Pelimiehet etsivät työtä – eli ketju sopimuksettomista pelaajista

  • 850 552
  • 1 430

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Lie siinä ollut Keklu-yhteys. Keklu lähti pois niin ei Ruudullekkaan jäänyt ruutus ehhehe. No sinne se Keklun perässä sit lähtikin. En näe muuta syytä tosiaan minäkään. Oisko ollu tarkotuksena tulla ko herrojen kanssa pidempi työsuhdesarka Jokereissa, mutta katkesi lento lyhyeen molemmilla
Alkuperäinen kaavailu varmaan tuo ura Jokereissa, mutta eiköhän herrat melkoisen paljon isomman tilipussin vedä tuolta Columbuksen palkkalistoilta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Alkuperäinen kaavailu varmaan tuo ura Jokereissa, mutta eiköhän herrat melkoisen paljon isomman tilipussin vedä tuolta Columbuksen palkkalistoilta.
Vaikka kyse ei olisi J.Ruutun kohdalla rahasta niin kyllä omaan korvaan mahdollisuus työskennällä NHL-organisaatiossa kuulostaa paremmalta kuin työskentely KHL:lässä taikka sm-liigassa. Noista hommista kai se Keklukin on aikoinaan alottanut ja nyt Rudilla on vielä suomalainen menttori auttamassa. Lisäksi koska Janne Vuorinen (ja Jari Kurri) tekee varmaan Jokereissa niitä hommia mitkä ois Rudia kiinnostanut niin tuskinpa se siellä maskotin hommia ois ruvennut tekemään.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Sinänsä koomista. Ennen Keklua Vinny Prospal oli sitoutunut loppu-uransa ajaksi Columbukseen. Sanallisessa herrasmiessopimuksessa oli että Prospal pelaa kausi kerrallaan uransa Ohiossa loppuun, jonka jälkeen siirtyy toimiston puolelle. Kansallisuudensa puolesta olisi hyvinkin voinut veikata tätä Rudin saamaa tonttia.
Kekäläinen tuli taloon ja Prospalille ei solmittu enää jatkosopimusta vaikka tällä vielä pelihaluja oli. Ura loppuikin vuotta aiottua aikaisemmin, eikä virkaa organisaatiosta löytynyt. Vinnyn palkkaamisen puolesta itsekin kovin kampanjoin, mutta turhaa oli somen paine asian suhteen. Ja nyt meillä on Ruutu, jolle Kekäläinen antoi samanlaisen sopimuksen Jokereissa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joukkueiden määrä lisääntyi yhdellä, mutta silti on vielä useammankin joukkueellisen verran pelaajia työttömänä:

Hyökkääjät:
Artem Iossafov (uutta yritystä Mestiksen kautta?)
Sami Blomqvist, Antti Kerälä (voisi jopa mahtuakin jonkun jengin kokoonpanoon)
Jesse Niinimäki (löytyykö joku optimisti tai epätoivoinen joukkue vielä Suomesta?)
Toni Kallela, Jesse Rohtla, Jarkko Hattunen (taitavat kaivata uutta vauhtia muualta kuin liigasta)
Alexander Ruuttu, Joonas Sammalmaa (potentiaalia on, joten joku saattaa vielä antaakin mahdollisuuden)
Jyri Junnila, Antti Kangasniemi (joutuvatko tekemään tilaa nuoremmille/halvemmille?)
Jussi Pesonen (liigaura paketissa?)
Petri Lammassaari, Marko Virtala (ulkomaat?)
Tuomas Huhtanen (luulisi löytävän töitä liigasta)
Veli-Matti Savinainen, Teemu Laine, Antti Pihlström, Ville Leino (eivät taida olla vielä palailemassa Suomeen, kun parempiakin palkanmaksajia löytyy...)
Sean Bergenheim (onko saamassa vielä jatkoa P-Amerikassa?)

Puolustajat:
Mikko Kousa (ei kai vielä sopimusta minnekään, joten jos KHL romahtaa, niin...)
Mikko Mäenpää (viime kausi loukkaantumisten runtelema, mutta jos vaan kunnossa, niin saanee itse valita työnantajansa?)
Otto Honkaheimo (kokenut peruspakki, jonka luulisi löytävän töitä)
Antti Bruun ja Martti Järventie (lopettivatko uransa?)
Marko Kauppinen (ei ole kuulunut lopettamisesta, mutta ei huhuja Mikkelistäkään...)
Atte Pentikäinen (hätävaramies, joka saa pestin jostain, kun pakisto on syksyn koittaessa jäämässä vajaaksi?)
Antti Jaatinen, Joonas Hurri, Joonas Valkonen, Patrik Parkkonen (voisi kuvitella olevan liigan ja Mestiksen rajamailla, eli reservimiehiä jollekin?)
Henri Laurila (vielä olisi yksi tai kaksi hyvää kautta annettavana?)
Markus Seikola (ilmeisesti epävarmaa, pystyykö jatkamaan?)
Anssi Salmela, Markus Nordlund (eivät taida olla vielä palailemassa Suomeen, kun parempiakin palkanmaksajia löytyy...)
Rasmus Rissanen (onko saamassa vielä jatkoa P-Amerikassa?)

Maalivahdit:
Juuso Riksman (KHL-tarjoustako venttailee?)
Ville Hostikka, Mika Norja (ulkomaat?)
Niko Hovinen (paluuta KHL:ään huhutaan, mutta...)
Sami Aittokallio, Jussi Olkinuora (onko saamassa vielä jatkoa P-Amerikassa?)
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Paljon mielenkiintoisia pelaajia Evertonin listalla. Osa voi olla vahvistuksiakin ja osa hyviä/halpoja rotaatioukkoja. Nuista nimimiehistä en usko kenenkään tulevan Liigaan, syynä verotusasiat.
Honkaheimo kelpaisi takaisin KalPaan, mutta ilmeisesti pakisto onjo kasassa.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Bruun ja Järventie ovat molemmat jatkamassa vielä pelaajauraansa. Eri asia tietysti, jos mistään ei säällistä tarjousta tule, että joutuuko "pakotetuksi" eläkkeelle, eli jossain kohdassa tulee kipuraja vastaan palkkapyynnön alentamisen kanssa pelaajan päästä heidän tapauksessaan.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Savinnaista, Pihlströmiä ja jopa Lainetta on huhuttu IFK:hon tässä kesän aikana. Näistä ensimmäistä ihan jatkoajan verkkolehdessä. Pihlström ja Laine taitavat jatkaa SHL/KHL-akselilla ja Laine tästä jopa jo ilmoitti. En jaksa uskoa kenenkään tuloon kuitenkaan.

Muihin kundeihin, Honkaheimon ura pahassa laskusuunnassa. Viime kausi mm. erittäin heikko, etenkin runkosarjan osalta. Playoffeissa nosti tasoaan ja pelasi hyvin, kuuluen joukkueen parhaimmistoon. Luulisi olevan kelpo pakki vielä jollekkin. Ainut vaan, että hinta ei taida tällä hetkellä vastata laatua? Käsittääkseni Ottokaan ei mikään ihan halpa pelaaja ole, noin niin kuin perus liigajyräksi.

Blomqvistista ei ole liigassa kuin rotaatiorooliin. Saanut nyt kokeilla siipiään Espoossa, Lahdessa, Helsingissä ja muistaakseni joku visiitti Raumallakin ja kun ei lähde lentoon, niin ei lähde lentoon. Ilmeisesti Törmänenkään ei miestä enää kelpuuttanut ensi kauden jengiin, vaikka tiesi kaverin entuudestaan. Kiva pörrääjä, mutta todella tehoton.

E: Eikös Järventietä huhuttu yhdessä vaiheessa TPS:'ään? Mä ottasin Maran koska vaan 7-8 pakin rooliin meille.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Olen hyvin hämmästynyt että Niklas Tikkinen ei ole kenellekään vielä kelvannut vaikkei Evertonin listassa löydykään. Vasta 21-vuotias, NHL-varaus löytyy ja juniorimaajoukkueet kahlattu läpi. Mieshän oli hyökkääjätaustansa takia profiloitunut hyökkääväksi pakiksi mutta pelasi mielestäni erittäin hyvän ja virheettömän viime kauden. Ok, "hyökkäävältä pakilta" pitäisi odottaa enemmän pisteitä mutta mies selkeästi monipuolisti peliään ja paransi todella paljon omassa päässä. Jotenkin tuli mieleen Kristian Näkyvä miehen Blues-ajoilta. Myös siinä mielessä että kuten Näkyvä aikanaan, Tikkinenkin jäi Bluesissa nyt tulevalle kaudelle paitsioon koska hieman saman tyylinen puolustaja (Seppälä) omaa jo sopimuksen. Vaihtaisin miehet päittäin asap jos itse saisin päättää mutta minkäs teet.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=42366
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Laurilaan ei kannata kenenkään koskea. Turhake.

Olisin kyllä pitänyt Bluesissa. Pelasi Espoossa hyvän kauden 2012-13, mutta jostain syystä sopimus purettiin vaikka toinen oli vielä sopimuksessa jäljellä. Lämäri lähti tulisesti eikä ollut muutenkaan ihan onneton. Vissiin ei sitten sen jälkeen ole kulkenut.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olen hyvin hämmästynyt että Niklas Tikkinen ei ole kenellekään vielä kelvannut vaikkei Evertonin listassa löydykään. Vasta 21-vuotias, NHL-varaus löytyy ja juniorimaajoukkueet kahlattu läpi. Mieshän oli hyökkääjätaustansa takia profiloitunut hyökkääväksi pakiksi mutta pelasi mielestäni erittäin hyvän ja virheettömän viime kauden.
Veit sanat suustani. Mutta ehkä se on Niklas Tikkiselle hyväksi jos pelaa yhden kauden Mestiksessä siinä ykköspakin roolissa jossa saa paljon YV-vastuuta. En tiedä onko sm-liigassa yhtään seuraa KooKoon lisäksi jossa ois tarjolla 6 pakkia suurempaa roolia. Niklas Tikkisen ongelma tosiaan on se että hyökkääväksi pakiksi on iskenyt viime kaudella onettomat tehot, mutta toki kaikki Blues fanit tietää että ei se YV-aikaa saanut kuin vain muutamassa pelissä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Onkohan Vojtech Polak laittanut liian kovan hintalapun itselleen? Mennyt kausi Ilveksessä 47o 37p eli ihan mukavasti pisteitä, mutta silti ei ole vielä tehnyt sopimusta mihinkään. Kärppiin huhuiltiin toki huhuiltiin pari kuukautta sitten..

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9615

Kaveri teki juuri parhaat tehot ammattilaisurallaan (piste/ottelu tahdilla) ja ei mikaan nuori varsa kyseessa. On kokeillut valloittaa NHL:n, Sveitsin ja KHL:n, mutta joka kerta valloitusyritys on paattynyt maitojunamatkaan kotimaahan. Nailla tiedoilla veikkaisin, etta hakee mahdollisimman kova hintaista sopparia euroopan karkimaista. Tai sitten hakee hyvat rahat kotimaassa ja saa samalla pysyvyytta elamaan. Ihailtavan paljon tsekkeja palaa kotimaahan.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisin kyllä pitänyt Bluesissa. Pelasi Espoossa hyvän kauden 2012-13, mutta jostain syystä sopimus purettiin vaikka toinen oli vielä sopimuksessa jäljellä. Lämäri lähti tulisesti eikä ollut muutenkaan ihan onneton. Vissiin ei sitten sen jälkeen ole kulkenut.

Joo näin minäkin muistelin. Ainoa asia missä oli viime kausilla hyvä, oli vastustajan nenän niistäminen, jos siinäkään. Sanalla sanoen paska. Lämärit pelkästään seinille. Hidastunut entisestään ja tuntuu ettei tiedä mitä pitäis tehä. Toisaalta viime kauden Lämsäkiekolla en ihmettele.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Polak Redenbach Hamill
Niinimäki Davis Kaspar
Simek Kerälä Blomqvist
Huhtanen Rachunek Junnila

Stafford Kousa
Kauppinen O'Connor
Honkaheimo Kolomatis
Bruun Laurila

Hostikka
Peltonen

Päävalmentaja: Karri Kivi
Apuvalmentaja: Jukka Rautakorpi

Tai oikeastaan nuo valmentajat eivät kuulu tähän minun listaani, koska eivät viime kaudella Liigassa vaikuttaneet.
 
Viimeksi muokattu:

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Entäs Kousa ? en ole huomannut että olis sopimus jonnekin julkastu.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Entäs Kousa ? en ole huomannut että olis sopimus jonnekin julkastu.
Ihan oikein olet huomannut. Siksi mies onkin tuossa kokoonpanossani ykkösparissa.

Sitähän sää kysyit?
 

Ralph

Jäsen
Mikä on Mikko Kousa? Pelimies parhaassa iässä, alla erinomainen kausi huippusarjassa. Miksei sopimusta ole vielä mihinkään, missä mättää?

Yleensä tähän aikaan vuodesta vapaana on enää näitä jyrijunniloita ja kaikenlaisia ikämiehiä, ei Kousan kaltaisia Liiga-tasolle erinomaisia pelaajia. Kousa kuitenkin mahtuisi helposti jokaisen Liiga-jengin puolustukseen ja olisi suurimmassa osassa selkeä top-4-puolustaja, muutamassa jopa ykkösparin pakki.

Onko tähtäin ulkomaille ja jos on, miksei sinnekään ole sopimusta vielä tullut? Onko tässä nyt taustalla jotain, mitä ei julkisuuteen ole kerrottu?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ainakin sen tiedon mukaan mitä keväällä kerrottiin, niin Kousa hakisi pelipaikkaa ulkomailta. Jossain vaiheessa puhuttiin että mikäli pelipaikkaa ulkomailta ei löydy, Lukko on ykkösvaihtoehto Suomessa mutta nämä nyt on näitä juttuja. Ja Lukkohan on jo Dufvan mukaan ensi kauteen valmis, ainoastaan Miko Malkamäki saattaa liittyä joukkueeseen sikäli kun pelaamaan pystyy. Ainakin harjoittelee joukkueen mukana.
 

Ralph

Jäsen
Mikä mahtaa olla David Kolomatisin tilanne? Voisi olla hyvä haku vaikka Poriin?
Jossain joku tiesi kertoa, että häntä on tarjottu Liigan oranssimustalle ja mustaoranssille jengille, eli HPK:lle ja KooKoolle. KooKoo hankki jo Ryan O'Connorin, joten tuskin Kolomatisia enää hankkivat.

HPK:n taas pitkään kerrottiin etsivät ulkomaalaista rightin kiekollista pakkia, mutta nyt myöhemmin on kerrottu joukkueen olevan valmis. Kolomatis siis tuskin Hämeenlinnaankaan päätyy.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Niclas Lucenius ei kelvanne kenellekään? Ässät tarvitsee sentteriä, mutta Rocky ei kuuleman mukaan siedä ylimielisyyttä. Tässä yhtälössä Lucenius olisi poissuljettu tapaus.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Luceniuksella taitaa olla se ikävä tilanne, että palkkapyynnössä on tultava alaspäin, jos haluaa löytää Liigasta pelipaikan. Kaverilla taitaa tosiaan olla jo maine vähän ylimielisenä ja laiskana pelaajana, ja siksi organisaatiot eivät ole valmiita laittamaan liian isoja rahoja häneen kiinni. Jos hän lähtee johonkin Itävallan sarjaan tai Italiaan, ei sieltä varmaan enää paluuta ole Liigajäille. Se voi kuitenkin olla ihan fiksu ratkaisu, ellei kaveri ole valmis tekemään töitä veren maku suussa. Jos taas on, niin sitten vuoden soppari liigaan pienemmällä liksalla, kauhealla duunilla pelaa huippukauden ja sitten onkin taas enemmän vaihtoehtoja tarjolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös