Philadelphia Flyers 2015–2016

  • 261 935
  • 1 112
Suosikkijoukkue
Flyers/RM
Se nyt ei ollu vakavamielinen heitto vaan huono ilmaisu että vastakkain asettelua jo maiskuttelen tulevalle kaudelle. Voi flopata tai painaa 50 kihausta. Paikkoja siihen ainakin luulisi saavan. BOP :)
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Se nyt ei ollu vakavamielinen heitto vaan huono ilmaisu että vastakkain asettelua jo maiskuttelen tulevalle kaudelle. Voi flopata tai painaa 50 kihausta. Paikkoja siihen ainakin luulisi saavan. BOP :)
Crosbyn vierellä tulee olemaan todella vaarallinen.. Mutta tästä saadaan hienot taisteluparit Battle of Pennsylvaniaan, Giroux vs. Crosby, Voracek vs. Kessel. Kaikki ihan eliittiäijiä.

Ja Hextallilta taas mitäs muutakaan, kuin hienoa työskentelyä toimiston puolella. Whiten sopimuksen odotin olevan yli miljoonan, mutta jäi siitä vielä parisataa tuhatta. Ja Neuvirth myös saatiin hyvään hintaan, 1,5m$ hyvästä kakkoskassarista ei ole ollenkaan paha. Emeryn kohdalla luottoa ei koskaan itsellä oikein ollut, jos oli niin se kesti aina muutaman pelin kunnes taso vajosi (kenties lonkan vuoksi).
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kolme pelaaja tarttui yöllä haaviin. Davis Drewiske (D), Chris Conner (F) ja Tim Brent (F).Syvyyshankintoja eli AHL hankintoja lähinnä.

Osaako joku (eager?) sanoa mitä annettavaa pelillisesti näillä herroilla on? Onko semmosia hankintoja jotka pystyvät nostamaan phantomsin pudotuspeleihiin?Toki eivät riitä yksinään, mutta ovatko parannuksia viime kauteen verrattuna?

Ainakin Stortiniin ja Rosehilliin verrattuna kyllä. Ensimmäisenä mainitusta puheen ollen, teki sopimuksen ottawan kanssa. Muita lähtijöitä Akeson, Buffaloon.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tein oheisen arvion Flyersin ja Phantomsin kentällisistä nykysopimusten perusteella. AHL-sopimukset puuttuvat listalta, koska en ole aivan varma mitä sopmuksia Phantomsissa tällä hetkellä on.

Havaintoina ainakin se, että NHL-rosterista pitää saada ainakin yksi pelaaja pois (Leca, Umberger, Luke Schenn tai Manning) ja lisäksi Phantomsiin tarvitaan vielä yksi maalivahti ja ehkä yksi sentteri tuomaan syvyyttä.

phillymänin kysymykseen vastauksena sanoisin, että eilinen kolmikko pelaa suuressa roolissa Phantomsissa ja ehkä saattavat haistella NHL:ssa neloskenttää, Brent ainakin. Mielestäni AHL-rosteri näyttää ainakin paparilla ja jopa kilpailukykyiseltä, mutta on vaikeaa arvioida riittävätkö nämä vetämään Phantomsia playoffseihin. Ensin pitää selvittää kuka tulee valmentajaksi ja vielä suurempana maalivahtitilanteen täytyy selkeytyä. Onko Stolarz ykkönen vai hankintaanko joku muu?

Hyökkääjät:
Raffl / Giroux / Voracek
Read / Couturier / Schenn B.
Gagner / Laughton / Simmonds
White / Bellemare / VandeVelde
Umberger
Lecavalier

Leier / Brent / Conner
Straka / Cousins / Palushaj
Martel / Bardreau / Alderson
Goulbourne / / Mathers

Junnuissa:
C Fazleev
RW Aube-Kubel

Puolustajat:
Schultz / Streit
Medvedev / (Del Zotto)
Gudas / MacDonald
Schenn L.
Manning

Marti / Drewiske
Hägg / Alt
Gostisbehere / Morin
Pettersson
Lamarche

Junnuissa:
Sanheim

Maalivahdit:
Steve Mason
Michael Neuvirth

Alex Stolarz
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tim Brentihän muistetaan tietenkin parhaiten tästä. (YouTube)

Todella tyytyväinen täytyy olla Neuvirthin soppariin, sopivan hillitty caphit ja muutenkin ehkä hieman luotettavampi kakkonen kuin Emery. Eipä tosin tänä vuonna tunnu muutenkaan tulevan mitään älyttömiä soppareita NHL:ssä.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Kyllähän on ollut huikea kesän aloitus Phillyn näkökulmasta! Milloin viimeksi on oltu näin hyvin mielin heinäkuun alussa? Muutama dumppi Grossien ja Prongsin muodossa (vaikkakin on LTIR-potilas) ja takaisin päin low risk & medium/high reward -leiman omaava Sam Gagner, jolla takana loistava tulevaisuus, kuten täälläkin ollaan pariin kertaan jo todettu. Eikä siinä vielä kaikki, ykkösveskana tasonsa jossain määrin todistanut Michael Neuvirth 2v/1,625m vielä Masonin back-upiksi - ja suht. kova drafti siihen päälle, niin tässähän voi hyvin mielin lähteä palvelukseen, vaikka pelejä jääkin näkemättä. Aamujen toivotus on sallittua.

Todella mielenkiintosia pickejä kun nyt näin jälkikäteen on asioita rauhassa saanut pyöritellä. Muutamasta kaveristahan voidaan puhua jopa stealista, ainakin jos erinäisiä raportteja ja Phillyn scouttausosastoa on uskominen. Tomek, Kase ja Vorobyov suurimpina helminä itselle, varsinkin kun ottaa huomioon, että Matej Tomek varattiin McGinnistä saadulla 3rd rounderilla, niin kyllä kelpaa. Btw, kovat on puheet Provorovista mediassa, ei tätä ole uskoa todeksi. Liian hyvää ollakseen totta? Toivottavasti ei...

Niin vain Gagneristäkin pitävät kiinni, ja laitaan olisi tarkoitus kaveri heittää, kuten alunperin ounastelinkin. Keskellä ei vaan yksinkertaisesti ole tilaa, varsinkin kun alkaa vertailemaan kokonaiskuvaa suorittamisesta, niin ei Gagnerin kokonaisosaamisella (kaikki tekeminen) vaan mennä yhdenkään Phillyn tämänhetkisen sentterin edelle. Laitaan vaan, vuosi jäljellä sopparia ja täten kova motivaatio pistää piste-ennätykset uusiksi ensi kesää varten, niin mikäs sen parempaa Phillyn näkökulmasta. Ja jos ei onnistu millään, ja kentällä nähdään Danny Briere vuosimallia 2013, niin katsomoon vaan.

Turhan liian kauan menee MDZ:n kanssa, että kuinkakohan ristiriitaiset odotukset siellä nyt on? Hexy haluaisi antaa halpaa jatkoa tai sitten siltasopparia tyyliin 2v/3milj, mutta MDZn leiri hakisi paljon enemmän? Vai onko kyse sitten roolituksesta, tyyliin tarvitaanko MDZ:tä enää venäläispakkien (Medvy, Provy) myötä? Mielestäni tarvitaan, sillä MDZ:n kaltaista offensiivista pakkia ei tuossa pakistossa ole. Löytyy jalkanopeutta, pelinopeutta, kykyä heittää ukkoa seinälle ja puolustuksen tasapainoisin laukaus. Liian paljon olisi koko homma Streitin ja Medvedevin (jokeri NHL-tasolla) harteilla. Vuoden jatko olisi paras ratkaisu, kun siihen olisi jopa varaa, esim. reilusti 1v/4milj. Täten MDZn +3-4 miljoonan caphitti ei olisi vuoden päästä tiellä, kun hyökkäyksen avainpelaajien jatkot pitäisi alkaa olemaan selvillä. MacDonaldin tai Schultzin pariksi vaan, ja Hakstolin duunarikoulun kautta paremmaksi puolustajaksi.

Joka tapauksessa, vähissä on huolet tällä hetkellä ja luotto Hexyyn sen kuin kasvaa. Kovia juttuja äijä duunailee, vielä kun saisi Vinnyn tai Umbergerin dumpattua vaikka Grossmannin seuraksi Arizonaan, niin vuoden GM-palkintoa voitaisiin jo alkaa jakelemaan. Plussaa vielä noista syvyyshankinnoista, eritoten Tim Brent muistuu mieleen, kun pelasi Carolinan bottom6:ssa jokunen aika sitten ennen KHL-reissuaan - tunnollinen kahdensuunnan kaveri ja niitähän ei voi koskaan olla liikaa, pelasi sitten AHL:ssä tai NHL:ssä.

PS: Ihan hyvä, etteivät lähteneet kenenkään UFAn perään väkisin. Justin Williams olisi kyllä tuolla lapulla (2v/3,25m) kelvannut paremmin kuin hyvin, mutta olisi taas ollut yli kolme miljoonaa vähemmän käyttörahaa Voracekin, Coutsin ja Schennin soppareihin. Mutta kyllä olisi taas hirvittänyt, jos joku pelitaidoiltaan 2-3 korin Matt Beleskey oltaisiin raahattu ~4m caphitillä moneksi vuodeksi. #praisehextall

edit: Eikä sitä Pensiä tarvitse sen kummemmin katsella - minulle riittää vain vilkaisu heidän pakistoon ja Mr. Bean hymy valtaa kasvot.

Twitteristä poimittua: (Chicago Sunin Hawks beat writer)
Mark Lazerus ‏@MarkLazerus
A couple of sources told me the Bruins were in on Patrick Sharp talks. Have to think they're out now. Isles, Flyers, Panthers interested.
 
Viimeksi muokattu:

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toivottavasti Sharp jätetään hankkimatta. Parempi nyt vain rakentaa maltilla menestyvä jengi ja hakea draftilla se oikeakätinen vasemman puolen maalintekijälaituri. Sharpillakin 33-vuotiaana alkaa olla parhaat vuodet takanapäin.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Toivottavasti Sharp jätetään hankkimatta. Parempi nyt vain rakentaa maltilla menestyvä jengi ja hakea draftilla se oikeakätinen vasemman puolen maalintekijälaituri. Sharpillakin 33-vuotiaana alkaa olla parhaat vuodet takanapäin.
Jep, samoilla linjoilla. Olisihan tuossa sinänsä hyvä konkarilaituri muutamaksi vuodeksi, ja toisi varmasti voittamisen kulttuuria muutaman Cupin muodossa jengiin. Mies täyttää tänä vuonna kuitenkin sen 34 vuotta, niin eipä siitä tutuksi tulleesta Sharpista olisi mitään järkeä maksaa varausvuoroja ja paria lupaavaa prospektia. Tiedä sitten, mitkä ovat Chicagon vaatimukset. Itselle kyllä kelpaisi, jos paketti Sharpiin olisi mallia Read+B/C-luokan prospekti+2nd/3rd rounder, joka olisi ihan hyvä suhde verrattaessa viisi vuotta nuorempaan Kesseliin ja tämän vaihtokauppatavaraan. Raffl sitten korvaisi Readin Coutsin laidalla ja Sharp sitten G-lineen. Sharp olisi kuitenkin kaukana hyvästä ratkaisusta pitkässä juoksussa, joten ei kiitos.

Mutta joo, eiköhän Chicago saa pykälän kaksi kovempia ehdotuksia muilta jengeiltä.

http://www.csnphilly.com/hockey-phi...xtall-just-fine-uneventful-free-agency-flyers
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mutuna selkeä muutos muuten tapahtunut Flyersissä ja ihan koko NHL:ssä venäläispelaajien suhteen. Muutaman kauden KHL saattoi houkuttaa venäläisiä karkaamaan kotimaahan, mutta nyt kun tuo sarja on alkanut kokea jonkinlaista luhistumista, se ei enää houkutakaan. Suunta on taas kääntynyt ja taitaa olla vain ajan kysymys, koska Radulovit ja Kovalchuckit pelaavat taas NHL:ssä.

Hextall ei näytä venäläispelaajien kohdalla arkailevan, vaan on valmis ottamaan "riskin" heidän kohdallaan. Siispä aasinsillalla kysäisen, olisiko käyttöä Kirill Kabanoville? Alkuun vaikka parin vuoden kaksisuuntaisella sisään?
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Hextall ei näytä venäläispelaajien kohdalla arkailevan, vaan on valmis ottamaan "riskin" heidän kohdallaan. Siispä aasinsillalla kysäisen, olisiko käyttöä Kirill Kabanoville? Alkuun vaikka parin vuoden kaksisuuntaisella sisään?
Voisi olla hyväkin haku, mutta Show:n puolella taitaa olla pelipaikat aikalailla täynnä. AHL:ään tietysti varmasti mahtuisi.

On se ihmeellistä miten Hexy on vajaassa viikossa saanut kolme kertaa paremman näköistä tulosta kuin Holmgren viime vuosina. Hextall on summer GM of the Year. Olen Gagnerista oikeastaan aika innoissaan, puhtaasti hyökkäävä pelaaja (tässä myös heikkoudet), joka varmasti tulee ratkaisemaan parikolme rl-kisaa kauden aikana, jos sinne asti uuden 3v3 systeemin jälkeen edes päästään.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Ilolla olen myös minä seurannut Flyersin tekemisiä. Crouse tuntui aluksi hyvältä vaihtoehdolta, mutta alkoi tuntua aina vain enemmän riski-pickiltä. Olisi lisäksi parhaimmillaan nähdäkseni vain secondary scoring-laituri ja huonoimillaan modernin neloskentän hööki kokoon nähden hyvällä liikkeellä. Hyvä näin, ja alan lisäksi olemaan oikeasti innoissani Provorovista ja Konecnysta.

Frenzyt ovat olleet viihdearvoltaan pettymys, ja olen iloinen että järki pidettiin mukana myös Phillyssa. Ainoa miinus Rinaldon myyminen, mutta tämä onkin vain henkilökohtainen mielipide old time hockeyn ystävältä. Onneksi sentään on White, jossa tuntuisi olevan ainesta.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Osaako joku (eager?) sanoa mitä annettavaa pelillisesti näillä herroilla on? Onko semmosia hankintoja jotka pystyvät nostamaan phantomsin pudotuspeleihiin?Toki eivät riitä yksinään, mutta ovatko parannuksia viime kauteen verrattuna?

Hyttynen avasi tätä jo hyvin, mutta onhan se selvä, että AHL-tason veteraanihakujen odotetaan nousevan avainrooleihin.

Havainnollistan tässä nyt nopeasti Phantomsien liikettä. Paremmuudesta ei voi mitään sanoa, ennen kuin kausi kunnolla starttaa ja nähdään, miten joukkue suorittaa, mutta selvät muutokset on pelaajalistoista nähtävissä. * -merkintä nimen perässä tarkoittaa, että pelasi jo viime kauden lopulla try-outilla tms., mutta pidän ns. uutena pelaajana joukkueessa.


Hyökkäys:


Akeson, Fyten, Gordon, Goumas, Hatch, Hextall, Jones, Johnston, Stortini, Powe, Rosehill <-> Brent, Bardreau*, Conner, Goulbourne, Martel*, Palushaj, Pavakin

Tämä uusi ryhmä on selvästi pois lähtenyttä liikkuvampi ja kokonaisvaltaisemman oloinen. Jonkun Akesonin tehoja tulee varmasti ikävä, mutta toisaalta nykyjoukkueessa ei ole enää kuin varauksin Cousins ns. surfaamassa enemmän hyökkäysorientoituneena tyyppinä. Uskon nähtävän kunnon rehellistä duunarihokia hyvällä liikkeellä. Katsellaan miten taito riittää, mutta kyllä tuotakin pitäisi olla kohtuudella tullut Connerin, Palushajn ja Martelin johdolla.

Tekevät vielä varmasti jotain syvyyshakuja, joista osa voi olla ennestään tuttuja mm. Powe, Hextall & Fyten, joista kukaan ei ole ainakaan vielä löytänyt itselleen uutta seuraa.


Puolustus:

Delisle, Comrie, Flemming, Lauridsen, Manning <-> Drewiske, Gostisbehere (tippui viime kaudella heti kättelyssä pois), Luukko*, Marti, Morin


Drewiske tuo kokeneen veteraanipakin, jota ei viime kauden joukkueessa oikein ollutkaan. Näitä AHL/ECHL välin syvyyspakkeja lisäilevät varmaan vielä rosteriin. Jos ominaisuuksiin tarttuu, niin liikkuvuutta on tännekin tullut lisää, mikä on hyvä juttu.


Maalivahdit:

Zepp <-> Ei ketään

Hextall hakee ainakin sanojensa mukaan vielä markkinoilta Stolarzille paria, onko tämä sitten Zeppin jatko vai uusi mies nähdään aikanaan.

--------------------

Tuloksellisesti suurin juttu tulee kuitenkin olemaan uuden valmennuksen valitseminen, jolla pystyvät vaikuttamaan yksittäisellä valinnalla jo hyvin paljon joukkueen tekemiseen.

--------------------

Flyers julkaisi myös ensi viikolla pidettävän development-campin osaanottajat ja ohjelman: http://flyers.nhl.com/v2/ext/01 - Publications/2015 Flyers Development Camp Roster.pdf

Omista varauksista tuoreet venäläiset Vorobyov ja Fedotov näyttävät olevan ainoat poissaolijat. Vanhempia jo AHL:ssä useamman kauden pelanneita prospecteja mm. Cousins ei näyttäisi olevan mukana yhtäkään vaan aloittavat vasta syksyn rookie-campistä. Myös Michael Parks puuttuu, mikä vahvistaisi käsitystä, ettei tule pelaamaan Flyers-organisaatiossa.


Kutsuttuja näyttäisi olevan neljä, joista kolmen pelaamista olen nähnytkin:

Brett McKenzie:

Entinen OHL-draftin kymppivaraus jäi viime viikonloppuna ilman NHL-varausta, mistä hitusen yllätyin, odottelin kaverille jotain myöhäiskierrosten pickiä. On profiililtaan kunnon duunarityyppi, joka pelaa sopivan särmikästä kahdensuunnan kiekkoa. Asenteessa tai työmoraalissa ei ole valitettavaa. Taitoa ja luovuutta ei ole mitenkään loputtomiin, eikä liikekään ole mitenkään erityinen vahvuus, mitkä rajoittavat kaverin potentiaalia ja jättivät ilman varausta.


Pavel Padakin:

Tykkäsin ukrainalaisen pelaamisesta läpi WHL-uran. Hieman harmitti, ettei saanut kunnollista tehokautta aikaiseksi, joka olisi voinut herättää NHL-organisaatioiden kiinnostuksen. On loistava luistelija hyvillä raameilla, joka pelaa fyysisesti ja tekee perse hiessä työtä molempiin suuntiin. Santapaperiakin löytyy. Taitoa ja luovuutta ei tälläkään ole loputtomiin, mutta koko&liike&asenne kombo houkuttaa, joita hyöydyntää suoraviivaisuudella ja röyhkeydellään. Ei ole täysin kädetönkään. Bill Meltzer tiesi kertoa, että ovat solmineet tälle ensi kauden AHL-sopimuksen, jonka otan vastaan tyytyväisenä.


Luke Philp:

Philp on vetänyt tehojen valossa hyviä WHL-kausia ja keikkui pari vuotta Central Scoutingin rankingeissa myöhäiskierrosten tarjokkaana, mutta varausta ei ole kuulunut, eikä enää kuulukaan. Taitoa, luovuutta tältä löytyy, eikä asenteessa, rohkeudessa tai työmoraalissakaan ole valittamista. Ongelmana on ollut rajallinen koko, johon nähden liike ei ole ollut riittävää. Mikäli saa lisää kulkua, niin tästä voisi ollakin johonkin, mutta tässä on se iso jos. Voi pelata ikänsä puolesta ensi kauden AHL:ssä, kuten OA:na WHL:ssä, joten katsellaan. Eiköhän jatka junnuissa, mutta voisi olettaa olevan ns. Flyersin tarkkailussa.


Puolustaja Casey Nelsonin pelejä en ole nähnyt, mutta puhtaasti tilastojen valossa teki aika kovan harppauksen toisella NCAA-kaudellaan ja samalla tahtia jatkaessaan alkaa olemaan jo ensi keväänä ok raamisena rightinpakkina kiinnostava nimi varaamattomaksi yliopistosignaukseksi.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Jotain kuhinaa ilmeisesti Bluesin ja Flyersin välillä ollut nyt parina päivänä. Tiedä sitten onko renkaiden potkimista vai ihan totista tuijotuskilpailua kumpi antaa periksi. kova luotto on Hexyyn että pää pysyy kylmänä ja pysytään fiksuissa suunnitelmissa.
Ens viikolla Phillyssa development camp johon osallistuu 33pelaajaa, mm tämän kesän varauksia. Flyers sivuilta löytyy rosteri. Olis kyllä huikeeta käydä tsiigailemassa minkälaisia janttereita siellä vääntää menemään. Vaimolle pitäis alkaa puhumaan että Philly on kuulemma hemmetin hieno kesäkaupunki varsinkin heinäkuun tokalla viikolla
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Kyle Dillabaugh virallisesti Flyersin maalivahtivalmentajaksi. Hexy jatkaa kesäpäivien piristämistä jatkuvalla syötöllä!
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Colin McDonald 2-suuntaisella sopimuksella vuodeksi, eli lisää syvyyttä AHL:ään.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Tällästä tänään Twitteristä:

Flyers Nation ‏@FlyersNation
Report: #Flyers have discussed Kevin Shattenkirk trade with St. Louis http://www.flyersnation.net/?p=535

Mitähän siellä on pohdiskeltu Shattenkirkistä? Heti tuli mieleen MDZ:n oikeudet, yksi Phillyn lupaavista pakkiprospekteista ja kenties varausvuoron poikasta tai vähän pienemmän tason prospektia kylkeen? Yhtään enempää en lähtisi maksamaan, vaikka loistava nykyaikainen ja vieläpä rightin pakki onkin kyseessä. Bluesilla on todnäk. Provorov ja Sanheim ensimmäisenä tähtäimessä, josta kumpikin kuuluisi mielestäni koskemattomalle listalle Giroux'n ja kumppaneiden joukkoon. Kyseessä kuitenkin WHL:n tämän hetken kaksi parasta pakkia, ja pyöreästi omien ikäluokkiensa ehdottomia top5 nimiä, ja tuoreimpia ykkösvarauksia niin en ihan heti lähtisi kauppailemaan. Ghostistakaan en haluaisi luopua tämän vilautettuaan osaamistaan muutamassa pelissä, joten jäljelle jäisi herrat Morin ja Hägg. Toisesta näistä kehtaisi luopua, mutta taitaapi olla vaihtoarvoa samalla vähiten vrt. aiemmat nimet.

Del Zotto (RFA)+Morin+Fazleev tai Del Zotto+Hägg+Leier+3rd rounder ja irtoaisikohan jo? Olisihan tuossa kovan tason kahden suunnan pakki vuosikausiksi ja vieläpä rightin kätisyydellä. Liian kovaa hintaa nyt on turha lähteä maksamaan, mutta kahtellaan mitä se Hexy tällä kertaa taikoo. Samaan väliin todettava kyllä sekin, ettei yhdestäkään tämän hetken prospektista haluaisi ilmaiseksi luopua, vaan mikäli niitä lähdetään treidaamaan niin takastulotavaran on sitten kanssa oltava laatua. Onneksi GM on kerrankin tämän asian kanssa samoilla linjoilla.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Shattenkirk maistuisi, mutta Morinista, Sanheimista ja Provorovista pitäisin kaikin keinoin kiinni. Ghostin voisi treidata, koska Shattenkirk on se mille tasolle hän voisi parhaassa tapauksessa päästä. Bluesille tosin tuskin vaan riittää joku puolustajalupaus MDZ:n lisäksi. Mutta ehkä Brayden Schennin ympärille voisi rakentaa jotain mahdollista treidiä. B.Schenn+MDZ+Ghost<->Shattenkirk? Laitetaan vielä vaikka Luke kaupan päälliseksi.

Mitähän tarvittaisiin, että saataisiin samaan treidiin mukaan myös Alex Steen?

edit: Ghostista vielä se, että minua hieman huolestuttaa viime kauden loukkantumisten vaikutus hänen kehitykseen ja tämän perusteella voisin hyvinkin mielelläni vaihtaa hänet johonkin varmaan tapaukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Shattenkirk maistuisi, mutta Morinista, Sanheimista ja Provorovista pitäisin kaikin keinoin kiinni. Ghostin voisi treidata, koska Shattenkirk on se mille tasolle hän voisi parhaassa tapauksessa päästä. Bluesille tosin tuskin vaan riittää joku puolustajalupaus MDZ:n lisäksi. Mutta ehkä Brayden Schennin ympärille voisi rakentaa jotain mahdollista treidiä. B.Schenn+MDZ+Ghost<->Shattenkirk? Laitetaan vielä vaikka Luke kaupan päälliseksi.


edit: Ghostista vielä se, että minua hieman huolestuttaa viime kauden loukkantumisten vaikutus hänen kehitykseen ja tämän perusteella voisin hyvinkin mielelläni vaihtaa hänet johonkin varmaan tapaukseen.
Maistuisi Tepsin kasvatti kyllä, mutta paketin pitäisi olla Flyersin kannalta voitokas jotta Hexy lähtisi tähän mukaan. Kuitenkin kärsivällisyyttä on painotettu ja se tarkoittaa ettei pidä tehdä hätiköityjä päätöksiä.

Mutta onhan Shattenkirk hyvässä iässä ja todella hyvä pakki, itse pitäisin kiinni tän vuoden ykkösraundin varauksista (Provorov & Konecny) sekä herroista Sanheim, Morin. Ghostista tykkään itse paljon, mutta niinköhän hän olisi kuitenkin paras vastine mahdollista kauppaa varten molemmille osapuolille pakkien prospect poolista.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Onhan tuolla twitterissä ollut nyt juttuakin että Shatte ei olis todellakaan lähdössä mihinkään. Itse en kyllä koittais vahvistaa pakistoa. Perskeleissön meillä on loistavia pakki prospecteja jotka janoaa paikkaa kirkkaimmista valoista. Jättäisin jopa Del Zoton ilman jatkoa jos ahneeks heittäytyy. Mä voisin katella ens kaudella vaikka vähän huonompaa menestystäkin jos siellä olis 1-3 omaa prospectia takalinjoilla. Pulla kohoamaan jos niin voi sanoa. Eiköhän tää jengi ala olla aikalailla valmis ensi kauteen
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Ainakin Stortiniin ja Rosehilliin verrattuna kyllä. Ensimmäisenä mainitusta puheen ollen, teki sopimuksen ottawan kanssa. Muita lähtijöitä Akeson, Buffaloon.

Stortini oli phantomsien pistepörssissä seitsemäs, eli mistään täysin turhasta pelaajasta ei ole kyse. Tosin nykyään on äärettömän muodikasta dissata kaikkia fyysisen osaston kavereita. Nettietiketin perusteella nykyään pitää vähätellä kaikkien vähänkin tappelijoiksi profiloituneiden pelaajien taitoja.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nostellaanpa Flyersin kausiketjua takaisin etusivulle. Twitteristä bongattuna Voracekin leirin kanssa ollaan aloitettu jatkosopimusneuvottelut. Tänään saatiinkin jo sopimukselle hyvä vertauskohde kun Tarasenko allekirjoitti kahdeksan vuoden pahvin 7,5 miljoonan caphitillä. Myös O'Reilly sai samat vuositulot, joten pelipaikkansa parhaaksi viime kaudella äänestetty tuskin tulee vähempään tyytymään. Ikää Jakella uuden sopimuksen alkaessa jo 27-vuotta, joten toiveissa olisi 6-7 vuotta ja sinne 7,5-8 miljoonan kausiansioiden väliin.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Gordon ei ole sen tutumpi, mutta vaikuttaisi kovaa jälkeä AHL:ssä tehneeltä kaverilta, jonka NHL-ikkuna Islandersin sukelluksen keskellä ei mennyt aivan putkeen. Katsellaan nyt mitä saa aikaan. Cotenkin suojatyöpaikka säilyi, joten kaikki lienevät iloisia? Saattavat palkata Phantomseille vielä toisen apuvalmentajan tai sitten eivät. Näkisin, että tärkeintä Phantomseille oli muutoksen saaminen paikallaan junnanneeseen Murrayn aikakauteen ja sitähän tuli. Gordon voi hyvinkin olla se kaveri, joka nostaa tämän uuden aallon kohti korkeuksia tai sitten ei. Vaikeapa näitä rekryjä on vielä tässä vaiheessa kommentoida.

Mainitaan nyt, että teki aikanaan Providencessa hyvää työtä mm. Bergeronin ja Krejicin kanssa ja oli täten omalla panoksellaan luomassa pohjaa Bruinsin huippuvuosille.

Bill Meltzerin hockeybuzz artikkelista poimittua:

"'We are extremely pleased to add Scott to our organization as head coach of our top affiliate in Lehigh Valley,' Hextall said in a statement.

'He brings in a proven track record of success and knowledge as a coach at all levels, and we are confident he can help develop our prospects through our system, as well as lead the Phantoms back to the Calder Cup playoffs.'

'I missed the teaching part of it that you get in the American League versus the NHL. The NHL does have some teaching, but there’s a lot more preparation. You’re playing almost every other day,' said Gordon.

As a coach, Gordon (like so many coaches nowadays) is a big believer in implementing a highly structured system. He is considered a good communicator and a straight shooter who puts strong focus on accountability. In Monday's conference call, Gordon said he favors a puck-pressuring system -- both forechecking and back pressure -- that thrives on forcing turnovers. When puck pressure is not possible, positioning is paramount."


--------------------

Nythän tässä on organisaation kesä sujunut näin omille silmille oikein otollisesti:

- Uusi päävalmentaja
- Phantomseille uusi päävalmentaja
- Draftista hyvä liuta uusia lupauksia sisään
- Odotetut ja hyvät jatkosopimukset Whitelle ja VandeVeldelle
- Uusi kakkosmaalivahti, joka tuntuu ainakin ennakkoon parannukselta entiseen
- Ei yhtäkään uutta riskisopimusta tai muitakaan "Homerismeja " vaan oikein johdonmukaista ja maltillista rakennusta
- Yhtäkään kärkiprospecteista tai korkeista varausvuoroista ei ole kaupattu veteraanivahvistuksen hankkimiseksi
- Pääsivät Grossmannista eroon
- Ei enää kikkailuja Prongerin sopimuksen kanssa

------------------

MDZ-case eläisi yhä, minkä olisin tietysti toivonut jo ratkenneen, mutta asia ei ole mikään elämän tai kuoleman juttu kun en ole miestä nähnyt missään vaiheessa sen pidemmän ajanjakson runkomiehenä vaan lähinnä tämän välivaiheen tasoittajana. Mikäli olen oikein käsittänyt, niin jos välimies antaa alle 3.8 miljoonan ratkaisun, niin ovat organisaation puolelta velvoitettuja signaamaan vuoden tai kahden sopimuksen. 3.8 miljoonaa tai enemmän niin Flyers voi jättää halutessaan ratkaisun "lunastamatta". MDZ ei ole talenttina mikään "pakko pitää" lahjakkuus ja tuskinpa tällaista ROR-tyylistä rahan haistavaa vaikeaa sopimustapausta haluavat loputtomiin pitää riveissään, joten en kovin pitkää Flyers-taipaletta herralle povaa, ellei sopimusta synny ennen välimieskäsittelyä. Ensi kauden voi toki pelata ja Flyers ei oikein tätä voi estääkään, mikäli välimiehen ratkaisu jää alle 3.8 miljoonan ja MDZ haluaa tämän allekirjoittaa. Del Zotton käsittely on merkitty tiistaille 21.7, mikäli eivät ole tuota ennen yhteisymmärrystä löytäneet.

Chuck Gormley ‏@ChuckGormleyCSN
Informed 2015 arbitration walkaway number is $3.799m. Teams can walk away from award of $3.8m or greater (was $3.5m).

--------------------

Development-camp oli ja meni. Harjoituspainotteisesta leiristä kirjoitettuja juttuja ei tietystikään liian sokeasti kannatta tuijotella, todellisten pelien ollessa aina oma juttunsa ja tiettyjen pelaatyyppien loistaessa toisia enemmän näissä keskikesän pyörityksissä, mutta mukavahan noita oli lueskella kun kerrankin olisi kunnolla prospecteja, joista jengillä löytyy positiivista kerrottavaa. HFBoardsille oli Flyers-osion leiri-topickiin muutama nimimerkki koonnut kattavaa raportointia, jotka kannattaa tsekata, mikäli ette jo ole. Heitän tähän lisäksi pari lukemisen arvoista näpyttelyä toimittajilta:

Russ Cohen: http://www.sportsology.com/content/flyers-open-development-camp-some-new-twists (maalivahdeista)

Russ Cohen: http://www.sportsology.com/content/...tes?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter (kenttäpelaajista)

Charlie O'Connor: http://www.broadstreethockey.com/2015/7/13/8940965/philadelphia-flyers-development-camp-2015-lessons

-----------------------

Näin kesän myötä putkahtelee vähän sieltä ja täältä erilaisia prospectien top-listauksia ja ajattelin omanikin kirjoitella jahka ehdin. Voi olla, että menee elokuun puolelle, kun en mitään kiirettä tuosta aio ottaa, mutta kesän aikana kuitenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös