KalPa kaudella 2015–2016

  • 243 782
  • 812

Uncle Ben

Jäsen
KalPan kokoonpanoa kun katsoo niin se ei varmastikaan aiheuta suuressa yleisössä kovinkaan suurta kiimaa. Ei ole juurikaan kiinnostavia nimiä tai persoonia. Hyvin harmaa nippu, jossa on kuitenkin tällaisen hc-seuraajan kannalta paljon nuorehkoja ja mielenkiintoisia potentiaalisia pelaajia. Mahdollisuudet on siis vaikka mihin, mutta se vaatii sen, että nuoret/nuorehkot pelaajat (Nikko, Lyytinen, Lukka, Mankinen, Tammela jne.) pystyvät vastaamaan heille asetettuun haasteeseen ja ottamaan seuraavat askeleet urallaan. Jos näin tapahtuu niin KalPa voi olla vaikka kuinka korkealla sarjataulukossa ja yleisö löytää tiensä hallille edes viime kauden tapaan. Sen sijaan jos nuoret ei onnistu laajalla rintamalla, Davis ei pysty nostamaan tasoaan ja siihen päälle tulee vielä muutaman kärkijätkän loukkaantuminen niin KalPa voi olla pahassakin kusessa niin pelillisesti kuin yleisömäärän suhteen sekä lopulta talouden osalta. Tällöin oltaisiin taas yhä heikommissa asemissa lähdettäessä kauteen 2016-2017. Varmasti siis hyvin odottava ja kenties vähän sekavakin tunnelma siellä Kuopiossa, mutta toivotaan asioiden kääntyvän parhain päin.

Hyvä yhteenveto Fordélilta edellä. Kovia ja suurelle yleisölle tuttuja nimiä ei KalPan rosterista juurikaan löydy. Toiveissa tietysti on, että tulevaisuudessa ainakin osa noista nimistä olisi vähän laajemman yleisön tiedossa. Miten tuo nimetön rosteri sitten vaikuttaa yleisön kiinnostukseen, sitä on itse vähän vaikea arvioida, kun omasta näkökulmasta joukkue on kuitenkin juuri noiden tulevaisuuden nimien vuoksi ihan kiinnostava.

Pelillinen menestys on sitten toinen asia. Jos kaikki menisi oikein nappiin, niin mahdollisuudet ovat melko korkeallekin, sanotaan nyt vaikka sinne kuuden joukkoon runkosarjassa, missä KalPa on viime vuosina tavannut olla, toissakauden romahdusta lukuun ottamatta. Yleensä kaikki ei kuitenkaan mene ihan nappiin ja jos vastoinkäymisiä alkaa kertyä, niin yhtälailla KalPalla on mahdollisuudet tippua sarjan viimeisten joukkoon.

Rosteri on paitsi melko kapea, myös varsin nuori. Tsekkasin tossa liigajoukkueiden kokoonpanoja Eliteprospectsin listauksien perusteella ja niiden mukaan KalPa oli ainoa joukkue jolla oli alle 10 pelaajaa, jotka ovat syntyneet -70 tai -80 luvuilla. (Toki HIFK:lla, HPK:lla, Sportilla ja Ässillä oli vain yksi enemmän, tasan 10, ja hiukan yllättäen eniten oli KooKoolla, peräti 19.) Erityisesti hyökkäyksestä puuttuu kokeneet johtavat pelaajat. Sellaisia saatettaisiin tietysti kaivata jahka kauden mittaan tulee joku vaikeampi jakso.
 

Lynyrd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko.
Itse odotan innolla tulevaa kautta, jotenkin tuntuu että kyllä tuolla nipulla on ihan hyvät mahdollisuudet päästä suoraan pleijjareihin, mutta toistaalta taas kaikki mahdollisuudet pullahtaa jopa sääleistä ulos. Niin kun moni on todennut paljon nuoria urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia, joita on varmasti mielenkiintoista seurata,mutta toisaalta taas se selkeä liideri hyökkäyksestä puuttuu. Omaan tarkkaan seurantaan kuuluu ehdottomasti Tammela. Nuoreksi kaveriksi yllättävän röyhkeää pelaamista ja taitoa sekä nopeutta tuntuisi löytyvän. Mielenkiinnolla seuraan myös tutkaparia Ruohomaa-Blomqvist, jos vaan pelaavat yhdessä. Mut eihän siinä, huomenna katsomaan Kärppä matsia Iisalmen hornankattilaan.

Ps. En oo ikinä (no ehkä joskus junnuna) käyny katsomassa yhtään harjoitusottelua. Kertoo jotain siitä että tuleva kausi kiinostaa.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Tulevan kauden joukkueesta... joukkueessa on kyllä potentiaalia, vauhtia, sekä taitoa. Kuten joku mainitsikin, hyvän pelihuumorin löytyessä on mahdollisuus yllättää kaikki. Odotukset on itsellä kuitenkin pienemmät, kuin edellisen kauden alla, jolloin odotin KalPan menevän kuuden sakkiin. Toki se nytkin on mahdollista, mutta luulen sijojen 6-10 olevan realismia nyt.

Birnerin, Kolen ja Kubalikin lähdöt harmittaa, Voutilaisen ei. Tilalle on tullut varsin/ihan hyviä pelaajia, muttei mielestäni ketään, joka korvaisi nuo kolme. Kubalik ei toki pisteitä tehnyt paljoa, mutta teki muuta arvokasta duunia ja hänellä oli fyysisyyttä ja vääntövoimaa, vaikka muille jakaa. Fyysisyyden puute on se, mikä tulevan kauden KalPassa eniten minua harmittaa. Ei voi odottaa, että pleijareissa jotain Lukkoa vastaan pystyttäisiin edes viime vuotiseen malliin haastamaan, ellei sitten pelitavassa tapahdu selkeää suoraviivaistamista.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Itse olen sen verran pessimistinen että uskon että sääleihin pääseminenkin on aika tiukoille. Isolla rintamalla pitäisi tulla onnistumisia, että viime kauden tulokseen päästäisiin. Voutilainen takoi viime kaudella hyvin maaleja, Birner oli joka paikan höylä ja Kolehmainen raatoi minkä ehti.

Ruohomaalta ja Blomqvistilta odotan kyllä tulosta, ja kiva nähdä mihin Nikko ja Sebok pystyvät. Kyllä tässä ainakin kovasti odottaa kauden alkua näiden uusien kaverien osalta, mutta silti vähän jännittää miten tässä käy..
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Pahus, kuinka yksi hankinta mallia "Hamill" koodinimen "Blomqvist" sijasta olisi muuttanut tuon hyökkäyksen kategoriasta "Mahdollisesti hyvä" kategoriaan "Oikeasti hyvä". Mutta tämä kai sitten on tänä kautena pelin nimi. Toiset toivovat, että Ville Järveläinen, Sakari Manninen, Markus Poukkula, Joonas Nättinen ja Antti Tyrväinen tekevät kovat tehot, me asetamme toiveemme Joni Nikkoon, Jonne Tammelaan, Balazs Sebokiin, Mikko Nuutiseen ja/tai Sami Blomqvistiin. Okei, hyväksytään.

Jonkun mainitusta neljästä laiturista on noustava uudelle tasolle ja otettava paikkansa kakkosketjun laidalta, paperilla siis. Miksipä heistä ei joku siihen kykenisikin ja onhan heidän seuraamisensa toki kiinnostavaa. Kuten oli Ruohomaan kanssa viime kaudella... Nuutiselta selvästi seura odottaa paljon ja ovathan viime kauden Mestis-tehot toki vakuuttavat. Jos 20 maalista siirtyisi liigaan puolet niin hyväksi hankinnaksihan Nuutinen olisi pakko laskea.

Rosteri on kilpailukykyinen, mutta kapea ja aika ohut kärkipäästä - ei siis mitään uutta. Fyysistä kamppailuvoimaa ei taida löytyä viime kaudenkaan vertaa, mutta Mutanen jäi ja ovathan Davis ja Nikko sentään isoja miehiä, jos ei muuta. Daviksesta sen verran, että mitä enemmän hankintaa maistelee, sitä enemmän alan uskoa äijän uuteen tulemiseen ensi kaudella. Luotetaan siihen, että Raksilan kirkkaita valoja pienemmät piirit ja keltainen pelipaita ovat se avain Sterlingin miehen hyvään vireeseen ja todelliseen maalitehoiluun. Floppivaara lienee isompi kuin Birnerillä oli, mutta positiiviset fiilikset tällä hetkellä silti.

Mankinen on toinen ja vielä todennäköisempi maaliruisku ja toden totta niitä maaleja kaivataan. Voutilaista ei moni jäänyt ilmeisesti kaipaamaan, enkä minäkään, mutta teki hän kuitenkin 17 maalia viime kaudella ja yhteensä lähtijät veivät mukanaan kuutisenkymmentä tehtyä maalia. Niitä kaikkia ei näillä tehdyillä hyökkääjähankinnoilla korvata. Toisaalta jos jatkamme tulevallakin kaudella hyväksi todetulla varsin vähän maaleja nielevällä linjalla niin ehkäpä se ei ole ongelma. Vaikka kyseessä olikin vain harjoituspeli ja vieläpä kauden ensimmäinen, niin veikkaisin, että tuo 2-1-voitto Kärpistä voittomaalikilpailussa antaa osviittaa myös tulevasta kaudesta. Jatkamme pienien numeroiden peleillä ja Kilpeläinen ja Perhonen seisovat päällään maalilla. Riikola ja Lyytinen toivottavasti jatkavat kehitystään ja Lukka liittyy heidän joukkoonsa puolustajana, joka saattaa joskus tehdä maalinkin. Niko Mikkola kiinnostaa minua erityisesti nuorista kehittyvistä puolustajistamme, tämä iso nuori mies taitaa saada ensimmäisenä pelikutsun jos/kun Halonen on vähän väliä saikulla ja toki pelannee välillä seitsemäntenä puolustajanakin.

Ennen kauden alkua ei ole yhtä hyvä tunne joukkueesta kuin ennen viime kauden alkua, mutta ilmassa ei myöskään leiju vahva välikauden löyhkä kuten kaksi vuotta sitten tähän aikaan. Tuo joukkueen onnistuneesti toteutettu nuorennusleikkaus on kyllä yksi iso syy siihen. Mutanen ja Kinnunen ovat oikeastaan ainoat hyökkääjät, joiden pistesaaliin voi olettaa jo etukäteen jäävän vaatimattomiksi, mutta ei se haittaa. Toisella näistä on ihan eri tehtävä kuin takoa pisteitä liukuhihnalta ja toinen on vielä kehittyvä nuori kaveri. Mielenkiintoista nähdä, yritetäänkö Kinnusta ja Nikkoa peluuttaa yhdessä. IIsalmessahan näin tehtiin, mutta silloin olikin kolme parasta hyökkääjää sivussa.
 
Viimeksi muokattu:

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei vissiin ainakaan aikuisten sarjoissa mikään pistenikkari tilastojen perusteella, eli olisiko sitten enemmän 3-4 ketjujen miehiä. Junnuissa kuitenkin jonkinlaisia tehojakin. Suoraan sanoen ei mitään käsitystä pelimannista, joten ei muuta kuin onnea try outille. Josko tuo olisi vielä kehissä ss- turnauksessa, niin näkisi itsekin livenä sitten siellä.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
− Christopherista toivotaan hyökkäykseemme lisää laajuutta sekä monipuolisuutta, sillä hän pystyy pelaamaan sekä laidalla että keskellä. Hänellä on neljä viikkoa aikaa antaa näyttöjä ja mies tulee lähtökohtaisesti kamppailemaan pelipaikasta kolmos-nelosketjuihin, kertoi KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen. (boldaus oma)

Ilmeisesti haetaan vain laajuutta kokoonpanoon ja se on hyvä, koska loukkaantumisia varmasti tulee. Varmaan sellaista työteliästä ja sitoutunutta pelaajaa kärjen taustalle. Tästä ruotsalaisesta ei kyllä mitään havaintoa, mutta kuten tuossa Kimmo sanailee niin ei haussakaan mitään kärkipistelinkoa. Nuori kaveri, joten eteenpäin halua ja pyrkimystä löytynee. Try-out plussaa, jos ei sitten svedusta ole mihinkään, niin voidaan heivata isiensä maille takaisin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Miksihän tämmöinen janari on Ruotsista asti hankittu tuomaan leveyttä alempiin kenttiin? Eikö siellä ole omia junnuja tulossa tarpeeksi näille paikoille mikäli suuri loukkaantumissuma tulossa?
Ei ole hääppöisesti kaverilla miestenpeleissä ura lähtenyt.. no sentäs tryoutille ensin
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Miksihän tämmöinen janari on Ruotsista asti hankittu tuomaan leveyttä alempiin kenttiin? Eikö siellä ole omia junnuja tulossa tarpeeksi näille paikoille mikäli suuri loukkaantumissuma tulossa?
Ei ole hääppöisesti kaverilla miestenpeleissä ura lähtenyt.. no sentäs tryoutille ensin
Olisiko hakusessa Mutanen vol.2? Tämmöisiä miehiä tarvitaan ainakin sitten keväällä.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Mielestäni viimeisin hankinta sopimusmuoto mukaan lukien on hyvä ja kuitenkin ennenkaikkea riskitön. Kyseessä on nuori pelaaja jolla ainakin junnupelien pohjalta löytyy potentiaalia; Olisiko nyt sitten maisemanvaihdoksen myötä aika ulosmitata tuo potentiaali?
Mieluummin näitä nuoria kuin parin vuoden takaisia nikomikkoloita (siis niitä vanhempia)..
 

Droppen12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, persoonat
Mielestäni hienoa että tälläinen nuori ruotsalainen tulee Suomeen. Ruotsissa tietty alemmissakin sarjoissa maksetaan parempia rahoja, jos vertaa esim. Mestiksen karkkirahoihin, se lienee syy ettei tälläisiä kavereita juuri Suomeen eksy. Liekö Kimmo Kapasen Ruotsin kontakteilla osuutta asiaan.

Näin pari Allsvenskan peliä kaverilta ja on kyllä todella hyvä luistelija ja nuoreksi mieheksi pelaa kypsää peliä. On ollut Ruotsin nuorisomaajoukkueissakin mukana mikä kertoo potentiaalista. Veikkaan että yllättää monet. SavonSanomat-turnauksessa oiva paikka päästä katsomaan riittääkö kaverin rahkeet.
 

Uncle Ben

Jäsen
Miksihän tämmöinen janari on Ruotsista asti hankittu tuomaan leveyttä alempiin kenttiin? Eikö siellä ole omia junnuja tulossa tarpeeksi näille paikoille mikäli suuri loukkaantumissuma tulossa?

No sepä se. Ei ole juuri tähän hätään tulossa. Tai no eihän nyt tietysti varsinaisesti ole edes tiedossa ketä siellä junnuissa ensi kaudella pelaa, mutta noin lähtökohtaisesti liigakelpoiset juniorit on jo liigajoukkueen rosterissa mukana, ja rosteri on silti ollut kapea.

Olisko tässä vähän myös kirittäjää Blomqvistille, vaikuttaisivat varsin samantyyppisille kavereille - samankokoisia leftin hyökkääjiä, joilta löytyy luistelunopeutta ja jonkinlaisia junnutehoja, mutta pääsarjatasolla tehot ovat ainakin vielä vähän hakusessa. Blomqvist toki vähän kokeneempi kun on kolme vuotta vanhempi, ja ehkä nyt muutenkin vähän kovempi nimi. Joka tapauksessa Bengtsson on mielestäni try out –sopimuksella järjellinen kokeilu, kaveri on kuitenkin vasta myöhemmin tänä vuonna täyttämässä 22, eli tuskin häneltä on vielä ihan parasta nähty.
 

Burracuda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, KalPa & Burakovsky
Näillä tänään SaiPan kaatoon SS-turnauksessa. Ykkösmiehet askissa. Omaan silmään näyttää erittäin kovalta:

Keränen-Rissanen-Davis
Mutanen-Ruohomaa-Mankinen
Tammela-Sebok-Nuutinen
Blomqvist-Bengtsson-Nikko.

Timonen-Lyytinen
Riikola-Jokela
Halonen-Lukka

Kilpeläinen (Perhonen)
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
En tiedä onko tämä vai junnuketju oikea, mutta onko tällä kaudella mahd muita junnuja pelaamassa ylhäällä kuin Pitkänen ja Piipponen? Toki pakit Mikkola ja Leskinen. Mutta onko muita?

Tätä lähinnä mietin kun kaksi täyteukkoa on tryoutille kutsuttu. Virta kuitenkin sanoi, että ainakaan ruotsintuonia ei ole pelkästään täytemieheksi hankittu, vaikkakin Kimmo totesi miehen paikan olevan kolmos-nelosketjussa.
Pitkänen taisi pelata Sporttia vastaan nelosen keskellä mutta tais aika hiljaista olla? Saapa nähdä saako kumpikaan tai joku muu junnu CHL peleissä sit vastuuta. No mikäli toinen tryout miehistä edes jengiin jää niin kaitpa nuilla alkuun pääsee kun Pitkänen ja Piipponen sentäs reservissä on ja Katosalmi?

Edellis viestissä kuitenkin jo ketjut mainittu ja siitä puuttuvat Kinnunen Harjama ja nämä kaksi-kolme junnua hyökkäykseen. Onko heidän parempi pelata A.ssa vai Mestiksessä? Ko herroja enemmän seuranneet voisi tilannetta siis valaista.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Jokela siis odotetusti jatkaa kapteenina tulevalla kaudella. Yksi varakapteeneista on viime kauden tapaan Timonen, Rissanen nousee uutena nimenä joukkoon ja melko erikoisesti Kilpeläinen on nimetty viimeiseksi varakapuksi. Erikoista tämä on siksi, että Liigan sääntöjen mukaan maalivahti ei saa pelin aikana toimia kapteenina tai varakapteenina. Joku läppä kai tämä seuran puolelta sitten on, sillä ainakin Facebookissa kommentoidaan että pelien aikana Kilvellä joko on tai ei ole A rinnassa... niinpä niin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Joku läppä kai tämä seuran puolelta sitten on, sillä ainakin Facebookissa kommentoidaan että pelien aikana Kilvellä joko on tai ei ole A rinnassa... niinpä niin.
Vancouverissa Roberto Luongo oli joukkueen kapteeni 2008-10. Koska Luongolla ei voinut olla C:tä rinnassa niin se oli maalattu maskiin. Tosin en nä mikä ongelma to A maalivahdin rinnassa olisi kun muutenkin noita mainoksia pelipaidoissa riittää.
 

Uncle Ben

Jäsen
Siirsin tarinaa tänne tuolta harjoituspeliketjusta. Itse en ole pelejä nähnyt, mutta Joni Nikon osalta ensikommentit eivät kuulosta kovin lupaaville.

Nikko: Pari taklausta, ei tosin mitään kauheita pommeja

- Nikko oli mielestäni hidas. Jos ei ala vetoja tulla Brendelon tyyliin niin en oikein usko kovin ihmeellisiin suorituksiin.

  • Nikosta pakko sanoa että ei jalalla nopein mutta itse tykkään että kiekolla suuntaa myös maalille. Iisalmessa maali tuli Nikon esityöstä (toimitti kulmasta kiekkoa maalille (laukaus pienestä kulmasta) ja myös eilen vastaavanlainen yritys. Toki varmaan myös parannettavaa mutta tuo myös hyvää suoraviivaisuutta KalPan pelin.
Nikko ei vakuuttanut ollenkaan. Toivottavasti vaatii vaan totuttelua pelitapaaan.

Nikko oli huolestuttavan huono. Jalat ei liikkunu mihinkään ja tuntui olevan aika puhki. Viime vuosien pelaamattomuus näkyy.

- Nikko: Luistelutekniikka näyttää kovin puutteelliselta. Onko vielä vähän toipilas? Lieneekö muutenkaan ihan oikea mies Niiralan jättikaukaloon?

Tuon luistelunsa osalta Nikko saattaa toki olla vielä vähän puolikuntoinen loukkaantumisten jäljiltä, mutta kyllä tosta silti jää vähän kysymysmerkkejä ilmaan. Jos KalPassa on tällä kaudella tarkoitus panostaa juuri luisteluvoimaan, niin siltä osin Nikko on vähän heikoilla. Toivottavasti hän pystyy tuosta vielä petraamaan, ja/tai hänen muita avujaan pystyttäisiin silti hyödyntämään. Tuskinpa juuri häntä on nimenomaan luisteluvoiman takia hankittukaan, mutta tietysti silti pitäisi jollain tapaa vauhdissa mukana pysyä.
 

Burracuda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, KalPa & Burakovsky
"KalPa ei lunasta Sami Blomqvistin try out- sopimukseen sisältynyttä optiota loppukaudeksi."

KalPan Facebookista suoraan otettu.

En itse päässyt todistamaan yhtäkään peliä Blomqvistilta, joten paha sanoa tähän että olisiko kaverin sopimusta pitänyt jatkaa. Mitä mieltä ihmiset jotka näkivät pelejä Samilta?
 

Kuopion Ana

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK
"KalPa ei lunasta Sami Blomqvistin try out- sopimukseen sisältynyttä optiota loppukaudeksi."

KalPan Facebookista suoraan otettu.

En itse päässyt todistamaan yhtäkään peliä Blomqvistilta, joten paha sanoa tähän että olisiko kaverin sopimusta pitänyt jatkaa. Mitä mieltä ihmiset jotka näkivät pelejä Samilta?
Mielestäni oikea päätös. Miehestä ei saatu haluttua irti ja oli useassa pelissä varjojen mailla. Näyttöpaikkojakin tarjottiin aika runsaasti.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Joo pyöri pelin ulkopuolella ainakin SaiPan a-junnuja vastaan. Ykkönen toki kauden todennäköisesti ruonkosarjan käynnistävässä muodossaan, mutta kyllä nuo SaiPan alemmat kentät olivat sen verran huumoriosastoa, että Blomqvistin olisi pitänyt kiekolla jotain näkyvämpää saada aikaan.
 

RipariIn

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Samaa mieltä tästä Blomqvistista. Näin Kärpät-pelin Iisalmessa ja Sport-pelin Kuopiossa. Tällä pienellä otannalla ei vakuuttanut KalPan pelisysteemissä. Ei karvaukset eivätkä laitapyöritykset onnistuneet saati maalipaikkojen luonti. Ilmeisesti ei ole onnistunut vakuuttamaan harjoituksissakaan. Varmaan täytemiehenä menisi, mutta omia junnujakin on laittaa vastaavaan kierrätysrooliin. Tietääkö tämä sitten sitä, että Bengtsson on lähempänä sopimusta? Sport-pelin ensimmäisessä erässä hän pelasi vahvasti. Ei välttämättä ole sateentekijä, mutta ruotsalaistyyliin järkevää pelaamista ja peliä rakentavia ratkaisuja. Toisessa erässä hävisi kuvasta, mutta pelaaminen muuttui koko porukalla varsin sekavaksi. Kolmannessa erässä puolestaan alettiin antaa Blomqvistille näyttöpaikkaa. Niinhän Virtakin viittasi, ettei ruotsalaista kannata ihan täytemieheksi ottaa. Kakkosketjuun siis Ruohomaan rinnalle?

Muista uusista pelaajista tähän mennessä piippuhyllyltä nähtynä Lukka on pelote molemmissa päissä kenttää, Nikko keskenkuntoinen (Iisalmi), Mankinen voi olla vaikeuksissa tässä systeemissä, Sebok on lupaava - liike ainakin riittää, Nuutinen vielä kysymysmerkki - itseluottamus kuntoon, Davis on hyvä - tällaista aloittajaa ei ole täällä vähään aikaan ollut.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Blomqvist ulos = hyvä ratkaisu. Tietysti herää heti perään kiintoisa jatkoajatus = haetaanko nyt sitten edelleen uutta kaveria tilalle? Voisin olla sitä mieltä, että kannattaisi metsästää ja joku tekoihinkin kykenevä yksilö.
Kimmo voisi valottaa asiaa. No, selvinnee tämäkin asia aikanaan. En tiedä sitten onko se ruotsalainenkaan ollut sellainen mitä haetaan. Virran mukaan miksikään täytepelaajaksi häntä ei oteta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös