Buffalo Sabres 2015–2016

  • 127 521
  • 407

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Akeson oli myös täsmähankinta Rochesteriin. On selkeä parannus Zac Dalpeen. Nyt on ainakin taistelua oikealla laidalla, kun Akeson, Bailey, Rodgriguez ja Baptiste kaikki lähtökohtaisesti ovat oikealla laidalla pelaavia.
Mahdollinen korvaaja laitaan, jos tulee pahimpia loukkaantumisia, kuten viime vuonna, joka tapauksessa kyse pelkästä farmipelaajasta. Sen verran hyviä prospekteja tulee samalta laidalta ohitse ettei Akesonilla juuri ole palaa saada paikkaa ylhäältä. Hyvät pisteet kuitenkin farmin puolella, joten loistava haku Amerksiin. Hyvää duunia tehnyt GMTM näiden täsmähankintojen kanssa.

***
Murray piti presserin, jossa päätähtenä oli luonnollisesti tulokassopimuksen allekirjoittanut Jack Eichel. Aika peruslätinäähän se oli, mieleen jäi tosin se, kun joku kysyi siitä "Buffalo, I'm coming for ya!" -videosta. Mies epäsuorasti kyllä siinä tunnusti, että kyllähän se juuri Buffaloon haluamista tarkoitti, vaikka aikaisemmin oli toki sen kieltänytkin.

Presserissä myös ilmeni, että Murraylle oli kesäkuun puolella tarjottu Brandon Saadia, mutta että Murray ei nähnyt Saadin oikein sopivan palettiin vaadittuun hintaan suhteutettuna. Totesi myös, että usealle puolustajalle ollaan jätetty sopimustarjous, osa meni jo muualle ja osa ei ole vielä päättänyt minne menee. Olettaisin noiden kavereiden olevan jotkut joukosta Oduya, Ehrhoff, Hejda ja jokerikorttina ehkä Visnovsky. Totesi myös soitelleensa kauppojen merkeissä, mutta muut joukkueet eivät oikein vielä halua kaupoista keskustella.

Dilemma lienee siinä, että otetaanko nyt jokin Oduya pidemmällä sopimuksella remmiin, vaikka tästä ei pidemmän aikavälin ratkaisuksi olisi, käytetäänkö assetteja treidissä nuoremman tapauksen hommmaamiseksi vai pyritäänkö tekemään joku vuoden väliaikaisratkaisu ja säästämään cappia ensi kesäksi, jolloin potentiaalisesti on kovempia nimiä tarjolla. Tosin vähän tässä pelottaa, että siellä lyödään jokin karmea sopimus Fransonin kouraan. Toivottavasti ei.

Bylsma antoi myös haastattelun, jossa häneltä kysyttiin hieman ketjusommitelmia. Sanoi, että äkkiseltään ajateltuna Kanen ja Eichelin näkeminen samassa kentässä olisi nopeus-näkökulmasta herkullinen ratkaisu, mutta että kentällä on kiekkoja vain yksi, ja molemmat pitävät kiekkoa paljon. Näenkin O'Reillyn olevan kuin nyrkki silmään Kanelle sentteri ja tulevaisuudessa sitten Eichelille laituri. Liigan ehkä paras kiekonriistäjä, joka kykenee pelaamaan kiekon nopeasti oman pelaajan lapaan sitä liikaa itsellään hautomatta. Juuri RoRin kanssa Kanella on erinomaiset mahdollisuudet hyödyntää vahvuuksiaan, koska RoR tulee tekemään helvetisti kiekonriistoja, joista Kanelle on helppo pedata vastaisku-paikkoja. Kanehan on parhaimmillaan, kun pääsee nostamaan kiekkoa siten, että keskialueella on tilaa. Kaksikko on myös vahva omaan päähän, joten melko surutta voi peluuttaa oikeastaan ketä tahansa vastaan.

Saa nähdä tuleeko tänään se puolustajahankinta, vai nähdäänkö se sitten myöhemmin vasta treidin muodossa.
Hyvin fiksu ja määrätietoisen oloinen kaveri tuo Eichel. Kisojen jälkeenhän hän vasta tiesi, että on valmis pelaamaan NHL:n puolella, kun toinen vaihtoehto olisi ollut yliopisto. Mutta kaikkihan sen nyt tiesi, että ei sinne ole järkeä lähtee takaisin.

Vaikka Saad hyvä pelaaja onkin, niin siitä olisi varmaan jouduttu maksamaan turhaa ylihintaa ja ensi kaudella vasta nähdään mihin kaverista oikeasti on, kun vierellä ei ole Toewsia, yhtää toki Johansenia moittimatta. Hyvä ettei Murray lähtenyt siihen sen kummemmin sorkkimaan.

Hyviä nimiä on listalta pois ym. Sekeran muodossa ja nyt siellä on enää oikeestaan pari kaveria, jotka ottaisin ilomielin nyt. Nuo mainitsemasi kaksi viimeistä puolustajaa ei allekirjoittaneessa paljon lämmitä, kun tähän sapluunaan olisi hyvä ollut saada sellainen veteraani, joka pystyy siihen kiekolliseen rooliin isoilla minuuteilla. Varsinkin nyt olisi hyvä tulla sellainen isojen minuuttien syöjä, jotta saadaan ajettua nämä pari nuorempaa puolustajaa paremmin sisään. Vielä kun siitä Gorgesinkaan voinnista ei ole tarkkaa tietoa ja vaikka kunnossa olisikin, niin kiekkojen hamstraaja saattaa taas olla telakalla ensi kaudella.

Itsekkin näkisin samalla tavalla, RoR-Kane kaksikko kuulostaa sen verran herkulliselta alkuun ja vielä täydentävät toisiaan hyvin. Se joka onkin kolmaslenkki ensi kaudella, onkin kysymysmerkki. Olisiko Girgensons vai jopa Ennis? Eikö ainakin Ennis pelannut kisoissa ROR:n kanssa, vaikka eipä sillä paljon painoarvoa olekkaan.

Saa nähdä nähdäänkö tänään peliliikkeitä GMTM:ltä, ainakin O'Reillyen sopimukset pitäisi saada rustattua. Sellaisen kuvan sain, ettei Calinkaan sopimusta olla vielä tehty. Samaan pöytään? Saattaa siinä hieraista silmiään Cal, kun näkee veljensä sopimuksen. Kyseessä on kyllä yleensä ainakin niin henkilökohtainen asia, etten tähän usko kuitenkaan, heh.


Mun Jatkoaika-neitsyys kirjoittamisen osalta menee tämän viestin myötä, joten pahoittelut mahdollisesta jännittämisestä, epävarmuudesta ja muusta; ekat kerrat on tällasia kun ei yhtään tiedä mistä tapahtuu mitäkin. Ehkä opin ajan myötä.

Mutta seurannut olen sen minkä olen ehtinyt ja pystynyt. Ja Buffaloa on ollut mukava seurata viime aikoina.

Tim Murray herätti varovaisia toiveita silloin kun hankittiin puikkoihin, mutta tänä kesänä arvostus on itselleni kasvanut ja identiteetti sekä suunta kirkastunut. Aika isojakin riskejä mukana kun kaupataan pois nuorta potentiaalia, mutta munaa tarvitaan jos eteenpäin halutaan. Ja mitatuilta riskeiltä ne kuitenkin vaikuttavat ja logiikka paistaa rivien välistä. Jos ei vielä samana päivänä niin vuorokauden viiveellä. Tulevaisuus sen lopulta näyttää.

Katselin myös tuoreen presserin, jonka Dissonanssi tuossa yllä referoi.
Se mikä jäi itseä kiinnostamaan oli loppupuolella kun kysyttiin Ameriks-valmentajan valinnan aikataulua. Murray puhui jostakin uniikista suunnitelmasta tyyliin että yritämme jotakin mitä ei ole ehkä ennen tehty.. Onko jollakin jotakin tarkempaa hajua mistä on kysymys?
Tervetuloa kerhoon, vaikka en saanut oikein kuvaa, että onko kyseessä Sabres -fani? Tuosta Amerksin valmentaja tilanteesta ei kyllä tietoa juuri ole. Mainitsinkin aiemmin, että draftin aikoihin oltiin yhteydessä eri vaihtoehtoihin, siitä en ole sitten varma mitä tuo uniikki suunnitelma meinaa. Luulen ensi viikolla tämän tilanteen selviävän viimeistään, samaten myös maalivahtivalmentajan kohtalosta Sabresin puolella. Kiirettä on ollut ja tulee olemaan Murraylla ja hänen poppoolla, joten täytyy olla kärsivällisiä.
 

Plenderi

Jäsen
Kiitos adetti (sori en vielä osaa lainata tollai hienosti eli niinkuin pitäisi).
Kyllä Sabers kiinnostaa, mutta Oilers myös. Siinäpä ne, joita eniten tullut eniten seurattua. Mä en tiedä olenko siis kunnon fani, koska kaksi seuraa kiinnostaa tasavahvasti. Vierastan itsessäni varmaan tuota "fani" sanaa, mutta jotakin sen suuntaista tässä varmaan ollaan. Kun miettii noita tiimi "valintoja" ja viimeisiä vuosia niin "masokisti" voisi olla myös lähellä totuutta.

Mä oon myös odottanut mennyttä draftia jo kauan ja ollut tietoinen kärkijätkistä jo jokusen vuoden (etenkin McDavidistä). Se mihin kärkikaksikko varattiin on siis positiivinen sattuma eikä liity "fanitukseeni" sen enempää. Mutta myönnettäköön se että kyllä sorruin tuulettamaan parit kerrat kun vastustaja Viasat-lähetyksissä loppukaudesta Buffaloa rokotti. Toisaalta niin teki myös puolet kotiyleisöstä. Se oliko se tai tankkaaminen yleensä "oikein" niin en tiedä. Ihme kausi.

Tällä hetkellä mennyt ei kuitenkaan harmita. Tuleva kausi tulee tod.näk. olemaan melko erilainen. Bylsman tekemisiä tuli seurattua jonkin verran kun äijä veti pingviineitä. Saa nähdä mitä sapatti/pelin opiskeluvuosi on saanut aikaan. Luultavasti paljonkin perspektiiviä ja uusia kulmia.
Ihan kohtuulliset vibat hänestäkin joka tapauksessa.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kiitos adetti (sori en vielä osaa lainata tollai hienosti eli niinkuin pitäisi).

Tuossa oikeassa alakulmassa on tuo namiskuukkeli "lainaa" Siitä kun klikkaat, heittää se lainauksen suoraan allaolevaan kommenttilaatikkoon. Ja ei muuta kuin omat lätinät perään...
 

Plenderi

Jäsen
Tuossa oikeassa alakulmassa on tuo namiskuukkeli "lainaa" Siitä kun klikkaat, heittää se lainauksen suoraan allaolevaan kommenttilaatikkoon. Ja ei muuta kuin omat lätinät perään...
Näinkö siis? Oli yksi vaihoehto mulle liikaa ja kaikkiea ihme numeroita ja juttuja ja vieraisperäisiä asioita.
Kiitos atk-avusta avuttomalle ja eikun pakkia postailemaan..
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Näinkö siis? Oli yksi vaihoehto mulle liikaa ja kaikkiea ihme numeroita ja juttuja ja vieraisperäisiä asioita.
Kiitos atk-avusta avuttomalle ja eikun pakkia postailemaan..

Juurikin näin... :)

...

Mitenkäs muuten tuo Phil Varone? Onko saamassa jatkoa, kun taisi käsittääkseni mennä tuuraajana vime kaudella ihan hyvin. Jotenkin sällistä oli jäänyt sellainen "menetetty tapaus"-kuva, mutta viime kausi ainakin omaan silmään näytti taas ihan toiselta...
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Mitenkäs muuten tuo Phil Varone? Onko saamassa jatkoa, kun taisi käsittääkseni mennä tuuraajana vime kaudella ihan hyvin. Jotenkin sällistä oli jäänyt sellainen "menetetty tapaus"-kuva, mutta viime kausi ainakin omaan silmään näytti taas ihan toiselta...
Kyllä hän tulee jatkamaan remmissä mukana ja tulee olemaan Amerksille tärkeä palanen kärkiketjuissa. Vaikka loppukausi meni tuuraajana paremmin kuin osasi odottaa, niin valitettavasti hän on jäänyt pahasti ristiaallokkoon tässä organisaatiossa. Puhkesi kukkaan ehkä hänelle liian myöhään, kun nyt löytyy Eicheliä ja Reinharttia. Sentteripuoli on vain niin tukossa, että jos ei samanlaista loukkaantumissumaa tule kuin viime vuonna, ei taida asiaa olla pelata ylhäällä. O'Reilly, Eichel, Reinhart, Larsson, Legwand ja McCormick menevät odotetusti etusijalla.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Tervetuloa vaan Plenderille! Ei muuta kuin vain rohkeesti jakamaan mielipiteitä ja näkemyksiä. Ei tässä osiossa liikaa kirjoittajia ole - oli "täysfani" tai ei.

Kirjoitellaan jossain kohin vähän ennemmän, mutta laitetaan nyt hieman huikeita uutisia! Eli tänään julkaistaan sitten O'Reillyn pitkä jatkosopimus Buffalo Newsin mukaan. Kaikkein tärkeintä on nyt sitoa pitkällä sopimuksella kaveri, plussaa sitten on, mitä lähemmäs 7 miljoonaa se caphit tulee olemaan.

Sabres, O'Reilly agree to contract extension, source tells The News - BN Hockey
 

Lumimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Avs,NUFC
ROR kirjoitti uuden sopparin Buffaloon. Vuosia tuli 7 ja 7.5milj on caphit. Kallis soppari ja nyt vain Factorin pitää todistaa olevansa sen arvoinen.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Helvetin hieno homma! Caphit osui siihen arvioni yläpäähän, mutta kahdeksaan miljoonaan ei sentäs mennyt. Kyllähän tässä kaikki tehtiin O'Reillyn haluamalla tavalla aina sopimusrakenteesta lähtien veljen roudaamiseen mukaan (joskin Cal O'Reilly on todella laadukas AHL-veteraani, joten siinä mielessä voisi sanoa, että kaksi kärpästä Buffalokin tässä sai). Sopimus ei mikään ryöstö ollut, mutta tuollaisen ehdottoman runkopalasen, joka tulee olemaan painoansa arvokkaampi kultaa playoffeissa, sitominen on aina voitto. Jos mietitään viimeaikaisia verrokkeja, niin samoissa summissa pöyriviin caphitteihin on päässyt Bobby Ryan, David Krejci sekä Jason Spezza. Kaikkien näiden sopimus päättyy näiden kavereiden ollessa jo siellä 35 vuoden iässä. O'Reilly taas on 32-vuoden iässä, mikä tarkoittaa, että tuolla sopimuksella saadaan aika tasan just eikä melkein ne kaikki parhaat ikävuodet. Sen arvoa ei sovi vähätellä.

Murrayn kommentit aika hyvin summaavat sen, minkä takia tämä sopimus oli todella hieno asia:

"It’s not easy to find a player who, at his age, is already established in the league as someone who plays a complete game, and makes his teammates better. When we acquired him, we viewed him as someone who could immediately improve our roster, but was still young enough to make an impact for several years to come, and this contract reflects that belief."

Liigassa ei oikeastaan ole toista pelaajaa, joka pystyisi yhtä vaivatta pelaamaan niin sentterinä kuin laiturina, on eliittiä puolustussuuntaan, ottaa aloituksia selkeästi yli 50% tehokkuudella, pelaa alivoimaa, omaa erinomaiset johtajuusominaisuudet sekä on hyvä pukukoppipelaaja sekä on vasta 24-vuotias, tarkoittaen, että parhaat vuodet ovat vasta edessä. Erityisesti tuo kyky pelata laiturina ja sentterinä ja molemmissa pelipaikoissa kyky tehdä kenttäkavereista parempia, on se ehkä kaikkein erikoislaatuisin ominaisuus. Sentterit yleensä kyllä pystyvät pelaamaan laidassa, mutta yleensä he menevät enemmän tai vähemmän hukkaan siellä.

***

Sieltä tuli myös Carlo Coka-Colan sopimus. Todennäköisesti ja toivottavasti kyseessä on puhdas syvyyshankinta tuomaan kilpailua alakertaan.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
O'Reilly on osoittanut olevansa kärkisenttereitä liigassa ja sitä hän tulee olemaan. Nyt voi vapaasti hengittää, että Ryan saatiin joukkueeseen pidemmälle aikavälille. Näistä pidemmistä sopimuksistahan Sabresilla ei ole kovin hyviä kokemuksia, mutta pelaajat toki ovat olleet eri kaliiberin jätkiä kuin O'Reilly, joten hyvä että rustattiin kunnon lappu kouraan. Ja tällaistahan sopimusta sieltä uumoiltiin, joten turha tässä on ihmetelläkkään. Pisti kyllä hymyn huulille tuo veljensäkkin sopimus heti kylkeen ja saadaan Calista mainio pelaaja Amerksin puolelle ja varmasti tykkäävät veljeksetkin pelata suht lähellä toisiaan.

Veikkaanpa, että Colaicovon ja Donovanin hankinnat olivat juuri sellaisia, että jos jää luu käteen, niin heillä on mahdollista korvata Sabresissa. Olisihan se pieni farssi tosin, mutta jotain back-up suunnitelmaa tässä on oltava, odotettu kyllä kauan noiden jäljellä olevien puolustajien kohtaloa.. Colaicovosta ei voi oikein muuta sanoa tähän kohtaan, että hänen nimensä on kiva mainita.

Sieltähän tuli myös kaksi muutakin hankintaa Amerksin puolelle eilen. C.J. Motte, 23 -vuotias maalivahti, joka ehti pelata muutaman pelin viime kaudella Bridgeportissa, mutta on uransa pelannut vain yliopistossa. Kelvollisilla statseilla, mutta pienikokoinen. Ihmettelen vain sitä, että miksi tällainen kaveri sieltä piti hommata, kun noita maalivahteja on älyttömästi jo. Ei luoteta Makaroviin? Lieuwenin loukkaantumisriski?
Bostonin yliopistopelaajien raahaaminen jatkuu, kun Cason Hohmann liittyy joukkueeseen myös. 22- vuotias hyökkääjä on pelannut myös uransa aikana vain yliopistossa, mutta saa nyt näytönpaikan. En kuitenkaan näe kovin suurta potentiaalia, mutta aika näyttää.

Maanantaina alkaa Summer Development Camp ja kestää koko viikon. Kovia nimiä täynnä koko leiritys ja ainakin tuosta Blue & Gold -pelistä on nähtävä vähintään ne pätkät. Reinhart, Baptiste ja Bailey ainakin suurennuslasin alla.
 

Afinogenov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sabres
Meillähän alkaa olla playoff-rosteri kasassa pitkästä aikaa. Täytyykin herätellä itsensä horroksesta ja tulla tänne voorumille mukaan gloryhunttaamaan.

Osaako joku avata enemmän tuota Cody Hodgsonin buyouttia. En kyllä koskaan pitänyt pelurista, mutta en kyllä osannut tälläistä ratkaisua odottaa... Eipä nyt sinänsä harmita kun ei tuo cappiakaan rasita kuin yhen vaivasen miltsin verran.

Ollaanko MV-osastolle tekemässä mitään (enempää) , vai Lehner / Johnson tandemilla kauteen ?? Halpaa (3.525) ,mut ei kyl vakuuta.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Sinällään mielenkiintoista kun miettii Buffalon pakiston tulevaisuutta niin vuosi sitten tällä palstalla ainakin pidettiin kolmikkoa Myers, Ristolainen, Zadorov melko koskemattomana, mutta nyt kaksi heistä on vaihtanut treideissä maisemaa. Syvyyttä toki prospectiosastolta löytyy käsittääkseni sinnekin, mutta millaisia mielipiteitä Buffalon kannattajilta löytyy? Vähän näkisin sen rungon potentiaalin heikentyneen, vaikka hyökkäykseen saatiinkin hyviä palasia tilalle.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Meillähän alkaa olla playoff-rosteri kasassa pitkästä aikaa. Täytyykin herätellä itsensä horroksesta ja tulla tänne voorumille mukaan gloryhunttaamaan.

Kieltämättä Buffalon rosteri on mielenkiintoinen ja potentiaalinen, mutta onko se vielä varma playoff-joukkue jää nähtäväksi. Ymmärrän hyvin optimistiset odotukset fanien keskuudessa, mutta keskustelupalstalla tai paperilla ei vielä yhtään ottelua voiteta. Paljon on joukkue muuttunut lyhyen ajan sisään ja varmasti hyvä näin, mutta miten kaikki palaset loksahtavat paikalleen käytännössä on eri asia. Mutta koska millään muulla tavalla tässä vaiheessa ei voida joukkueiden voimasuhteita arvioida kuin paperilla, niin omaan silmään tuo puolustus ei vakuuta tai vaikuta playoff-joukkueen peräpäältä. Ja miten hyvin Lehner/Johnson-tandemi kantaa? Aihio on kyllä kieltämättä hyvä ja lupaava, mutta matka on vielä pitkä tällä organisaatiolla. Toki se on vasta alussa ja erittäin mielenkiintoista nähdä minkäläisen suunnan purtilo lopulta saa. Ainakaan huonompaa kurssia se ei voi enää ottaa.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Meillähän alkaa olla playoff-rosteri kasassa pitkästä aikaa. Täytyykin herätellä itsensä horroksesta ja tulla tänne voorumille mukaan gloryhunttaamaan.

Osaako joku avata enemmän tuota Cody Hodgsonin buyouttia. En kyllä koskaan pitänyt pelurista, mutta en kyllä osannut tälläistä ratkaisua odottaa... Eipä nyt sinänsä harmita kun ei tuo cappiakaan rasita kuin yhen vaivasen miltsin verran.

Ollaanko MV-osastolle tekemässä mitään (enempää) , vai Lehner / Johnson tandemilla kauteen ?? Halpaa (3.525) ,mut ei kyl vakuuta.
Lainattu @Dissonanssi :n tekstistä
Vaikka Hodgsonista saatava vastine olisi todennäköisesti erittäin heikko, olisi se silti parempi kuin jos Hodgson tosiaan löytäisi tiensä uudestaan koirankopista ja vetäisi toisen floppikauden. Tällöin tuosta sopimuksesta ei pääsisi käytännössä mitenkään eroon. Ongelmallista tämä olisi eritoten siksi, että pituus ylittyy yhden vuoden verran samalle alueelle kuin jolloin Eichelille ja Reinhartille todennäköisesti tullaan tarjoamaan ELC-sopimusten jälkeiset pitkät jatkot. Toinen ongelma on se, että yli 26-vuotiaiden pelaajien buyout-penalty on 2/3 caphitista, kun alle tuon hinnan se on vain 1/3 caphitista. Hodgson sattuu kuulumaan juuri nyt tuohon 1/3 piiriin, mutta ensi kesänä 2/3 piiriin.
Itse taas pidin kyllä CoHo:sta, mutta hänen treenimotivaationsa oli niin heikko eikä hän joidenkin kirjoitusten mukaan päässyt oikein koskaan sinuiksi joukkueeseen. Taitoa kyllä on ja pelinäkemystä, mutta luvattoman heikko luistelu vei sen parhaan terän hänestä eikä nähty sitä potentiaalia, mitä hänestä piti odottaa. Muutenkin joukkueen hyökkäys on sen verran leveä, ettei Hodgsonin nykytasolla olisi sinne asiaa ollut eikä tuolla palkalla olisi mitään järkeä häntä kiikuttaa bottom -6:ssa, kun hänestä odotettiin ihan paljon muuta. Tämä oli nyt paras vaihtoehto.

Näyttää valitettavasti siltä, että tällä kaksikolla ollaan lähdössä ensi kauteen. Lehner on puheiden perusteella pirun motivoitunut, kilpailuhenkinen ja haluaa näyttää, että hänestä on ykköskassariksi. Enkä tosin näe siinä mitään ongelmaakaan, mutta pienellä riskillähän tässä nyt vedetään, kun aisaparina toimii Johnson. Tämä lähtökohta olisi ollut siinä tapauksessa ymmärrettävä, jos farmissa olisi suht valmis maalivahti haastamaan ensi kaudeksi, mutta ei ole. Sikäli tämä tilanne on erikoinen.

Sinällään mielenkiintoista kun miettii Buffalon pakiston tulevaisuutta niin vuosi sitten tällä palstalla ainakin pidettiin kolmikkoa Myers, Ristolainen, Zadorov melko koskemattomana, mutta nyt kaksi heistä on vaihtanut treideissä maisemaa. Syvyyttä toki prospectiosastolta löytyy käsittääkseni sinnekin, mutta millaisia mielipiteitä Buffalon kannattajilta löytyy? Vähän näkisin sen rungon potentiaalin heikentyneen, vaikka hyökkäykseen saatiinkin hyviä palasia tilalle.
Tottakai, koska tuo kolmikko on nuori ja omaa paljon potentiaalia. Tuolla rungolla ei olisi ollut mitään ongelmaa moniin vuosiin. No, näin nyt kävi, kun GMTM halusi Kanen, mutta saatiin myös Bogosian, joka on osottautunut hyväksi palaseksi ykköspariin. Treidi kirveli kyllä muutaman päivän, mutta jälkeenpäin on näyttänytkin hyvältä. Kane tullaan näkemään sitten ensi kaudella, mihin kaverista on ja uskon istuvan hienosti ykkösketjuun. Pakko se on vain luopua runkopelaajista, jos haluaa saada sitä mitä haluaa ja mielestäni ollaan tehty aivan oikeita ratkaisuja tähän mennessä. O'Reillyn hankinta oli hieno asia, vaikka jouduttiin Zadorovista luopumaan. Mutta eipä häntä olisi saatu, jos ei takaisin päin olisi ketään fiksua vastinetta mennyt.

Sabresin prospekti puoli puolustajissa ei ole mikään järin leveä, mutta Bogosianin, Ristolaisen, McCaben ja Pysykin varaan on hyvä rakentaa pidemmän ajan puolustusrunkoa. Siihen sitten vielä leftin puolustaja, joka toisi vaadittavaa kokemusta.

Tästä paletista on vaikea vielä sanoa mitään, kun joukkue on muuttunut valmennuksesta lähtien. Bylsma, Eichel, Kane, O'Reilly, Bogosian ja Lehner ovat ne suurimmat asiat jotka muuttaa kulun, mihin se sitten johtaakaan, on vaikea vielä tässä vaiheessa sanoa, mutta näin ennakkoon ajatellen voisi kuvitella kurssin kääntyvän. Näin paljon kun joukkue muuttuu näinkin lyhyessä ajassa, niin se voi ehkä näkyä, mutta hyvin on pelaajat tähän mennessä päässyt joukkueeseen kiinni, mitä on ympäri nettiä lukenut. Sitten kun päästään joukkueena vain kentälle ja sinuiksi Bylsman pelitapaan, niin nähdään vasta mihin tämä laiva menee.
 

Plenderi

Jäsen
Kieltämättä Buffalon rosteri on mielenkiintoinen ja potentiaalinen, mutta onko se vielä varma playoff-joukkue jää nähtäväksi. Ymmärrän hyvin optimistiset odotukset fanien keskuudessa, mutta keskustelupalstalla tai paperilla ei vielä yhtään ottelua voiteta. Paljon on joukkue muuttunut lyhyen ajan sisään ja varmasti hyvä näin, mutta miten kaikki palaset loksahtavat paikalleen käytännössä on eri asia. Mutta koska millään muulla tavalla tässä vaiheessa ei voida joukkueiden voimasuhteita arvioida kuin paperilla, niin omaan silmään tuo puolustus ei vakuuta tai vaikuta playoff-joukkueen peräpäältä. Ja miten hyvin Lehner/Johnson-tandemi kantaa? Aihio on kyllä kieltämättä hyvä ja lupaava, mutta matka on vielä pitkä tällä organisaatiolla. Toki se on vasta alussa ja erittäin mielenkiintoista nähdä minkäläisen suunnan purtilo lopulta saa. Ainakaan huonompaa kurssia se ei voi enää ottaa.

Ei ole varma play off-joukkue ja vaikeata tulee olemaan, mutta mahdollista se voi olla. Vaatisi n.40 pisteen parannuksen runkosarjaan joukkueelta, joka on hävinnyt 2 edellisen kauden aikana runsaat 100 peliä. Edellisen kerran vastaavaan pisteparannukseen ja jumbosijalta pleijareihin-loikkaukseen pystyi Flyers 2007.

Tässä jutussa lisää aiheesta: Are the Sabres now a playoff team? - Article - TSN

Buffalon jälleenrakennus on kyllä mielenkiintoista seurattavaa ja kohtalaisen erityyppinen projekti kuin esim.Oilersilla.
Molemmissa ollut jonkin verran sekoilua johtoportaassa, mutta Oilersin tekemisiä se on hidastanut merkittävämmin.

Se mikä Buffalossa on etuna ensi kautta ajatellen on se että vaikka viime kaudella puikoissa oli paljonkin päivitystä vaativa valmennusjohto, oli monella pelaajalla kuitenkin työmoraalia ja sillä tavalla tekemisen ja työnteon meininki. Jopa tätä edellinen valkku oli nuorten kanssa töitä tekemään tottunut ja pedagoginen jamppa, vaikka muuten annettavaa olikin vähänlaisesti.

Peräpää on paperilla ohut, mutta lupaava. Se mikä on kuitenkin suuri ilonaihe tiimille ja sen kannattajille on, että Tsn:n jutun otsikon aiheisia kysymyksiä kysytään, vaikka kyse onkin täydestä spekuloinnista. Siinä mielessä kun vuoden takaiseen tilanteeseen vertaa, on tilanne oikein mukava.
 

Apheu

Jäsen
Buffalon jälleenrakennus on kyllä mielenkiintoista seurattavaa ja kohtalaisen erityyppinen projekti kuin esim.Oilersilla.

Mielestäni Buffalon rebuild on ollut hyvinkin johdonmukainen ja selkeä. Siihen ryhdyttiin mielestäni selkeästi, kun parin kauden aikana lähti kaikki vähänkään vanhat pelaajat. Sitten se kausi ja pari seuraavaa selkeä tankkaus. Joukkueeseen hankittiin näitä kokeneempiakin ratsuja vapailta markkinoilta (esim. Gionta, Gorges) nuorten tueksi. Prospecteja haalittiin muutaman vuoden aikana niin paljon, että yksinkertaisesti osasta heistä on mahdollista luopua ja tilalle tulee nuorta, tasonsa jo näyttäneitä kavereita (Kane, O'Reilly, Bogosian). Omaan silmään tämä Buffalon rebuilding on ollut erittäin onnistunut tähän asti, ja näyttää hyvin siltä, että joukkue on playoffeissa jos ei ensi, niin sitä seuraavalla kaudella. Ei tuota totaalista rebuildingia pystykään sen nopeammin tekemään.

Oilers on töppäillyt eniten varauksissa, jotka ovat usein epäonnistuneet aika kovasti ykköskierrokselta alaspäin ja ykköskierroksen jannuja on isketty liian aikaisin NHL:ään - joskin nekin varaukset, kuten Pääjärvi tai Gagner eivät mitään heppoisia olleet. Heikkojen varauksien takia prospecteja ei ole ollut myytäväksi, jotta tilalle saataisiin näitä Kane, Bogosian -tyyppisiä jo valmiimpia pelaajia. Oilers ei myöskään ole näitä liikkeitä uskaltanut tehdä, vaan siellä on kokoajan oletettu, että omat varaukset (ilman isompaa tukea) tulevat kyllä ja nostavat seuran. Siihen nämä nuoret eivät ole pystyneet ja nyt Chiarelli on selkeästi kääntänyt Oilersinkin tekemisen parempaan suuntaan. Yksi selkeä esimerkki oli #16 overallin myyminen. Vaikka Reinhart ei ole vielä mikään Bogosian, mutta silti siellä nyt tehtiin se treidi ja hankittiin sen pelipaikan lupaus, jota tarvittiin ja joka on jo vähän vanhempi ja kehittyneempi, kuin olisi otettu Mathew Barzal, jonka tyyppisiä pelaajia koko Oilersin hyökkäys on täynnä.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Kun kokonaiskuvaa katselee, niin kyllä Sabresilla ja myös Panthersilla on iskunpaikka ensi ja sitä seuraavalla kaudella taistella poffi paikasta. Itäinen konferenssi on heikentynyt ja myös puntit ovat tasoittuneet viime kausina, kun läntinen on vain vahvistunut. Nämä kaksi mainittua joukkuetta tulee varmasti olemaan ensi kauden mustat hevoset ja voisin olettaa ainakin toisen yltävän poffeihin. Siihen ainakin oli jo Panthersilla viime kaudella hyvät mahdollisuudet.

Kaksi pitkää tankkaus kautta on ohitse ja nyt on suunta kohti kärkeä. Fanille nämä ovat olleet kaikinpuolin tuskaiset kaksi vuotta, vaikka koko aika tiedettiin, että se kantaa vielä jokin päivä hedelmää. 2010-11 vuonna viimeksi oltu poffeissa ja tuntuu jo ikuisuudelta ja nyt siihen on kaikki eväät. Tulevaa kautta on joka tapauksessa turha spekuloida tässä vaiheessa, koska kaikki on uutta. Kaikkien palasten pitää loksahtaa yhteen ja jokaisen pitää tehdä töitä sen eteen, että ensi kaudella voidaan edes unelmoida poffeista. Mutta odotuksia ei kannata nostaa pilviin ja sitä on tullut jo toitotettuakin.
 

Sambody

Jäsen
Eipä tuossa vielä kannata playoff paikkaa juhlia vaikka tekemisen meininkiä rebuildissa onkin ollut. Puolustus luvalla sanoen heppoinen(vielä) ja maalivahtiosasto aika katsomaton kortti. Tähän päälle uusi valmennus ja pari rookiesentteriä(ja vielä pieni arpa Kane laidalla) joiden odotetaan ottavan merkittävää roolia. Aika monta palasta pitää loksahtaa kohdalleen, että jo ensi kaudella postseason olisi tosiasia. Toki on sitä suurempiakin yllätyksiä nähty ja Sweeneyn peliliikkeet kyllä avittavat Buffalon asiaa. Torontokin näyttää pudotuspelijoukkueelta lähinnä vain valmennuksensa osalta. Eli atlantin osalta Price torjuu, jos kunnossa pysyy Montrealin taas pleijareihin ja Tampan hyökkäys pitää huolen myös, että keväällä käydään keskustelua kuka saa tulla Amalie Arenalle katsomaan NHL-kiekkoa. Sen jälkeen onkin vielä mukaan änkeämässä Detroit, Ottawa ja suunta ylöspäin oleva Florida. Siihen sitten pitäisi iskeä näiden edelle tai vähintään kamppailla wild cardista ja siihen kisaan iskee jo sitten useampikin joukkue. Aikamoiselta haasteelta kuulostaa minusta.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Tuhannet Sabres fanit saavat maistiaista jo tällä viikolla hyvästä jääkiekosta, kun prospektit astuvat jäälle. Jack Eichelin ja Sam Reinhartin lisäksi siellä on muutama mielenkiintoinen seurattava, ja Buffalohockeybeat:n sivusto listasikin heidät.

Justin Bailey: Toisen kierroksen varaus kaksi vuotta sitten, joka on osottautunut hyväksi hauksi. Bailey iski viime kaudella komeasti 34 maalia yhteensä OHL:ssä, kahdessa seurassa. Joukkueen vaihto teki terää, sillä vielä poffeissa hän pääsi piste/peli tahtiin, tekemällä 14 ottelussa, 14 pistettä. Baileyhan on vieläpä kotoisin läheltä Buffaloa, joten paikat ovat tutut. 20 -vuotiaalla Baileylla on vielä mitat kunnossa, joten uskon hänen näkevän lähivuosina isommat valot.

Nick Baptiste: Samana vuonna varattu kolmannella kierroksella voimahyökkääjä Nick, on tehnyt myös kovaa jälkeä OHL:ssä. Kaksi kautta sitten Wolvesissa kaveri nakutti 65 otteluun, 45 maalia ja 89 pistettä ollen myös joukkueensa varakapteeni. Menneellä kaudella hän olikin jo joukkueen kapteeni, mutta siirtyikin sitten pelaamaan Erie Ottersiin ja teki sielläkin vielä 41 otteluun, hienot 26 maalia. Eikä se jäänyt siihen, vaan kaveri teki yli piste/peli tahdilla vielä poffeissa ja selvisi aina finaaleihin saakka. Baileyn tapaan, Nick nähdään ensi kaudella AHL:ssä ja näitä kahta kannattaa pitää silmällä.

Hudson Fasching: Kingsin varaus, joka tuli McNabb treidissä Sabresiin. Hudson on pelannut yliopistossa kelvollisilla pisteillä ja on päässyt maajoukkueen rinkiin jo monesti. Viimeisenä tuossa U20:ssä menneellä kaudella. Mahdollisesti bottom-6:ssa tulevaisuudessa, mutta kyseessä ei ole mikään puukäsi, sillä onhan hän iskenyt kahtena viime kautena yhteensä 26 maalia. Kaikki kolme mainittua pelaajaa ovat myös oikeita laitahyökkääjiä, joten leveyttä sillä puolella riittänee.

Vaclav Karabacek: Ei ehkä tuo sellaista tunnetta kuin edellä mainitut pelaajat, mutta eväät ovat olemassa farmin kautta. Tsekkilaituri onkin pelannut QMJHL:ssä kaksi kautta ja tulee vielä siellä ensi kauden pelaamaan. Ensi kausi tulee olemaan hänen kannaltaa tärkeä, kuten myös tämä viikko. Kaveri sai muuten potkut nuorten maajoukkueesta nukuttua pommiin ja myöhästyttyä palaverista. Uutta matoa koukkuun hänen kohdallaan.

Sean Malone: Varattu vasta kuudennella kierroksella vuonna 2013, mutta on tehnyt hyvää jälkeä Harvardin yliopistossa, tehden 52 otteluun 38 pistettä, viimeisellä kahdella kaudella. Malone on sellainen jokerikortti kyllä tässä pakassa ja voi hyvin yllättää.

Devante Stephens: Kuuluu Malonen tapaan näihin kysymysmerkkeihin, kun hänet varattiin tänä kesänä viidennellä kierroksella. Bylsmalla oli tässä sormet pelissä, sillä hän vietti aikaa Kelowna Rocketsissa, jossa Devante on pelannut. Pisteillä kaveri ei vielä ole ehtinyt mässäillä, mutta nyt se homma vasta alkaa kunnolla ja Bylsma hänessä näkee tulevaisuudessa NHL pelaajaa.

Anthony Florentino: Kova jässikkä, joka rakastaa taklata. Puolustaja on tähän mennessä pelannut NCAA:ta kaksi kautta, mutta se "läpimurto" on ehkä tekemättä. Toivottavasti tulee näyttämään kykynsä tällä viikolla ja tulisi olemaan ainakin farmissa vakiohahmo, jonka kautta sitten ponnahtaisi ylös. Puolustajia ei kuitenkaan liikaa ole.

Posslerin ja Olofsson pitää myös näyttää kykynsä. Molemmilla on avaimet omissa käsissä ja toivon näiden ruotsalaisten nousevan sille tasolle mitä heiltä on odotettu. Possler varsinkin on ollut vakuuttava MoDo:ssa, vaikka ehkä viime kausi ei mennyt niin hyvin kuin olisi osannut odottaa. Joukkuekaveri Olofsson tulee ainakin pelaamaan vielä ensi kauden Ruotsissa.

Maalivahdit, joita voisi nostaa jalustalle ovat ehdottomasti Kasdorf, Johansson, Petersen sekä Ullmark. Varsinkin maalivahtipuolella tulee olemaan kova kilpailu ja jokaisen on pistettävä itsensä likoon, jotta edes farmin puolella pääsisi availemaan korkeintaan luukkua. Makarov ja Lieuwen ovat ensi kaudella tutkapari, mutta taakse pitää silti katsella, ettei ala äijää ohi tulemaan.

Listauksestahan jäi monta pelaajaa pois ja saa nähdä, tuleeko sieltä joku muu sitten valokeilaan.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Sabres on signannut kolmanneksi apuvalmentajaksi Dan Lambertin. Hän on valmentanut jo monta vuotta Kelowna Rocketsissa ja on tuttu mies Bylsmalle, mennyt kausi oli hänen ensimmäinen päävalmentajana ja se meni nappiin. Tilastolla 53-13-6 ei voisi paremmin ensimmäinen kausi mennä. Joukkue ylsi jopa WHL:n mestaruuteen saakka, mutta hävisivät niukasti Memorial Cupin. Olisin voinut jopa luulla hänen menevän Amerksin penkille.

Muutama sananen Development Campin haastatteluista ym.
- Jack Eichel ja Sam Reinhart ovat huonekavereita leirinajan, joten pääsevät tutustumaaan paremmin toisiinsa. Pelaavat kylläkin eri ryhmissä.
- Reinhart totesi, että on valmis mihin rooliin tahansa, vaikkapa siellä laidassa. Muutenkin huomasi tulleen paljon itseluottamusta puheesta päätellen ja kädet olivat kasvaneet viime näkemältä.
- Justin Bailey on fanittanut Sabresia pikkupojasta lähtien ja nyt on valmis tekemään duunia joukkueen eteen.
- Hudson Fasching on melkoinen kaappi.

Sabresin sivuilta näkee viikon ohjelman, kaikki leirin pelaajat sekä ryhmien kokoonpanot.

Gustav Posslerin ja Sabres välillä olisi huhujen mukaan ollut jotain kärhämää, mutta se ammuttiin alas. Possler ei tullut leirille vaan haluaa treenata Ruotsissa täysipainotteisesti, koska viime kausi oli rankka loukkaantumisen takia. Hyvin mahdollista on, että Possler tulee jatkamaan vielä ensi kaudenkin Ruotsissa, tiedä sitten onko se kehityksen kannalta hyvä asia. Varmaan haluaisi puhtaan kauden ennen lähtöä Amerikkaan.
 

F#21

Jäsen
- Reinhart totesi, että on valmis mihin rooliin tahansa, vaikkapa siellä laidassa. Muutenkin huomasi tulleen paljon itseluottamusta puheesta päätellen ja kädet olivat kasvaneet viime näkemältä.
- Hudson Fasching on melkoinen kaappi.

Katselin nuo haastattelut Buffalon sivuilta ja Reinhart näytti edelleen melko pieneltä. Hartioita ei näyttänyt olevan nimeksikään. Saa nähdä miten pärjää kaksinkamppailuissa ensi kaudella, mutta rauhassa tuota lihasta kannattaa edelleen kehittää, jottei pilaa muita apujaan.

Fasching oli kyllä todella paljon isompi kuin muut! :-D
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Katselin nuo haastattelut Buffalon sivuilta ja Reinhart näytti edelleen melko pieneltä. Hartioita ei näyttänyt olevan nimeksikään. Saa nähdä miten pärjää kaksinkamppailuissa ensi kaudella, mutta rauhassa tuota lihasta kannattaa edelleen kehittää, jottei pilaa muita apujaan.

Fasching oli kyllä todella paljon isompi kuin muut! :-D
Kieltämättä pistää mietityttämään se asia. Kesää on toki vielä jäljellä ja kovalla työllä sekä pienellä bulkki kuurilla painonnousu tuossa ajassa ei ole mahdoton ammattilaisten kanssa höystettynä. Jos ei tule nopeutta ja lihasta, niin saattaa ensi kausi mennä farmissa ja samalla puntilla käydessä. Reinhartin kohdalla ei suurta kiirettä ole, vaikka hänet olisi kiva nähdä jo ensi kaudella ylhäällä. Oli haastatteluunkin valinnut tuollaisen XL -paidan, jotta näyttäisi isolta.

Faschingin otteita kyllä odotan innolla, koska palaset ja raamit ovat kohdillaan jo tässä vaiheessa.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Tullut tässä prospektien campin sivussa mietittyä mahdollisia ketjukoostumuksia farmin puolella, koska Amerks näyttää hyvin mielenkiintoiselta, koska siellä on mukava sekoitus nuoria talentteja sekä jo kokeneempia kavereita. Oikeanlaista koostumusta on kuitenkin tässä vaiheessa vaikea määrittää, koska parista pelaajasta ei ole varmaa, tulevatko he pelaamaan kuinka paljon alhaalla. Oikeita laitahyökkääjiä ja senttereitäkin on liuta, joita voisi peluuttaa top-6:ssa, joten onkohan mahdollista, että siellä siirrellään senttereitä laitaan ja oikeita laitahyökkääjiä vasemmalle. Ainakin Rodrigues on pelannut leirin aikana vasenta laitaa Eichelin kanssa ja Dupuy keskellä, vaikka hän on vasen laitahyökkääjä.

Carrier - Reinhart - Baptiste
Rodrigues - C.O'Reilly - Bailey
Dupuy - Varone - Akeson
Nevins - Schaller - D'Amigo

Tuo on oikeastaan omaa fantasiointia, mutta ei se tuskin kaukana ole. Sikäli aika hulluutta peluuttaa Schalleria jopa nelosketjussa, koska hän pelasi jopa loppukaudella Sabresissa, mutta ei hän tuossa hierarkiassa mene edellä mainittujen pelaajien edelle. Keskikaista on kyllä hyvin tukossa, koska Kea, Jacobs sekä Catenacci ovat myös senttereitä. Jos/kun Reinhart alkuun ylhäällä pelaa, niin sitten nousee pelaajat pykälää ylemmäs. Tosin, Catenacci pystyy pelaamaan laidalla ja D'Amigo toiselle laidalla, jolloin Nevinsille ei käyttöä ole. Myös Ellisin ja mahdollisesti Kaletankin änkeminen on hyvin haasteellista laidoille. Varonen tilanne on vielä auki, koska ei ole sopimusta tehnyt.

Puolustusta en uskalla edes tuohon laittaa, koska ei ole havaintoa siitä, ketkä farmin puolella pelaavat. Ainakin McCabe tulee olemaan ykköskorin kaveri, mutta saattaa myös ylhäällä pelata. Mikä on sitten Colaicovon ja Donovanin tilanne, koska heillä on yksisuuntainen sopimus? Ruhwedel, Austin, Sanguinetti ja Leduc ovat varmasti miehiä, jotka tulevat alhaalla pelaamaan. Florentinokin hyvin todennäköisesti.

Mietin myös tuota maalivahtitilannetta ylhäällä, kun ollaan lähdössä Lehner-Johnson parilla liikkeelle. Oikeastaan tuo back-up tilanne huolestuttaa, jos vaikka Lehner ei olisi jossain vaiheessa kunnossa. Mutta jotenkin olen hyvillä mielin katsellut noita leirityksen maalivahteja ja varsinkin Petersen ja Kasdorf ovat iskeneet silmään. Kasdorf saattaa olla jopa sellainen yllätyskortti, joka voi nostaa tuota treidinkin arvoa ylemmäs, mikä Jetsien kanssa tehtiin. Ullmarkkiin kohdistuu varmasti myös odotuksia, koska Makaroviin ei kokonsa puolesta ole luottoa, saatika sitten Lieuwenin suhteen. Eikä pidä unohtaa toki Johanssonia, jonka otteita Ruotsin puolella voi nähdä.

Valmentaja uutisiakin sopii jo odotella, olisin kuvitellut tämän viikon aikana sen asian ratkenneen.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
adetti onkin hyvin päivitellyt täällä kesän tapahtumia!

Nyt perjantainahan pelataan tuo dev. campin höntsäottelu. Lippuja on myyty jo ennakkoon yli 10000, ja 15000 odotetaan menevän rikki. Aika saatanan käsittämätöntä, kun puhutaan keskellä heinäkuuta olevasta tapahtumasta. Edmontonissa taisi olla jokin rapiat 7000 katselemassa heidän höntsämatsiaan?

Muutenkin on ihan eri meininki organisaatiossa. Murray kertoi, että useampi pelaaja lähetteli hänelle innokkaita tekstareita draftin ekan päivän aikana. Brian Gionta kertoi haastattelussa, että pelaajat viestittelevät toisillensa ihan eri meiningeissä ensi kaudesta verrattuna viime vuoteen.

***

Murray on taas vahvistanut organisaatiota, kun SHL:ssä neljä viimeistä kautta päävalmentajana ollut Anton Forsberg siirtyy Euroopan scoutiksi. Tuttu mies Murraylle Ottawasta, jossa oli aiemmin scouttina. Tämän lisäksi Murray palkkasi jo tovi sitten Adam Mairin ja Krys Barchin jonkinlaisiksi kehitysvalmentajiksi, joiden tarkoitus on ilmeisesti toimia tiiviisti kaikkien organisaation ulkopuolella olevien prospectien kanssa. Cunneyworthan tekee samaa duunia, mutta Rochesterissa olevien prospectien kanssa.

Matt Ellis teki vuoden AHL-diiliin. Ellisin osalta AHL-diiliin suostuminen oli erinomainen asia, koska tuolla säästetään yksi sopimuspaikka.

Joidenkin hyvin epämääräisten palstahuhujen mukaan Buffalo ja St.Louis olisivat valmistelemassa kauppaa, jossa Buffaloon siirtyisi Jay Bouwmeester ja St.Louisiin Foligno, Larsson ja yksi prospecteista Baptiste/Bailey. Tuskin tapahtuu, monestakaan syystä. Joskin tosiasia myös on se, että joukkueessa on nyt kolme pelaajaa McGinn, Foligno ja Larsson, jotka taistelevat tuosta kolmoskentän vasemman laidan paikasta, ja joille neloskenttä ei ehkä olisi se ideaali paikka (riippuen toki peluutuksista ja roolituksista).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös