Kesän 2015 siirtohuhut

  • 136 003
  • 460

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tuo olisi Bluesin näkökulmasta aivan järkyttävä treidi. Couturier toki kiinnostaisi, mutta MacDonaldilla ei nykyisellä sopimuksellaan ole minkäänlaista treidiarvoa ja ykköskierroksen varaukset ovat yliarvostettuja.

Samaa luokkaa Jacketsin ehdotuksen kanssahan tuo on pitkälti. Ja tällä hetkellähän vasta nuo ykköskierroksen varaukset ovat kovassa huudossa, ainakin jos se on heikommilta joukkueilta. TAi no tietenkin jos se on Lottery protected se varaus niin sitten on eri asia.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Andy Strickland @andystrickland
It appears Johhny Oduya is staying patient in hope of returning to #blackhawks. Told he turned down significant offer from #sabres

Aika mielenkiintoista jos Buffalon tarjous ole kiinnostanut Oduyaa.

Oduyalla ehkä 2-3 kautta edessä hyvällä tasolla, ymmärtäähän sen että yritetään saada vielä ne viimeisetkin Cupit voitettua ennen kun on liian myöhäistä. 2016 tai -17 sitten johonkin Buffalon kaltaiseen joukkueeseen mentoriksi. Tosin ihmettelen, jos Buffaloon ei ole tuolloin jo niin kova imu että Oduya sinne mahtuisi.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
NBC sivujen mukaan Johhny Oduya päättää ensi viikolla minne menee.

Blackhawksien ovi taisi sulkeutua Sharp-kaupan myötä, kun Daleystä tuli blackhawks. Jatkoajan jutussa oli, että Dallas saattaisi olla kiinnostunut kokeneesta pakista. Montrealissa sellainen olisi Gilbertissä. Voisin kuvitella, että Bergevin on edelleen halukas kauppoihin, vaikka Sharp menikin ohitse.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Chris Kuc ‏@ChrisKuc
Johnny Oduya's agent, Don Meehan, said defenseman "should be close to a decision by tomorrow" on which team he'll sign with"

Kucin twitteristä eilen tuollaista infoa Oduyan tilanteeseen liittyen. Buffaloa on edelleen väläytelty vaihtoehtona, mutta myös Dallas saattaa olla JO:n uusi koti. Tiettyä ironiaa olisi toteutuessaan tuo, mutta kohta ollaan vissiin viisaampia.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Andy Strickland Twitterissä: "Johnny Oduya already turned down a 3 yr, $15 million offer form #Sabres several days ago. No doubt Buffalo in position to offer most money"

Vai että Buffalo tarjonnut $5 milliä per kausi Oduyalle, mutta ei ollut kelvannut tälle. Kova on ollut Buffalon tarjous kuitenkin.

Tarjous on ollut kova, mutta ymmärtääkseni Oduya oli kieltäytynyt tuosta odotellessaan edelleen Bowmanin liikkeitä Chicagossa. Daley tulikin sitten viikonloppuna, joka todennäköisesti päätti Johnnyn uran Chicagossa. En usko, että kieltäytyisi uudestaan tuosta tarjouksesta, halusi vain selkeästi pelata United Centerissä tulevatkin kotiottelunsa ja oli valmis antamaan discountia vuosiansioihinsa.

Kolme vuotta on kyllä maksimi mitä Johnnylle itse tarjoaisin terminä enkä todellakaan tuolla caphitilla.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tämän kesän vapaat markkinat ovat olleet ihan mielenkiintoiset, kun ei ole tosiaan ylihintaisia sopimuksia juurikaan nähty. Esimerkiksi hyökkääjien osalta päivää ennen markkinoiden avautumista jatkosopimuksen tehnyt Drew Stafford, sopimuksella jota pidettiin tuolloin maltillisena, on lopulta kuitenkin se suurimman AAV:n tämän kesän UFA-markkinoilta saanut hyökkääjä. Tai no toiseksi suurin, jos draftin yhteydessä sopimuksen tehnyt Carl Söderberg otetaan myös laskuihin mukaan. Tässä en siis ota mitään Keslerin tai Anisimovin jatkosopimuksia huomioon, kun ne astuvat vasta vuoden päästä voimaan. Staffordin ja Söderbergin (ja myös Anisimovin) agenteilta hienosti haisteltu tilanne markkinoista, kun tekivät hyvissä ajoin sopimuksensa ja se osoittautui hyväksi ratkaisuksi.

UFA-pelaajista saisi vielä tällaisen joukkueen:

Tlusty-Fehr-Semin
Glencross-Weiss-Boyes
Bergenheim-Stoll-Fleischmann
Cooke-Santorelli-Upshall
Kopecky, Lapierre, Goc, Bernier, Ryder, Erat, O.Jokinen jne.

Ehrhoff-Franson
Hejda-Zidlicky
Gonchar-Gleason
Volchenkov, Roszival jne.

Gustavsson, Budaj, Emery

- Maalivahtimarkkinat ovat siis tyhjillään. Ei sieltä löydy enää apuja, nuo ovat jo pelinsä NHL:ssä pelanneet.
- Siellä on vielä kaksi hyvää puolustajaa jäljellä, ja niiden lisäksi sitten uransa ehtoopuolelle olevia, lähinnä eurooppalaisia puolustajia. Ehrhoffista joku saa kuitenkin vielä hyvän top-4 puolustajan, ja maltillisella sopimuksella ja oikealla roolituksella Fransonistakin voi olla sellainen jollekin joukkueelle.
- Hyökkäyksestä sitten löytyykin enemmän valinnanvaraa. Sieltä löytyy pisteiden tekoon kohtuullisesti kykeneviä laitureita, tosin niillä on sitten kokonaisvaltaisessa pelissä, fyysisyydessä tai asennepuolella puutteita. Lisäksi on alempiin kenttiin kokeneita pelaajia. Mutta kyllähän noilla hyökkääjiltä joukkueet pystyvät vielä paikkailemaan kohtuullisesti rosterissa olevia pieniä puutteita.

Ihme että esimerkiksi Eric Fehr ei ole vielä signannut mihinkään. Olisin odottanut tälle vapailta markkinoilta 3-5 vuoden sopimusta reilun $3 millin vuosiansioilla, mutta ei taida enää ainakaan olla sellaista sopimusta saatavilla. Onko tämän tilanteesta ollut mitään huhuja liikkeellä?
 

Ferris

Jäsen
Ihme että esimerkiksi Eric Fehr ei ole vielä signannut mihinkään. Olisin odottanut tälle vapailta markkinoilta 3-5 vuoden sopimusta reilun $3 millin vuosiansioilla, mutta ei taida enää ainakaan olla sellaista sopimusta saatavilla. Onko tämän tilanteesta ollut mitään huhuja liikkeellä?

Washingtonin mediassa on ollut puheita että Caps olisi edelleen yksi mahdollinen seura Fehrille, mutta MacLellan ei käytännössä pysty tekemään mitään ennen kuin Holtbyn ja Johanssonin sopimustilanteet ovat selvinneet. Ehkäpä Fehr tekee "Oduyat" ja odottelee Caps-tilanteen selvenemistä ennen kuin alkaa tosissaan harkita muita seuroja?

Ja toinen mahdollinen hidaste on kesäkuun alussa tehty kyynärpääoperaatio jonka kuntoutumisaikataulusta en ole nähnyt mitään arvioita. Jos menee pitkälle syksyyn niin sekin voinee vaikuttaa joukkueiden mielenkiinnon määrään?

Oheisessa WPostin jutussa Fehr ja agenttinsa kommentteja ennen heinäkuun vaihdetta.
Agent: Green, Fehr plan to enter unrestricted free agency - The Washington Post
 
Viimeksi muokattu:

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
"RUMOUR:

Sources say Stars and Canadiens trade for Alexei Emelin is close.

Do you guys think this would be a boost?

What would we have to give up for him?

In my opinion, we need a big body on the blue line other than Nemeth (Or Oleksiak, given he gets playing time). So I would love this trade, he hits like a truck.

I would assume we'd have to give up something like Hemsky and a 3rd or Fiddler and a 2nd and 6th. Or even Oleksiak and a 4th. Who knows?"

Facebookin ihmeellisestä maailmasta tällänen. Mitään totuuspohjaa?
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Lainataanpas tuolta KHL:n huhuketjusta, jos joku ei vielä huomannut:

Kazanin valmentaja Zinetula Bilyaletdinov myöntää Sovsportin haastattelussa Ilya Nikulinin lähtevän NHL:ään.

Ensin Medvedev, nyt Nikulin. Konkareilla näyttää olevan kiinnostusta pelata kovimmassa sarjassa, mielenkiintoista nähdä minne päätyy. Voisin kuvitella Pittsburghin, Chicagon sekä Montrealin olevan vahvoilla. Myös Jetsin voisi iskeä tuohon jatkoksi, veikkaukseni perustuu lähinnä organisaatioihin, joissa on venäläisiä pelaajia.

Marcus Krüger on myös ilmoittanut jo tovi sitten, että haluaa signata Chicagoon. Marcus haluaa pitkän sopimuksen, mutta ymmärtääkseni suostuu myös lyhyempään diiliin. Pidän Bickellin siirtoa edelleen mahdollisena, joskin epätodennäköisenä. Mikäli hän liikkuu, on myös esimerkiksi jo mainittu Nikulin mahdollista signata. Joka tapauksessa Stan Bowman joutuu tekemään kauppoja vielä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Myös Jetsin voisi iskeä tuohon jatkoksi, veikkaukseni perustuu lähinnä organisaatioihin, joissa on venäläisiä pelaajia.
Veikkaan kanssa samaa että Nikulin päätyy seuraan jossa on maanmiehiä. Jostain kumman syystä itselle tuli Washington ekan mieleen.
 

Ralph

Jäsen
Jos Evgeni Medvedev sai kolmen millin lapun, tuskin Ilya Nikulin hakee mitään pikkupalkkaa hänkään. Eli tästä syystä Capitalsit ja Blackhawksit voinee laskea pois suunitelmista. Jetsilläkin puolustus täynnä.

Jos pelkästään venäläispelaajien määrän perusteella tutkitaan, niin onhan Avalanchellakin kolme venäläistä tätä nykyä. Nikulin olisi sellainen pelaaja, jota kaipaavat, mutta puolustus on täynnä sielläkin. Että treidejä olisi luvassa, jos Nikulin päätyisi sinne. En usko.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Jos Evgeni Medvedev sai kolmen millin lapun, tuskin Ilya Nikulin hakee mitään pikkupalkkaa hänkään.

Palkkapyyntö tulee tässä määrittelemään kaiken. Medvedevin sopimus oli omaan silmään aika kova puolustajalle, jonka NHL-kokemus on täysin olematon, toki ollut kansainvälisissä otteluissa tyyliin Venäjän parhaimmistoa jo pitkään. Herää kysymys haluaako Nikulin contenderiin vai rahastaa ja pelata samalla NHL:ssä? Vaikea arvioida mitä hän tulee tekemään, mutta toki todennäköisempää on Medvedevin kaltainen lappu.

Vaihtoehtoja ainakin riittää.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vaihtoehtoja ainakin riittää.
Josta tulikin mieleen että Columbushan etsii pakkia ja siellä on 2 kpl venäläisiä. Tuli myös mieleen että Dallasissa Valeri Nichushkin on nyt vailla juttuseuraa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eliteprospectsin sivulta tuli bongattua että Martin Havlattia huhuillaan Ottawaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Eliteprospectsin sivulta tuli bongattua että Martin Havlattia huhuillaan Ottawaan.

Jos ymmärsin huhua oikein (HFboardsille joku laittoi), niin Havlat saattaa osallistua try-outin muodossa Ottawan training campille. Mielenkiintoinen paluu mikäli saa sopimuksen, Heatley messiin?
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Jos ymmärsin huhua oikein (HFboardsille joku laittoi), niin Havlat saattaa osallistua try-outin muodossa Ottawan training campille. Mielenkiintoinen paluu mikäli saa sopimuksen, Heatley messiin?

En kyllä ymmärrä mitä Ottawa vielä näkee Havlatissa. Vai onko tämä joku palvelus 34-vuotiaalle Havlatille? On meinaan vaikea kuvitella mitään uutta nousua, kun neljään viime kauteen Havlat ei ole pelannut edes 50 peliä mikään kausi ja pisteetkin ovat jäätävät 27-18-22-14.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
En kyllä ymmärrä mitä Ottawa vielä näkee Havlatissa. Vai onko tämä joku palvelus 34-vuotiaalle Havlatille? On meinaan vaikea kuvitella mitään uutta nousua, kun neljään viime kauteen Havlat ei ole pelannut edes 50 peliä mikään kausi ja pisteetkin ovat jäätävät 27-18-22-14.

Todennäköisesti juuri tuommoinen mainitsemasi palvelus vanhalle omalle ykkösvaraukselle, annetaan erityismahdollisuus todistaa jotain ja näyttää päivän kuntoa. En usko tosin sopimukseen enkä tiedä onko NHL:ssä enää ainuttakaan joukkuetta, joka Havlatiin rahoja tuhlaisi viime kausien näyttöjen perusteella. Mainitsemasi loukkaantumisherkkyyskin kun on suuri, ei ole montaa täyttä kautta Martin NHL:ssä pelannut.
 

Baldrick

Jäsen
Kai Ottawalla joku halppislappu on varaa antaa tyyliin 1 miljuuna. Jos kunnossa pysyy, niin kai tuosta vielä secondary scoringiin apua olisi eritoten ylivoimalla. Toki paljon riippuu training campin näytöistä. Onkohan saanut harjoitella kesän kunnossa? Mitenkäs noin muuten tuo Havlatin loukkaantumisherkkyys, onko kyse löysästä harjoittelusta vai mistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös