Jokerien mediaketju

  • 2 132 878
  • 8 710
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kyllä vain, heinäkuusta 2013 tämä on ollut osa työsopimuslakia. Tästä Finlexiin: Laki työsopimuslain 2 luvun 16 §:n muuttamisesta 398/2013 - Säädökset alkuperäisinä - FINLEX ®

Eli Jokereiden kandee olla hieman varovainen, jos tätä parkkipaikkataktiikkaa päädytään käyttämään. :) Ossinkin mallista voi tulla sanomista, jos joku näkee, mutta se menee eri lain piiriin.

Vai suoritettiinko Ossin taannoisessa case parkkipaikassa juuri nimenomaan palkanmaksua? Innovatiivista!

Seuraavaksi voidaan kytkeä Hartwall Arenan kuntopyörät Stadin sähköverkkoon ja puskea energiaa ulos sitäkautta. Tuotetusta sähköstä maksu pelaajalle. Vai antaako pykälät tässä vieläkään periksi?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Uuden yhteistyösopimuksen myötä Jokerit vahvistaa vielä pakkiosastoaan. Uutena miehenä rosteriin liittyy -96 syntynyt, Italian u20 sarjaa pelannut Joshua De Lotto. Edelliskaudella De Lotto ei saanut tehoja pelaamissaan 24 ottelussa, mutta kehityspotentiaalia kuulemma löytyy.

Jatkossa veikkauspisteillä ja ständeillä luovutaan loton ja jokerin mainostamisesta. Mainokset peitetään yhteistyökumpanin mainoksilla. Tässä tapauksessa mainoksena on Jokerien uusi vahvistus De Lotto, Jokeri-paita päällä. De Lotto ja Jokeri!
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.

Gemondo

Jäsen
Uusi Jokerimainos spotattu taxin kyljessä, nyt mennään sloganilla "Superstars Are Here".
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Jokerit ja ulkomaalaiset fanit. Niitä on ja fanituotteillekin on kysyntää. Miten Jokerit palvelee heitä? ei lähestulkoon mitenkään. Okey, löytyy englanninkielinen twitter sivu, mutta miksei sitä voi integroida pää twittertiliin, jossa twiitit olisi suomeksi ja myös englanniksi. Tuskin haittaa suomalaisia faneja? Tällöin kaikki olisi samassa nipussa, kansallisuudesta riippumatta.

Tässä esim Jokerit.comin englanninkielinen sivu, löytyy kun klikkaat ensin Suomen lippua, josta pääsee sitten valitsemaan Brittien lipun:

Jokerit.com

Melko hupaisaa.

Tässä vertailuna esim Medvescakin englanninkieliset sivut:

Klub hokeja na ledu Medveščak Zagreb

Käyttäähän Jokerit mainonnassakin englantia kokoajan, kun se on seksikkäämpää, mutta siihen se sitten jääkin.

Pienellä panostuksella saataisiin esim potentiaalisia tanskalaisfaneja palveltua paremmin.

Ajatuksia tämän suhteen? P.S. nyt ei pelata enää kotoliigaa.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Mieshuoraskeneä nyt tuskin kiekossa on niin paljon, että kannattaisi tehdä joukkueen imagosta vielä vammaisempi ja muovisempi kuin noilla naurettavilla englanniksi tehdyillä sloganeilla on jo tehty. Jokerien markkinointi KHL-aikana on ollut hyvä esimerkki Suomessa muodissa olevasta oksettavasta jenkkihypetyksestä. Voisikohan Jokerit-nimenkin jotenkin ''kansainvälistää'' kuten näiden suomalaisten kainalopallojengien nimet. Saataisiin varmaan ulkomailta kivasti enemmän kannattajia.
 

Klokoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Finnish Defence Forces, Ukraine
Mieshuoraskeneä nyt tuskin kiekossa on niin paljon, että kannattaisi tehdä joukkueen imagosta vielä vammaisempi ja muovisempi kuin noilla naurettavilla englanniksi tehdyillä sloganeilla on jo tehty. Jokerien markkinointi KHL-aikana on ollut hyvä esimerkki Suomessa muodissa olevasta oksettavasta jenkkihypetyksestä. Voisikohan Jokerit-nimenkin jotenkin ''kansainvälistää'' kuten näiden suomalaisten kainalopallojengien nimet. Saataisiin varmaan ulkomailta kivasti enemmän kannattajia.

Olen Lagerin kanssa siinä mielessä samoilla linjoilla että tuskin vaadittaisiin aivan hirveästi resursseja päivittämään englannin-kieliset sivustot ajantasalle. Max Power on saapunut jälleen palstallemme kertomaan kuinka kannattaa oikein ja miten oksettavaa on kannattaa Jokereita esim. Tanskasta käsin kun joukkueessa pelaa maajoukkueesta tuttuja pelaajia. En ymmärrä mitä haet takaa jatkuvilla provoillasi mutta tuskin tulet niillä kauheana saavuttamaan. Elämä on tehty nautittavaksi, ei miettimiseen, miten siitä voisi tehdä itselleen paskemman.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Siinähän Max Power on aivan oikeassa, että nuo englanniksi kyhätyt mainokset ovat paitsi aivan helvetin noloja, myös turhia, koska mainonta on suunnattu lähes pelkästään suomalaisille. Ok, joitain ei haittaa, ja joitain ei kiinnosta, mutta jos ns. muovisuutta halutaan välttää, niin tuollaiset superstars are here-henkiset könkäleet voisi jättää julkaisematta. Hävettää nähdä niitä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tästäpä ei käsittääkseni voida syyttää Jokereita, sillä näiden kadunvarsimainosten takana on KHL-liiga, ei Jokerit. Näin ainakin oli viime kesänä.
Huono esimerkki multa. Mutta pointti sama.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
nuo englanniksi kyhätyt mainokset ovat paitsi aivan helvetin noloja, myös turhia, koska mainonta on suunnattu lähes pelkästään suomalaisille.

En näkisi asiaa aivan näinkään. Toki en tiedä Jokereiden markkinointistrageiasta sen tarklemmin, mutta kyllä ainakin viime kauden perusteella hallilla on kansainvälisempää porukkaa kuin liiga-aikoina. Iso osa näistä tiestysti on vierasfaneja, jotka tulevat paikalle oman joukkueensa perässä, mutta on sieltä tullut bongattua mm. aasialaisia ja keskieurooppalaisia turisteja jokunen. Epäilisin että turistien määrä tulee nousemaan tulevilla kausilla.

Toki nämä ovat vähemmistössä ja suomalaiset ovat ehdottomasti se suurin kohderyhmä. Mutta samaan aikaan Suomessa kun ollaan niin totuus on että kielenä englanti toimii markkinoinnissa lähestulkoon yhtä hyvin kuin suomi, joten liiketoiminnan kannalta ratkaisu on ymmärretävä: tee mainontaa pelkästään suomeksi ja tavoitat pelkästään suomalaiset, tee sitä englanniksi ja tavoitat lisäksi turisteja joille jääkiekko itsessään saattaa olla hyvinkin eksoottinen ja mielenkiintoinen kohde,

Itse en pidä mainoksia sen nolompina kuin mainoksia nyt yleensäkään, koska en ylipäänsä arvota mainoksia niiden kielen perusteella. "The superstars are here" ei mielestäni ole mainoslauseena sen nolompi tai muovisempi kuin "Superähdet ovat täällä". Kuten sanoit, osaa haittaa osaa ei, mutta se olennainen asia jokereiden kannalta on ettei englanniksi mainostaminen siltikään karkota niitä suomalaisia faneja ja ajaa ihan yhtä lailla asiansa, joten se on järkevää bisnestä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerien KHL-aikaista markkinointia en ole tuntenut omakseni tai edes jokerien näköiseksi. Minä me Jokerit ei todellakaan käänny vaivattomasti englanniksi. Muovilta tuntuu noi mainokset. Siksi narrien pitäisi ajaa kaksilla kiskoilla eli eriyttää markkinointia. Lisäksi hallin sisällä we are victorious tavara pelkästään englanniksi on jotenkin noloa. Joukkueen historia on varsin prolea ja nyt pelätään tunnistautua suomalaisiksi. Koko Suomen Jokereiden ääni osaa sönköttää vain amerikkaa, sitäkö tässä tavoitellaan?
 
Niitä joita Jokerien markkinoinnin valittu kieli suomi/amerikan englanti haittaa ei ole Jokereille mitään merkitystä. He ovat areenalla tai pysyvät sieltä poissa koska ovat niin periaatteellisen vahvasti jokerifaneja tai suhtautuvat niin tuomitsevan fanaattisesti Jokereiden Khl-aikakauteen, että kaikki on väärin vaikka mitä tehtäisiin.

Omasta mielestäni KHL-aikakauden markkinointi on ollut ihan hyvää luokkaa, Jokerit näkyy katukuvassa etenkin kauden aikana. Aivan eri luokkaa kuin muutamien vuosien takaiset Loirin vattu-videospotit. Minä-me-jokerit oli kova kehitetty hokema suomalaiseen markkinointimaailmaan peilattuna, eikä samanlaista kai heti saada aikaan. Hatunnosto silloiselle markkinointitiimille ja heidän aikaansaannokselle.

En ole sitä mieltä, että kaikkea pitäisi matkia pohjois-amerikan ammattilaissarjoista vain kopioimisen vuoksi. Mutta nhl-joukkueilla tuntuu useimmilla olevan joka mobiilialustaan oleva appsi jostalöytyy kaikki joukkueeseen liittyvä taustatieto, fanisälät, lippujen hankinnat, uusimmat uutiset, videohaastattelut, ottelukoosteet, live-seurannat ottelujen aikana, jne jne. Ja kaikesta uudesta sisällöstä tulee omien valintojen myötä mieltymysten mukaiset ilmoitukset puhelimeen. Esim. press releaset uusista sopimuksista julkistetaan samaan aikaan faneille kuin medialle. Jokereiden whatsapp on jotain tämän suuntaista, mutta varsin kaukana siitä. Fanina käyn toki silloin tällöin jokereiden sivuilla, mutta mielummin ottaisin kaiken fanisälään liittyvän luokseni tuotuna kuin tekisin itse asian eteen jotain, olenhan bisnes-mielessä maksukykyinen asiakas.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Eikös noita englanninkielisiä sloganeita käytetä myös taksien kyljessä? Luulisi toimivan mm. lentokenttätakseissa ja siinä mielessä hyvää kansainvälistä mainontaa. Varmasti ovat kuskit saaneet useasti selostaa turisteille mistä on kyse ja ehkä joku on tämän takia myös tullut hallille.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Viime vuoden KHL Is Here -mainoslätkät olivat ihan jees ja saivat jopa odottamaan kautta aivan uudella innolla. Tämänhetkinen Superstars Are Here -setti on sinänsä vähän ironinen, koska taitaa olla ensimmäinen kesä KHL:ssä, kun nimekkäimmät pelaajat lähtevät pois sarjasta sen sijaan, että niitä tulisi enemmän. Mutta eipä se omaa elämää haittaa. Mitäs ensi vuonna, Ilya Was Here?
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Tässä uutisessa ei varsinaisesti mainita Jokereita, mutta ilman mitään tarkoitusta provosoida uskallan veikata, että Jokereiden lähtö Liigasta (ja kääntöpuolena osan myös neutraaleista kiekonseuraajista katseiden kääntyminen KHL:ään samasta syystä) on aika olennainen syy tähän. Liigan televisiointi on siis ollut tappiollista Neloselle, kertoo Kauppalehti: http://www.kauppalehti.fi/uutiset/s...ukset---jaakiekko-ei-kannattanutkaan/aQTjnCFx Sanomien kannalta on ikävää, että he ovat kiinni tuossa diilissä vielä useamman vuoden, enkä itse heti osaa nähdä kansan kiinnostuksen Liigaan olevan massiivisessa kasvussa lähiaikoina.
 

Freebird

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokerit, SaiPa
Mitä tuohon markkinointiin tulee englannin tai suomen kielellä, niin molemmat kyllä passaa. Se, mitä en voi ymmärtää, niin Savonlinnan Tanhuvaarassa myytävät paidat ym. hömpät "Mie, Myö, Jokerit" on sentään vähän liikaa. Vaikka kuinka ollaan koko Suomen Jokerit, niin tuo savo-karjalaisuus ei välttämättä oikein iske. Sama vielä saameksi niin koko Suomi on meidän!
 

Freebird

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokerit, SaiPa
Oliko tämä mainitsemasi siis jollain tapaa Jokereiden viralliseen organisaatioon liittyvää oheismyyntiä?
Kyllä se valitettavasti taitaa olla. Kuluvan kuun lopussa Jokerit ja Tanhuvaara pitää yhteisen proggiksen ko. kylässä ja kyseiset tuotteet liittynevät siihen. http://www.tanhuvaara.fi/news/34/340/Jokerit-Tanhuvaaraan-28-31-7-2015/d,tanhuvaarauutiset Linkki vie Tanhuvaaran urheiluopiston sivuille, jossa em. asiasta tiedotettu. Taisi Jokereidenkin sivuilla keväällä olla asian tiimoilta jonkinlaista juttua, jos oikein muistan.
 

Gemondo

Jäsen
Jokerit julkaissut näemmä jo toukokuun alussa 2015-16 Is Here -videon, tämä on mennyt itseltäni täysin ohi, ehkä ihan hyvä niin sillä oli kyllä harvinaisen mitäänsanomaton tekele. Linkki vie youtebeen.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Kyllä se valitettavasti taitaa olla. Kuluvan kuun lopussa Jokerit ja Tanhuvaara pitää yhteisen proggiksen ko. kylässä ja kyseiset tuotteet liittynevät siihen. http://www.tanhuvaara.fi/news/34/340/Jokerit-Tanhuvaaraan-28-31-7-2015/d,tanhuvaarauutiset Linkki vie Tanhuvaaran urheiluopiston sivuille, jossa em. asiasta tiedotettu. Taisi Jokereidenkin sivuilla keväällä olla asian tiimoilta jonkinlaista juttua, jos oikein muistan.
On Tanhuvaaran ja Savonlinnan herrojen idea:

Jokerit aloittaa KHL-kautensa Savonlinnasta | Itä-Savo

Palaverin päätteeksi tunnettu jokerislogan Minä, Me, Jokerit viäntyi savolaisten suussa muotoon Mie, Myö, Jokerit.

– Ja noilla painatuksilla olevia fanipaitoja sitten kesällä myyntiin Tanhuvaaran kauppatorin infopisteeseen, Leinonen ja Kauppinen ideoivat.


Mutta ihan nyt oikeasti, onko mitään väliä joillain hassuttelupaidoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös