Otteluseuranta: MM-kisat 3. kisapäivä 3.5.2015

  • 105 766
  • 1 008
Tila
Viestiketju on suljettu.

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ranska-Sveitsi -peli: oliko se tuo erätaukokoosteessa näytetty tilanne, vai mistä se ulosajo päähän kohdostuneesta taklauksesta tuli?
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tami jankuttaa aina noista kenkälaatikoista. Ymmärtäähän sen koska onhan Tami luultavasti ensimmäinen pelaaja jääkiekossa kuka keksi laittaa kiekon ylämummoon. Hieno mies.

Ei ollut ensimmäinen kuka keksi, vaan ensimmäinen kuka laittoi. Pakko hieman puolustella Tamia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä Jokipakka ällistyttää. Miten siitä horjuvasta bambista on kuoriutunut ihan all-stars-pakki parissa vuodessa? Myös Lindell jatkaa Liigassa näkynyttä dominointiaan.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Ja list goes on... Todellisia arkistojen helmiä katsella uusintoja niistä. Lausuminen on tuottanut pari kertaa hankaluuksia. Todella suuria hankaluuksia.
Breaking point haastattelu kera Martin St.Louisin on yksi suosikeistani.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
On tää hienoa aikaa. Kisat sinänsä ei juuri saa meisseliä taivasta kohti, mutta The Anu. Legenda. Anu omalla pyyteettömällä tekemisellään tuo iloa suomalaisten iltoihin. Ilolla tarkoitan tässä spontaaneja naurunremakoita. Ja aina omalla tasollaan, tehtaan takuu.
 

Snagari

Jäsen
Kukas sun mielestä on paras? Ihan mielenkiinnosta vaan..
Ei mun mielipiteellä ole väliä, mutta miestä joka ei ole edes ehdolla NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi (joojoo ei paras, mutta MVP) en sanoisi noin sinisilmäisesti maailman parhaaksi. Kuten en erottelisi jotain Messiä, Ronaldoa futislähetyksessä.
 

Ralph

Jäsen
Minkä takia Sidney Crosbyä tituleerataan maailman parhaana pelaajana MTV3:n toimesta.
Tarkoitatko sinä kanadalaisfanin haastattelua? Se fani valehteli itse, että Crosby on maailman paras pelaaja, joten ei ole väärin jos toimittaja kysyy "miltä tuntui tavata maailman paras pelaaja".
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Ylen porukka oli ja on aina ollut vähän mitä sattuu mutta suurkisojen toteutus on aina, aina, ollut kohdallaan. Maikkari on tehnyt maksupuolesta kevytpornoa, hataraa höttöä. Ylellä aikakin on suht rajattua eli event in, event out, seuraava sisään. Maikkarilla on aikaa haahuilla
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Miettikää nyt kuinka legendaarista oli hockey night. Juti ja Anu :D

Saukkonen on vielä nuorehko joten saamme nauttia siitä ikuisuuden vielä.
 

Barney

Jäsen
Miksi Kölli ei ole tänä vuonna mukana?
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Sanoiko Saukkonen äsken, että Tshekki oli viime vuoden kisoissa kolmastoista...?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös