II-divisioonan ylemmät jatkosarjat kaudella 2003–2004 (häme)

  • 3 345
  • 8
Onpas mukavaa että "mutapelit" ovat takana ja Tammikuussa alkaa tosikoitokset, onkohan Länsirannikon seuroista vastusta hämeen porukoille kun en ole yhtään niiden peliä nähnyt käsittääkseni ikinä.

Hc Montreal on ainakin todella tasaväkinen ryhmä tässä sarjassa joka pystyy pelaamaan neljällä tasaisella ketjulla ja usein niin tekeekin, säilyttäen temmon koko pelin ajan mikä on muille joukkueille näyttänyt usein mahdottomalta.

Olisi mukava kuulla millä konsteilla Turkulaiset yrittää Tampereen pojat selättää...

täältä löydät HcM faktaa jos kiinnostaa
www.hockeyclubmontreal.com

Pujo
----------
HcM Faniclubin perustaja ;-) (tulevan)
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että länsirannikolta olisi tulossa joukkueet Lauttakylästä, Eurajoelta, Uudestakaupungista ja Tarvasjoelta. Ei siis suoranaisesti Turusta. Yhdellä turkulaisporukalla on vielä mahdollisuudet neljän parhaan joukkoon (Chiefs).

Kerropas vähän taustoja tästä HC Montrealsista, jolla ihan tampereen kiälinen nimikin.
 

Mestisfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki "pikkuseurat"
Montrealilta lähti koutsi Jukka Seppo pahaan aikaan Sportin avuksi! Mutta kyl tolla materiaalilla pelaa vaikka ilman valmentajaa.. Pelaajista löytyy monta liigaakin pelanneita mm.Kimmo Lisko (Ilves), Teemu Numminen (Tappara) ja Sami Järvenpää (Ilves)
Kyllä tulee länsirannikon porukoilla olemaan vaikeeta kaataa montrealia. Ps:Ei ole muuten menettäny pistettäkään tänä vuonna!
 
Harjoitusottelu Warkis Vs. HcM

Hcm kaatoi Warkkiksen!

HcM jatkaa vakuuttavaa työskentelyä, nyt kohteeksi joutui warkis 4 - 6 tuloksella...

Tietysti harjoituspelit ovat aina harjoituspelejä...
 
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers,ManU,jääkiekko,Brittifutis
olimpas tuossa joulun varkaudessa ja kävin tämän Warkis- HC Montreal pelin kattomassa. Warkis taisi peluuttaa pelissä 8 b-junnua. Kumpikin maalivahti oli b-junnuja. Itseasiassa nämä junnut taisi olla warkiksessa ainoita ketä pelaaminen vähän kiinnosti. Kokeneemmilla taisi olla vielä ajatukset joulussa.

Mitä Hc Montealiin tulee niin joukkueen hyökkäjät ovat hyviä mutta puolustuksen liike ei tule riittämään suomi-sarjaan. Hyvä jos karsintoihin. Sen milloin Warkiksen suomi-sarja pelaajat kehtasivat pelata niin peli kyllä pysyi Montreal päädyssä. Mutta uskompa että Montreal pelaa ensi kaudella KOO-VEE:n seurana suomi-sarjassa. Onhan joukkue parempi kuin esim. Pepo
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
HooKoo tekee ilmeisimmin paluun sarjaan, mutta joutuu alempaan jatkosarjaan, vaikka olisi käsittääkseni pelillisesti kuulunut ylempään. Sulkemisen syynä olivat ilmeisimmin joukkueen ja liiton väliset raha epäselvyydet. HooKoo valitti päätöksestä ja sitä kautta pääsee takaisin sarjaan.
 
HooKoo

Viestin lähetti laituri
Sulkemisen syynä olivat ilmeisimmin joukkueen ja liiton väliset raha epäselvyydet. HooKoo valitti päätöksestä ja sitä kautta pääsee takaisin sarjaan.

Mielestäni HooKoo:ta ei saisi ottaa missään nimessä takaisin sarjaan jos huhut pitävät paikkansa, lisenssi- ja sarjamaksut maksamatta...

On kohtalaisen rohkeata peluuttaa jätkiä ilman vakuutusta!

Myös muut joukkueet kärsivät, toinen voittaa ja toinen häviää, joukkue suljetaan sarjasta ja pisteet mitätöidään, häviön ja voittajan välinen hyöty suhde melkoinen.

Kuulemma oli jo viime kaudella samanlaisia ongelmia, silti tiputti Lekin jatkosta ;-)
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
HC Montreal - Jääkotkat 20-0!!!

Taisi olla yhtä maalia koko peli. Jos joku on ollut katsomassa, voisiko hän kommentoida peliä.

Outo peli viikonloppu. UJK-LeKi 7-3, Montreal hävisi kaksi peliä peräkkäin ja sitten rökitti Jääkotkat noin selvästi. Taisi olla osa ukilaisista jo armeijassa eikä pelaamassa. LeKi oli muuten yllättävän heikko perjantaisessa pelissä Ukissa. Peli oli muutenkin aika heikkotasoinen, en olisi ennakolta uskonut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös