Nokian Pyry 2015–2016

  • 13 588
  • 17
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Noniin nyt on saatu jo tämä kausi liikkeelle Pyrynkin osalta. Uusi päävalmentaja on siis Sami Karppinen, joka on luotsannut mm. Kalpan A-junnut SM-kultaan. Maalivahtivalmentajana jatkaa Janne Lakanen. Uutta apuvalmentajaa Pyry on vielä vaille.

Viime kauden joukkue on pysynyt aika hyvin koossa ja Pyryllä on sopimus seuraavien pelaajien kanssa

Maalivahdit:
Niklas Nalli
Juha Taponen (Siirtyi Kooveesta

Puolustajat:

Juha Ruohomaa
Juha Korkeamäki
Tomi Pylvänäinen
Tapani Koskinen
Jouni Aalto
Kalle Välisaari
Oskari Kuivila

Hyökkääjät:

Jarkko Pyymäki
Antti Hilden
Mika Niemi
Timo-Pekka Heikkinen (Siirtyi Kookoosta)
Topi Salmela
Matias Simontaival ( Siirtyi Lekistä)
Jesse Nylander
Jesse Pärssinen
Otto Suomalainen
Juuso Koivuniemi
Jani Lehtonen


Pistin tämän saman linkin Suomi-sarja-keskusteluun, mutta tässä tosiaan Karppinen kertoo alkukaudesta
Pyryn jaostot - - - - Edustusjoukkue - Uutiset | Nokian Pyry ry

Ja niinkuin valmentaja tuossa jutussa sanoi, kyllä Pyry lähtee voittamaan koko sarjan
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Hyökkääjiä PYRY tarvitsee vielä muutaman. Juniorit kuten Nylander, Pärssinen, Suomalainen eivät voi kaikki olla samaan aikaan kokoonpanossa, eivätkä ole vielä suomi-sarja tasoa. Pari kokeneempaa hyökkääjää vielä kokoonpanoon, niin alkaa näyttämään hyvältä.
Sentteristö näyttää heikolta, sillä Niemi on ainoa sentteri tällä hetkellä. Pyymäki voisi pelata myös sentterinä, mutta viimekaudella pelasi hyvin laidassa. Kim Petterssonille jatkosopimus ja sitten joku toinen sentteri vielä sisään, niin hyökkäys alkaisi olemaan valmis. Tino Sandhun jatkosopimus olisi myöskin toiveissa, sillä on niin monipuolinen pelaaja ja hyökkäyksessä olisi kuitenkin vielä tilaa Sandhulle.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Eemeli Sormunen ja Juho Saarinen PYRYn uusimmat hankinnat. Sormunen tulee Hokista, jossa jäi todella pienelle vastuulle. Juho Saarinen puolestaan pelasi Lekissä ja KOOVEEssa. Sormunen 1v ja Saarinen Try-out. Sormunen on hyökkääjä ja Saarinen puolustaja.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Martti Järventie ja Atte Pentikäinen reenaavat PYRYn mukana. En tiedä ovatko pelaamaan tulossa, vai harjoittelevatko vain mukana ja etsivät paikkaa ylemmältä tasolta.
Olisivat kuitenkin suomi-sarjaan todella kovia vahvistuksia.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Nyt on taktiikat hiottu kuntoon ja päästään aloittamaan Suomi-sarja-kausi. Viimeiset Koovee-pelit osoittivat Pyryn hyökkäyksen laadun, mutta puolustus rakoili vielä pahasti. Keupa-peleissäkin tuli näyttö Pyryn vahvuudesta ja Forssan palloseurastakin otettiin yllättävän helppo voitto. Joukkue näyttää vahvalta ja erityisesti miehet T-P Heikkinen, Antti Hilden ja Mika Niemi tulevat tuottamaan painajaisia vastustajan puolustukselle, niinkuin moni muukin. Maalivahdeista Juha Taponen kuuluu yhä sarjan eliittiin ja on ajoittain elävä muuri. Onko sitten jo nyt se kaikkien aikojen Pyry?

Tosipelit alkaa ja tavoitteena tietysti Mestis!
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Olipa huono avaus kauteen.

Pyry tuntui olevan kuin täi tervassa Hakametsän kirkkaissa valoissa. Mailaa puristettiin ja jännitys kyllä näkyi katsomoon. No 3-2 turpiin ja sillä selvä, heti huomenna uusi sauma 3 pojoon. Tämä peli opetti varmasti pyryläisille, että pidetään vielä jalat maassa ja helppoja pelejä ei olekkaan, koska ennen peliä varmasti tämmöinen fiilis Kooveesta oli. Jokaiseen peliin täytyy lähteä sata lasissa ja näin varmasti käy huomenna Seinäjoella. Pyryllä on nälkää ja kaikella kunnioituksella S-kiekon pitäisi olla hoidettavissa. Punaiset voittoon!
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Tänään sitten taas tarjolla Derbya Hakametsässä. Nyt on revanssin paikka, kun viimeksi Koovee yllätti 3-2.

Kokoonpano:

Rautakorpi-Niemi-Niskanen
Aalto-Pylvänäinen (C)

Hilden-Pettersson-Lehtonen
Ruohomaa-Laitila

Sandhu-Sormunen-Simontaival
Friman-Saarinen

Viinamäki
Korkeamäki


Maaliin Juha Taponen. Luukulla Niklas Nalli.

Niin nyt pitäisi alkaa saamaan telakalta äijiä pois tai homma vaikeutuu huomattavasti. Onhan siellä Salmela, Koivuniemi, Poutanen ja kapteeni Pyymäki. Korkeamäki sieltä jo saatiinkin ja Heikkinen varmaankin synnytyskiireiltään viikonlopun peleihin ehtiikin.

Vielä linkki Pyryn otteluraporttiin:
http://www.pyryhockey.com/uutiset.html?21835
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyryn maalivahtiosastolla muutoksia!

Muutama kausi sitten Pyryn Mestiskarsintoihin torjunut Niklas Nallin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Viimeaikoina Nallin otteet eivät ole kuitenkaan olleet vanhaa luokkaa.

Pyryyn taas liittyy pirkkalalainen Sami Koskela. Viime kaudella Waasan Red Ducksissa ja Kokkolan Hermeksessä torjunut 26-vuotias on myös torjunut Mestiksessä LeKissä ja Hokkissa. Koskela on myös tuttu Pyrystä kaudelta 2011-12.

Molarit siis Juha Taponen, Sami Koskela ja Tuomas Tolonen
Ei Pyry maalivahteihin kaadu, eikä ollut kaatuakkaan.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pari pelaajaa on viime aikoina lähtenyt joten kerrataan tähän:

Matias Simontaival --> KeuPa HT
Juho Saarinen --> KOOVEE


Viime kaudet Pyryä edustanut ja alkukaudella lähtenyt Niklas Nalli on näköjään päässyt try-outille sarjakärki IPK:hon. Pelipaikan löytäminen oli hyvä asia Nallille ja veihän hän Pyrynkin jo kerran Mestiksen porteille, joten taitoa on, vaikka viime aikoina vähän synkenpää hänellä on ollutkin.

Huomisessa pelissä Pyry saa apua loukkaantumisongelmiinsa, kun Keupa on lainannut Jussi Viitasen Nokialle. Tällä kaudella Keupan kultakypärääkin päässään pitänyt on varmasti oiva paikkaaja Pyryn vammoja kärsineeseen hyökkäykseen.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Kooveessa pirteästi kauden aloittanut Jesse Hurme siirtyy naapuriin Nokialle. Tehnyt tällä kaudella tehot 3+4=7 16 pelissä. Hänet nähdään luultavasti jo huomenna Forssassa.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pelipäivä on juhlapäivä ja varsinkin tänään. Illan Pyry-Koovee peli on nimittäin Pyryn 110-vuotisjuhlapeli. Mikä sen hienompaa kuin päättää upea syyskausi tunteikkaaseen ja juhlallisesti derbyyn. Pyryhän on sarjataulukossa sijalla 4 ja voitolla kiilaisi toiseksi. Pelejäkin on sitten kaksi vähemmän kuin IPK:lla ja Ketterällä, joten asemat ovat hyvät.

Tässä vielä illan kokoonpano ja otteluennakko linkistä:
110-vuotias teräsvaari iskee paikallisvastustajan kimppuun | pyryhockey
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Tänään sarja taas jatkuu ja jatkuu siitä mihin jäi viimeksi. Pyry-Koovee on pirkanmaalaisten ensimmäinen koitos uudelle vuodelle ja Pyryn uudet pelurit ovat ottaneet paikkansa. Joni Häppölä, joka sai numeron 81 selkäänsä ei paljon parempia ketjukavereita voisi tähän hätään toivoa. Syöttötaituri pääsee jallittelemaan Mika Niemen ja Jussi Pesosen kanssa ykköskentässä. Luulenpa, että kevätkaudella kuullaan monta kertaa kuulutus: "Maalin tekijä: Jussi Pesonen, syöttäjä: Joni Häppölä". Jami Jokela puolestaan aloittelee seiskapakin paikalta. Hän sai ennen joulua lähteneen Kim Petterssonin numero kuuden selkäänsä.

Hyvä uutinen on myös Timo-Pekka Heikkisen palaaminen kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Heikkinen muodostaa toisen pelottavan kovan ketjun pistepörssikärki Antti Hildenin ja joukkueen kapteeni Jarkko Pyymäen kanssa. Maalivahti Juha Taponen on jo palannut luukulle, mutta Sami Koskela pelaa vielä.

Pyryn kentät:

Joni Häppölä-Mika Niemi-Jussi Pesonen
Petteri Friman-Jouni Aalto

Antti Hilden-Jarkko Pyymäki-T-P Heikkinen
Juha Korkeamäki-Mikke Levo

Topi Salmela-Miika Viinamäki-Toni Rautakorpi
Joni Laitila-Juha Ruohomaa

Tomi Pylvänäinen-Tino Sandhu-Jesse Hurme
Jami Jokela

Sami Koskela/Juha Taponen
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyry vahvisti rivejään vielä siirtotakarajalla naapurista Kooveesta tulleella Markus Kalliolla. Nokialainen peluri, joka on on käynyt Pyryssä myös pari kautta sitten pikavisiitillä. Tällä kaudella tehnyt tehot 4+6=10 22 peliin, mutta vielä viime kaudella teki 21 pistettä 20 peliin. Kalliolta löytyy Mestis-kokemusta Kiekko-Vantaasta, LeKistä ja Hekistä 47 ottelun verran.

Linkki eliteen:
Eliteprospects.com - Markus Kallio

Linkki Pyryn uutiseen:
Siirtotakarajalla vahvistusta hyökkäykseen | pyryhockey

Pieni lainaus Kallion hastattelusta:
"Täällä on tällä hetkellä kova kiekkobuumi ja organisaatiolla on kovat tavoitteet. Tämä tekee hyvää uralleni. Tarkoituksena on mennä pudotuspeleissä pitkälle ja auttaa Pyryä nousemaan Mestikseen. Haluaisin olla Nokialla pitkään, täällä on hieno meininki."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös