Ex-Kerholaiset

  • 1 551 568
  • 5 509

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vainion Juuson seuraksi valikoitui siis lopulta Blues parin vuoden paperilla. Hyvää jatkoa Juusolle, kehitykselle varmaan tekee hyvää uudet ympyrät.
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
HPK:n Suomen Mestariksi keväällä 2006 torjunut Miika Wiikman jatkaa uraansa Britanniassa, Nottingham Panthersin joukkueessa.

Eliteprospects.com - Miika Wiikman
Uskomaton on kyllä Wiikmanin käyrä tuon mestaruuden jälkeen, kaikennäköstä on nähty ja koettu, ilmeisesti tuo kevät 2006 oli aivan viimesen päälle nappiin mennyt "oranssikevät", eipä se Karri Rämökään kovin huonosti pelannut!
 

Ralph

Jäsen
Viime kesän kovin hankinta, Nicolas Ritz, siirtyy nyt seuraavaksi kaudeksi Lillehammeriin Norjaan.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Mikäkön Bornan tilanne mahtaa olla? Vuosi sopimusta jäljellä? Tilastot ison veden takana eivät ole olleet kummoiset, vaikka toki muutama peli ylhäällä miestä varmasti lämmittääkin. Jokohan olisi valmis palaamaan kotiin?
 

Ralph

Jäsen
Mikäkön Bornan tilanne mahtaa olla? Vuosi sopimusta jäljellä? Tilastot ison veden takana eivät ole olleet kummoiset, vaikka toki muutama peli ylhäällä miestä varmasti lämmittääkin. Jokohan olisi valmis palaamaan kotiin?
Borna nousi NHL-rinkiin, kunnes loukkaantui ja oli loppukauden sivussa. Ilman loukkaantumisia NHL-pelejä olisi tullut varmasti parikymmentä enemmän.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Jesse menee ensi kaudeksi Zagrebiin. Raha ainakin tässä tapauksessa kiihokkeena, sillä urheilullisesti Zagreb on yksi heikoimmista joukkueista KHL:ssä.
 

Ralph

Jäsen
Kyllä oli hyödyllinen suonenveto SaarisJeppellä, kun sen ansiosta pääsi isompiin rahoihin kiinni KHL:ään. Tulee kyllä nopeasti maitojunalla takaisin Suomeen, mutta kuka ottaa sitten vastaan? Pelicansiin pilkkahintaan vai onko Pasi Arvonen syli auki ottamassa ykköstähtensä takaisin? Vai siirtyykö kesken kauden jonnekin Tsekkiin tai Ruotsin divariin?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Eihän Jesse Kerhoon varmaankaan takaisin tule, eikö tässä varmaan jo alkuun verotus tämän estä ja toiseksi nyt on Jepen sauma tehdä kunnon fyrkat. KHL:stä takaisin tullessa varmasti ns.isot joukkueet on apajilla. Viime kausi Kerhossa oli mainio, mutta jotenkin en koskaan rakastunut Saariseen tai hänen pelitapaansa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Viime kausi Kerhossa oli mainio, mutta jotenkin en koskaan rakastunut Saariseen tai hänen pelitapaansa.

Siis viime kaudella oli yksi huikea kuukausi (Lokakuu), kun Jeppe iski 11 otteluun 20 pistetta. Ilman tuota kuukautta olisi pisteita tullut 23, eli saman verran kuin edeltavana kautena, jolloin suuri osa oli valmis miehen heittamaan pihalle. Toki tuona aikana ratkaisi pari pelia, mutta muuten oli hiljaista. Ei kylla itsellekaan ikava tule. Kun Kerho kauden lopussa tarvitsi Jessea eniten, niin kaveri tykitti 13 otteluun 0+3 tehot. Niin epatasaisesti teki pisteita, ettei tuota voi johtavana pelaajana pitaai, kaveri iski kolmen kuukauden aikana (Joulu, Helmi, Maalis) 19 otteluun 0+3, siis joukkueen kultakypara ja pisteporssin 13. ei tehnyt kolmen kuukauden aikana maaliakaan. Jeppen Kerhohistoria ilman maagista Lokakuuta oli yhteensa 141 ottelua ja 63 pistetta (mukana pleijarit eli 11 otteluun 0+2), eli 0.45 pistetta per ottelu keskiarvo noin suurinpiirtein. Tuo tekee 60 ottelun runkosarjassa 27 pistetta. Etta onnea vain Zagrebille, Jesselle taas lapyt, yksi maaginen kuukausi kolmeen kauteen ja KHL soppari. Vois asiat olla huonomminkin.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noh, eniten maaleja, eniten syöttöjä, eniten pisteitä. Tarviiko muuta sanoo? Kuivia kausia oli kaikilla muillakin. Schira, Hamill, Somervuori, Viedensky... Kyllä mulle kelpaa Saarisen tasoinen pelimies joukkueeseen koska vaan! Olis tulevankin kauden joukkueessa kärkimiehiä. Jotenkin katkeran kuuloista, aina kun joku lähtee, niin tänne tullaan sanoon, että "ei tuu ikävä". Koska kyllä tulee! Onnea vaan KHL:n valloitukseen. Uskon, että onnistuu sielläkin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Olis tulevankin kauden joukkueessa kärkimiehiä. Jotenkin katkeran kuuloista, aina kun joku lähtee, niin tänne tullaan sanoon, että "ei tuu ikävä". Koska kyllä tulee! Onnea vaan KHL:n valloitukseen. Uskon, että onnistuu sielläkin.

Olihan tuo karkimies kuukauden ajan naina kolmena kautena. Liigassa pelataan 7 kuukautta, eli 21 kuukauden aikana mies pelasi yhden kuukauden ajan kuin riivattu, muuten olikin hiljaisempaa. Kevaalla tarkein viimeisten pelian aikana 13 otteluun 0+3 ja kahdella edellisella kaudell pleijareissa 11 otteluun 0+2. Eikohan siina ole tarpeeksi nayttoa karkihyokkaajalta. Tosin voisihan tuota kakkosketjun laidalla katsella, riippuen siita onko sielta oikeasti tulossa niita ykkosketjun miehia.

Joukkue on niin hyva kuin sen karkimiehet, yleensa ne on ne jotka taakan kantaa. Jesse Saarinen karkimiehena ei kanna Kerhoa mihinkaan, kuten ollaan nahty, joten vaihto on ihan jarkeva. Tietenkaan Kerholla ei ole varaa varmoihin miehiin, mutta jos ei vanha toimi niin kokeillaan jotain uutta. Jeppe pelasi haamukuunsa takia hintansa pilviin, joten oli 100% varma ettei Kerhossa jatka.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Samaa mieltä Squitin kanssa. Minulle on ainakin aika se ja sama latooko yhdessä kuussa 20 pinnaa vai 5, jos keväällä tärkeissä peleissä ei saa mitään aikaan. Saarinen ei vaan pystynyt vakinnuttamaan tasoaan ja viimeistään pleijareissa tehot hyytyi aivan totaalisesti. Se on helvetin huonosti pelaajalta, jonka jääaika, vastuu ja tilipussi on joukkueen kärkipäätä.
 

Ralph

Jäsen
Kun näin NHL-kauden päätyttyä on tapana jokaisen joukkueen osiossa huudella onnitteluja entisille liigapelaajille, jotka voittivat Stanley Cupin, niin toivotetaan nyt sitten täällä HPK:n puolella onnea vaikka Daniel Carcillolle. Kuitenkin fantasioin häntä vuosi sitten Kerhon rosteriin. Sai siitä lisäpotkua ja nyt johdatti joukkonsa Cupiin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Viedensky kyllä valtasi pienen paikan oranssista sydämestäni tuolla kauden mittaisella visiitillään. Oivallinen pelaaja josta olisi ollut johtavaksi sentteriksi tulevalla kaudella. Harmin paikka, mutta olihan tämä nähtävissä. Palkka varmaankin ainakin triplaantui siihen mitä Kerho viime kaudella maksoi. Hyvää jatkoa Viedenskylle.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Siitäkin huolimatta, itse elättelen toivoa kuvasta Kerhon Instagram - tilillä, jossa Karevaara ja Jasu ovat edustamassa HPK:ta Lammin sahtimarkkinoilla. Ja onhan ne Elomessutkin tulossa.

Naurattaisi jos ei itkettäisi.

"Jasu ja Karevaara ovat aidosti oransseja - olethan sinäkin???"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös