KeuPa HT 2015–2016

  • 95 930
  • 204
Jatkajia: Petri Pitkänen, Jani Ollitervo, Panu Hyyppä, Emppu Pulliainen, Juuso Mörsky, Matias Kiiskinen, Svante Myllylahti, Jussi Viitanen.

Uusia: Jesse Pelamo (Tappara-A), Juha Tarkkanen (Sport)

Lukko-yhteistyö: Riku Pitkänen (Jukurit), Ville Hyvärinen (Hokki), Antti Karjalainen ja Roni Sevänen.

Pitkäsen menettäminen kyllä harmittaa. Loukkaantumiset pilasivat viime kautta ja potentiaalia paljon parempaan olisi ollut. No, ehkä Lukko sitten näki sen potentiaalin ja nappasi miehen. Hyvän, taitavan ja ennen kaikkea kova-asenteisen pelaajan joka tapauksessa saitte Pitkäsestä.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Erinomaisia kiinnityksiä, pitkän linjan Mestis-miehiä molemmat. Pitkänen oli jo Akatemia aikohin yksi suosikkini, todellinen snaiperi joka tuo varsinkin ylivoimaan työkaluja. Hyvärinen taas isokokoinen ja fyysinen pakki joka tuo joukkueeseen johtajuutta.

Miesten statsit:
Eliteprospects.com - Riku Pitkänen
Eliteprospects.com - Ville Hyvärinen

Hyvältä näyttää tässä vaiheessa.

edit. Tarkkanen ja Pelamo vielä, hyviä hakuja myös nämä. Puolustus näyttää jo paremmalta kun viimekaudella.

Laitetaanpa myös näiden ukkojen statsit:
Eliteprospects.com - Juha Tarkkanen
Eliteprospects.com - Jesse Pelamo
 
Viimeksi muokattu:

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Kovia sainauksia! Pitkänen ollut itsellekin sellainen tietynlainen suosikkipelaaja, jota on ollut kiva seurata. Vielä righti, joka on iso plussa. Pitkäsen muodossa ylivoimaan saadaan kauan kaivattua tulivoimaa, sillä menneinä kausina KeuPalta on puuttunut se suoraan syötöstä ampuva pelaaja ylivoimalta. Toivotaan, että Hyvärinen ja Pitkänen on KeuPan remmissä myös siirtorajan umpeutumisen jälkeen. Riippuu varmaan paljolti Lukon pelaajatilanteesta.

Myös Tarkkanen kuulostaa melko kovalta kiinnitykseltä. Mitä on huhupalstoja lukenut, niin joskus miestä taidettiin huhuilla johonkin Liigaseuroihinkin. Voin muistaa väärinkin.

Myös maalivahtiosasto alkaa olla paketissa. Toki siihen tarvitaan joku kolmas kassari loukkaantumisten ja Karjalaisen mahdolliselle käynnille Lukossa. Mutta luulen, että Karjalainen on lähtökohtaisesti ykkönen ja P.Pitkänen kakkonen.

Jatkosopimukset myös positiivisia, hyvä kun joukkue ei vaihdu täysin edelliskaudesta. Hyvältä näyttää tällä hetkellä KeuPan osalta!
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jopas, KeuPa onnistui tällä kertaa yllättämään positiivisesti. Etenkin Tarkkasella ja Pitkäsellä on potentiaalia olla tällä sarjatasolla aivan sitä terävintä kärkeä. "Creme De La Creme" -saattaisi sanoa se yksi kalapaitaan sonnustautunut sekopää televisiosta. Tarkkanen on isokokoinen kiekollinen puolustaja, josta saadaan vihdoin ylivoimalle se oikea viivapelote. Ihan fiksu siirto myös Tarkkasen oman uran kannalta lähteä pois tuolta Vantaan sekamelskasta. Nyt hyvä kausi alle KeuPassa ja uskon, että kaudella 2016/17 mies pelaa Liigaa. Sama pätee myös Pitkäseen, joka Jukureissa alkoi jäämään pienelle peliajalle. Potentiaalia on vaikka Liigaan saakka ja hyvä kausi kunnon roolissa auttaa sen paikan tavoittelussa.

Hyvärinen puolestaan tuo puolustukseen sitä viime kaudelta puuttunutta fyysisyyttä ja äijämäisyyttä. Mitään bobbyorria Hyvärisestä on turha odottaa, taisi vedellä juuri parin vuoden putken Mestistä ilman maaleja, mutta puolustusalueen puolustuspelille tämä pelaaja on loistovahvistus. Pelamon sen sijaan pitäisi olla "upgreidattu" versio Lindstenistä, mikäli vain luistelu on edes välttävällä tasolla.

Maalivahtiosaston pitäisi myös olla nyt kunnossa kauden alusta saakka Karjalaisen myötä. Ennen viime kautta se oli ehkä se suurin kysymysmerkki Suomalainen-Pitkänen -kaksikon myötä ja olikin lopulta se suurin akilleen kantapää. Nyt kauteen voi tällä kaksikolla lähteä kuitenkin luottavaisin mielin Karjalaisen pelatessa n.75% peleistä Pitkäsen hoidellessa loput.

Uusien sopimusten jälkeen ketjuhahmotelmat näyttäisivät jotakuinkin tältä:

1. X - X - Pitkänen
2. X - X (Maasalo) - Mörsky
3. X - Pelamo - Pulliainen
4. Myllylahti - Kiiskinen - X
+ Viitanen

Hyökkäyksessä on siis jo määrällisesti paljon paikkoja täytettävänä. Tärkeimpänä ykkössentterin tontti. Toivoisin tuon kaverin olevan ainakin napsun tai pari Maasaloa kovempi pelaaja, joka kolkuttelee jo Liigan portteja, mutta kuitenkin kunnon roolin ja peliajan perässä Mestis voisi olla vielä parempi vaihtoehto. Voisi tulla vaikka Lukon hankkimana. Lukko juuri tänään julkisti sopimuksen Turo Asplundin kanssa, joten heidän sentterinelikkonsa on tällä hetkellä muotoa Gagnon-Asplund-Koski-Riska. En tiedä mitkä ovat heidän suunnitelmansa Eetu Kosken suhteen, mutta mielestäni Lukko voisi päästää hänet ensi kaudeksi ykkössentteriksi kunnon peliajalla KeuPaan mikäli mielessä on vielä hankkia täydennystä sentteriosastoon, sillä melko ohuelta tuo näyttää jos puhutaan menestystä tavoittelevan liigajoukkueen keskushyökkääjäosastosta.

Lisäksi pitäisi hankkia muutamia laitureita. Mikähän mahtaa olla Kaarlo Jormakan tilanne, nähdäänkö ensi kaudella paluu KeuPa-paitaan vai houkuttelevatko isommat ympyrät? Maasalon sopimusta ei eilen julkistettu, mutta eiköhän mies täällä jatka. Pelamo on vielä kysymysmerkki, kun miesten pelejä ei vyöllä ole ainuttakaan. Luulisin, että Pelamo on Ville Niemisen hankintoja, joten eiköhän siellä kuitenkin jonkinlainen potentiaali tällä tasolla pärjäämiseen ole. Oletan kuitenkin, että Pelamo on Lindsteniin nähden huomattava parannus sekä lisäksi halpa ja täten suhteellisen riskitön hankinta. Nelosketun pitäisi Kiiskisen jatkosopimuksen myötä olla kunnossa. Viitanen sitten tuuraamaan senttereiden loukkaantumisia.

1. Tarkkanen - X
2. Sevänen - Hyvärinen
3. Hyyppä - X
+ Ollitervo

Puolustus näyttää jo tässä vaiheessa todella hyvälle verrattuna viime kauteen. Viime kauden puolustuksessa oli kiekollisuutta, mutta fyysisyys ja äijämäisyys oman maalin edessä puuttui. Nyt vastustajalla ei varmasti ole enää kivaa tulle iskemään helppoja maaleja oman maalin edessä, kun tarkkaset ja hyväriset jakavat komposiittia alaselkään. Paria kiekollista pakkia puolustus kuitenkin vielä huutaa. Hyyppä ja Hyvärinen ovat selkeästi puolustavia puolustajia, Tarkkanen ja Sevänen puolestaan jotain tältä väliltä. Joku Palolan kaltainen selkeästi kiekollinen puolustaja ei olisi pahitteeksi ja tuon toinen puolustuksen tyhjä paikka täyttynee Sebastian Kauppilalla. Ollitervo sitten seiskapakkina tai tuuraamaan loukkaantumisia. Täytyy kyllä sanoa, että näyttää tosiaan todella hyvälle.

Toivottavasti lähipäivinä saataisiin lisää sopimuksia julki. Toivon mukaan myös sopimuspelaajia saadaan kasaan sellainen määrä, ettei millekään älyttömälle siirtoruletille ole kesken kauden tarvetta.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT

näsä59

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Ollaanko sopimuksissa missä vaiheessa, ketä viimekauden pelureita on tulossa mukaan. Taneli? Myllymäki kuuluu pakkikalustoon.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Ollaanko sopimuksissa missä vaiheessa, ketä viimekauden pelureita on tulossa mukaan. Taneli? Myllymäki kuuluu pakkikalustoon.

Neuvottelut kuuleman mukaan Maasalon, Hutun, Jormakan ja S.Kauppilan kanssa käynnissä. RoKi on myös kiinnostunut muutamista edellämainituista ja tarjonnut sopimuksia, joten jännä nähdä miten käy.

Tulopuolella myös laadukas pakki.
 
Viimeksi muokattu:

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Neuvottelut kuuleman mukaan Maasalon, Hutun, Jormakan ja S.Kauppilan kanssa käynnissä. RoKi on myös kiinnostunut muutamista edellämainituista ja tarjonnut sopimuksia, joten jännä nähdä miten käy.

Eikä tarvitse olla selvännäkijä, että tietää noiden kahden olevan Huttu ja Kauppila. Toki Roki ottaisi kaikki neljä, mutta tuskinpa niitä saa.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
1. X - Kukonlehto - Pitkänen
2. X - X (Maasalo) - Mörsky
3. Peränen - Pelamo - Pulliainen
4. Myllylahti - Kiiskinen - X
+ Viitanen


1. Tarkkanen - Pälve
2. Sevänen - Hyvärinen
3. Hyyppä - Myllymäki
+ Ollitervo


Neljä uutta sopimusta julkaistiin siis tänään ja joukkueeseen liittyvät Atte Kukonlehto, Janne Pälve, Janne Myllymäki sekä Joona Peränen. Uusien sopimusten jälkeen kokoonpano näyttäisi kutakuinkin tältä. Maasalon puheet neljästä tasaisesta ketjusta eivät aivan tuulesta temmattuja olleet, kun tuota palettia katselee. Kukonlehto ei ole vielä aikuisten tasolla onnistunut samaan pistetehtailuun mitä junnuissa, mutta eiköhän ainakin piste-ennätys ensi kaudella parane oikein kunnolla. Potentiaalia ainakin on. Pälveen kiinnityksen jälkeen puolustus alkaa näyttämään jo todella hyvältä. Huomioitavaa, että Pälve on pelannut A-junnuissa parhaimmillaan lähes piste/peli -kauden pakin tontilta ja viime kaudellakin 29 pistettä Mestiksessä, joten nyt on puolustuksen kiekollinen osasto Tarkkasen ja Pälveen myötä kunnossa. Puolustuksessa on sopivasti kokoa, fyysisyyttä sekä kiekollisuutta.

Hyökkäyksessä on pari laiturin paikkaa auki. Ykkösen laitaan olisi toiveissa joku todella kova pyssy koodinimellä "TP-Heikkinen". Lisäksi tuonne nelosen laiturin paikoista taistelemaan vielä pari nälkäistä junnua niin alkaa hyökkäysosasto olla kasassa. Puolustuksessa tilaa olisi vielä yhdelle tai kahdelle nuorelle ja kehityskelpoiselle pakille. Tällä hetkellä joukkue näyttää kyllä hyvältä ja mikä parasta, kokoonpano on jo tässä vaiheessa kesää lähes kokonaan kasassa, toisin kuin esimerkiksi Hermeksellä, joka ei ole julkistanut vielä ensimmäistäkään sopimusta. Niemisen johdolla saadaan vielä hyvä etumatka kauden alkuun pahimpiin kilpailijoihin nähden.
 

Viath

Jäsen
KeuPan FB-sivu:

"Ilouutisia sadepäivään!

KeuPa on solminut tänään jatkosopimuksen viime kauden kapteenin Taneli Maasalon kanssa.

Hyökkääjä Maasalo teki viime kaudella pelaamassaan 53:ssa runkosarjaottelussa tehot 12+15. Playoffien neljässä pelissä mies syötti yhden maalin.

Maasalo jatkaa samalla myös seuran markkinointipäällikkön tehtävissä."
 

näsä59

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Pari profiili peluria saatiin taas rosteriin, muutaman vuoden luottopeluri Jormakka ja Kouvalainen rustas nimet paperiin. Niemisen vaan pitäs Kouvalaisesta saada kaikki potenttiaali esiin.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jormakka ja Kouvalainen saivat siis jatkosopimukset ensi kaudelle. Tyytyväinen olen kiinnityksiin, se todellinen KeuPa-soturi Kaarlo Jormakka vain kuuluu KeuPan rosteriin ja täten on myös yksi valmis ja toimiva ketju kasassa heti kauden alusta. Kuten Näsä sanoi, Kouvalaisessa näytti olevan viime kaudella potentiaalia parempaan, joten hyvä kiinnitys, vielä kun saisi tekemisensä realisoitua tehopisteiksi viime kautta tehokkaammin niin hyvä tulee. Ykkösketjuun haaveilemani T-P Heikkinen näytti tehneen samanaikaisesti sopimuksen Nokian Pyryn kanssa, joten tuo paikka on vielä täyttämättä. Lisäksi hyökkäys huutaisi vielä paria laituria tuomaan leveyttä ja kilpailua, mutta muuten alkaa paletti olemaan aika hyvin kasassa. Samoin puolustukseen vielä joku yksi "Sebastian Kauppila", niin on sekin osasto valmiina syksyä varten. Hahmotellaan nyt vielä tuttuun tapaan kentällisiä loppuun.

1. X - Kukonlehto - Pitkänen
2. Jormakka - Maasalo - Mörsky
3. Peränen - Pelamo - Kouvalainen
4. Myllylahti - Kiiskinen - Pulliainen
+ Viitanen, X, X


1. Tarkkanen - Pälve
2. Sevänen - Hyvärinen
3. Hyyppä - Myllymäki
+ Ollitervo, X
 

Viath

Jäsen
KeuPa HT:n FB-sivuilta samasta aiheesta:

"
KARVINEN JA KOIVISTOINEN LUKON JA KEUPAN UUSIA YHTEISTYÖPELAAJIA

Rauman Lukko ja KeuPa HT ovat hankkineet yhteistyössä kaksi keskushyökkääjää. Keuruulla kautensa aloittavat Eetu Karvinen ja Eetu Koivistoinen, molempien sopimukset ovat mallia 1+2.

22-vuotias vasemmalta laukova Karvinen on Kiekko-Vantaan kasvatti, joka on pelannut myöhemmät juniorivuotensa Helsingin IFK:n joukkueissa. Kaudeksi 2012-13 hän siirtyi Pohjois-Amerikan junioriliigoihin USHL:ään ja NAHL:aan, joissa kertyi kahden kauden aikana 110 pelattua ottelua tehoin 16+33=49.

Viime kaudella 185-senttinen ja 87-kiloinen Karvinen edusti kahdessa Mestis-ottelussa TuToa, ennen siirtoaan MHL-liigaa pelaavan Red Bull Salzburg II:n riveihin. 27 pelaamassaan ottelussa Karvinen kirjautti tililleen 18 tehopistettä, hän viimeisteli kuusi täysosumaa ja antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä.

Eetu Koivistoinen on Espoon Bluesin juniorikoulun kasvatti, joka on kuulunut myös juniorimaajoukkueiden vakiokalustoon. 188-senttinen ja 90-kiloinen vasemmalta laukova Koivistoinen on iskenyt pelaamassaan 109 A-nuorten SM-liigaottelussa tehopisteet 35+40=75. Hän oli mukana voittamassa myös A-nuorten Suomen mestaruutta kaudella 2013-14, toimien joukkueen varakapteenina ja kirjaten 47 ottelussa 42 (22+20) tehopistettä.

Juniorimaaotteluita 19-vuotiaalla hyökkääjällä on 37 ja niissä on syntynyt tehot 10+14=24. Hän pelasi menneellä kaudella 14 ottelua Kirkkonummen Salamoissa, joissa viimeisteli 14 pelaamassaan ottelussa 27 tehopistettä.

Näiden sopimusten myötä KeuPa HT:lla on kasassa yhteensä 23 pelaajasopimusta kaudelle 2015-2016. Näin ollen joukkue on kasassa, mahdollisten lisäpelaajien tarve kartoitetaan lähempänä kauden alkua.
"
 

näsä59

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Mestikseen KeuPan riveihin KPK:sta on alustavan sopimuksen mukaan siirtymässä viime kauden joukkueen toinen maalivahti Mika Sissonen.
Aika kova kaappaus, heh. Kaveri pelannu joskus kauan sitten Jypin C.ssä. III ja II divaria sen jälkeen. Keupa HT II on varmaakin osote, jos tuleekaan.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Mestikseen KeuPan riveihin KPK:sta on alustavan sopimuksen mukaan siirtymässä viime kauden joukkueen toinen maalivahti Mika Sissonen.
Aika kova kaappaus, heh. Kaveri pelannu joskus kauan sitten Jypin C.ssä. III ja II divaria sen jälkeen. Keupa HT II on varmaakin osote, jos tuleekaan.

Samahan se on vaikka tuon Käyhkön "roolin" hoitaisi esimerkiksi itse Seppo Hovi. Kolme maalivahtia, kun on kuitenkin oltava, vaikka sitten nimellisesti. Peliaikaa ei ole luvassa ykkösjoukkueessa, hyvä jos edes luukullakaan, kun Karjalaisen loukkaantuessa sinne lainattaisiin aivan varmasti joku pelaamaan kykenevä maalivahti liigajoukkueelta.

Kuten sanoit, KeuPa HT II lienee se oikea osoite. Keuruullehan on tulossa ensi kaudeksi myös KeuPa HT III, joten luulisin, että KeuPa HT II pyritään nostamaan 3-divarista korkeammille sarjatasoille ja täten sieltä voisivat mennä hakemaan tuntumaa kaikki sellaiset pelaajat, jotka eivät edustuksessa mahdu kokoonpanoon.
 

näsä59

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Nousu haaveita mietin kans, mut saa kaveri varmaan käydä edustuksenkin reeneissa, uskoisin. II divariin ei vaan viime kauden joukkueella ole potenttiaalia, ellei saada pelimiehiä remmiin, vanhenevilla junnuilla ei nousta. Edustuksesta kentällinen apuja + jokunen peluri. KPK KieHa akselilta, aika hurja visio, kun muistelee Keuski aikaa...
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
KeuPan Facebook sivuilta poimittua:

KeuPa HT:lle täydennystä valmennusryhmään ja try out –pelaajia

KeuPa HT:n tulevan kauden apuvalmentajaksi on kiinnitetty 30-vuotias Mikko Heiskanen. Keuruulaiselle kiekkoyleisölle tuttu Heiskanen toimii päävalmentaja Ville Niemisen oikeana kätenä ja vastaa mm. puolustajien peluutuksesta.

Heiskanen pelasi KeuPa HT:n paidassa Suomi-sarjaa yhteensä 51 ottelun verran voittaen kaksi kertaa Suomi-sarjan mestaruuden. Lisäksi mieheltä löytyy pelikokemusta mm. Mestiksestä ja SM-liigasta. Peliuransa Heiskanen päätti viime kevääseen.

Maalivahtivalmennuksesta tulevalla kaudella vastaa niin ikään entinen KeuPa-pelaaja Simo Karpeeki. Karpeekilla on kokemusta maalivahtien valmennuksesta Rauman Lukon organisaatiosta.

Try outilla mielenkiintoisia nimiä

Try outin kautta paikkaa KeuPa-miehistöstä hakevat puolustaja Keni Karalahti sekä hyökkääjä Roope Niskanen.

23-vuotias Karalahti on varsin mielenkiintoinen nimi, sillä miehen isoveli on suomalaiselle kiekkoyleisölle tuttu puolustaja-ikoni Jere Karalahti. Veljensä tavoin Keni on isokoinen oikeakäsi alhaalla pelaava kovaotteinen puolustaja. 20-vuotias Niskanen on puolestaan Ilveksen juniorimyllyn läpi käynyt vahvalla liikkeellä varustettu hyökkääjä.

Molempien miesten tilannetta tarkastellaan viikko kerrallaan.

Lisäksi KeuPa HT:n harjoitusringissä mukana viilettää viime kaudella Lukossa ja Pelicansissa liigaa pelannut ja Keuruullakin kolme peliä lainalla piipahtanut puolustaja Antti Jaatinen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Onpas vähintäänkin mielenkiintoinen haku tämä Karalahti, harvemmin III-divarista hypätään suoraan Mestikseen, olkoonkin että kyseessä on vasta try-out -sopimus. Saapa nähdä miten Karalahti pysyy vauhdissa mukana, kun pelin tempo "vähän" kasvaa. Viime kaudella tehdyt 23 maalia 14 ottelussa pakin paikalta eivät syntyneet vahingossa, vaikka tasona olikin ainoastaan III-divisioona. Joka tapauksessa melko riskitön tämä kortti on katsoa, kyseessä on aikalailla "low risk, high reward" -tyylinen ratkaisu. Onnistuessaan Karalahti tulee kamppailemaan kuudennen pelaavan pakin paikasta Ollitervon ja Myllymäen kanssa. Nyt kokoonpanossa on kahdeksan puolustajaa, mikä on oikeastaan minimilukumäärä mikäli kausi aiotaan ilman lainarumbaa suorittaa läpi, sillä loukkaantumisia tulee varmasti. Eri asia on riittääkö Karalahden taso, mutta tervetuloa kokeilemaan, mielenkiintoista seurata kuinka kaveri pysyy vauhdissa. Onko tietoa Antti Jaatisesta, reenaileeko vain KeuPan mukana vai onko KeuPa tarjoamassa hänelle jopa sopimusta?

Vähän samat sanat tästä Niskasesta, oikeastaan mitään hävittävää ei ole. Taitaa olla Niemisen hankintoja Tampereen suunnalta Pelamon tapaan, joten eiköhän tästä joku haju ole, katsotaan kuinka pärjää. Nopean Eliteprospects -scouttauksen perusteella vaikuttaa vähän samantapaiselta pelaajalta kuin Keuruulla viime kaudella pyörähtänyt Rasmus Smedberg.

Niskasen tulon myötä kasassa olisi tasan 5 hyökkäysketjua, mikä on määrällisesti oikein hyvä lukema. Itse kuitenkin kaipailisin rosteriin vielä yhtä kovemman luokan sentteriä, tällä hetkellä kentälliset vaikuttavat melko tasapaksuilta. En tiedä onko KeuPalla edes haku päällä, mutta esimerkiksi Kristian Ruisma olisi ollut sellainen palanen tuohon nippuun, joka olisi nostanut KeuPan taistelemaan tosissaan jopa kotiedusta pudotuspeleihin. Päätti kuitenkin lähteä Suomi-sarjaan höntsäilemään. Onko joku menossa huomenna katsomaan paikan päälle kauden ensimmäistä harjoitusottelua?
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Vähän samat sanat tästä Niskasesta, oikeastaan mitään hävittävää ei ole. Taitaa olla Niemisen hankintoja Tampereen suunnalta Pelamon tapaan, joten eiköhän tästä joku haju ole, katsotaan kuinka pärjää.

Hyvin ainakin Tampereen pojat onnistuivat ensimmäisessä harjoituspelissä, Niskaselle 3+0 ja Pelamolle 1+3. Hyvät try-out näytöt heti Niskaselta ja mukavasti toiminut yhteispeli Pelamon kanssa. Karalahtikin on ainakin pisteiden valossa onnistunut mukavasti, kun plakkariin on kilahtanut maali ja syöttö.

Karvinen, Hyvärinen, R.Pitkänen ja Karjalainen olivat Lukon mukana voittamassa Pitsiturnausta. Myös viime vuoden tehoketju Mörsky, Maasalo ja Jormakka eivät olleet Tampereella mukana, kokoonpanosta puuttuivat myös mm. Joona Peränen ja Juha Tarkkanen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös