaikea arvata, että metsään mennään pelillisesti vielä pahemmin kuin viime visiitillä.

Nyt tuntuu lienee viisaimmalta viheltää puuhakerhon peli poikki ja luopua sarjapaikasta. Tällä rosterilla tuskin oltaisiin sarjaa alempanakaan kovin korkealla taulukossa. Tuleva kausi on tällä hetkellä helpolla ennustuksella sitä, että joskus harvoin pelataan tiukkoja pelejä, mutta useammin lukemat repsahtavat Hokki-pelin tapaisiksi murskalukemiksi. Siinä sitten roikutaan koko pitkä kausi sarjan hännillä ja otetaan seuran talouden vinkuessa vielä rumasti turpaan karsinnoissa.

Miksikö ihmeessä tämä Rokin fanittaminen on vuodesta toiseen aina tätä paskaa?! Kylläpä tuli haksahdettua aikoinaan eriskummalliseen seuraan, jonka toimintatapa ei tunnu muuttuvan edelleenkään.
 

Lätkä

Jäsen
Sana "puuhastelu" saa kokonaan uuden merkityksen tätä touhua ihastellessa.

Fiksuja kirjoituksia "R-pää"...

Ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan...tässä siitä jälleen kerran todistus!

Se, millainen hurmos ja ylipäätään aivan ennen näkemätön draivi, mikä tuli Rovaniemellä aidon nousun myötä...se loistaa poissaolollaan. Herra Jumala! Tuollainen tilaisuus sössittiin. Onko vika, että valtaa ei jaeta, vai mikä? Olen ymmärtänyt, että yksi mies pitää kaikki kiekkonarut handussa, vai olenko tässä uskomuksessani täysin pihalla? Ymmärrän hyvin rovaniemeläisiä tuntoja, kun näkee mitä siit on seurannut. Suutarin kannattaisi pysyä lestissään ja tehdä ainoastaan sitä, minkä parhaiten osaa! Pisteenä iin pään armopala...tässä sitten on lopputulos. En itsekään innostuisi, jos minut otettaisiin suurpujottelun MM-kisoihin, pelkkien loistavien suksien varjolla.

Sen verran vielä näistä 5 vuoden takaisista RoKi-tähdistä. Aika kultaa muistot ja mielestäni heidän unelmointi joukkueeseen kannattaisi unohtaa. Jääkiekossa 5 vuotta on pitkä aika. Lisäksi kyseisillä pelaajilla on nyk.(osalla) hyvät ammatit, perhe jne. Johan nyt ainoastaan täydellinen idiootti lähtee pelailemaan amatöörisarjaa, käytännössä ilman palkaa ja tuhlaten kaiken aikansa! Huh! Ei kukaan... Perhe vaatii paljon aikaa ja jos sen saa normi 8 tunnin työpäivällä, niin valinta on todella helppo tehdä. Ja vielä kerran... Kyseiset pelimiehet ovat 5 vuotta vanhempia ja eivät takuulla olisi enää mestiksen 1-2 kenttää...hyvä jos 3-4 kenttää? Esim. Wedu... Pelasi parhaat vuodet Hokissa. Jaksoi vielä suht hyvin yhden kauden ajan RoKissa...mutta nyt homma on pelailua. Pelkkiä pelailijoita te ette tarvitse rosteriin!
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kajaanissa sitten nähtiin kun TOP5 Mestis joukkue pelaa kaasu pohjassa ja vastassa oli vajaavainen joukkue alemmalta sarjatasolta sekä II-divarin veskari. Tämä oli hyvä opetus konttorille ja koko seuralle että mitä tuleman pitää jos ei saada sitä puoltatoista kentällistä sekä maalivahtia hankittua. Nykyiset tryouttilaiset eivät ole vahvistuksia vaan nyt pitäisi sanoa ettei paikka aukene sekä verkot vesille pelaajamarkkinoilla. Vahvistuksia eivät ole myöskään vanhat pelaajat jotka ovat puolikuntoisia ja läpytelleet lappiliigaa kauden verran, näiden perään on enää turha huutaa koska pojat ovat valintansa tehneet. Erkkilällä olisi mahdollisuus pelata, muilla käytännössä ei. Pelailijoita ei siis tarvita niin kuin lätkä tuossa ylempänä totesi, nyt tarvitaan ne kokeneet ja tasokkaat miehet ja jos niitä ei tule niin kauteen ei vaikuta lähteä. Rahan keruuseen on enää vain vähän aikaa joten nyt vaikka Nordean luukulle hakemaan massit kasaan ja luomaan kilpailukykyinen joukkue jonka tavoitteena on pudotuspelit. Toimarin tehtävä on avata rahavirrat ja se voi sitä hoitaa kauden ajan mutta nyt me tarvitaan se joukkue joka taistelee voitosta joka ilta. Liput, kiskat, kahvilat, baarit, fanituotteet ja koko ottelutapahtuma tulee luoda sellaiseksi että rahaa virtaan kassaan. Silloin kun joukkue pelaa hyvää kiekkoa, hallilta saa erätauolla makkarat ja kaljat sekä koko ottelutapahtuma erätaukomenoineen on kohdallaan niin Rovaniemeläiset kyllä sinne kirnulle vääntyy. RoPs on tästä oiva esimerkki tältä kesältä ja uskon että Roki voi kiekossa luoda ihan samanlaisen flown. Nyt jos tarjottimella tyrkytetty mahdollisuus ryssitään niin en tiedä mitä tuosta pitäs ajatella, sitä puuhastelua se sitten on isolla peellä.
 
Andris Siksnis saattaa olla Mestikseen ihan pelimies, pelannut yli piste/peli Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla sarjan kärkiporukassa. +/- tilasto +12 ja jäähyjä 6 min. Kyseessä on siis taitopelaaja.Eikä nuo Hölsänkään prosentit SM-A:ssa huonot ole. Tartteis varmaan RoKiin saada muutama siksmiks lisää, jotta sarja voitaisiin vetää kunnialla läpi.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jonkinlaista vertailupohjaa antaa SaPKoon siirtynyt Teemu Lepaus, joka pelasi viime kaudella Siksnisin kanssa Lustenaussa. Lepaus teki 9 otteluun 12 tehopistettä, Siksnis puolestaan 19 otteluun 20 pistettä. Toissa kaudella Olli Julkunen teki Lustenaussa 35 ottelussa 47 pistettä. Mielenkiintoista seurata mihin Siksnis pystyy Mestiksessä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko Dusan Sidor vielä kanssa RoKin mukana?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Sidor on joukkueen mukana ja treeneissä jäilläkin ollut mutta ei pystyne vielä ainakaan täysillä pelaamaan ja harjoittelemaan. Oiskohan latvianos tänään jo jäällä jos mönkisi hallille kyyläämään.
 

Lätkä

Jäsen
Omituisia ovat haut! Veskan vielä juuri ja juuri ymmärrän, mutta mitä tämä Siksnis tekee? Ei kai nyt 3-4 kentän miehillä ole tarvetta, vai onko?... Jotensakin ymmärtäisin, jos veska olisi mestistä kohtu menestyksellä pelannut ja hyökkääjä, josta olisi näyttöjensä puolesta faktaa. Ei ole! Itävallan kakkosta ja Dynamo Riikassa 4 matsia tuppea purren.

Alkaa vaan tulla RoKilla kiire, kun tulokaat täytyy ajaa lisäksi joukkueeseen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tämä voi olla minusta hyväkin haku jos katsoo Julkusen yms. saldoja Mestis vs itävallan kakkonen. On positiivista että kyllä siellä konttuurilla kopekoita lasketaan ja uusia tryouttilaisia otetaan eli tilanne on tiedostettu. Siksnisistä oli aika hyvä preview YouTubessa ja linkki vie kyseiseen videoon. Ihan kiekkotaitavalta kaverilta vaikuttaa ja jonkinlainen luistelutaito pitää olla että edes jonkun pelin KHL:ssä käy pelaamassa.

Andris Siksnis preview - YouTube
 

MiksuMan

Jäsen
6-0!!!
Tänään pitää tulla katsomaan Lappi Areenalle peliä jo pelkästä mielenkiinnosta nähdä kuinka surkeassa jamassa tämä jengi on.
Kyllä sellaisesta voi vähän maksaakin...
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Minkäs takia ei RoKin peleissä toimi tulospalvelu? Eikös nytkn ole peli menossa?

Vain Mestis-joukkue vs Mestis-joukkue harjoitusotteluista on reaaliaikainen tulospalvelu käytössä Mestiksen sivuilla.
 

MiksuMan

Jäsen
Uskomattonen hieno ja ehjä suoritus Rokilta. Pelasi hyvää jääkiekkoa ja otti tyylikkään voiton ja revanssin.
Vastustaja alotti vahvasti ja meni näyttävällä maalilla johtoon, mutta Roki taisteli ja ennen kaikkea luisteli.
Avauksissä vähän ongelmia, mutta parani loppukohden.
Rokin eka maalin jälkeen sen helpotuksen näki ja tunsi. Siitä Roki alkoi tasasen tappavasti latomaan maaleja.
Toinen erä loistava! Hyvä peli!
Leijutaan tänään, huomenna levätään. Ja maanantaina töihin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliittojen testissä kesän ollut ranskalaishyökkääjä Vincent Kara tulee viikon testijaksolle RoKiin.

Ei Heinolassa vakuuttanut. Toisaalta ei pelannut hirveästi parempien ketjukavereiden vierellä, kuin aluksi. Toivon mukaan Rovaniemellä saadaan ranskalaisesta paras osaaminen irti ja se riittäisi jatkosopimuksen sorvaamiseen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mielenkiintoinen tämä Kara mutta aina vähän valju mieli jää pelaajasta joka ei kelvannut kilpailevaan seuraan mutta jos meille kelpaa. Da Costahan pelasi pääosin Puolassa ennen Hokkia ja ranskan liigaa vain yhden kauden points/game 0,87. Kara on pelannut ranskan sarjaa paljon ja 0,55 p/g. Mitähän paikkaa kyseinen virtuoosi pelailee? Ykkösketju tarvitaan edelleen puolustajia myöten jos kaudesta ei haluta pannukakkua. Kovasti on edelleen kovia ja kokeneita mestis pelureita vapaalla jalalla jotka tavoittelee paikkaa varmaan ulkomailta, oisko se pankin raha mitään ja kunnon lappua pelimiehille?!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tulipa kavuttua kirnulle katsomaan Rokin viimeistä harjoitusottelua Kalixia vastaan. En ole ennen Kalixia nähnyt joten sen kokoonpanosta ei ollut tietoa että ovatko parhaalla ryhmällä liikkeellä. Joka tapauksessa tämä ei juuri antanut meille koska Kalixista ei ollut juuri vastusta ja varsinkin ensimmäinen 10 minuuttia oli Rokin ja pelin olisi voinut tappaa siinä mutta kun ei osata tehdä maaleja. Kaksi erää Rokin karvaus oli todella syvällä ja Kalixin pakit ei saaneet avauksia omille mutta kiekon kanssa näpräiltiin eikä uskallettu laukoa.

Yksi ketju oli hyökkäyksessä kyllä ihan omalla tasolla, Siksnis-Tamminen-Fomin veivasi kyllä mielin määrin ja tämä kolmikko tulee kyllä pitää yhdessä jos vaan itäpoika ei huuda liikoja. Hyvä rymyäjä noiden kahden rinnalle, menee maalille, laukoo ja luistelukin on kunnossa. Fomin ja Tami näpräili välillä jo liikaa vaikakin ois niistä tonteista kyllä maalejakin pitänyt tulla useampi. Kara oli kyllä ihan rivimies tässäkin joukkueessa, toki hankala varmasti viikon jälkeen tulla outojen kanssa mutta silti yksilönäkään ei kyllä ihmeitä. Teki maalin mutta jotenkin jäi todella vaisu kuva koko patongista. Pälveen tasoinen raitti joten NOGO painaisin minä ehdottomasti, 3-5 ketjun ukkoja on joukkue pullollaan. Maalivahti Hölsän näin ensimmäisen kerran ja oli kyllä perusvarmaa tekemistä, kaksi meni mutta niitä ei voi millään tavalla syyttää veskaria. Molemmat lahjoitti omat pelaajat suoraan parhaalle maalipaikalle ja laukaukset olivat niinkuin ne ruotsalaisilla tahtoo olla, toinen tolpan kautta ja toinen aivan yläpeltin. Yksi läpiajo sekoiltiin alivoimalla toki tästä tilanteesta olisi pitänyt puhaltaa jäähy Kalixille mutta ei ja Hölsä oli hyvin mukana ja nosto rystyltä rimaan. Järvelä OM- Korpela-Rupponen ei löytänyt kyllä toisiaan, lopussa Anteron tilalle tuli toinen Järvelä ja homma selkeytyi. Pakistosta puuttui Zorec ja Sidor ei ollut edes luukulla joten mikähän lie hänen kunto?!

Pakistoa ei tämä ottelu paljon testannu, se ainoa silmiin pistävänä että epävarmin oli Männistö-JE pari jota pidin alkujaan meidän parhaimpana mutta toivottavasti tämä oli vain yhden peli näyte. Toinen maali tuli JEn todella luokattomasta pakkipakista jonka swedu karvasi pois. Toki JElle maali mutta kokonaisuudessaan on kapteenilla vielä kovasti parannettavaa, varsinkin liikkumisessa. Tolvanen-Vuorijärvi ehkä tasaisin suorittaja, ihan perus varmaa ja 2 metrin syöttö omille muttei mitään ihmeellistä. Klytseroff-Springarelta alussa vahva ja napautti Klytseroff rimankiin, paineen alla edelleen huonoimmillaan kun lähtö alkaa viivästyä. Paikkoja on avata se peli mutta varsinkin Springarella on tarve hakea sitä ihmeellistä läpi syöttöä ja muuta vaikeaa kun se helppo 2 metrinen vauhtiin olisi aiemmin pitänyt antaa. Springare toki fyysisesti kehittynyt ja ei ollut ainakaan nyt niin pulassa nurkissa kuin aiemmin, toki vastustaja ei ollut kovin tasokas.

Voitto on kuitenkin voitto ja auttaa nuoria poikia saamaan itseluottamusta sillä sitä tarvitaan. Johto tiedotti että pelaajia kokoajan haetaan ja kovat mestismiehet on vielä jakamatta. Skisnisille soppari ja Karalle ei.

Se mikä eniten pisti silmään niin hallilla ei ole tapahtunut yhtään mitään, perjantai peli ja pubi kiinni?! Katsojia varmaan 200 ja tunnelma olisi varmasti ollut koreampi kirkossakin. Nyt on viimeistään alettava ryhdistäytymään, kaksi viikkoa ja kaiken on oltava valmis!!!
 

guardian

Jäsen
Peli kyllä paranee koko ajan, eniten huolestuttaa tämän palstan hiljaisuus :) Ei ole mestishuumaa palstoilla, eikä hallilla. Vaikea kuvitella, että kauden avauspelissä menisi tuhannen katsojan raja rikki.

Tasoero oli eilisessä pelissä sen verran suuri, että kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei voi tehdä. Ykkösketju oli kyllä hyvä, Siksnis on selkeä vahvistus ja tuo sopivasti kovuutta ketjuun. Luisteluvoimaa ja taitoakin tuntuu löytyvän. Kara ei kyllä erottunut millään tavoin tässä pelissä ennen tekemäänsä maalia.

Pakistosta erottui Männistö, ikävä kyllä heikkoudellaan. Männistö on ollut joka kotiharkkapelissä selkeästi heikoin. Ison miehen vauhti ei riitä ja virheitä tulee jatkuvalla syötöllä. Eilisessä pelissä vielä lisäksi pakkipari JE oli täysin yössä, selkeästi heikoin pakkipari eilen. Kyllä taitaa olla JE:nkin parhaat vuodet takanapäin. Hudek taisi istua 7. pakkina koko pelin, joten jatkoja tuskin on tulossa. Pakkien hakuun varmaan joudutaan, reservistä taitaa löytyä vain toipilaana oleva Zorec.

Hölsällä ei tosiaankaan eilen ollut paljon töitä, mutta nähdyt vähäiset torjunnat hoiti hyvin. Hyvin liikkuva, välillä ehkä vähän yliliikkuvankin, maalivahti.
 

Lätkä

Jäsen
Peli kyllä paranee koko ajan, eniten huolestuttaa tämän palstan hiljaisuus :) Ei ole mestishuumaa palstoilla, eikä hallilla.


Syy on helppo arvata... Kultamunapaikka noin vain ei jaksa kiinnostaa... Ainoastaan apinanraivolla taisteltu sarjanousu on ainoa ja oikea tapa saada sarjapaikoille arvostus. Jopa rovaniemeläiset näkevät, ettei ansaitematon sarjapaikka ole kiinnostava. Jokainen peilaa siihen ainoaan oikeaan sarjanousuun, jonka joukkue saavutti. Ketä oikeasti kiinnostaa leipäjonon leipä....ei ketään! Pikemminkin hävettää. Omilla rahoilla ostetut leivät maistuvat paljon paremmille.

Siitä toimistusjohtajasta, joka olisi jättänyt almuna saadun "reissumiehen" ottamatta...olisi kruunattu kuningas. Sen sijaan nyt saa maistaa lantin toista puolta... Sama mies kruunataan hylkiöksi, jonka päälle kaikki sylkee.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Yksi ketju oli hyökkäyksessä kyllä ihan omalla tasolla, Siksnis-Tamminen-Fomin veivasi kyllä mielin määrin ja tämä kolmikko tulee kyllä pitää yhdessä jos vaan itäpoika ei huuda liikoja. Hyvä rymyäjä noiden kahden rinnalle, menee maalille, laukoo ja luistelukin on kunnossa. Fomin ja Tami näpräili välillä jo liikaa vaikakin ois niistä tonteista kyllä maalejakin pitänyt tulla useampi.

Foppa ja Tami tosiaan tarvitsevat jonkun suoraviivaisemman pelaajan rinnalleen. Kavereilla on tavoitteena näprätä vastustaja solmuun ja ovat siinä kyllä hyviäkin, joskus voisi syöttää aikaisemminkin. Mutta ovat kyllä oivallisia pelimiehiä ei siinä mitään. Vaan herkemmin pitää ampua ja paremmalla laadulla. Ylipäätään sitä maalintekijäähän joukkue huutaa, mutta sama tarinahan se taitaa olla melkein joka joukkueessa Suomessa jokaisella sarjatasolla.

Huolestuttaa kyllä pikkuisen meidän kolmos- ja neloskenttien taso tällä hetkellä. Muuten on mielenkiintoista nähdä mihin tällä nipulla ylletään. Jos tuosta vain saataisiin karsittua omat virheet pois, niin porukalla voisi olla yllätysmahdollisuus. Eilen töpättiin omalla alueella oikein huolella kolme kertaa ja kaksi kertaa vastustaja teki maalin. Nuo karkeat virheet pitää karsia max. yhteen per ottelu, mikäli halutaan pärjätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös