MM 2016: Suomi

  • 921 189
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
No mitäs mitäs, ei jäädä tuleen makaamaan vaan suunnataan katseet jo kohti Venäjää! Pietarissa ja Moskovassa pelataan 2016. Siellä taas paremmalla menestyksellä. Nyt jäätiin puolivälieriin, mutta uusia kisoja tulee.

Aikaisessa kyllä, mutta mitä suotta pidemmälle venyttämään. Isompia alustuksia ei tarvittane. Saapa nähdä, millä fiiliksillä ollaan vuoden päästä.

Lisää nuoria ja lisää Liiga-kokeiluja ainakin minulla toiveissa. Toivotaan myös mielenkiintoisia lohkoja. Rankingien mukaan nuo menevät. Unkari olisi kiva kohdata, kun tekevät paluun ylimmälle tasolle seitsemän vuoden tauon jälkeen.

Baana on auki, joten antaa palaa.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Toivotaan, että ensi kaudella Anaheimin Ankat tippuu ajoissa niin saadaan edes yksi kunnon pakki kisoihin. Nyt kun tarkemmin miettiin miten pelattiin kovempia maita vastaan niin esiin nouseen vääjäämättä pakit ja avauspelaaminen. Tsekkejä vastaan ei päästy omista millään pois ja peli pyöri omissa 80%:sesti. Toivottavasti saadaan seuraaviin MM-kisoihin hieman uusia tuulia. Eihän Ohtamaalla ja Jaakolalla tee kovia maita vastaan mitään. Lepistö ja Hietanen roikkuvat mukana vuodesta toiseen. Pakki osastolle tuoreutta ja kovuutta.

Immonen hidastuu vuosi vuodelta. Toki puolusti muutaman tilanteen hyvin, mutta ei muuta sitä tosiasiaa, että hyökkäyspääntehot 0+0. Louhivaarallakaan ei näissä karkeloissa tee mitään paitsi av:lla. Toivottavasti Kemppainen pääsee kokeilemaan NHL:ssä ja toivottavasti enemmänkin. Kokoa on ja potentiaalia. Nyt vaan tarvitaan lisää pelinopeutta ja kovuutta. Donskoille soisin myös saman. Tosin pitäisi päästä pelaamaan kärkiketjuissa, jotta on hyötyä. Luultavasti Jossain KHL:n rupusakissa ensi kaudella.
 

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat
Kisat venäjällä..ennustan että IIHF ottaa opiksensa ja ensi vuonna tuomarit puhaltavat oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti kaikille, eikä politiikka pääse vaikuttamaan asiaan.....eiku..
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onko järkeä enää edes osallistua näihin sopupeli kisoihin? Korruptoitunutta paskaa, varsinkin kun pelataan näissä slaavi maissa.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Onko järkeä enää edes osallistua näihin sopupeli kisoihin? Korruptoitunutta paskaa, varsinkin kun pelataan näissä slaavi maissa.
Touhu alkaa menemään samanlaiseksi kuin Euroviisut... poliitikot päättää etukäteen, mikä maa voittaa.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Onko järkeä enää edes osallistua näihin sopupelikisoihin? Korruptoitunutta paskaa, varsinkin kun pelataan näissä slaavimaissa.

Mitä etua boikotoimalla saadaan? Jos Suomi kieltäytyisi ensi kevään kisoista, tarkoittaisi se aivan varmasti sitä, että Suomen on turha hakea MM-kisaisännyyttä pitkään aikaan, mikä taas tarkoittaa menetettyä rahaa juniorityöhön.

Ei se tuomaritoiminta nyt niin räikeää toisen suosimista ole. Minusta on ihan oikein, että IIHF:n turnauksessa viheltää IIHF:n tuomarit. IIHF ei ole Putinin KHL, jossa tuomaritoiminta voikin olla idänpolitiikkaa. On oksettavaa väittää, että Tšekki voitti eilen, koska järjestäjät, Fasel, Putin ja venäläiset tuomarit halusivat niin. Tšekki on EU:n ja NATO:n jäsen ja on tällä hetkellä jääkiekossa parempi kuin Suomi.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Ensinnäkin huutelu tuomareista oli IMO aika typerää. Aina voi jossitella, mutta pitää pystyä pelaamaan siten että niitä rikkeitä ei tapahdu. Ei saa antaa mahdollisuutta viheltää ja sillä sipuli. Parempi voitti, ja hyvä niin. Ensi kerralla enempi taitoa ja onnea niin päästään pitemmälle. Tekee ihan hyvää Suomen jääkiekkoilulle palata ns maankamaralle.
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Ensinnäkin huutelu tuomareista oli IMO aika typerää. Aina voi jossitella, mutta pitää pystyä pelaamaan siten että niitä rikkeitä ei tapahdu. Ei saa antaa mahdollisuutta viheltää ja sillä sipuli. Parempi voitti, ja hyvä niin. Ensi kerralla enempi taitoa ja onnea niin päästään pitemmälle. Tekee ihan hyvää Suomen jääkiekkoilulle palata ns maankamaralle.


Mutta entä silloin kun jätetään vastapuolelta viheltämättä selvät rikkeet? Kuten Tsekkien toinen maali, missä Suomen alivoimalla Kemppaiselta huidotaan maila kädestä. Tsekki pyöritti enemmän, mutta pyöriminen tapahtui pääasiassa kulmissa, jolloin sillä ei ole mitään merkitystä. Kuten joku sanoikin, niin maalipaikat meni aika tasan ja se on se mikä ratkaisee. Harvemmin niitä maaleja sieltä kulmasta tehdään.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Mutta entä silloin kun jätetään vastapuolelta viheltämättä selvät rikkeet? Kuten Tsekkien toinen maali, missä Suomen alivoimalla Kemppaiselta huidotaan maila kädestä.

Olen itse sitä mieltä että pitemmässä juoksussa katsottuna nämä "räikeät" tuomari virheet tasoittuvat. Se että jäähyjä jää viheltämättä on arkipäivää myös kansainvälisissä peleissä. Olihan siellä Rinteeltäkin huidottu mailaa pois ja siitäkään ei tullut jäähyä, ei noiden taakse voi mennä ja sanoa että noiden takia hävittiin.
Pitää myös muistaa että peli EI ratkennut johonkin räkäseen ylivoimamaaliin vaan oman hyökkääjän todelliseen hazardiin omassa päässä.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuo Pesosen hazardi olisi ollut merkityksetön jos tsekkien kaksi lahjamaalia olisi jääneet tekemättä ja Leijonien maali hyväksytty. Peli olisi ollut tuolloin 2-4 ja ihan eri asetelma. Kemppaisen mailan ohella siellä iskettiin myös Rinteen maila käsistä. Salmelan jäähystä lähti sellainen vajaan kymmenen tuomarivirheen sarjatuli, joka ratkaisi ottelun ja loppui vasta kolmanteen erään.

Pieni lohtu että hyvä peli kuitenkin pelattiin ja luultavimmin noutaja olisi tullut Kanadaa vastaan seuraavalla kierroksella. Näin ainakin haluaisin uskoa. Jään mielenkiinnolla odottamaan miten tuomarilinja pyrkii eliminoimaan Kanadan ja USA:n. Jos finaalissa Tsekki ja Venäjä niin siinä on vielä yhden draaman ainekset.

Jotenkin korruptoitunut kuva tästä hommasta on kyllä jäänyt sekä viime- että tämän vuoden osalta. Farssista toiseen.

Yleisenä kommenttina Leijonien peliin, että yhä enemmänhän tuo näyttää Laten kädenjäljeltä. Pienet maalimäärät ja vielä vähemmän päästettyjä. Pelitapakin käytännössä kuten Kärpillä, mutta pelinopeus materiaalin myötä tuplattuna. Jos Marjamäki vastaa erikoistilanteiden peluutuksesta, niin niitähän on melko suuri osuus koko ottelusta. Kokoonpanomuutokset ja rankkujen ampujatkin näyttivät hyvin Latemaisilta valinnoilta. Jos pitäisi veitsi kurkulla veikata valmentaako Late Kärpissä vielä ensi kauden jälkeen niin sanoisin että ei. Mutta nautitaan tästä kun voidaan.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Niin ja kun tuossa noista boikoteista puhutaan niin ainakin aikoinaan ilman mitään selvää syytä tapahtunut boikotointi olisi tiennyt pudotusta B-sarjaan tai sarjaporrasta muutoin alemmalle. Nykyään tietysti ns. Force Majeure-pykälän takia johonkin luonnonkatastrofiin kuten muutama vuosi sitten Japanin tapauksessa vetoamalla voisi säilyttääkin sarjapaikkansa. Tosin viimeksi Suomi olisi hyvin teoreettisesti voinut pudota vuonna 1987 B-sarjaan mikäli se olisi boikotoinut jälkikäteen vielä muista syistä johtuen tiettyjä päätöksiä ilmeisesti juurikin surullisessa tapaus Sykorassa.

Mahdollisesti voin myös sotkea sen silloiseen sinä vuonna sattuneeseen nuorten MM-kisojenkin muuhun tapahtumaan tai johonkin muuhun tapahtumaan maajoukkueen osalta sinä vuonna. Pahimmillaanhan Suomen ehdottoman vastustuksen takia Suomea uhkasi tuolloin jopa putoaminen C-sarjaan, osallistumiskielto A-sarjaan viideksi vuodeksi ja mahdollinen Calgaryn 1988 olympiamatkan kieltäminen tuossa mahdollisessa tapaus Sykorassa tai jossakin muussa vastaavassa. Suomi ei myöskään tapauksessa ollut ainoa jota sanktiot olivat koskettaa vaan myös Ruotsi oli vastaavien rankaisujen ohella vaarassa joskin tiettävästi Ruotsia ei uhattu Calgaryn 1988 olympiamatkan kieltämisellä.

Ensi kaudelle tiettyjä kokoonpanoja olisi hyvä sekoittaa ja ehkä rohkeutta kasvattaa valmentajankin piirissä ratkaisujen osalta. Valmentajan vaihdolla ei välttämättä saavuteta mitään kunhan nyt ei tietenkään mahdollisen huonon menestyksen jatkuessa ruveta vain pitämään suojatyöpaikkaa yllä. Toisaalta taas pitkän tähtäimen osalta uudistuksia on tehtävä.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Reilun parin tunnin päästä selviää sitten ensi vuoden lohkojakokin. Illan mestari on rankingin ykkönen, joten peli on sikäli selvä. Eli Suomen lohko näyttäisi tältä:

Mestari (Venäjä/Kanada)
Suomi
USA
Slovakia
Valko-Venäjä
Ranska
Saksa
Unkari

Eli monta tuttu maata tämänkin vuoden lohkosta on tarjolla, mutta Ranska ja Saksa tulee tällä kertaa Suomen lohkoon, samoin kuin Frank Banhamin Unkari. Taitaa olla niin, että jos Venäjä voittaa, lohko pelataan Moskovassa ja jos Kanada, niin sitten Pietarissa.

Suomen joukkueen spekulointiin on ajankohta n. kymmenisen kuukautta liian aikainen, mutta veikkaisin kuitenkin, että pienimuotoinen sukupolvenvaihdos jatkuu ja debytanttien Lindell, Kemppainen, Donskoi ja Saros erinomaiset esitykset antavat Jaloselle lisää rohkeutta ottaa vahvan kauden pelanneita nuorukaisia/tulokkaita mukaan. Pitäisin hyvin mahdollisena, että ainakin Mäntylä, Immonen ja Hytönen saattoivat jo pelata viimeisen arvokisaturnauksensa, ja sama voi olla tosiasia myös Ruudun, Kontiolan, J.Pesosen ja Jaakolan kohdalla. Eipä tosin kukaan porukasta vielä ihan eläkeiässä ole, joten jos joku edellämainituista sattuisikin pelaamaan aivan nappikauden, niin kukaties maajoukkueura yhä jatkuu. Jo aiemminhan oli vanhasta kaartista sivuraiteille väkisin siirretty mm. Janne Niskala, Ossi Väänänen ja Mika Pyörälä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Suomen lohko on nyt siis lopullisesti varmistettu ja se on:

Kanada
Suomi
USA
Slovakia
Valko-Venäjä
Ranska
Saksa
Unkari

Kova lohko, sillä Slovakia ja Valko-Venäjä voivat haastaa kenet vain turnauksessa. Ranska voi myös olla vaarallinen, olihan Gallian kukot Minskissä kahdeksan parhaan joukossa. Saksa on ollut jo pitkään alamaissa, mutta potentiaalia löytyy. Lohkon pelit pelattaneen Pietarissa, kuten @Kynä jo ennakoi tuossa aikaisemmassa viestissään. Tämä sopinee Suomen maajoukkueen kannattajille, kun pelejä pääsee seuramaan VR:n junaa käyttämällä.

Hyvä, että Suomi pääsee pelaamaan molempien Pohjois-Amerikan maita vastaan. Näistä peleistä harvoin vauhtia puuttuu.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensi vuonna taitaa muuten olla aikataulujen puolesta mahdollista kunkin maan saada jokunen NHL-pelaaja enemmänkin mukaan. NHL:n runkosarja päättyy kaksi päivää tätä vuotta aiemmin 9.4. ja MM-kisat puolestaan alkavat viisi päivää tätä vuotta myöhemmin, eli vasta 6.5. Taitaa siis olla niin, että käytännössä kisojen alkuun mennessä ehdittäneen pelata kaksi playoff-kierrosta valmiiksi (tai ainakin melkein), joten MM-kisojen ollessa käynnissä NHL-kauttaan jatkaa kunnolla enää neljä joukkuetta.
 
Ensi vuonna taitaa muuten olla aikataulujen puolesta mahdollista kunkin maan saada jokunen NHL-pelaaja enemmänkin mukaan. NHL:n runkosarja päättyy kaksi päivää tätä vuotta aiemmin 9.4. ja MM-kisat puolestaan alkavat viisi päivää tätä vuotta myöhemmin, eli vasta 6.5. Taitaa siis olla niin, että käytännössä kisojen alkuun mennessä ehdittäneen pelata kaksi playoff-kierrosta valmiiksi (tai ainakin melkein), joten MM-kisojen ollessa käynnissä NHL-kauttaan jatkaa kunnolla enää neljä joukkuetta.

Jos tämän kauden jokainen konferenssivälieräpari olisi päättänyt sarjansa kahta päivää aiemmin, sarjat olisi pantu pakettiin viides (sweep), kahdeksas, kymmenes ja yhdestoista päivä toukokuuta. Eli MM-kisojen avauspeleihin tuskin ehtii mukaan yksikään toisella kierroksella pudonnut pelaaja. Alkusarjan viimeisiin peleihin sen sijaan pitäisi ehtiä hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos tämän kauden jokainen konferenssivälieräpari olisi päättänyt sarjansa kahta päivää aiemmin, sarjat olisi pantu pakettiin viides (sweep), kahdeksas, kymmenes ja yhdestoista päivä toukokuuta. Eli MM-kisojen avauspeleihin tuskin ehtii mukaan yksikään toisella kierroksella pudonnut pelaaja. Alkusarjan viimeisiin peleihin sen sijaan pitäisi ehtiä hyvin.

OK, kiitos tarkennuksesta. Eli käytännössä playoffien toiselta kierrokselta voi ehtiä mukaan suunnilleen alkusarjojen viidenteen peliin. Jos menee sweeppinä, niin kenties niukin naukin jopa toiseen tai kolmanteen. Voi olla, että aika moni maajoukkueluotsi päättää ensi vuonna odotella toisen playoff-kierroksen loppuun asti ennen kisapassien leimaamisia. Ja ensimmäisen käytännössä ihan varmasti.
 
Voi olla, että aika moni maajoukkueluotsi päättää ensi vuonna odotella toisen playoff-kierroksen loppuun asti ennen kisapassien leimaamisia. Ja ensimmäisen käytännössä ihan varmasti.

Ei kisapasseja ole käsittääkseni edes mahdollista leimata vielä huhtikuun lopulla, joten tuossa ei ole koutsilla mitään miettimistä.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei kisapasseja ole käsittääkseni edes mahdollista leimata vielä huhtikuun lopulla, joten tuossa ei ole koutsilla mitään miettimistä.

No nyt menee jo vähän saivartelun puolelle. Kisapassien leimaus oli tässä yhteydessä pelkkä tuttu ja yleisesti käytetty metaforinen sanavalinta, joskin varmasti vähän harhaanjohtava. Tarkoitin tietysti sitä, ettei kenenkään valmentajan kannata lyödä lopullista joukkuettaan lukkoon ennen ekan pleijarikierroksen päättymistä edes ajatuksen tasolla, vaan mukana pidetään varmasti vähän ylisuurta leiriryhmää ennen kuin pleijareista putoavat ensimmäiset joukkueet.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Mahtavaa että Venäjä sattui toiseen lohkoon, kun pelannee kuitenkin Moskovassa. Pietari sopii meille paljon paremmin, pääseehän sinne kolmeksi päiväksi ilman viisumia kun menee St. Peter Linellä. Tai jos viisumi löytyy niin Allegrolla 3,5h Helsingistä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kisareissun tekeminen Venäjän MM-kisoihin on moraalisesti varsin kestämätöntä, ellei Putinneuvostoliitossa tapahdu jotain radikaalia sitä ennen (kuten koko paskan romahtaminen). En minä ainakaan halua tukea yhdelläkään ruplalla Venäjän hallintoa enkä sen vastenmielistä propagandakoneistoa, jossa urheilukin on alistettu äärimmäisen räikeästi öykkärihallinnolle. Ennemmin olisin lähtenyt vaikka Valko-Venäjän kisoihin, sillä se ei sentään ole vallannut naapurimaita tai uhkaa avoimesti naapureitaan, vaikka samanlainen mulkero sielläkin vallassa keikkuu.

Urheilun ja politiikan yhdistäminen häirikkö- ja tyrannivaltioiden kanssa on aina rajanvetoa - henkilökohtaisesti vedän rajan siihen, että Venäjä ylitti konkreettisesti toisen maan rajan eli valtasi osan toisesta eurooppalaisesta maasta. Sääli, sillä Pietari on kaunis kaupunki, mutta ylimielisten wannabe-yli-ihmisten "patrioottisessa" semi-fasistivaltiossa en enää ajatellut vierailla ilman selvää muutosta parempaan.

Lähinnä toivon, että Venäjän tilanteen takia ensi kevään MM-kisat (kuten myös vuoden 2018 jalkapallon MM-kisat) siirrettäisiin Venäjältä pois, mutta se toivo on toki turha kun ottaa huomioon urheilujen kattojärjestöjen alttiuden korruptiolle ja isojen poikien mielistelylle. Eiköhän sveitsiläinen hammaslääkäri Fasel ole ensi vuonna tukevasti Moskovassa jossain Putinin aitiossa, luultavasti yhdessä tuomarien isokihon Komissarovin kanssa miettimässä tuomarilinjaa.

Ensi vuoden MM-kisat eivät tätä kirjoitettaessa järin kiinnosta edes kotikatsojan ominaisuudessa. Kaipa niitä katsottua aikanaan tulee, mutta jos ei Suomi satu voittamaan niin täytyy toivoa jonkun muun voittavan kuin Venäjän. Omituista oli tämänkin vuoden kisoissa olla henkisesti Kanadan puolella finaalissa ja toivoa murskavoittoa (mikä tulikin), sillä Kanadastakaan en erityisesti piittaa.

Mitä ensi vuoden Suomen rosteriin tulee, niin näköjään kannattaa rohkeasti ottaa SM-liigasta tuoreita kasvoja vanhojen ja väsyneiden NHL- ja KHL-miehien tilalle. Kiitos ei Kontiolalle, Tuomo Ruudulle, Juhamatti Aaltoselle ja Immoselle.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kisareissun tekeminen Venäjän MM-kisoihin on moraalisesti varsin kestämätöntä, ellei Putinneuvostoliitossa tapahdu jotain radikaalia sitä ennen (kuten koko paskan romahtaminen). En minä ainakaan halua tukea yhdelläkään ruplalla Venäjän hallintoa enkä sen vastenmielistä propagandakoneistoa, jossa urheilukin on alistettu äärimmäisen räikeästi öykkärihallinnolle. Ennemmin olisin lähtenyt vaikka Valko-Venäjän kisoihin, sillä se ei sentään ole vallannut naapurimaita tai uhkaa avoimesti naapureitaan, vaikka samanlainen mulkero sielläkin vallassa keikkuu.

Urheilun ja politiikan yhdistäminen häirikkö- ja tyrannivaltioiden kanssa on aina rajanvetoa - henkilökohtaisesti vedän rajan siihen, että Venäjä ylitti konkreettisesti toisen maan rajan eli valtasi osan toisesta eurooppalaisesta maasta. Sääli, sillä Pietari on kaunis kaupunki, mutta ylimielisten wannabe-yli-ihmisten "patrioottisessa" semi-fasistivaltiossa en enää ajatellut vierailla ilman selvää muutosta parempaan.

Lähinnä toivon, että Venäjän tilanteen takia ensi kevään MM-kisat (kuten myös vuoden 2018 jalkapallon MM-kisat) siirrettäisiin Venäjältä pois, mutta se toivo on toki turha kun ottaa huomioon urheilujen kattojärjestöjen alttiuden korruptiolle ja isojen poikien mielistelylle.

Täytyypä sanoa tähän viestiin, että olen täysin samaa mieltä. Ensi vuoden MM-kisat olisivat yhdet helpoimmista mennä paikalle (jopa helpommat kuin Kummolan ökykisat Helsingissä?), mutta ainakin itselleni kisoissa on aivan puhdasta välikisojen makua, ja enemmän odotan esim. vuodenvaihteen U20-kisoja sekä vuoden 2017 Pariisin-Kölnin turnausta. Vieläkin houkuttelevampaa olisi tietysti vuoden 2018 futiksen MM-kisat, sillä noin lähellä Suomea ei kisoja tulla koskaan pelaamaan, mutta aivan kuten sinäkin sanoit, itse en aio Putinin hallintoa tukea sentilläkään. Juuri samoista syistä. (OT, mutta samasta syystä en mene Jokerien KHL-matseihinkaan.)

En valitettavasti usko hetkeäkään siihen, että lätkän tai futiksen MM-kisoja Venäjältä poiskaan otettaisi, mutta molemmat tapahtumat yhdessä Sotshin olympialaisten kanssa muistuttavat mielestäni vastenmielisen paljon Berliinin vuoden 1936 olympiakisoja. Todellista paskaa, että arvokisoja myönnetään roistovaltioille, mutta tätä kai se on se nykyaika, jossa kaikki tehdään rahan ehdoilla.

Lähellä Suomea siis ollaan, ja vaikka jokunen suomalainen kisoja boikotoisikin, niin varmasti suomalaisia kisaturistejakin tulee silti valitettavasti löytymään, ja takuulla hallintäydeltä. Kaipa sitä silti itsekin telkkarin vuoden päästä avaa, sillä toki urheilullinen menestys jaksaa yhä vähän kiinnostaa. Ja boikotoimalla pitämällä telkkarin kiinni ei kuitenkaan voi vaikuttaa yhtään mihinkään. Skodan jätän silti ostamatta, ja jatkan matkantekoa Helkamallani. :)
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suomen lohko on nyt siis lopullisesti varmistettu ja se on:

Kanada
Suomi
USA
Slovakia
Valko-Venäjä
Ranska
Saksa
Unkari

Unkarilla helppo työ säilyä A-sarjassa. Vuoden 2017 kisat pelataan Ranskassa ja Saksassa, joten kyseiset maat eivät voi pudota ensi keväänä. Unkarin pitää vain jättää Kanada, Suomi, USA, Slovakia tai Valko-Venäjä taakseen.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Unkarilla helppo työ säilyä A-sarjassa. Vuoden 2017 kisat pelataan Ranskassa ja Saksassa, joten kyseiset maat eivät voi pudota ensi keväänä. Unkarin pitää vain jättää Kanada, Suomi, USA, Slovakia tai Valko-Venäjä taakseen.

Täytyy toivoa, että järjestäjien pelisilmä riittää ja Unkarin matsit Valko-Venäjää ja olkoon sitten vaikka Slovakiaa vastaan laitetaan kalenteriin kahdelle viimeiselle kierrokselle. Muutenhan kisaa putoamista vastaan käytäisiin Ranskaa ja Saksaa vastaan, mutta koska nämä eivät voi pudota, niin nuo pelit voisi laittaa Unkarille heti turnauksen kärkeen.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Unkarilla helppo työ säilyä A-sarjassa. Vuoden 2017 kisat pelataan Ranskassa ja Saksassa, joten kyseiset maat eivät voi pudota ensi keväänä. Unkarin pitää vain jättää Kanada, Suomi, USA, Slovakia tai Valko-Venäjä taakseen.
Joo, mitenköhän motivoituneena Unkari lähtee kisoihin? Pitäis kieltää seuraavan vuosien kisaisäntien sijoittaminen samaan lohkoon.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näinköhän kysesisiin kisoihin viisumina toimii ottelulippu, voi tulla pikku ruljanssi tossa maaliskuussa jos pitää erikseen alkaa hakemaan kutsua toimistojen kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös