Sairastupa kaudella 2015–2016

  • 54 667
  • 217

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Avataan nyt tällainenkin ketju, kun Sportin foorumilla kerrotaan, että Vasabladetin mukaan Erik Riskan ranne vaatii leikkaushoitoa ja sen jälkeen kolmen kuukauden levon. Todella harmi, mutta ehkä tämä näkyi Erikin otteissa loppukaudella. Jotenkin ei enää päässyt vauhtiin Kärpät-ottelussa tapahtuneen haaverin jälkeen.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mukavia uutisia:
Erik Riska » Sevendays

Erik Riskan ranne ei vaatinut isoa operaatiota, vaan hän saa treenata täysillä jo n. kuukauden kuluttua. Päivän paras uutinen! :)

Linkki Vasabladetin juttuun. Oma nopea ja heikko suomennos!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kokkala sivussa n.3 viikkoa ja Kivimäki ei välttämättä kunnossa edes vielä sarja avauksessa.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eiköhän Kivimäen ura ala olemaan paketissa. Niin pitkään mies on ollut sairastuvan puolella, että en jaksa millään uskoa miehen kuntoutuvan enää sille tasolle, jotta kannattaisi jatkaa... Noin. Sanoin sen nyt ääneen, mitä varmaan monet muutkin ovat ajatelleet.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Ilmeisesti Leskinenkin treenannut keltainen liivi päällä ja siksi ei ole kokoonpanossa mukana? En nyt halua kuulostaa pessimistiltä, mutta eihän se kovin hyvältä kuulosta jos siellä Kokkalaa, Kivimäkeä ja Leskistä vaivaavat vanhat vaivat viime kaudelta. Voi toki olla varotoimenpiteitäkin, mutta ei sekään kuulosta kovin hyvältä.

edit: Siis meinaan sitä että ovatko täydessä iskussa vaikka pystyisivätkin pelaamaan?
 
Viimeksi muokattu:

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Kyllä siellä tätä tahtia Körköt, Karviset, Tikat ja Rekoset vetelee avauksessa .. WTB lisää pelaajia :/ Toisaalta nyt on tonttia ja näyttöpaikkaa varmasti tarjolla tietyille pelaajille...
 

Klinga

Jäsen
Hyökkäyksessä on reserviä, mutta puolutus on kyllä ohut. Toivottavasti Brennanille ei käynyt eilen pahemmin, vai enteileekö Väkelän mukana olo Pitsissä pahempaa...
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei ole ilmeisesti ilmoitettu, mutta jossain oli juttua että Väkelä lähtee mukaan. Brennanille ei ilmeisesti käynyt pahemmin...
No ei pitäisi joo olla käynyt. Sai kiekon koipeensa, puujalka ja kiva mustelma ja that's it. Se nyt tästä vielä puuttuisikin, että kävisi "malkamäet".
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Onhan tämä jo suorastaan raivostuttavaa.. tietenkin etunenässä Leskiselle itselleen, kun koko ura on vaarassa. Siis aivan uskomatonta... edes kesä ei riittänyt Leskisen, Kivimäen eikä Kokkalan toipumiseen, huh huh.. Kivimäen edellisesta pelistä siis tulee kulumaan ainakin täydet 12 kuukautta! Ja, monen montako kertaa näidenkin herrojen kerrottiin palaavan askiin, mutta aina vaan siirtyi ja siirtyi, kunnes nyt Leskiselle pamahti uusi toipumisarvio ilman takarajaa...

Niin, ja kotisivujen foorumilla mainittu, että Brennan on poissa pitsistä varotoimena.. Alkaa jo nämä Sportin ilmoittamat "varotoimetkin" pelottaa.

Leskiselle riittää rosterissa muutama kohtuu stuntti, mutta rosteria voisi mielestäni kyllä täydentää pakkiosastolle. Maakuupaikkojen jakelijalle olisi käyttöä. Vähä joka toinen liigajoukkue on panostanut tähän hankkimalla vuoren kokoisia pakkeja rosteriin, muttei Sport.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Ei tässä tosiaan voi kun ihmetellä että minkälaisella rosterilla sitä Sport lähtee liigan avaukseen jos tämä tahti jatkuu? Pitsin rosteri:

5 Jake Newton
27 Jesse Väkelä
34 Aleksi Laakso
41 Oskari Manninen
48 Mikko Pukka "C"
74 Robin Salo
77 Niko Peltola
81 Ari Gröndahl

3 Charles Bertrand
6 Felix Westermarck
13 Erik Riska
15 Jesse Rantamäki
18 Aleksi Rekonen
21 Tomi Körkkö
22 Otto Karvinen
23 Jarkko Immonen
26 Tommi Tikka
30 Joonas Komulainen
38 Teemu Tallberg
82 Henrik Koivisto
97 Artur Gavrus

Tosiaan Vänä puuttuu, ei kai nyt taas? On näköjään hyökkäyksessä kaikki rosterin jätkät kehissä ketkä saadaan jalkeille...
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Tuskimpa tuo enteilee mitään muuta, kuin sitä, että Pitsissä nähdään jonkin verran kierrätystä pelien välillä.
Se on hei harkkaturnaus ja vieläpä siinäkin muodossa melkoista höntsää. Ei tod. kannata lähettää pelaamaan, jos pientäkin vaivaa, ehkä joitakin pelaajia kannattaa säästellä ilman niitä vaivojakin. Tässä on sitäpaitsi hyvä sauma testata näitä " try out " miehiä ja muita epävarmoja tapauksia.
Tapaus Leskinen on harmillinen, mutta ei nyt piruja seinille...
 

Tuima

Jäsen
Onko Kivimäellä vieläkin polvi paskana, vai jotain uutta vaivaa?
Näin tänään keskustassa ohimennen. Pikkuhölkkää ravasi autollensa. Ei ainakaan polvi näyttänyt toimimattomalta...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Se on helvetin kiva, ettei Brennan pelaa edelleenkään.

Kokkalan tilanteesta sen verran, että voisi kuulemma pelata, mutta säästellään.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Se on helvetin kiva, ettei Brennan pelaa edelleenkään.
Parin viikon päästä ihmetellään, että mikä on kun ei parane. Jalka kuvataan josta löytyy pieni murtuma ja todetaan, että on sivussa vielä kuukauden. Lokakuun alussa jalka kuvataan uudestaan ja todetaan, että ei ole parantunut ja leikkaushoitoa vaaditaan, toipumisennuste 6-8 viikkoa. Joulukuun alussa pystyy jo harjoittelemaan keltainen paita päällä, mutta pelikuntoon menee vielä pari viikkoa. Joulutauko tulee ja menee, mutta Brennania ei näy kentällä. Tammikuun alussa taas päivitys, että pystyy harjoittelemaan jo täysillä, mutta vielä viikko-pari menee. Viikko-pari tarkoittaakin meillä päin kuukautta ja Brennan palaa peleihin helmikuun alussa, kun sarjaa on jäljellä 10 kierrosta. Ja näin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Joo, nämäkin pelottaa nykyään niin, että vähemmästäkin alkaa kielillä puhua.

Ellei Brennan olisi teräsmies niin Sportin viime kauden loukkaantumishistorialla pelottaisi kovinkin. Viime kaudella mitä....neljältä vaiko viideltä ukolta päättyi kausi loukkaantumisiin. Kahden paluuta odotettiin syksystä kevääseen - turhaan. Se on about kertalaakista niinkuin urat katkolla, kun Sportissa joku käy loukkaantumassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös