Chicago Blackhawks 2015–2016

  • 456 449
  • 1 994

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
joku tutkinut syöttöjä tilastoina Chicagon peleissä. Tässä juuri erottuu se missä Teuvo Teräväisen talentti on aivan maailman kärkeä, eli syötöt. Vaikka fyyisinen peli on mitä on, niin kiekko lähtee eteenpäin semmoisella otteella, että tilastoissa paikka on aivan Chicagon kärkeä viime kaudelta.

Linkki artikkeliin, jossa puidaan läpi erilaisia syöttö tilastoja Chicagon osalta, ja erityisesti Teräväisen osalta.

Going Teuvo - A Look At Teravainen's Passing Stats - The Committed Indian | The Real Fan's Program and Your Source for All Things Blackhawks

Mielenkiintoista dataa ja analyysiä. Kyllähän Teuvolla on toi pelisilmä ja pelinopeus ihan maagista luokkaa, jos jääkin fyysisiltä ominaisuuksiltaan välillä vähän muista jälkeen. Jos pysyy kunnossa niin Teuvolla on kyllä edessään pitkä ura NHL:ssä. Tai näin uskaltaisi veikata. :-)
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Linkki artikkeliin, jossa puidaan läpi erilaisia syöttö tilastoja Chicagon osalta, ja erityisesti Teräväisen osalta.

Going Teuvo - A Look At Teravainen's Passing Stats - The Committed Indian | The Real Fan's Program and Your Source for All Things Blackhawks
Mielenkiintoinen juttu tosiaan. Tylsimyksenä pitää kuitenkin taas hieman hillitä innostusta, kun viime kauden peluutus kaunisteli hieman tilastoja Teräväisen eduksi, kuten jutussakin todettiin. Erityisesti runkosarjassa Teräväinen pääsi totuttelemaan NHL-vauhtiin välillä aika suojatuillakin minuuteilla. Tosin samalla hän pystyi hieman nostamaan yleisimpien ketjukavereidensa Bickellin ja Shaw'n Corsi-lukemia.

Lupaavat tilastot kuitenkin ja voihan olla, että ensi kaudella Teuvo löytää itsensä samasta ketjusta vaikka Toewsin ja Hossan kanssa. Silloin ei ainakaan puhuttaisi enää suojatuista minuuteista. Tosin ei näistä voi vielä tietää, kun vieläkin keskeneräinen kokoonpano tarjoaa niin runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ketjukoostumuksille.

* * *

Ainakin itse tuli aikaisemmin eläteltyä toiveita, että Krüger saattaisi Blackhawksille uskollisena pelaajana antaa jälleen jonkinlaista kotikaupunkialennusta. ESPN:n Scott Powersin lähteen mukaan näin saattaa jopa käydä. Marcus hakee luonnollisesti pitkää sopimusta, mutta hän saattaisi jutun mukaan tyytyä edulliseen siltasopimukseenkin. Hawks ja Krüger ovat molempien osapuolien kannalta todennäköisesti ideaalein yhdistelmä ja isomman palkkapussin perässä lähteminen ei välttämättä olisi ruotsalaissenterille urheilullisesti paras ratkaisu. Hawksin tarjoama täsmärooli lienee Krügerin kyvyille ja pelaajaprofiilille täydellinen.

* * *

Thehockeywriters.comin sivuilta löytyy alun perin venäläisestä tekstistä käännetty juttu Panarinista. Haastattelussa käy ilmi muun muassa Panarinin hyläneen rahakkaampia tarjouksia ja jutussa sivuttiin myös MM-finaalin pukuhuoneeseen karkaamista. Siis sitä, kun iso osa venäläisistä ei jäänyt seuraamaan kanadalaisten voitonjuhlia murskatappion jälkeen.

* * *

Uransa 2013 mestaruuteen päättänyt Jamal Mayers palasi Blackhawksiin, mutta tällä kertaa toimiston puolelle. Parin kauden ajan hän olikin aika usein NHL Tonight -makasiiniohjelmassa kommentoimassa ottelukierroksen tapahtumia. Toimenkuvan englanninkielinen nimike on Community Liaison ja hänen tehtävänään on viedä jääkiekkoa Hawks-brändiä nuorille jääkiekkoilijoille ja uusille kohderyhmille. Tulkitsen Blackhawksin tiedotteessa mainitun local neighborhood sanaparin tarkoittavan United Centerin ympärillä olevaa pahamaineista kaupunginosaa sekä väestöryhmiä, joissa jenkkifutis, koripallo ja baseball ovat suositumpia lajeja. Näitä kohderyhmiä on ilmeisesti Chicagon ei-valkoinen väestö, joka on jääkiekon parissa vielä vähemmistönä niin kaukalossa kuin katsomossakin.

* * *

Blackhawksin mestaruusvideo julkaistiin tiistaina. NHL:n tuottamasta mestaruusdokumentista julkaistiin vuonna 2013 vain digitaalinen versio, mutta nyt sen lisäksi julkaistaan myös DVD- ja Bluray-versiot. 17 seconds -dokkari on ymmärtääkseni eri video ja se oli Blackhawksin itse julkaisema. Korjatkaa, jos olen väärässä.

Tämän vuoden DVD-versiossa on jotain lisämateriaalia digiversioon verrattuna. Bluray-versiossa on lisämateriaalin lisäksi vielä kylkiäisenä myös 2013 mestaruusvideo. Ymmärtääkseni molemmat levyt julkaistaan vain jenkkien aluekoodilla, mikä hieman rajoittaa niiden katsomista Euroopassa, vaikka levyjen Suomeen tilaaminen onkin aika vaivatonta NHL:n nettikaupasta tai Yahoon ja Ebayn kaltaisilta kauppasivustoilta. Etenkin Bluray-soittimet tuntuvat olevan hieman nirsoja aluekoodien suhteen, kun taas DVD-levyjen toistamista varten löytyy laajemmin vaivattomasti kaukosäätimellä näpyteltäviä region free -koodeja. Oma Bluray-soittimeni toistaa ongelmitta kaikkien alueiden DVD-levyjä, mutta Bluray-levyistä kelpaa vain B-alueen levyt.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hiljaista on kuin siellä kuuluisassa huopatossutehtaassa, joten rikotaanpa se sitten kertaheitolla. Hallitsevana mestarina seuraava kausi on haasteellinen, paljon höpistään mestaruuskrapulasta ja masujen täyttymisestä. Kaksi vuotta sitten tähän aikaan olimme samassa tilanteessa kuin nyt ja mihin se johti? Lännen finaaleihin, game seveniin ja jatkoaikatappioon Los Angeles Kingsiä vastaan. Kuinka moni siihen uskoi syksyllä 2014? Ei ollut tietoakaan mestaruuskrapulasta, Duncan Keith nappasi Norriksen eikä väsymyksestä ollut tietoakaan pitkän runin aikana. Voiko tulevalta kaudelta odottaa samaa?

Patrick Sharp, Johnny Oduya, Brandon Saad, Antoine Vermette, Brad Richards, Antti Raanta. Siinä muutama nimi, jotka jo poistuivat joukkueesta hallitsevina Stanley Cup-mestareina. Tilalle on signattu nuorta sekä äärettömän potentiaalista, nälkäistä voimaa. KHL:ää dominoinut patrickanemainen Artemi Panarin, Saadin kauppaamisen yhteydessä saatu Artem Anisimov sekä Marko Dano sekä kolmas venäläinen Viktor Tikhonov unohtamatta tietenkään Trevor Daleya tuovat viiden pelaajan voimin uutta nälkää jo kaiken voittaneen coren ympärille. Antavatko uudet pelaajat lisää virtaa kolmen (tai kahden) sormuksen kavereille? Ovatko kaiken voittaneet kaverit jo kyllästyneitä jääkiekkoon, niin kuin median kautta vähän tuli jo Sharpin sanomisista ilmi? Kirjoitan tähän omia odotuksia tulevan kauden suhteen, tulevan parin kuukauden, joukkueen runkosarjan (sekä mahdollisen post-seasonin) sekä yksittäisten pelaajien osalta.

Marcus Krügerin jatkosopimusta tässä jokainen odottelee eikä varmaankaan kovin moni oikeasti halua nähdä Bryan Bickelliä tai Kris Versteegiä ensi kauden kokoonpanossa, kun miettii minkälaista vaihtoehtoa siellä on tarjolla niin Rockfordissa kuin Show'n puolella. Muutoksia tulee tapahtumaan, sillä palkkakatto ei anna myöten yhtään tällä hetkellä, joten ihan hyvillä ja rauhallisilla fiiliksillä tässä voi odotella tulevaa, joskin hieman kuumottaa mitä sieltä on vielä luvassa. Esimerkiksi Bickell voi osoittautua loppujen lopuksi sittenkin mahdottomaksi kaupattavaksi, jolloin The Mutt (Andrew Shaw) voinee joutua vaihtokaupan kohteeksi. Tähän nyt en kuitenkaan sen enempää takerru, koska omissa toiveissa Bryan sekä Kris vaihtavat joukkuetta jo tänään.

Materiaalin puolesta joukkue on vahva, jälleen kerran. Uusia kasvoja, Teräväinen saa isomman roolin sekä vanhat jo kaiken voittaneet coren osat jatkavat joukkueessa. Ainut uhkakuva on se, että mahat ovat täynnä, muuta vaihtoehtoa menestymättömyydelle en voi edes värilaseilla nähdä. Kyllä, paperilla tuo joukkue on aavistuksen heikompi kuin vuosi sitten syksyllä, mutta jos miettii kuluneen kauden esityksiä ja vertaa korvattuja pelaajia uusiin kasvoihin, ei voi olla kuin tyytyväinen. Brandon Saadin menetys totta kai harmittaa, mutta esimerkiksi Sharpin production on mahdollista korvata yksistään Artemi Panarinin avulla. Siihen päälle astetta parempi kakkossentteri Anisimov, vuoden vanhempi Teuvo sekä upsiden puolesta kovempi kuin Saad, Marko Dano. Pakko sitä Bowmania on kehua, vaikka vieläkin takaraivossa vituttaa se pelipaita.

Mitä siis odotan tulevalta kaudelta? Pudotuspelipaikkaa vaikeiden vaiheiden jälkeen, jonka jälkeen tie on auki. Syksy voi olla hankala, mutta viimeistään tammikuuhun mennessä alkaa nousu kohti konferenssin kärkeä ja peli alkaa loksahtamaan kohdilleen ja pudotuspelipaikka varmistuu, kotiedulla. Central tulee olemaan jälleen NHL:n kovin divisioona, mutta en näe muita kuin St. Louis Bluesin potentiaalisempana divisioonan voittajana.

Heitän tähän myös muutaman skenaarion, joille voin sitten vuoden päästä naureskella hyvillä mielin, sisältää samalla ennustuksia tulevasta kaudesta tiettyjen pelaajien osalta:

1) Jonathan Toews loukkaantuu #88:n tavoin runkosarjan aikana ja palaa vasta ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Teräväinen ottaa ykkössentterin roolin ja hoitaa sen mallikkaasti, jolloin tapahtuu iso askel kohti supertähteyttä (@Artturenos varmaan kihelmöi tälle skenaariolle!). Kapteenin cap hitin verran vapautuu myös tilaa palkkakattoon eikä Bowman voi olla käyttämättä sitä hyödykseen, kun siirtorajalla hän hommaa yhden puolustajan sekä yhden hyökkääjän, koska win now-mode on päällä ja siihen koko organisaatio uskoo.

2) Marko Dano paukuttaa kaksikymmentä maalia pelatessaan ykköskentässä Kapteenin sekä maanmiehensä kanssa, joka hänkin iskee 22 kaappia runkosarjassa. Palstoilla ympäri internetiä taas keskustellaan siitä onko #81 jo menneen talven lumia, vastaus edelleen: ei ole.

3) Artemi Panarin tuplaa Patrick Sharpin kuluneen runkosarjan maalimäärän. Muodostaa #88:n kanssa yhden NHL:n parhaista tutkapareista sekä Artem Anisimov heidän keskellään pelaa uransa parhaan kauden pisteiden valossa.

4) Duncan Keith pelaa heikomman runkosarjan kuin aikoihin, mutta kilpailee silti Norriksesta. Pudotuspeleissä pelaa jälleen omalla godmode-tasollaan, useampi minuutti jääkiekkoa viime vuosina näkyy tulevan runkosarjan aikana-

5) Crawford syötetään taas susille useampaan otteeseen, mutta voittaa Jenningsin sekä pelaa loistavat pudotuspelit. Darling saa 25 starttia ja osoittaa olevansa loistava kakkosmaalivahti.

Tämmöisillä ajatuksilla tänään, nyt ei jaksa tarkistella kielioppivirheitä, joten toivottavasti niitä ei ole paljoa. Sais alkaa jo.
 

Flinck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Licolta hyvää tekstiä. Kova kiire vaan Danolla tehdä parikymmentä pörsää ennen kapteenin loukkaantumista. Ja tähän hymiö.


Paljon on tapahtunut ja toivottavasti tulee vielä tapahtumaankin. Itse en ole kauhiasti asioista kirjoitellut kun ei vielä ole mielestäni tulevan kauden joukkue kasassa. Odotellaan ja katsellaan. Tähän mennessä tapahtuneet kaupat ovat aikalailla sitä mitä odottikin poislukien Saadin kauppaaminen. Hyvä tästä vielä tulee.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Licolta hyvää tekstiä. Kova kiire vaan Danolla tehdä parikymmentä pörsää ennen kapteenin loukkaantumista. Ja tähän hymiö.

Maali per peli koko syyskausi niin kevyesti, voi sitten himmailla lopun sesongin. Vähempään emme tyydy.

Hyvä huomio tosiaan ja pitkälti odotuksiin tulevat vaikuttamaan ne jo useampaan otteeseen mainitut ketjut. Periaatteessa sekä Dano että Panarin sopivat lähtökohtaisesti molemmat ykköseen sekä Kanen tarjoiltavaksi, joten ainakaan ei tarvitse Quennevillen löytää heti oikeita koostumuksia.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mitä siis odotan tulevalta kaudelta? Pudotuspelipaikkaa vaikeiden vaiheiden jälkeen, jonka jälkeen tie on auki. Syksy voi olla hankala, mutta viimeistään tammikuuhun mennessä alkaa nousu kohti konferenssin kärkeä ja peli alkaa loksahtamaan kohdilleen ja pudotuspelipaikka varmistuu, kotiedulla. Central tulee olemaan jälleen NHL:n kovin divisioona, mutta en näe muita kuin St. Louis Bluesin potentiaalisempana divisioonan voittajana.

Varovaisen toiveikkaat odotukset tälläkin suunnalla uusien nuorten pelaajien kohdalla. Erityisesti runkosarjassa voi olla että nähdään lupaavia otteita, mutta kuinka sitten pudotuspeleissä nuorten pelaajien hartiat kantaa on jo eri juttu. No ensin sinne pitää tosiaan tie selvittää ja siinäkin on omat haasteensa tulevalle kaudelle.

Jos nyt jotain pitäisi tässä vaiheessa ennustaa, niin ensi kauden joukkue on todennäköisesti ainakin nopeampi kuin mestarijoukkue ja nuorempi tietenkin. Runkosarjan voivat vetää jopa paremmin, mutta mestaruuden uusiminen on jo taas niin monen mutkan takana, että katsotaan keväämmällä missä joukkue menee. Nyt saavutettiin taas tuo hekuman huippu, mutta sekin oli esim. konferenssin finaaleissa karata yhden tappion päähän tai vastaavasti finaaleissa kahden häviön päässä pelkäksi unelmaksi. Loukkaantuminen sinne tai pomppu tänne voi muuttaa jo paljon historian kulkua.

Näin ennakkoon läntisessä konferenssissa vaikuttaisi Ankat olevan se "team to beat", mutta kyllä sitä potentiaalia tappiin asti löytyy laajemminkin. Idässä Tampan nuori joukkue voi vielä kääntää finaalitappion kokemuksen vahvuudekseen tulevalle kaudelle ja ottaa omansa vuoden kokeneempana ja viisaampana ryhmänä. Aika ja pelit näyttää sitten lopulta.

***
En nyt jaksa tarkistaa oliko täällä jo mainittu, mutta Kyle Cumiskey saattaa olla jatkamassa uraansa Blackhawksissa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Blackhawks on jatkanut vuodella sopimusta puolustaja Viktor Svedbergin kanssa. IceHogs taas on tehnyt vuoden AHL-sopimuksen Blackhawksin kuudennen kierroksen varauksen vuodelta 2011 Sam Jardinen kanssa. Puolustaja Jardine esiintyi edukseen prospect-leirillä ja aloittaa pro-uransa farmitasolta. Lähteenä Chris Kuc.

Viktor Svedberg

Sam Jardine
(Linkit Eliteprospect.comiin)
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Buffalolainen taparikollinen iskenyt jälleen? Toivottovasti nämä olisi jo mennyttä Kanea. Lisätietoja odotellessa vai meinaako Kane ratkaista Blackhawksin palkkakattoon liittyvät ongelmat omin käsin..

edit. Sen verran lisätietoa on tihkunut, että tapaukseen liittyy vastakkaisen sukupuolen edustaja. Maksullinen jättäny vaihtorahat antamatta vai paremman sukupuolen edustaja yrittää rahastaa uhriutumalla? Stay tuned!
 
Viimeksi muokattu:

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Voi Kanea! Miten se ei näitä hölmöilyjä saa lopetettua. kannattaisi hankkia ammattiauttajalta apua, ettei ura kohta katkea näihin temppuihin.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Voi Kanea! Miten se ei näitä hölmöilyjä saa lopetettua. kannattaisi hankkia ammattiauttajalta apua, ettei ura kohta katkea näihin temppuihin.

Kyllä se tällä kaudella näyttikin siltä että mies tarvitsee ehdottomasti ammattiauttajan jotta voi suoriutua ammatistaan paremmin?

Veikkaan että kyseessä on joku raiskaussyytös jossa yritetään saada rikkaalta raikulipojalta rahaa. Ja sillä ei ole mitään väliä mitä kesälomalla tekee kunhan hoitaa työnsä tuttuun malliin, linnaan ei tietysti passaa joutua mutta rahalla saa aika paljon hölmöilyjä sovitettua.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Kyllä se tällä kaudella näyttikin siltä että mies tarvitsee ehdottomasti ammattiauttajan jotta voi suoriutua ammatistaan paremmin?

Veikkaan että kyseessä on joku raiskaussyytös jossa yritetään saada rikkaalta raikulipojalta rahaa. Ja sillä ei ole mitään väliä mitä kesälomalla tekee kunhan hoitaa työnsä tuttuun malliin, linnaan ei tietysti passaa joutua mutta rahalla saa aika paljon hölmöilyjä sovitettua.

Tällaisen taviksen on vaikea ymmärtää miksi starat raiskaa, vaikka halukkaita naisia on jonoksi asti. Silti näin käy. Onko jonkun tähden mahdoton ymmärtää, että joku voi myös sanoa ei?

On mielestäni ennenaikaista leimata nainen onnenonkijaksi, ikävä kyllä etenkin, kun Kanen harkitsemattomuus siviilissä on nähty ennenkin. Antaa poliisin selvittää kuka teki mitä.

Jäällä minun on vaikea raiskaajaa katsoa oksentamatta, vaikka tekisi hattutempun per ottelu. Kenkää vaan, jos saa tuomion raiskauksesta.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Veikkaan että kyseessä on joku raiskaussyytös jossa yritetään saada rikkaalta raikulipojalta rahaa. Ja sillä ei ole mitään väliä mitä kesälomalla tekee kunhan hoitaa työnsä tuttuun malliin, linnaan ei tietysti passaa joutua mutta rahalla saa aika paljon hölmöilyjä sovitettua.

Et sää nyt tosissaan ole? Sillä nyt ei pitäisi olla mitään väliä onko sulla rahaa vai ei tai kuinka hyvin hoidat työsi, jos hölmöilet siviilissä. Faktaa tapahtuneesta ei vielä ole, mutta fakta on se, että esimerkiksi Jonathan Toewsin nimi ei vastaavissa yhteyksissä nousee esiin. Ei edes epäiltynä.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Et sää nyt tosissaan ole? Sillä nyt ei pitäisi olla mitään väliä onko sulla rahaa vai ei tai kuinka hyvin hoidat työsi, jos hölmöilet siviilissä. Faktaa tapahtuneesta ei vielä ole, mutta fakta on se, että esimerkiksi Jonathan Toewsin nimi ei vastaavissa yhteyksissä nousee esiin. Ei edes epäiltynä.

Kyllä mä olen, jos sulla on rahaa niin voit sillä selvittää monta ongelmaa. Ja vaikka on epäiltynä niin kaveri on syytön kunnes toisin todistetaan. Itse epäilen että tyttö on onnenonkija.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Olkoon tyttö onnenonkija tai ei, niin silti sama mies otsikoissa jälleen kerran. Ei kahta ilman kolmatta ilmeisesti. Vaikea olla mitään mieltä, kun ei tiedä tapauksesta mitään, mutta Kane ei ole enää mikään nuorukainen, jolta voisi odottaa tällaisia kännityperyyksiä. Chicago on sijoittanut häneen helvetin isot rahat ja joku kunnioitus pitäisi olla omaa uraa ja työnantajaa kohtaan, puhumattakaan faneista ja joukkuekavereista. Antaa tapauksen kuitenkin kehittyä ennen kuin lopullisesti miehen lynkkaa tai alkaa miettiä moraalipykäliä.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
On mielestäni ennenaikaista leimata nainen onnenonkijaksi, ikävä kyllä etenkin, kun Kanen harkitsemattomuus siviilissä on nähty ennenkin. Antaa poliisin selvittää kuka teki mitä.

Juuri näin. En kiistä etteikö tällaisiakin tapauksia olisi ollut, mutta ensireaktiona tuollainen mahdollisen uhrin syyttely kun tietoa on vasta vähän ei ole minun mieleeni. Jenkeissä on ollut ihan riittävästi tapauksia esim. kampuksilla joita on vähätelty ja vaiennettu tyyliin "eihän meidän poika nyt sellaista, ja kun se on niin lupaava urheilunuorukainenkin..."
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Mäkisen Ana puheli raiskaus-epäilystä menossa olevan Jokerit-SKA -pelin yhteydessä
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itse epäilen että tyttö on onnenonkija.

Kanen historialla todennäköisyys syyllisyyteen on huomattavasti korkeampi kuin monella muulla. Osa minusta haluaisi melkein jopa nähdä sen shown, jos mies olisikin oikeasti syyllinen. Olisi hauska nähdä kuinka Bettman ja muut isokenkäiset kiemurtelisivat, kun kyseessä on kuitenkin tähtipelaaja. Toivotaan kuitenkin, että kyseessä on väärä hälytys, ihan vain jo sen takia, että en halua että tommoinen kuvottava tapaus olisi oikeasti tapahtunut.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kyllä mä olen, jos sulla on rahaa niin voit sillä selvittää monta ongelmaa. Ja vaikka on epäiltynä niin kaveri on syytön kunnes toisin todistetaan. Itse epäilen että tyttö on onnenonkija.

Siehän se varsinainen sälli olet! Näinhän se valitettavasti toimii eli rahalla voi selvittää monta asiaa ja päästä kuin koira veräjästä. Mutta tässä kohtaa yhtälailla on ennenaikaista tuomita sen enempää Kanea kuin naistakaan. Toisaalta ei savua ilman tulta jne..

Mäkisen Ana puheli raiskaus-epäilystä menossa olevan Jokerit-SKA -pelin yhteydessä

Mäkisen Ana on twitterinsä lukenut.
 

Hockey Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kimi Räikkönen
Ootellaan miten asia kääntyy. Itse toivon, että tyttö on rahan perässä juossut, mutta jos tuo pitää paikkansa, niin kuka haluaa raiskaajaa joukkueeseensa? Ei kukaan.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Olettaen että raiskaus pitää paikkansa niin epäilen että päihteillä on osuutta asiaan. Kun on kysymys jenkkinuorisosta niin sitä varmemmin. Spägäpäissään kolminkertaisena Stanley Cup mestarina ja miljonäärinä voi syntyä hieman harhaisia käsityksiä itsestään. Muina vaihtoehtoina on myös joku alaikäinen tai sammunut henkilö.
 
Olettaen että raiskaus pitää paikkansa niin epäilen että päihteillä on osuutta asiaan.
No tuo nyt on selvä asia, ei Kanekaan tuollaista selvin päin hommailisi, jos humalassakaan. Jos on kahdesti aiemminkin törttöillyt humalassa, niin en ihmettele jos tämä uusin tapaus onkin totta.
Ja jos on, niin on kyllä todella hankala ja kiusallinen asia joukkueelle ja Kanelle itselleen. Mutta ei tuosta vankilaan joudu tai pelejä jää väliin tai tule potkuja tai kauppaa. Ei sentään niin vakavasta asiasta ole kyse.
 

chubster

Jäsen
Kylläpä taas tapahtuu.

Ensin treidattiin (odotetusti kylläkin) allekirjoittaneen ylivoimainen suosikkipelaaja Patrick Sharp joukkueesta pois ja nyt Kane on ihan vääristä asioista otsikoissa.

Toivon todella, että syytökset eivät pidä paikkaansa. Jos pitää niin sitten se on bye bye Kane ja kaveri aikamoisessa kusessa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Mutta ei tuosta vankilaan joudu tai pelejä jää väliin tai tule potkuja tai kauppaa. Ei sentään niin vakavasta asiasta ole kyse.

Oliko tämä nyt jokin provo vai eikö vain heikko huumorintajuni ymmärrä tätä tekstiä. Siis raiskaus ei ole niin vakava asia ettei siitä tulisi seuraamuksia? Toivottavasti tuo ei ollut mielipiteesi. En tiedä mikä on Jenkeissä minimirangaistus raiskauksesta, mutta jos tämä tosiaan käsiteltäisiin oikeuden tuomioon saakka eikä soviteltaisi ennen sitä niin voisisin kuvitella ettei ihan pelkillä dollareilla selvittäisi.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Noh eiköhän rahalla selviä.. Jos kyseessä olisi joku ahl jyrä niin kyllähän sitä tuomio lyötäisiin pöytään ja liigasta erotettaisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös