Huhuketju

  • 4 843 989
  • 11 764
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Suomikiekko ja Ilari Isotalo haastatteli Antti Pihlströmiä:

Kysyttäessä mahdollisuudesta pelata Jokereista, Pihlströmin naamalle leviää jopa normaaliakin leveämpi hymy.

Pelipaikka suomalaisessa KHL-seurassa ei kuulostaisi ainakaan huonolta.

– Totta kai. Se kuulostaa aina hyvältä. Helsingissä kun pelaisi, saisi asua kotona ja pääsisi silti pelaamaan KHL:ää, Pihlström hymyili.

– Olen viihtynyt muuten KHL:ssä hyvin ja ollut tyytyväinen siihen, mitä sarjassa on tapahtunut.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Mukava lukea välillä näitä positiivisia lausuntojakin. Huhua pukkaa siis Pihlströmin muodossa.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä edelleen pitää sanoa, että ottaisin Pihlströmin kiljuen joukkueeseen. Vaikka parhaat päivät ovat jo ohi, niin kyllä liike on edelleen maailmanluokkaa ja pieneksi ukoksi HELVETIN kovat taklaukset sytyttää varmasti koko hallin.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Philip Larsen käynyt ilmeisesti jotain keskusteluja Jokereiden kanssa.

Potentiaalia löytyy. Ja eikö maajoukkuekaveri Reginkin teille juuri varmistunut?
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Larsen? Siinä olisi yv:lle Gundersonin paikkaaja. Dallasin ajoilta muistan, pienenä mutta sitäkin pippurisena ja todella taitavana puolustajana. Kelpaisi helposti.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi sentteri tuomaan syvyyttä on vielä hommattava ja kun HPK lienee julkaisee parin tunnin päästä Hahlin sopimuksen, niin mielenkiintoista nähdä kuka tämä pelaaja voisi olla.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Ei ainakaan vielä julkaistu Riksan Kerho-sopparia vaan se olikin Miettisen Ana.
 

Jeffrey

Jäsen
Vähän vaikuttaisi siltä, että Helenius olisi matkalla Kärppiin.

Edit: En kyllä tiedä mitä järkä tässä olisi kenenkään kannalta, mutta tällaista nyt kuitenkin huhuillaan.
 

Gemondo

Jäsen
Vähän vaikuttaisi siltä, että Helenius olisi matkalla Kärppiin.

Edit: En kyllä tiedä mitä järkä tässä olisi kenenkään kannalta, mutta tällaista nyt kuitenkin huhuillaan.

Eikö Kurri ampunut tuon huhun alas jo aiemmin keväällä?
 

OH26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Karlssonin jatkosopimuksen yhteydessähän uutisoitiin että myös Helenius jatkaa seurassa.

Helsinkiläisjoukkueen maalivahteina jatkavat tulevalla kaudella myös Riku Helenius, 27, Jani Kautto, 25, sekä Joona Voutilainen, 18. Heleniuksen ja Voutilaisen viime keväänä tehnyt sopimukset kattavat tulevan kauden, samoin Kauton, jonka sopimuksessa olleen kauden 2015-16 option Jokerit päätti käyttää.

Karlsson jatkosopimukseen | Jokerit.com
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Olisiko mahdollista, että Helenius haluaisi sittenkin enemmän peliaikaa ja Kärpät on osoittanut kiinnostusta hänelle sopimuksen teon jälkeen ja olisi valmis jopa maksamaan Rikun ulos? Toisaalta Jokerit tarvitsee hyväksi todetun kakkosmaalivahdin, joka ei ehkä anna huhulle pohjaa Jokerien puolelta. Riippuu monelta eri kantilta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Helenius -> Kärpät on vanha huhu, joka ammuttiin jo kertaallen alas aika huolellisesti. Voihan toki olla, että a) keskusteluja on käytäy ja b) keskustelua on viimeaikoina käyty lisää. Kärpät saa kyllä pulittaa hyvän summan jos meinaavat Helgen ostaa ulos tässä vaiheessa. Toisaalta rahaa sieltä löytyykin.

Ei liene tulevan kenellekkään yllätyksenä, mutta HPK on kiinnostunut Riku Hahlista. Uskoisin, että tässä vaiheessa miehen vaihtoehdot ovat väliltä Stadi-Hämpton. Paha sanoa minkä suuruista lappua kasvattajaseurasta olisi tarjolla suhteessa Jokerien vastaavaan. Kerhossa luvassa olisi varma paikka pelaavassa sentterinelikossa, Jokereissa pelipaikka olisi kiven takana. Toisaalta yhdenkin loukkaantumisen sattuessa Hahl olisi ensimmäinen rosteriin nouseva kaveri (Olimb tarvittaessa laitaan, sentterit pykälällä ylös).

Saas nyt nähdä miten on pakiston tilanteen laita. Yhtä tai kahta pakkia rosteri huutaa; Holös ja Salmela ovat olleet huhuissa mukana. Lindell olisi loistava kotiutus, eikä Ameriikan valloitus tuosta ainakaan vaikeutuisi, mikäli ottaisi yhden kauden väliportaan jengissä KHL:ää. Lienee vaan se juna jo mennyt ja Esalla kiillellä silmissä jo taalat eurojen sijaan. Jos Hännikäisen ja Lindellin ja kumppanien NHL-ura ei tuosta jostain syystä urkene niin kausi tai pari ja takas himaan.

Laitaan löytyy paikka Pillulle, mutta kliinisempääkin viimeistelijää voisi tuolle tontille sovitella. Pillu on toisaalta siinä mielessä "varma" haku, että tiedetään mitä saadaan, kyseessä Erkan luottojätkä ja onhan tuo häkkejä painanut KHL:ssä aikaisemminkin. Ymmärrän täysin yskän Pillun vierastamisen, mutta kyllä kaveri tuota rosteria vahvistaisi.
 

RaveN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Erik Gustafsson on EP:n mukaan varmuudella siirtymässä Omskista muualle. Jotenkin mulla on tosi vahva tunne, että kohta Jokerit ilmoittaa sopimuksesta. Tää on siis mutua vaan.

(Linkki vie EP:n)

edit. sähläsin linkkien kanssa
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikös tuota Gustafssonia ole huhuiltu NHL:ään? Vähän vaikea kuvitella, että tuon tason ukko siirtyisi Omskista Jokereihin.

Tainnut mennä Gustafssonit sekaisin. Omsk olisi tiettävästi halunnut pitää kärkipuolustajansa. Kaverista tuli kuitenkin juuri tuore isä, joten hän ymmärrettävästi haluaa olla lähempänä perhettään. Sitä, kokeeko hän kotinsa olevan Pohjois-Amerikassa vai Ruotsissa, en osaa sanoa. Mikäli se on jälkimmäinen ja Gustafsson haluaa pelata Euroopan kovinta sarjaa tulevalla kaudellakin, ei Jokerit vaihtoehtona enää kuulostakaan niin kaukaa haetulta. Kokonaan toinen asia onkin se, onko Jokereilla tarvetta(rahaa) hyvälle yleispakille, kun hakusessa on kiekollinen ykköspakki ála Gunderssonin korvaaja.
 

faro

Jäsen
Tainnut mennä Gustafssonit sekaisin. Omsk olisi tiettävästi halunnut pitää kärkipuolustajansa. Kaverista tuli kuitenkin juuri tuore isä, joten hän ymmärrettävästi haluaa olla lähempänä perhettään. Sitä, kokeeko hän kotinsa olevan Pohjois-Amerikassa vai Ruotsissa, en osaa sanoa.
Muistelen, että myös tuota Omskin Gustafssonia olisi jossain vaiheessa huhuiltu NHL:ään, mutta voin olla väärässäkin.

Kävin vähän tutkiskelemassa josko Twitteristä löytyisi jotain tietoa Gustafssonin ensi kauden pelipaikasta ja sellaisen tiedon löysin, että Omskin GM:n mukaan Gustafsson jatkaa uraansa Euroopassa.

E: Onhan tuosta Gustafssonin halusta palata takaisin Philadelphiaan ollut juttua näemmä ihan lähipäivinäkin, mutta ilmeisesti mies kuitenkin pysyy Euroopassa.
 
Viimeksi muokattu:

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kaverista tuli kuitenkin juuri tuore isä, joten hän ymmärrettävästi haluaa olla lähempänä perhettään. Sitä, kokeeko hän kotinsa olevan Pohjois-Amerikassa vai Ruotsissa, en osaa sanoa. Mikäli se on jälkimmäinen ja Gustafsson haluaa pelata Euroopan kovinta sarjaa tulevalla kaudellakin, ei Jokerit vaihtoehtona enää kuulostakaan niin kaukaa haetulta. Kokonaan toinen asia onkin se, onko Jokereilla tarvetta(rahaa) hyvälle yleispakille, kun hakusessa on kiekollinen ykköspakki ála Gunderssonin korvaaja.
Olen melkein varma, että joku yhdisti Gustafssonin nimen Jokereihin jo hyvissä ajoin alkutalvesta, mutta enpä tähän hätään jaksa lähteä kaivamaan viestiä.

Gustafssonin kutsuminen yleispakiksi on ehkä vähän harhaanjohtavaa. Se vähä mitä NHL:stä muistan nähneeni ja parista Omsk-matsista jäi mieleen, oli erityisesti kiekon kanssa vahva kaveri. En muista nähneeni puolustuspään haparointiakaan, mutta ei se ole kiekolliselta pakilta kiellettyä olla hyvä omissakaan. Gundersson oli myös. Ovat itseasiassa pelaajaprofiililtaan hyvinkin samankaltaltaisia ukkoja. EP:n profiilit näköjään painottavat Gundersonilla hyökkäyspeliä ja Gustafssonilla kahden suunnan peliä, mutta olen luonnollisesti paljon parempi jääkiekkoasiantuntija kuin kukaan siitä putkasta.

En tiedä onko Jokereilla mahdollisuuksia tuon tason pelaajiin, mutta siitä olen aivan varma että äijän kyvyt riittävät ihan heittämällä ykköspakin rooliin myös kiekollisessa pelissä. Vähän olen skeptinen, että pudottaisi palkkaansa n. puoleen vain saadakseen pelata Jokereissa, mutta ihan mielelläni olisin väärässä.
 

faro

Jäsen
Jo aikaisemmin Jokereihin huhuttu Michael Keränen on tehnyt jatkosopimuksen Minnesota Wildin kanssa, joten spekulaatiot sen suhteen voidaan lopettaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jo aikaisemmin Jokereihin huhuttu Michael Keränen on tehnyt jatkosopimuksen Minnesota Wildin kanssa, joten spekulaatiot sen suhteen voidaan lopettaa.
Onneksi en ollut tätä huhua kuullut mistään. Hyvä että prinsessa Michaela pysyy kaukana Jokereista.
 

faro

Jäsen
Muistelen, että myös tuota Omskin Gustafssonia olisi jossain vaiheessa huhuiltu NHL:ään, mutta voin olla väärässäkin.
Eilen luin olisikohan se nyt ollut Expressenin jutun, jossa oli haastateltu Gustafssonia.

Mies itse totesi, että päätähtäin on NHL:ssä. Tämä kuitenkin vaatii sitä, että Flyers kauppaa hänet jonnekin muualle. Muuten siirto NHL:ään ei ole ajankohtainen. SHL:ään mies ei ole omien sanojensa mukaan menossa. KHL:stä hän puheli, että Omsk ei malttanut odottaa miehen päätöstä ensi kauden pelipaikan suhteen, vaan rakentaa joukkueensa jo nyt. Gustafsson ei siis jatka Omskissa. Ongelmallista Jokereihin tai ylipäätänsä toiseen KHL-seuraan siirtymisessä on se, että Omsk omistaa miehen KHL-oikeudet eikä ole ilmeisesti kovin halukas niitä kauppaamaan.

Sellaisen kuvan tuosta haastattelusta kokonaisuudessaan sai, että vaihtoehdot ovat joko NHL tai NLA, jonka mies itse mainitsikin mahdolliseksi pelipaikakseen.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oon kuullu vähän huhua, että Philip Larsen Jokereihin!
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Uskaltaisin väittää, että Tuukasta voisi saada enemmän irti KHL:ssä Erkan valmennuksessa.

Väänänen - Larsen
Ohtamaa - Jaakola
Korpikari - Mäntylä
Lajunen, Todd

En pidä Väänästä ykkösparin miehenä, mutta heitin nuo nopeasti tuohon.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Case: Mäntylä

Liikkestä eikä asenteesta homma ainakaan jäisi kiinni. Toisaalta jos sitä kokoa Kurri ja Vuorinen haluaa lisää niin sitten tämä mahdollinen hankinta ei sitä ainakaan toisi. Vastustajan kannalta erittäin *ittumainen herhiläinen joka ei anna yhtään tilaa ja pelaa pikkusikaa koko ajan.

Kävis kyllä mulle. Meneekö pieleen jos sanon, että olisi sellainen fyysisempi versio Toddista?

Kysytään nyt sitten samalla tässä huhuketjussa, että SBA kun ei Jokereissa jatka niin kenestä saadaan ensi kaudella se kaveri joka vastaa mahdollisiin tanssiinkutsuihin ja puolustaa tarvittaessa illasta toiseen nyrkein omiaan? Sellaista kun ei oikein tällä hetkellä rosterista löydy...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös