Suomen B-maajoukkue

  • 3 453
  • 1
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kasataas tällainen hypoteettinen "Sisu-Team" B-maajoukkue pelailemaan d1 ja d2 maita vastaan.
Johtoajatuksena itsellä poimia nuoria kavereita, jotka voisivat muutaman vuoden päästä olla A-maajoukkueenkin kannalta kiinnostavia nimiä tai jo nyt ovat ihan siinä kintaalla taistelemassa paikoista.

Mv.Antti Raanta, Chicago NHL
Sami Aittokallio, Lake Erie AHL
Tomi Karhunen, Kärpät

D: Esa Lindell, Dallas NHL
Petteri Lindbohm, St.Louis NHL
Ville Pokka, Rockford AHL
Tommi Kivistö, Ilves
Rasmus Ristolainen, Buffalo
Rasmus Rissanen, Charlotte AHL
Tommi Taimi, HIFK??
Ilari Melart, Jugra KHL

F: Erik Haula, Minnesota NHL
Teuvo Teräväinen, Chicago NHL
Jarno Kärki, Ässät
Aleksi Saarela, Ässät
Markus Granlund, Calgary NHL
Eero Elo, Ässät
Teemu Pulkkinen, Grand Rapids AHL
Olli Palola, Tappara
Patrik Laine, Tappara
Jesse Puljujärvi, Kärpät
Sebastian Aho, Kärpät
Toni Rajala, Jugra KHL
Joel Armia, St. John's AHL

Valmennus: Ika Lehkonen, Karri Kivi, Wade Immonen, Miikka Kiprusoff
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Suomellahan periaatteessa on nykyään (tai on ainakin ollut vielä muutama vuosi sitten.) B-maajoukkueen virkaa toimittanut alle 23-vuotiaiden maajoukkue ja tietenkin Mestis All-Stars. Ja huonoimpia entisen D-sarjan eli 3. Divisioonan maita ei taida olla juuri järkeä kohdata, mutta Suomella on ollut jo 20 vuotta tai vajaat 20 vuotta Team Finland eli käytännössä C-maajoukkue joka on pelannut muun muassa Viroa ja muita tällaisia entisen C-sarjan eli 2. Divisioonan maita vastaan. Osa noista pelaajista taitaisi olla melkoisen huikeita joitain huonoimpia maita vastaan.

Tosin Team Finlandilla ja vanhemman ajan Kehitysjoukkueella eli C-maajoukkueella oli tapana ottaa pelaajiksi joko aivan untuvikkoja tai sitten juuri näitä eri alempien divarisarjan pelaajia, Sisu Teamiin tai Leijoniin pääsemättömiä pelaajia ja näitä muihin tehtäviin soveltumattomia lähes ikäloppuja pelaajia. Ehkä legendaarisin taisi olla tämä siviiliammatiltaan HIFK:ssä pelannut palomies takavuosina joka aikanaan ennusti makaaberisti vaikeuksia Tony Arimalle ja tämän kohtalolle mikäli ei poika saisi kasettiaan kuntoon muun elämän puolella. Näistäkin alkaa olla aikaa jo pitkälti yli 3 vuosikymmentä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös