New Jersey Devils 2015–2016

  • 56 662
  • 224

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tämä oli kyllä vielä suurempi pommi kuin Lamoriellon siirtyminen syrjään GM:n tehtävistä. Ei sillä, ettenkö olisi ajatellut Lamoriellon vielä haikailevan GM-hommien perään, mutta jotenkin hän on leimautunut niin vahvasti Devilsin ruumiillistumaksi, että hänen näkemisensä jonkin toisen joukkueen keulilla tuntui hyvin etäiseltä ajatukselta. Toisaalta jo Brodeur osoitti, että mitä tahansa saattaa tapahtua. Ja näitä tapahtumia vasten esim. Eliaksen siirtyminen johonkin toiseen joukkueeseen kesken kauden ei tunnu enää ollenkaan epätodennäköiselle vaihtoehdolle. Eräs aikakausi on viimeistään tämän myötä päättynyt Devilsissä. Mutta kuten olen aiemminkin tainnut todeta, niin ihan optimisesti tässä on tullut Sheron liikkeitä seurailtua.

Ensi kauden kapteeniksi veikkaan @Barcelona mainitsemista nimistä Greenea tai Cammalleria. Myös Zajacilla saattaa olla kapteeniominaisuuksia, mutta hän saisi kyllä kapteenina kylmää kyytiä niskaansa, jos jatkaisi yhtä heikkoa tehopistetehtailua kuin viime kaudella. Ja Elias ei tosiaan ole halunnut kapteenin tehtävää viime vuosina itselleen. Jokerina kapteenikeskusteluun heittäisin Adam Henriquen.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Kylläpä oli valtava pommi Loun siirtyminen Leafsiin. Brodeurin lähtöön osasi jotenkuten varautua kun siitä oli pitkään puhetta, mutta hyvin Lamoriellomaiseen tyyliin tämä diili tuli täysin pimennosta. Samalla voi lopettaa spekulaatiot siitä, onko Lou oikeasti taustalla vaikuttamassa Devilsin tekemisiin vaikka Shero palkattiinkin GM:ksi. Samalla yksi ympyrä sulkeutuu kun Shanahan palkkaa Loun Leafsiin, olihan Shanahan Loun ensimmäinen draftaus hänen aloittaessaan tehtävänsä Devilsin General Managerina.

Dalinkin pitää varmaan vähän muokata tuota suosikkijoukkue-kenttää?
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Adam Larssonille kuuden vuoden ja 25 miljoonan dollarin jatkolappu. Tilinauha jakaantuu näin:

The salary breakdown is as follows: 2015-16: $2.5 million. 2016-17: $3 million. 2017-18: $4.5 million. 2018-19: $4.85 million. 2019-20: $5.05 million. 2020-21: $5.1 million.

Aluksi maksetaan siis palkkaa tämän hetkisten näyttöjen, sitten potentiaalin mukaan. Jos Larsson jatkaa nousujohteista uraa, niin sopimus voi osoittautua oikein hyväksi. Mutta asia selviää vasta parin-kolmen vuoden päästä.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Erittäin iloinen Larssonin jatkosopimuksesta. Ei tuo mitenkään halpa ole, mutta jotenkin olen aina pitänyt Larssonista. DeBoerin alla Larssonin itseluottamus oli pahasti hukassa ja mies laitettiin koirankoppiin turhankin kevyesti, heti kun valmennus antoi vähän tilaa hengittää niin pelaaminen parani hurjasti. Devilsissä on kasvamassa kyllä huikea puolustus, kun muutaman vuoden odottaa.
 
Devilsillä on mielenkiintoiset vuodet edessäpäin. Joukkue tulee uusiutumaan paljon lähivuosina. Puolustuksessa on jo nykyisellään useampi nuori lupaava kaveri ja hyökkäyksessä avautuu paikkoja lukuisasti joko jo viime kauden tai tulevan kauden jälkeen kun ikääntyvien pelaajien kalliita sopimuksia poistuu. Tuosta voi helposti laskea esim. viime kauden hyökkääjistä Eliaksen, Clowen, Ruudun, Ryderin, Havlatin, Zubrusin, Giontan, Tootoon, Bernierin ja Gomezin pois. Ja kesken viime kauden lähti jo Brunner. Paikkoja uusille nimille on siis tarjolla, mutta kokonaan toinen kysymys on kenellä niitä paikkoja täytetään. Olen muistaakseni ennenkin pohtinut Devilsin mielestäni keskinkertaista prospect-osastoa ja miettinyt että kuka sieltä tulevaisuudessa nousee esiin. No sen aika näyttää. Sherolla on kyllä mielenkiintoinen projekti edessään. En ole lukenut millaisilla ajatuksilla siellä joukkuetta lähdetään rakentamaan, mutta kesän markkinoilla hiljaa oleminen viestii sekin jostain.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Pavel Zacha siirtyy ensi kaudeksi takaisin Tsekin Extraliigaan Bili Tygri Liberecin riveihin. Mielestäni vähän kummallinen valinta Zachalta palata Tsekkeihin. Liekö sitten koti-ikävä iskenyt.
 

Tuhnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils, Real Madrid
Ainakin EP:n mukaan siirtyy takaisin Libereciin: Eliteprospects.com - Pavel Zacha
Muistelisin jostain lukeneeni (Voi olla HFBoards, en lähdettä löydä tähän hätään mistään), että Zacha oli viime kauden Sarniassa lainalla Liberecistä, joten EP on voinut listata Zachan takaisin vanhaan seuraansa kun tämä ilmeisesti vuoden mittainen laina on nyt päättynyt, eikä sopimusta vielä Devilsin kanssa ole syntynyt.
Toki tämä pohjautuu aivan täysin omaan muistiin ja internetin syövereistä löydettyihin kirjoituksiin mutta ei tuolla muualla ainakaan ole vielä tullut vastaan mitään uutisia Pavelin siirtymisestä takaisin kotimaahan ensi kaudeksi. Toki voihan se olla, että EP:lla on tietoa mitä muilla ei mutta henkilökohtaisesti uskon Zachan pelaavan ensi kauden Pohjois-Amerikassa.
 

chaosti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
On totta että Zachalla on voimassa oleva sopimus Liberecin kanssa ensi kaudesta, mutta luulisi twitterin ja hfboardsin jo räjähtäneen jos Pavel tässä vaiheessa olisi ilmoittanut pelaavansa seuraavan kauden siellä :-) Liberecissä Pavel on pelannut viimeksi kaudella 2013-14 ja siirtyi jo viime kaudella pelaamaan Pohjois-Amerikkaan OHL:ään.

Zacha olisi ollut vapaa sopimuksestaan Liberecin kanssa, jos ELC Devilsin kanssa olisi tehty viimeistään Heinäkuun 15. päivänä.
Nyt Devils siis joutuu maksamaan $100 000 siirtosumman Liberecille koska ei tehnyt sopimusta Zachan kanssa ennen tuota deadlinea.

Ehdoton takaraja sopimukselle on Elokuun 15. Jos sopimuksen teko venyy tuon yli, ei Zacha voi pelata NHL:ssä kaudella 2015-16. Tuolloin palaaminen Libereciin on toki mahdollista.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tässä on NBC:n sivujen juttu tosta Zacan tilanteesta. Siellä on ilmeisesti Zachan agentti ekaksi ilmoittanut Devilsille että ei ole mitään sopparia mutta sitten kuulema onkin. Jos ymmärsin oikein niin rahalla tosta pääsee ja 15 elokuuta ois vielä aika tehdä Zachan kanssa soppari.

Ja Elias ei tosiaan ole halunnut kapteenin tehtävää viime vuosina itselleen. Jokerina kapteenikeskusteluun heittäisin Adam Henriquen.
Huomasin Eliteprospectista että Ellias on kauden 2006-07 jälkeen kuitenkin ollut vuoden 2010 Olympialaisissa Vancouverissa Tsekin maajoukkueen kapu. Joten ehkä ei enää vierasta kapun hommia. Mutta ehkä tosiaan toi kapun C annetaan nyt jollekin sellaiselle pelaajalle joka kantaa sitä pidempään. Heitetään jokerina tähän keskusteluun Adam Henriquen seurakasi pitkän sopparin saanut Adam Larsson. Mutta oma veikkaus on että kunnia lankee Cammallerierille taikka Greenelle.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Zubrus waiverseihin, tarkoituksena ostaa hänen soppari ulos. Ei tule ikävä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Laitetaan nyt tännekkin. Linkkasin tämän NBC sivuilla olleen uutisen tonne yleisesti NHL:lästä ketjuun. Kuten jutusta ilmenee niin vuosina 2000-12 on Devils ollut yksi NHL:län paskimmista draftaajista. Joten ihan aiheesta nyt tuolla draftiosastolla on luudalle töitä ja uusia tuulia kaivataan.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Ei kyllä ihan aukea tämä mulle... Cap-säästöjä ei saada, mutta ensi kaudelle cap on sitten pienempi (tuskin Devils tosin olisi cap-joukkue ollutkaan). Jos Zubrusille ei olisi käyttöä NHL:n puolella ollut, niin eikö hänet olisi voinut lähettää Albanyyn? Sopimuksiakin Devilsillä on vain 41, joten ei sen puoleen tarvetta häätää. Ainoa, mikä tulee mieleen on, jos Devils haluaa säästää sen n. miljoonan maksettavissa palkoissa (ei cap hitissä).

Ei Zubrusia pelillisesti ikävä tule, mutta niin...
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Laitetaan nyt tännekkin. Linkkasin tämän NBC sivuilla olleen uutisen tonne yleisesti NHL:lästä ketjuun. Kuten jutusta ilmenee niin vuosina 2000-12 on Devils ollut yksi NHL:län paskimmista draftaajista. Joten ihan aiheesta nyt tuolla draftiosastolla on luudalle töitä ja uusia tuulia kaivataan.

Kiitos tästä. Uppouiduin taas draftauksen maailmaan tämän johdosta.

Tosin, aika heikko pelkästään tuolla tavallakaan laskea sillä ja en ihan ymmärtänyt, että laskiko hän jokaisen yli 100 peliä pelanneen vai jokaisen 100 ottelua mukaan tuohon vai kaikkien pelaamat yhteen?

Tampa Bayn muistin olevan hyvä loppukiekoilla varaaja ja tuo listauskin sen osoitti, mutta toisin oli kun katsoin tarkemmin sillä Tampa on ollut suorastaan paska loppukierroksilla varaaja. Ainoa oikeasti hyvä pelaaja (tähän asti) on Ondrej Palat 7. kierroksella vuonna 2011, jonka he ovat varanneet 4+ kierroksilla. Hän on myös ainoa "oikea" NHL pelaaja. Varauksia Tampalla oli 4+ kierroksilla yhteensä 79 kappaletta jos laskin oikein, joten aika kauhean näköistä hakuammuntaa ollut ja noista sitten 12 vuoden aikana yksi paukahtanut maaliin. Karri Rämö tosin hyvä pelaaja ja mahdollisesti tulevaisuuden huippuunkin saattaa vielä nousta ei noista maalivahdeista tiedä, mutta silti vain Palat kova ja hänkin toki vasta alkutaipaleella urallaan.

Devilsillä ei tosin muita kuin Deryk Engeland, eli vielä huonommin on mennyt kuin Tampalla. Toki huippuja on vaikea enään saada 4++ kierroksilta, mutta runkopelaajia noilta kiekoilta voi silloin tällöin odottaa, lottovoitto jos huipun löytää ja sen mahdollisuus ei varmaan monen prosentin luokkaa ole, joten sinänsä Palat on kyllä erittäin kova haku.

Dallasia ja Detroitia zoomailin myös mielenkiinnosta ja samat loppukierrokset kyseessä. Dallas varannut varsinkin Bennin, Jokisen, Klinbergin miksei myös Jokipakan, jolla ei tosin ole vielä sitä 100 ottelua. Detroit varannut Ericssonin, Helmin, Nyquistin myös Pulkkisen ja Mrazekin, joilla ei tosin sitä sataa ottelua vielä.

Edit: Sen verran, että ei noilta 4+ kiekoilta yleensäkään runkopelaajia edes hommata ja kuten sanoin lottovoitto jos saa sen yhden tähden edes, eli paremmin kuin monilla muilla joukkueilla tuo Palat ja Rämö. Varsinkin kun Palat on vasta 7 kierroksen varaus.
 
Viimeksi muokattu:
Ei kyllä ihan aukea tämä mulle... Cap-säästöjä ei saada, mutta ensi kaudelle cap on sitten pienempi (tuskin Devils tosin olisi cap-joukkue ollutkaan). Jos Zubrusille ei olisi käyttöä NHL:n puolella ollut, niin eikö hänet olisi voinut lähettää Albanyyn? Sopimuksiakin Devilsillä on vain 41, joten ei sen puoleen tarvetta häätää. Ainoa, mikä tulee mieleen on, jos Devils haluaa säästää sen n. miljoonan maksettavissa palkoissa (ei cap hitissä).

Ei Zubrusia pelillisesti ikävä tule, mutta niin...

Eiköhän tuo ollut silkasta kunnioituksesta ja kiitoksena Zubrusille pitkästä Devils-urasta. Siis se, että eivät pakota farmiin vaan päästävät muualle ja maksavat sopimuksen purusta vielä asianmukaisen korvauksen (kuten toki kuuluukin).

Zubrusin poistuminen vapauttaa yhden rosteripaikan jollekin nuoremmalle. Ja kuten jo aiemmin kirjoitin niin noita paikkoja on tarjolla runsaasti viimeistään tämän kauden jälkeen.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Ei kyllä ihan aukea tämä mulle... Cap-säästöjä ei saada, mutta ensi kaudelle cap on sitten pienempi (tuskin Devils tosin olisi cap-joukkue ollutkaan). Jos Zubrusille ei olisi käyttöä NHL:n puolella ollut, niin eikö hänet olisi voinut lähettää Albanyyn? Sopimuksiakin Devilsillä on vain 41, joten ei sen puoleen tarvetta häätää. Ainoa, mikä tulee mieleen on, jos Devils haluaa säästää sen n. miljoonan maksettavissa palkoissa (ei cap hitissä).

Ei Zubrusia pelillisesti ikävä tule, mutta niin...

Kurjaa, että Dainius Zubrusin Devils-ura päättyy tällä tavalla. Eipä tämä silti oikeastaan yllätä. Zubrusin suoritustaso on laskenut kuin lehmän häntä viimeiset 1,5 kautta, eivätkä nähdyt suoritukset oikeuta kolmen miljoonan vuosipalkkaa. Zubrusin ulososto ei tosiaan tuo rahallisesti mitään merkittäviä säästöjä, eikä ole capin takia perusteltu ratkaisu. Ideana on vapauttaa 50 sopparin kiintiöstä yksi sopimus myöhempää käyttöä varten, kuten Shero kommentoi Gulittin haastattelussa. Zubrus ei kuulu Sheron ja Hynesin suunnitelmiin, eikä kolmen miljoonan miestä ole mielekästä istuttaa katsomossa tai haudata Albanyyn. Niinpä ulososto on myös reilumpaa Zubrusin kannalta kuin jääminen joukkueen dj:ksi ja kahvinkeittäjäksi. Yhtä kaikki, kiitosta vaan, Dainiusaurus, monista hienoista vuosista!

Enpä oikein tiedä, antaako tuo NBC:n tekemä jatkojuttu TSN:n Travis Yostin analyysiin kovinkaan asiantuntevaa näkemystä minkään joukkueen draftaamisesta. Sata NHL-ottelua, tai ottelumäärä yksinään, ei ole kaksinen mittari kykyjenetsinnän ja draftaamisen onnistumiselle. Tokin on ihan ymmärrettävää, että erottelu on tehty jonkin yksiselitteisen muuttujan avulla, mutta tuollaisenaan juttu kärsii uskottavuusongelmasta. Tällä tavoin arvioituna Gilbert Brule, Alexander Svitov ja Nicklas Bergfors ovat onnistumisia siinä, missä Claude Giroux, Anze Kopitar ja Zach Parise. Toiseksi kaavion koostamisessa tuskin huomioitu varausvuorojen määrää, varattujen pelaajien pelipaikkoja tai joukkueiden draft-sijoituksia.

Devilsin onnistumiset 2000-luvulla ovat harvassa varsinkin verrattuna 1990-lukuun ja olisi helppoa todeta Lamoriellon ja Conten niin sanotusti nukahtaneen rattiin. Toki tuolla on täysin vihkoon vedettyjä ikäluokkia, kuten 2001 ja 2002, mutta myös monenlaista pienempää ja suurempaa selittäjää, jotka antavat vastauksia kysymyksiin miten ja miksi tässä oikein näin on käynyt.

Pelaajakaupat on yksi oleellinen syy, miksi Devils ei ole varsinkaan ykkösvarauksillaan juhlinut. Vuosien 2002 ja 2010 ykkösvaraukset käytettiin treideissä (Langenbrunner & Nieuwendyk sekä Kovaltshuk) ja niistä saatiin hyvä vastine. Vuoden 2007 ykkösvuoro maksettiin Sharksille siitä hyvästä, että Malakhovin katastrofisopimus saatiin pois capia rasittamasta. Sitten tuolla lähihistoriassa on myös selkeitä, epäonnistuneita riskihakuja, kuten Adrian Foster ja Mattias Tedenby. Mutta niin, en yritä selittää mustaa valkoiseksi. Paremminkin olisi ehdottomasti voinut ja pitänyt mennä, mutta huonoon listasijoitukseen on myös muita syitä kuin pomojen epäonnistuminen.

Ai niin, sopimusneuvottelut Pavel Zachan kanssa jatkuvat ja Shero uskoo, että sopimus saadaan aikaan vielä tällä viikolla. Ilmeisesti neuvotteluissa hiertäneistä bonuksista aletaan päästä yhteisymmärrykseen.

Lou Lamoriellosta ja Travis Zajacista lätisen tuonnempana.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Enpä oikein tiedä, antaako tuo NBC:n tekemä jatkojuttu TSN:n Travis Yostin analyysiin kovinkaan asiantuntevaa näkemystä minkään joukkueen draftaamisesta. Sata NHL-ottelua, tai ottelumäärä yksinään, ei ole kaksinen mittari kykyjenetsinnän ja draftaamisen onnistumiselle. Tokin on ihan ymmärrettävää, että erottelu on tehty jonkin yksiselitteisen muuttujan avulla, mutta tuollaisenaan juttu kärsii uskottavuusongelmasta. Tällä tavoin arvioituna Gilbert Brule, Alexander Svitov ja Nicklas Bergfors ovat onnistumisia siinä, missä Claude Giroux, Anze Kopitar ja Zach Parise. Toiseksi kaavion koostamisessa tuskin huomioitu varausvuorojen määrää, varattujen pelaajien pelipaikkoja tai joukkueiden draft-sijoituksia.

Devilsin onnistumiset 2000-luvulla ovat harvassa varsinkin verrattuna 1990-lukuun ja olisi helppoa todeta Lamoriellon ja Conten niin sanotusti nukahtaneen rattiin. Toki tuolla on täysin vihkoon vedettyjä ikäluokkia, kuten 2001 ja 2002, mutta myös monenlaista pienempää ja suurempaa selittäjää, jotka antavat vastauksia kysymyksiin miten ja miksi tässä oikein näin on käynyt.

Pelaajakaupat on yksi oleellinen syy, miksi Devils ei ole varsinkaan ykkösvarauksillaan juhlinut. Vuosien 2002 ja 2010 ykkösvaraukset käytettiin treideissä (Langenbrunner & Nieuwendyk sekä Kovaltshuk) ja niistä saatiin hyvä vastine. Vuoden 2007 ykkösvuoro maksettiin Sharksille siitä hyvästä, että Malakhovin katastrofisopimus saatiin pois capia rasittamasta. Sitten tuolla lähihistoriassa on myös selkeitä, epäonnistuneita riskihakuja, kuten Adrian Foster ja Mattias Tedenby. Mutta niin, en yritä selittää mustaa valkoiseksi. Paremminkin olisi ehdottomasti voinut ja pitänyt mennä, mutta huonoon listasijoitukseen on myös muita syitä kuin pomojen epäonnistuminen.

Ai niin, sopimusneuvottelut Pavel Zachan kanssa jatkuvat ja Shero uskoo, että sopimus saadaan aikaan vielä tällä viikolla. Ilmeisesti neuvotteluissa hiertäneistä bonuksista aletaan päästä yhteisymmärrykseen.

Lou Lamoriellosta ja Travis Zajacista lätisen tuonnempana.

Yhdellä toisella drafti-analyysillä Devils oli saatu liigan parhaaksi draftaajaksi. Siinä onnistumista mitattiin ottelumäärillä, jossa jokaisella draftivuorolla oli oma oletettu urapelimäärän keskiarvo "onnistumiselle". Jos draftatun pelaajan uran pelimäärä ylitti tuon arvon, sai plussaa kokonaisuuteen ja jos alitti, niin miinusta. Devils oli eniten plussalla kaikista organisaatioista.

Itseäni kiinnostaisi sama suhteellinen analyysi per varausvuoro, mutta pelimäärien sijaan tilalla olisi caphit. Mitä parempi pelaaja, sitä arvokkaampi palkka = parhaiten onnistunut varaus ja sitä rataa.

Tuo suhteellinen järjestelmä korjasi juuri sitä virhettä, että jos joku jatkuvasti varaa korkealla, pitää siellä korkealla myös onnistua tai alkaa tulla miinusta.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Paul Castron vastaamaan Devilsin pelaajascouttauksesta. Hän tulee Blue Jacketsista, jossa hän on toiminut viimeiset yhdeksän kautta pelaajascouttauksen pomona ja sitä ennen seitsemän kautta muissa tehtävissä. Castron ja Shero ovat työskennelleet aikaisemmin Senatorsissa, minkä lisäksi he pelasivat 1980-luvulla neljän kauden ajan yhtä aikaa St. Lawrencen yliopistojoukkueessa.

Ihan kiva, että scoutti ei tule Penguinsista (kuten suurin osa Sheron aikaisemmista pestauksista) – joukkue kun ei ole käsittääkseni onnistunut pelaajavarauksissa viime vuosina paljoa Devilsiä paremmin. Sen sijaan Blue Jacketsilla tuo prospect pool on ollut viime vuosina hyvällä mallilla, tiedä sitten kuinka suurelta osin se on Castronin ansiota. Jos jollain on kertoa miehen varaushistoriasta tarkemmin, niin otan kommentteja mielelläni vastaan.

http://fireandice.northjersey.com/m...ir-new-director-of-amateur-scouting-1.1384504
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Kun kissa on poissa hiiret tanssivat pöydillä. Loun lähdettyä Torontoon Devilsissä todella käytännöt muuttuvat. Mike Cammalleri vaihtaa numerokseen 13. Ja sattuvasti kaikki Cammalleri #23 paidat saa vaihdettua Cammalleri #13 paidoiksi elo- ja syyskuun 13. päivä. Kyllä näin pienessäkin muutoksessa vaan on totuttelemista.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Kyllä tulee outo fiilis nähdä Devils-pelaajat numeroilla 13 ja 44 (Eric Gelinas). Joskus NHL-peleissä on niitä nähnyt, eikä ole koskaan tuntunut oikealta. Sinänsä järjetöntä, mutta kyllä minä mieluummin näkisin pelaajat vanhaan tapaan 40 pienemmillä numeroilla pl. 13.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Siis kyllähän tohon numerouudistukseen oli sikäli painetta että kun tosta vielä numero 26 hilataan kattoon niin kenttäpelaajilla alkais olla vaikea löytää pelinumroa 2-29 väliltä kun 3,4,13,26 ja 27 ei saanut käyttää. Mielestäni vakkarikokoonpanon miesten piti tolta väliltä valita toi numero (poislukinen joku Jagr). Olen tavallaan pitänyt tästä Devilsin traditiosta, mutta koska itse suhtaudun omaan pelinumeroon taikaukoisesti niin on myös ihan jees että pelaajat saa nyt valita pelinumeronsa ihan vapaasti.

Mutta nyt kun peli on avattu niin mielenkiintosta nähdä kuka on se huumoriveikko joka uskaltaa ottaa pelinumerokseen 66. Kun oli Prudential Centerillä matsia katsomassa niin tuli bongattua muutama fani-paita tolla numerolla. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös