Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  • 1 108 996
  • 6 055

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kouvostoliittolaisten puuttuminen näkyy näin.
Jos viime vuonna vastaavaan aikaan olisi otettu siitä suunnasta tulleet Mikkelin yleisömäärä-, henkseleiden paukuttelu- ja vastustajien vähättely-viestit pois, niin määrällisesti oltaisiin suurinpiirtein samoissa.
Mielummin minä luen vähemmän ja asiaa, kuin satamäärin tyhjäpäiväistä länkytystä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kouvostoliittolaisten puuttuminen näkyy näin.
Jos viime vuonna vastaavaan aikaan olisi otettu siitä suunnasta tulleet Mikkelin yleisömäärä-, henkseleiden paukuttelu- ja vastustajien vähättely-viestit pois, niin määrällisesti oltaisiin suurinpiirtein samoissa.
Mielummin minä luen vähemmän ja asiaa, kuin satamäärin tyhjäpäiväistä länkytystä.
Niin no.

Suuri osa asiallisista, aktiivisista ja hyvistä Mestis-kirjoittajista oli Kouvolasta viimeisinä Mestis-kausina.
Mieleeni tulee mm. @Everton, @Fordél, @Isaskar, @mustaoranssi, @Steus, @cottonmouth, @Old Tom ja muutama muu.

Saa nähdä milloin karsinnat palaavat ja Mestiksen arvostus lähtee nousemaan. Siihen voi mennä liian kauan.
 
Viimeksi muokattu:

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Mistä täällä nyt sitten keskustelisi, kun kauden kohokohta on jo ihan nurkan takana, ja sen aiheen tiimoilta luvassa on lähinnä mikkeliläisten uskovaisten jorinoita, joihin poikkipuolisen sanan sanomalla pääset "Harpan" mediakuutiolle kauden avausmatsiin ähihi.

Kouvolalaisista puhuttaessa, tokihan sieltä tuli aika kulmikastakin ilmaisua välillä, mutta eiköhän ikä hio niitä pahimpia kulmia pehmeämmiksi. Kouvolalaisia kirjoittajiahan oli moninkertainen määrä esim. mikkeliläisten verrattuna, eli seurojen yleisömäärät korreloivat aika lailla tämän keskustelupalstan kirjoittajamäärien kanssa. Ymmärrettävää on se, että nyt kun "isosta kolmikosta" kaksi on poissa ja kolmannella osui tässä suomisarja-visiittiä ja konkurssia sun muuta, niin keskustelu on vähän hiljaisempaa.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mistä täällä nyt sitten keskustelisi, kun kauden kohokohta on jo ihan nurkan takana, ja sen aiheen tiimoilta luvassa on lähinnä mikkeliläisten uskovaisten jorinoita, joihin poikkipuolisen sanan sanomalla pääset "Harpan" mediakuutiolle kauden avausmatsiin ähihi..

Kyllä täältä sellainen turhanpäiväinen henkseleiden paukuttelu ja pullistelu puuttuu.
Mitä tulee tuohon mediakuutioasiaan, niin eikö tuo ala olla jo aika väsynyt aihe
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
No kyllä KooKoon kannattajien kirjoitusmäärät ovat aika merkittävässä roolissa Mestis puolella, satoi tai paistoi. Eli kyllä sitä aktiivisuutta on ollut huomattavasti ennen liigapaikkaa ja suurempaa menestystäkin. Vain Sportin kannattajilla oli samanlaista aktiivisuutta Mestis-puolella, joten kyllä minä ainakin näen näillä siirroilla tätä puolta köyhdyttävän vaikutuksen - ihan kyllä myös asiapitoisten kirjoitusten osalta.

Ja varmasti jokaisessa joukossa riittää sitä kulmikasta dialogia, kyllähän siellä KooKoo ketjussakin on Mikkelistä päin koettu tarpeellseksi vierailla ja haukkua aikamoisen epäasillisesti (makuuni) ja nimellä varustettuna KooKoon faniryhmän henkilöä. Ja kyllä vaan myös tälläiset mediakuution meiningit eivät myöskään liene lisää asiapitoista keskustelua tai paranna kenenkään keskenäistä kunnioitusta. Vanhan eng-kielisen sanonnan mukaisesti; "practice what you preach".
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Täällä tuntuisi ainakin olevan kyse lähinnä nousupäätöksen odottelusta, mikä heijastuu kaikkeen toimintaan toimistosta kannattajiin. Seura ei uskalla (järkevästi) tehdä suuria (=kalliita) päätöksiä ennen kuin tiedetään, kannattaako koko touhua yleensä jatkaa. Passiivisuus isoissa jutuissa (pl. Tj:n vaihto) heijastuu luonnollisesti isojen julkistusten määrään (joita siis pelaajapuolella Palveen lisäksi n. nolla).

Kunhan koko toiminnan jatkuminen selviää, niin eiköhän juttua ala jälleen tulemaan. Toki jos päätös on kielteinen, jää viestien määrä varmaankin melko vähään päätöskommentoinnin jälkeen ainakin minulta. Ei millään pahalla, mutta tämä sarja ei ole elinkelpoinen, eikä mahdollista itsenäistä urheiluliiketoimintaa. Epäitsenäinen urheiluliiketoiminta ei sen sijaan kiinnosta minua lainkaan.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Sekalaisia kommentteja Mestiksestä-ketjuun sopii varmaan se, että uusi logo jolla imagon kohotus/muutos aloitettiin, on ihan jäätävän huono esitys. Jostain syystä tämä ei yllätä, muuten kuin huonoudellaan. Pienessä koossa logo on pelkkä tumma klöntti, eikä se siitä parane, vaikka kuinka suurentaisi. Selkeästi amatöörin/aloittelijan sunnittelema ja asiasta mitään ymmärtämättömien vahvistama. Ei näin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
En tiedä onko oikea paikka, mutta oli taatusti historian surkein kuvakooste eilisestä Jukurit-SaPKo pelistä, mikä on Jatkoajan sivuilla julkaistu.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Voiko Toivakan Jukka jatkaa normaalisti Jukureden johdossa jos valitaan Kummolaksi.

JT jo ilmoitti (olikohan YLE:llä), että jos hänet valitaan, on hänen jätettävä Jukureiden hallituksen puheenjohtajan nuija. Omistajuuteen Jukureissa tuo ei vaikuttaisi.
 
Ikävää, jos kiekkoliiton johtoon tulee liigajoukkueen pomo. Se tarkoittaa suoraan sitä, että kiekkoliitto tulee olemaan mikäli mahdollista vielä tiukemmin Liigan talutusnuorassa. Ulkopuolinen puheenjohtaja (kuten esim. Anttonen) olisi siunaus koko suomalaiselle jääkiekolle. Olisi edes pieni tuuletusikkuna aika ummehtuneeseen herraseuran saunakamariin. Toivakka sinällään on ihan kvalidi ehdokas, jos ei olisi niin tiukasti liigan mies eli oma etu lähempänä kuin yleinen etu.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Voiko Toivakan Jukka jatkaa normaalisti Jukureden johdossa jos valitaan Kummolaksi.
Mitäs tuossa tulee lyhyempi työmatka, kun muijallakin on työpaikka valmiiksi Töölössä. Vakavasti ottaen aikamoiset jääviyskysymykset nousevat esille, jos liigajoukkueen yksi pääomistaja on liiton johdossa vastaamassa esimerkiksi liigakarsintojen järjestämisestä, joissa toisena osapuolena saattaisi olla joukkue, josta itse omistaa osan. Siinä ei taida seuran hallituksen puheenjohtajuuden jättäminen ja liiton näitä koskevien asioiden äänestyksistä jäävääminen enää riittää. Vai pistääkö JT osuutensa myyntiin ja suuntaa isommalle kirkolle pysyvästi, jos valinta osuu kohdalle?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Alas on mennyt jatkoajan mestiksen piippuhyllyllä katsauskin takavuosista.

Tänään annoin vielä mahdollisuuden mutta ei. Siellä vakionimi Lempäälästä Lassi Seppä kommentoi putkikatseella ainoastaan Lekin tekemisiä ja tuntuu olevan muut seurat ja niiden pelaajat täysin mysteeriä, kuten sarjan ympärillä tapahtuvat asiatkin. Parempi olisikin otsikoida koko pläjäys "Lekin ja Hokin viikkokatsaus", niin ei hämää liikaa, että osattaisiin katsoa ja tunnettaisiin koko Mestistä laajemmin. Toki jotta pystyisi kommentoimaan myös muiden joukkueiden ja pelaajien tekemisiä, niin se edellyttäisi kiinnostusta sarjaan isommin...

Lisätään nyt esimerkki vielä:

Lassi Sepän viikon kohokohta ja top mestiksessä: Lekin Henri Tuomisen hattutemppu.

Minusta viikon top on Hermes, joka upotti vaikeat Peliitat, Jyp-Akatemian vieraissa ja kruunasi vielä voittamalla Hokin, jolle tappio kauden ensimmäinen. Näissä peleissä Teemu Huttu naputteli tehot 2+2.

SaPKo voisi olla viikon top myös. Joukkue ei ole hävinnyt nyt kuuteen peliin varsinaisella peliajalla ja on noussut sarjassa jo toiseksi.

Kuvastaa toki koko mestiksen kiinnostavuutta yleisestikin. Jos käytettävissä olisi vain radio ja tv, niin eipä koko sarjan olemassaoloa tietäisi. Mikään urheilulähetys ei enää tv:ssä näytä edes alabannereissa sarjan ottelukierroksen tuloksia,,,syvällä uidaan ja tänne upotaan.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Jonne on aikalailla asian ytimessä. Hermeksen olisi pitänyt ehdottomasti olla viikon toppi jos vähänkään Mestistä seuraa. Tiedä sitten onko tilanne sellainen että halukkaita osallistujia ei oikein tahdo olla vai miksi aina samat naamat kolumnissa?
 

Lätkä

Jäsen
Alas on mennyt jatkoajan mestiksen piippuhyllyllä katsauskin takavuosista.

Tänään annoin vielä mahdollisuuden mutta ei. Siellä vakionimi Lempäälästä Lassi Seppä kommentoi putkikatseella ainoastaan Lekin tekemisiä ja tuntuu olevan muut seurat ja niiden pelaajat täysin mysteeriä, kuten sarjan ympärillä tapahtuvat asiatkin.

Olen kyllä niin samaa mieltä, kuin olla ja voi!

Eskelinen vielä menettelisi, eritoten jos saisi keskusteluapua... Sen sijaan tämä Lassi Seppä täytyisi heivata helvetin nopeasti kirjoittelee omaa henkilökohtaista päiväkirjaansa! Mies on suljettujen sarjojen kannattaja, eikä kirjoita "piippuhyllyssä" muusta, kuin LeKistä ja heidän Tappara- ja Ilves-avuista....sekä kuinka Mestis toimii loistavana kehitys-sarjana näille pojille!

Onhan nyt irrationaalista, että henkeen ja vereen perinteistä divaria ja avoimia sarjoja kannattavat fanit saavat forumilleen kommentoijaksi Mestistä mollaavan ja Mestis vastaisen henkilön! Kysynkin...kuinka tällainen kaveri voi olla ylipäätään millään tavalla osallisena Mestis-toimintaan...siis kaveri, jolla on kieli Liigan perseessä?!

Ymmärrän toki, että Jatkoaika.com:lla on vaikea saada kirjoittajia Mestis-osioille, mutta silti... Varmasti löytyisi halukkuutta, jos oikeasti haluttaisiin. Yhtenä vaihtoehtona olisi, että "piippuhylly" kirjoitettaisiin vaihtuvin henkilöin. Piippuhylly olisi näin ollen vierailevien tähtien tuotos.
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Juu, onhan tämä aika surkeaa, kun mestistä käsittelevä kolumni on leki sitä ja leki tätä. leki on kuitenkin ehkä se kaikkein inhotuin joukkue tuon farmitouhun takia, juuri se syöpä tässä sarjassa, mistä pitäisi päästä eroon. Ei kiinnosta juuri ketään ja miksi tuollaisen epäjoukkueen pitäisi ketään kiinnostaakaan. Se on vähän niin kuin se lintu sarvikuonon selässä Avara luonto -sarjassa, on niin riippuvainen toisista eikä ketään kiinnosta. Tulee tästä kirjoittelusta ihan mieleen viime keväänä KiVasta jatkuvasti kirjoittanut toimittaja, vaikka niiden kausi oli päättynyt jo ajat sitten. Noh, ei kai tuonne piippuhyllyyn juu toisaalta mikään tungoskaan ole. Mutta silti voisi kai tuo olla vähän puolueettomampaa ja laajakatseisempaa kirjoittelua piippuhyllyotsikon alla.

Meanwhile; SaPKo keräsi vaikealta Länsi-Suomen turneeltaan viisi pojoa kuudesta, mutta mitäs näistä kirjoittelemaan onnistumisina. Kyseessähän on itsenäinen, perinteinen kiekkoseura, ei siis sellainen kiekkopäättäjien haluama luppakorvafarmiseura.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jos nyt mestiksen mielenkiinnottomuudesta lähdetään puhumaan, niin ihmettelin tuossa viikolla että onko Otteluketjufoorumilla nykyisin erikseen mestis-osio, kun melko kauas joutui scrollaamaan löytääkseen yhtään mestismatsia ja vielä kauemmas löytääkseen mestismatsien otteluseurantaketjua (tosin havainnon jälkeen oli eiliselle kierrokselle avattu ketju). Mutta selityshän olikin, ettei mestismatseille ole tälläkään viikolla jaksettu avata, kuin KeuPa - Jukurit -matsille. Olen toki osa ongelmaa kun en itsekään ole noita ketjuja käynyt avaamassa, mutta kyllä täällä niin tulikivenkatkuista tekstiä tulee sarjan alennustilasta yms, että luulisi näiden aktiivisimpien valittajien vähintään otteluketjun saavan avatuksi.

Piippuhyllyjä ei kyllä ole tullut kovin tarkkaan tänä syksynä luettua, aiemminhan siellä oli muistaakseni vaihtuvat kirjoittajat yhden vakiopuheenjohtajan johdolla?
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Tässä omasta mielestäni kolme syytä otteluketjufoorumin puuttumiselle: KooKoon ja Sportin katoamisen myötä aktiivisia kirjoittajia ei enää paljoa ole. Lisäksi ehkäpä ilmassa pientä protestiakin tätä sarjasysteemiä kohtaan. Fanseat, mitä seuratessa kukaan ei jouda naputtelemaan ja raportoimaan tilanteista.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Pari otteluketjua olen avannut, mutta jos sinne tulee yksi tai kaksi vasausviestiä joita toinen on oma niin aika turhaa hommaa se on. SaPKolaiset kommentoivat kiekko-itukan sivulla ja ärjyt mehtimäkeläisessä. Näillä kummallakin seuralla on kuitenkin suht paljon aktiiviseuraajia, mutta melko vähän jatkoaikalaisia. Osa syy on nuo melko laadukkaat paikalliset mediat. Otteluseurantaketjujen puutetta olen itsekin ihmetellyt, mutta käyn sitä toteamassa yleensä vasta puolessa välissä peliä niin siinä vaiheessa en näe mieltä avata sellaista. Kotipelit taas istun hallissa, eikä sieltä kiinnosta kännykällä näitä asioita näpytellä.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Jääkiekon sarjasysteemit ovat täysin umpivinoutuneita ja urheilujournalismi on tälläkin foorumilla vähintään yhtä paljon metsässä, kuin L.Sepän putkikatseiset jorinat. Paljonkohan Kale on laittanut ruskean kirjekuoren sisään "paperia" tai sitten popcornpoika vaan aidosti diggaa Tampere-keskeisyyttä unohtaen täysin alueen ulkopuoliset kaupungit.

Alkaa olla jo aika limitillä tämän foorumin seuraaminen tai siihen osallistuminen. Toisaalta pakkohan sitä on kärvistellä piikkinä lihassa, ihan vaan AIDON KILPAURHEILUN takia.

Tollaset suljetun sarjan myötäeläjät(L.Seppä) pitäisi laittaa määrittelemättömäksi ajaksi PIIPPUHYLLYLLE!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
SaPKolaiset kommentoivat kiekko-itukan sivulla ja ärjyt mehtimäkeläisessä. Näillä kummallakin seuralla on kuitenkin suht paljon aktiiviseuraajia, mutta melko vähän jatkoaikalaisia. Osa syy on nuo melko laadukkaat paikalliset mediat.

Hyvin pitkälti näinkin. Siihen kun lisätään yleinen jääkiekon mielenkiinnon väheneminen, niin näkyy se täälläkin.

Kyllä jatkoajan ylläpitokin voi vilkaista peiliin. Jostain syystä mestis kuoli kokonaan ottelufoorumilta, mutta kyllähän siellä on hyytynyt pahasti myös liigapeleistä käytävä keskustelu ja seuraaminen.

Lähdettiinkö täälläkin tappamaan tunne hommasta? Ehkäpä.

En jaksa vaahdota avoimen ja suljetun sarjan fraasia, kun nämä pari sitä jaksaa jankata. Mutta onhan tuolla Veikkausliigassa ja futiksen divarissa tunnetta ja mielenkiintoa kadehtittavan paljon juuri nyt...yleisöäkin peleissä kohtuullisesti.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Ei oo TUTO sitten oppinu vieläkään.. linkki Iltalehteen: Juhani Tamminen sopi riidat ja palaa TuToon

"Tamminen on mukana turkulaisseuran varainhankinnassa." Onkohan ihan varma, ettei tuossa pitänyt lukea velanhankinnassa?

Niin. Tammisen kahvikuppi on niin iso ja varmaan vielä Presidenttiä että konkurssissa ollaan. En nyt hirveästi näe riskejä jos Tamminen yhden tilaisuuden vetää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös