New York Rangers (1.) – Tampa Bay Lightning (3.), Idän konferenssifinaalit 2015

  • 32 694
  • 132

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Käsitääkseni tässä juuri puhuttiin konserttimatkasta Nykiin ja ajatuksesta että "voisi piipahtaa katsomassa finaalipelin".

Siina tapauksessa olet kylla aivan oikeassa. Ja mikali tassa viela paasee kaymaan niin etta Rangers tuon seiskapelin hoitaa, niin lippujen hinnat loytaa varmasti korkeammalta mita ne viime vuonna oli. New Yorkilaisilta ei kylla naemma rahaa puutu.. Mikas siina.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Kyllä nyt kääntyi sarja Rangersille! Ei juuri ailahtelevampaa jengiä löydy kuin Tampa. Välillä jäädään nollille ja sitten taas tehdään 6 maalia. Välillä pidetään nolla ja sitten päästetään 7 (mukaan lukien tm.) Ei tuollaisella tuuliviirimeiningillä vaan voi pärjätä tässä vaiheessa kevättä, eniten ihmettelen kuinka Tampa vielä ylipäätään voi olla mukana? Rangers jatkaa vakuuttavaa selkäseinäävasten-kotitaikaansa ja painelee finaaleihin. Paljon pitää heidänkin pelin parantua ettei tule täyttä läpihuutoa lännen voittajaa vastaan. Muuten tulee hyvin yksipuolinen näytös Grande finalesta, sen saatte nähdä.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Ei juuri ailahtelevampaa jengiä löydy kuin Tampa. Välillä jäädään nollille ja sitten taas tehdään 6 maalia. Välillä pidetään nolla ja sitten päästetään 7 (mukaan lukien tm.) Ei tuollaisella tuuliviirimeiningillä vaan voi pärjätä tässä vaiheessa kevättä, eniten ihmettelen kuinka Tampa vielä ylipäätään voi olla mukana?

Ihan samat sanat pätevät Rangersiin tämän tuuliviirisarjan toisena osapuolena. Toki heidän puolellaan on huikea game seiskojen kotitaika, mutta ei Tampan voitto ainakaan allekirjoittanutta yllättäisi. Lightning on näissä kevään peleissä ollut parempi vieras- kuin kotijoukkue (kotona 5-5, vieraissa 6-3) ja tässäkin sarjassa joukkueen kolmesta voitosta kaksi on otettu MSG:ssä. Joka tapauksessa kumpi tahansa tästä jatkoon meneekin tarvitsee aimo annoksen lisää tasaisuutta otteisiinsa, mikäli pytystä haluaa tosissaan taistella.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tampan selkäranka katkesi käytännössä tuohon 2-1 tilanteessa turhrittuun kavennuspaikkaan, jonka jälkitilanteesta Rangers pisti pelin 1-3:een. Paikkoja oli ratkaista jo ensimmäisessä erässä, kun laukaukset vietiin 16-6, mutta silti mentiin erätauolle 2-1 tappiotilanteessa. Sama virsi, kun ei tehdä, kaveri tekee. Lunkki oli kyllä todella hyvä pelin alkupuolen, jolloin häneltä sitä vaadittiin. Todella monta huippupelastusta. Jos tuo ensimmäinen erä pelattaisiin kymmenen kertaa uudestaan, noilla samoilla paikoilla, Tampa voittaisi niistä 9. Ensimmäisen maalin tehdessä, kun vastustaja on joutunut takaa-ajajan asemaan on Tampa voittanut kaikki pelinsä. Eli sitä ottelun avausmaalia hakemaan MSG:ltä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kiinnostaa ihan verkkolehteä myöden niin vähän, että raportoinnit suoritetaan vain lännen kahinoista. "Koko Suamem Ducksit" ja viime vuosien kestomenestyjä vastakkain, kokeile siinä haastaa yhden Filppulan kanssa. Varsinkin kun vastassa on otteluita väärin voittava Rangers ilman suomalaisia ja ruotsalaisella maalivahdilla!
Eipä ole muuten halaistua sanaa taaskaan pelistä, ottelusarjaan sentään oli jaksettu päivittää tilanteeksi 3-3. Way to go, luulisi nyt että siellä jonkunnäköisen raportin edes joku jaksaisi räväyttää ilmoille idänkin finaaleista, kun puhutaan kuitenkin maailman parhaimmasta jääkiekkosarjasta. Seiskapelissä mr. Beginning iskee jatkoajalla kolmen tolpan kautta sisään ja Jatkoajan pääotsikossa; "Hokki-kasvatti teki jatkosopimuksen, katso kuvat."
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Miten hitossa Filppulalla voi olla tehotilasto pakkasella -7? Viime yönä kirjasi nohevat lukemat -4. Pitäisi olla hyvä kahden suunnan sentteri, mutta tämä kausi mennyt vahvasti pakkasella. Missä mättää?
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kyllä nyt kääntyi sarja Rangersille! Ei juuri ailahtelevampaa jengiä löydy kuin Tampa. Välillä jäädään nollille ja sitten taas tehdään 6 maalia. Välillä pidetään nolla ja sitten päästetään 7 (mukaan lukien tm.) Ei tuollaisella tuuliviirimeiningillä vaan voi pärjätä tässä vaiheessa kevättä, eniten ihmettelen kuinka Tampa vielä ylipäätään voi olla mukana?
Meinasin juuri tulla samaa sanomaan. Mahtaa olla raskasta olla Tampan fani, vähän kun deittailisi jotain kauneuskuningatarta, välillä asiat ovat niin ihanasti ja sitten tulee taas sontaa kasvoille koko lavalta ja sitten taas ollaan niin lutusia ja niin edelleen. Eihän tuollaista kukaan jaksa, käy liian raskaaksi tunnepuolella tuollainen vuoristorata. Ja The Hockey News vielä valitsi tämän joukkueen Stanley Cupin voittajaksi (no se oli kai kompromissi, kun kukaan ei suostunut luopumaan omasta suosikistaan).
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ens yönä valvotaan taas! Game 7 ja MSG sekä Henrik Lundqvist! Odotuksena selvääkin selvempi 2-1 jatkoaika voitto Rangersille! Voittomaalin tekee ekassa jatkoerässä ja ajassa 74,41 Tanner Glass!

Näillä mennään!
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Oma veikkaukseni 3-2 ja., 65:28, Ryan "Rayn poika" Bourque.

Onko allekirjoittaneelta mennyt jotain nyt totaalisesti ohitse ja joku on loukkaantunut ja tasta syysta Bourque pelaa?

Eastern Conference Finals, Game 7. Pirullisen hermostunut olo jo tassa kohtaa aamua. Valehtelisin jos vaittaisin etta eilinen olisi ollut yhtaan helpompi. Voidaan katsoa statseja vaikka kuinka pitkaan ja mikali niihin olisi uskominen, niin vaakakuppi on murhaavasti kallellaan Rangersille. Kyse on kuitenkin yhdesta pelista jossa jokainen vaihto, jokainen laukaus ja jokainen torjunta on aarimmaisen tarkea. Itse nakisin etta mikali Rangers tekee kolme asiaa hyvin tassa pelissa, paasevat he etenemaan finaaleihin.

1) Laukauksia viivalta ja maskia Bishopin eteen. Bishop on blokkaava, ei reagoiva maalivahti joka yrittaa peittaa mahdollisimman paljon antaen taten reboundeja eteen. Rangers teki kolme juuri tallaista maalia edellisessa pelissa ja koko Play Offsien aikana niita on nyt tehty 13, joten Rangersin pitaa jatkaa sita mika toimii.

2) Jaahyjen minimointi. Tampalla on murhaavan hyva ylivoima joten typerien jaahyjen ottaminen pitaa yksinkertaisesti lopettaa. Edellisessa pelissa Kreider otti juuri tallaisen jaahyn joka kostautui Tampan ylivoimalla.

3) Triplets-ketjun nollaaminen. Tampalla on kaksi erittain tehokasta ketjua (muistaakseni vastuussa kaikista sarjan maaleista tahan saakka?) mutta vaarallisimpana pidan juuri nimenomaan tata ketjua.

Voidaan toki viela alleviivata ensimmaisen maalin tarkeytta joka on suuressa roolissa pelin kulun kannalta. En jaksa uskoa etta kovin montaa maalia tullaan tanaan nakemaan.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Ai niin, en edes tullut katsoneeksi onko Bourque kokoonpanossa, heitin vain yhden pelaajan ihan mututuntumalla. :D
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
En muista milloin olisi näin paljon jännittänyt. Viime vuonnahan Canadiens kaatui "helpohkosti" matkalla finaaliin. Uskon kyllä Rangersin vievän ottelun numeroin 3-1.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Etusivulla oli erittäin hienosti kirjoitettu juttu 21 vuoden takaisista tapahtumista jotka muistuivat taas mieleeni elävästi. Ei voisi uskoa kuinka kauan on tuosta legendaarisesta 7. pelistä jo aikaa!? Oli mahtava fiilis silloin nähdä tuo matsi jonka vielä voitti oikea joukkue. Kaiken tietysti kruunasi Stanley Cup jossa Canucks taipui 7. matsissa myöskin. Nytkin olen totta kai Rangersin puolella, se on täysin selvää. Ei ollut helpoin tie heillä finaaliin silloin aikoinaankaan mutta joukkue Messierin johdolla uskoi itseensä järkähtämättä ja hoiti myös homman. Nyt on siinä mielessä tilanne sama, että taas tapahtui sarjassa nousu 2-3 -tappiolta tasoihin ja momentum on Rangersilla ehdottomasti. Nämä sarjat ja matsit tosiaan ovat erittäin pienestä kiinni ja kunhan joukkueella maltti ja huolellisuus riittävät, niin finaaleihin on ovi auki. Tosiaan pois jäähyboksista, tarkkaa peliä ja luottoa omiin joukkuetovereiden sekä omaan tekemiseen niin homma hoituu. Silloin -94 oli Richter viimeisenä lukkona ja nyt Lunkka, joten ei jää siitäkään kiinni. Pitkästä aikaa hienoa katsottavaa luvassa silloin kun oma ykkössuosikki on (jälleen kerran) varhaista kesälomaa viettämässä. Vaikka aiemmin kuulutin, että jos Rangers raivaa tiensä SC-finaaleihin, pitää sen pelin parantua paljon pärjätäkseen idän hirmuja vastaan, niin jotenkin nyt tuntuu siltä että tämän hoitaminen kotiin antaa automaattisesti sen tarvittavan lisäboostin jengille.
Kaikki sympatiat siis minulta Rangersille, voittakaa tämä!
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Noniin, ensi yönä mennään taas. Olin niin täpinöissäni tuosta game 7:istä että heräsin jo viime yönä katsomaan sitä
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Tuleva ottelu kihelmöi kyllä itseäni varsin mukavasti, ja se on vain hyvä asia. Varmasti huikea game 7 edessä ja luotto omiin on kova, vaikka edellinen ottelu melko rumiin lukemiin päättyikin ja tarvittavaa tasaisuutta ei ole löytynyt, vähän kuin vuoristoradassa olisi ollut. Rangers ei tule tänään helpolla kuitenkaan pääsemään, sillä Tampa tulee taistelemaan loppuun asti, jotta matka jatkuisi Stanley Cup finaaleihin.

Alkais jo!
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Jokainen putki lopppuu joskus, niin myös tuo Rangersin kotitaika game sevenissä. Siihen uskotaan. Tänä yönä valvotaan, vaikkakin puolilta päivin alkaa työt huomenna. Huikea ja erikoinen sarja ollut ja ei tässä enää tosiaan mitkään loppulukemat oikein enää yllätä. Bottom 6 kun Tampalla nostaa vähän tasoaan, Boyle etunenässä ja Carle/Sustr pelaavat mahdollisimman vähän, niin kaikki avaimet voittoon löytyy. Toivottavasti molemmat molarit pelaavat hyvän peruspelin, ettei nyt mihinkään hörppyihin kaatuisi kutkuttava seiskapeli.

Edit. 29 vuotta mittariin tänää, Stamkos voisi päräytellä hatun lahjaksi.
 
Viimeksi muokattu:
Erittäin mielenkiintoista, jos Tampa Bay pääsee finaaleihin. Mielenkiintoista on myös, jos Rangers pääsee toisen kerran peräkkäin finaaleihin - kenties hävitäkseen toistamiseen?
Jokainen putki lopppuu joskus, niin myös tuo Rangersin kotitaika game sevenissä. Siihen uskotaan. .
Tätä mieltä minäkin olen. Nyt on taas uusi peli, eikä ole mitään väliä sillä, että "Rangers on voittanut yhdeksän game seveniä peräkkäin" tai jos he voittivat viime pelin, tai jos heillä on kotitaika puolellaan. Aivan yhtä hyvin se voi olla Tampa, joka pelin jälkeen riehakkaasti juhlii itäisen konferenssin mestaruutta.
Varmaan monista tuntuu, että Rangers on henkisesti nälkäisempi ja kovempi joukkue, ja Floridan rantapojat on enemmänkin kokeilumielessä liikenteessä, että no, olisihan se kai kiva päästä sinne finaaleihin, mutta meillä on kyllä nuori joukkue ja monta yritystä vielä edessä. Mutta nimimerkki p 3 ksi viittaiskin siihen, että aivan varmasti Floridastakin löytyy taistelutahtoa kun on aika iso peli kyseessä.
 

VanAmor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokerit, Rangers, FC Bayern München
No olipas kyllä Rangersiltä löysät pleijarit alusta loppuun. Melkein ihme, että päästiin näinkin pitkälle eli sanomattakin selvää, että parempi voitti. Onnea Tampalle ja faneille, viekäähän koko setti!

Sen verran pakko sanoa, että Bishop ei kyllä vakuuta, vaikka nollat pitikin. Mutta ei siellä finaalissa kyllä vastustajallakaan tule olemaan mitään jumalaa maalilla, joten eiköhän Lightning Piispalla pärjää.
 

Tammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampa Bay Lightning
Pidemmän kaavan kautta mentiin, mutta nyt ihan uskomaton fiilis! kiitokset hienosta sarjasta ja keskiviikkoa odotellessa.
 

Hockey Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kimi Räikkönen
Kyllä vähän käy Lundqvistia sääliksi. Kaveri painaa hirveen määrän duunia joka vuosi, mutta pokaali sen kun valuu aina ohi. Kannatin Tampaa tässä sarjassa, mutta kyllä Lundqvistkin pikku hiljaa ansaitis Stanley Cupinsa.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Täytyy kyllä totuuden nimissä sanoa, että oikea joukkue voitti. Tampa on ollut erittäin sitkeä ja hyvin pelitapaansa toteuttava joukkue. Etenkin hyökkäyspään hyökkäyspeli on ollut rohkeaa ja vielä niin, että tiivis pakka on saanut riistoja kovan prässin ansiosta. Juuri tuolla tavalla Tampa teki monta ratkaisevaa maalia jokaisessa sarjassa. Kyllä siltä nyt tuntuu, että salama iskee päätyyn asti!!!
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Vituttaa kuin pienta oravaa talla hetkella, mutta minkas teet. Parempi joukkue voitti. Piste. No excuses.

Tsemppia Tampalle finaaleihin.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ohhoh, ihan sama mitä on ennen kautta pulistu niin minun silmiini tämän otteluparin tulos on yllätys. Positiivinen yllätys tosin. Vaikka Tampaa kaavailtiinkin joissain ennakoissa jopa suurimmaksi suosikiksi mestariksi niin jotenkin sitä on niistäkin huolimatta pitänyt korkeintaan mustana hevosena, mutta nyt paikka finaaleissa on varmistunut kivikovan Rangersin kustannuksella. Ehkä sitä hidas hämäläinenkin alkaa vähitellen ymmärtää, että Bolts on varsin vakavasti otettava mestarikandidaatti. Tarina taustalla haiskahtaa mestaruudelta. Nuori, kunnianhimoinen ja pirun taitava porukka jolla on riittävästi osaamista jokaisella osa-alueella. Lisäksi altavastaajan asema ei ainakaan vaikeuta taistelua siitä tarunhohtoisesta pokaalista. Vielä pitää löytyä tosin yksi lisävaihde jotta pärjää lännen hurjille, mutta niitä pitäisi kaiken järjen mukaan olla vielä reservissä.

Onnittelut jatkoajan Tampa-faneille hienosta finaalipaikasta, teillä on hyvä porukka täälläkin kasassa. Rangers-leirissäkään ei pidä vaipua synkkyyteen, ensi kaudellekin jalkeille tulee edelleen kilpailukykyinen paketti vaikka sinne asti katsominen nyt tuntuukin raskaalta ja turhauttavalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös