Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 519 518
  • 2 092

Chami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Penguins
Yksittäisen ihmisen intressejä on toki mahdoton tietää, mutta ihan paperilla Penguinsin pitäisi olla vahvoilla tässä ”kisassa” (olettaen että toimiston tampiot ovat tajunneet edes ilmoittautua siihen). Kaiken järjen mukaan Penguins kykenisi lupaamaan Panarinille taatun top6-roolin samassa joukkueessa oman maanmiehensä kanssa.

Aktiivisesti kaverin perässä on ollut 6 seuraa ja 20 seuraa on kysellyt, jos siis SuomiKiekko-sivustoon on uskominen. Eli Penguins on 66,67% todennäköisyydellä osoittanut jotain mielenkiintoa kaverin suhteen. Uskoisin Panarinin kiinnostuvan Penguinsista ja tietenkin Malkinista, jos hänen peräänsä on lähdetty kyselemään ja mielellään oltu tuon 6 seuran joukossa kysellen aktiivisesti. Tämän halvan ja taitavan nuoren pelaajan hankkiminen saisi allekirjoittaneen hyppimään lattiasta kattoon ja juuri päättynyt kausi ei tuntuisi niin turhalta. Kaikki sormet ja varpaat ristiin, että Panarinin ensikauden seura on Penguins.
 

Regina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, Pittsburgh Penguins
Kiitos Boscolle hyvästä ja mielenkiintoisesta analyysistä lukea. Laituriasiasta omasta mielestäni Dupuis ehdottomasti joukkueessa, jos on vaan pelikunnossa taas. Olen pitkään ihmetellyt hänen dissaamistaan. Joukkuepelaaja joka taistelee ja tekee siinä samalla maalejakin. Ei tuohon samaan hintaan vaan saa mitään varmoja pistelinkoja. Ehkä ensi kaudella kulkee Kunitz - Crosby - Dupuis ja tulosta tulee. Malkinin laiturit ovatkin ongelmallisia. Jos tuo edellinen ykkönen olisi, niin voisi laittaa Hörnqvistin toiseen laitaan ja toiseen jonkun X. Optimointi on mukavaa, mutta ei aina mahdollista. Bennettiin on uskottu monta vuotta ja aika alkaa olla ohi. Palstalla kaveriin on löytynyt uskoa ainoastaan kansalaisuutensa vuoksi. Tässä oma lyhyt analyysini. Näin minä tämän näkisin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Panarin olisi kyllä todella loistava haku! Myös Kemppainen olisi mielenkiintoinen hankinta, pystyisikö mies pelaamaan NHL:ssä kolmosketjun keskellä laadukasta kahdensuunnan peliä? Kenties. Jos Sutter kaupattaisiin niin Kemppainen voitaisiin hyvin hankkia korvaamaan tätä, Sundqvist sitte kilpailisi tämän kanssa tästä pelipaikasta. Voi kumpa Penguins johdossa tajuttaisiin yhtä hyvin asioita kuin Bosco täällä.

Oma mielipide on, että Kunitz ja Scuderi molemmat pois vaan, mahdollisesti myös Sutter jos tämän kauppaamisella saadaan joku pätevä top-6 laituri. Toinen puuttuva laituri voisi olla sitten Panarin tai Tikhonov ja Kapanen sekä Rust taistelemaan myös pelipaikasta. Ehkä jopa Bennettillä on vielä sanansa sanottavana tässä.

Jatkoa toivon Downielle ja Lapierrelle eniten, myös Winnik voisi jatkaa jos joku järkevä sopimus saadaan aikaan. Comeau lähtenee mutta toki jos nyt halval suostuu jatkaa nii miksei. Noilla kavereilla saatais kuitenkin laadukas bottom-6 kasaan.

"Hankinta" - Crosby - Hörnqvist
Panarin - Malkin - Perron
Bennett - Kemppainen - Winnik
Spaling - Lapierre - Downie
+ Kapanen, Rust, Sundqvist, Wilson

Cole - Letang
Määttä - Lovejoy
Pouliot - Dumoulin
Chorney - Harrington

Fleury
Greiss/Zatkoff
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Täytyy myös oma mielipide heittää ensi kauden Pingviineitä koskien. Mielestäni Bennett on jo niin last season -kamaa että jonnekin pois vaan ja äkkiä jos vaan edes jotain saa hänestä maksua. Markkina-arvo ei kovin korkea tosin ole. Ikuinen lupaus joka pelatessaan vie paikan sellaiselta joka toisi jotain hyötyä joukkueelle, mutta enimmäkseen on milloin mistäkin syystä loukkaantuneena ja ehkä juuri siksi on saanut liikaa aikaa piilevien kykyjensä esittämiseen.
Myös Downielle näyttäisin ovea. Vaikka hän sitä ryskettä ja ryminää on jonkin verran tuonut, niin liian usein se ilmenee ainoastaan tyhminä jäähyinä ja omissa soimisena. Cookesta tykkäsin paljon enemmän. Vaikka hänet rikollisista otteistaan monet vain muistavatkin niin kyllä mies osasi tehdä myös maaleja ja hyviä asioita paljon enemmän kuin Downie joka on mielestäni köyhän miehen Cooke.

Sen sijaan Dupuisille jatkoa vaan, jos suinkin on pelikuntoinen. Siinä on mies joka on joukkueen aliarvostetuin pelaaja. Kunitzin kausi oli paska, mutta uskoisin että hänkin pystyy parempaan jatkossa. Sutteria ei myöskään auta hukata, vaikkei ole mikään pelinrakentaja niin paukutti kyllä useita tärkeitä maaleja silloin kun muut olivat unten mailla. Perronista en mene sanomaan mitään. Alku oli erittäin lupaava mutta sitten hiljeni. Ehkä kannattaa katsoa vielä mihin hänen esityksensä kääntyvät ennen kuin päättää mitään jatkon suhteen. Lapierre & Winnik hoitivat aika ok omat hommansa, en hukkaisi heistä kumpaakaan. Tuovat sitä (py)syvyyttä joukkueeseen kuitenkin. Liiat muutokset eivät ole jatkuvana ilmiönä hyvä juttu.

Puolustus heikkeni kuuluisan Despres-episodin myötä, mutta onhan siellä päteviä ukkoja edelleen kylliksi kunhan sairastuvalta saataisiin ne pysymään poissa. Letang, Ehrhoff ja Määttä takaisin riveihin ja Scuderi ainaskin muihin maisemiin niin pakkiosasto on ihan kilpailukykyinen.

Lopuksi vielä maalivahtiasiasta sen verran, että eipä tämän kauden jälkeen varmaan moni haluakaan enää Marc-Andrea pois. En minä ainakaan.

Valmennus ja GM-puoli onkin hankalampi kysymys. Tavallaan on aika sählinki valmis jos näitä aletaan liian usein vaihtamaan toisiin mutta kun alla on nähdyn kaltainen kausi niin voiko muutoksista tuolla osastolla olla mitään vahinkoakaan? Viisaampien päätettäväksi jääköön tuo.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Nilkavammasta kärsinyt Geno pelaa Venäjälle kisoissa. Hörkällä kylkivammaa, ilmeisesti artikkelissa kuitenkin sekoitettiin Hörnqvist Perroniin. Tuskin molemmilla oli katkenneita kylkiluita, vaikken kyllä ihmettelisi tätäkään. Kysyköön Artemin kaverikseen Pingviineihin.

JR:ltä muutama kommentti: uutta top-6 pelaajaa etsitään kaupalla. Ja lisää vauhtia kaivataan joukkueeseen. Viimeisessä lauseessa ilmeisesti tarkoitetaan mahdollisuuden antamista nuorille pelaajille.
"In light of Pittsburgh's disappointing spring and this summer's thin free agent market, the GM said he expects to pursue a new winger to play alongside his elite centres via trade." "We’d like to get more speed in our lineup," Rutherford said. "We need to get some of these younger players started." Penguins GM: Malkin played on sprained ankle - Sportsnet.ca

Penguins GM: Malkin played on sprained ankle - Sportsnet.ca

Cap noussee 71,5 miljoonaan joka olisi n. 2.5 miljoonaa enemmän kuin tällä kaudella. Mutta noilla Spalingeilla ja Scudereille se extra on äkkiä täyttynyt. theScore
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Toi nilkkahan on Malkinilla ollut useamminkin paskana ja nyt sitten vielä kisoihin? No onhan miehellä aikaa parannella itseään kisojen jälkeenkin kunhan nyt ei kokonaan itseään noissa kisoissa riko.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hyvää settiä täällä heti kauden alussa, tietenkin erityismaininta Boscolle! Eipä tässä montaa asiaa ole jäänyt sanomatta, ilkeästi on fiilis että kausi jäi täysin kesken eikä sitä ole henkisesti vielä päästy lomille. Laitetaan vaikka ranskalaisilla viivoilla pari juttua mitä nyt mieleen tulee.

- Malkin kisoihin. Käsittämätöntä touhua, jos muka oli "80-90%" kunnossa kauden tärkeimmissä peleissä. Vituttaa suorastaan, toivon kaikkea pahaa (siis Venäjälle joukkueena). Noh, näkeepähän Malkininkin peliä livenä pitkästä aikaa.
- Panariini olis kiva niin olis tolle edellä mainitulle joku oma leikkikaveri/kotiryssä. Saavat sitten keskenään lipittää teetä ja poltella mahorkkaa, kun ei tunnu tuo peli oikein kulkevan. SC-kaudella oli kuitenkin Goncharia ja Fedotenkoa muista sudettineuvostoliittolaisista puhumattakaan
- Rutheford kertoi JÄLLEEN kyseenalaistaneensa absurdin katastrofaalisen farssitreidin Lovejoy-Despres. Eli kenkää koko muulle säätäjäjengille ja munat managerille, kiitos
- Case-Kunitz on kyllä vaikea. Parhaimmillaan top-6 muttei top-2 laituri, mutta ei nyt jumalauta 35v. kokenut janari voi ottaa yhden kauden mittaista lomaa yhtäkkiä kuten tällä kaudella teki
- Farmijengi vetää ihan ylivertaista peliä tuolla AHL:n playoffeissa, K.Kapanen etunenässä! Hieno juttu ja jos ensi kauden alku näyttää pahalta, niin Hynes voi tehdä Bylsmat

Siinäpä sitä taas ihmettelemistä, voi veljet.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
- Rutheford kertoi JÄLLEEN kyseenalaistaneensa absurdin katastrofaalisen farssitreidin Lovejoy-Despres. Eli kenkää koko muulle säätäjäjengille ja munat managerille, kiitos

Viittaatko tuohon edellisellä sivulla esille ottaamaani lausuntoon, vai onko hän jossain edelleen jauhanut ko. episodista? Jos näin on, niin saahan tuo vielä mittavampia komedian piirteitä, jos vielä kesälomien puolella yritetään pestä pysyvästi pinttynyttä paskaa pois käsistä. Fanin näkökulmasta jollain kierolla ja masokistisella tavalla tuosta kiemurtelemisesta saa jotain tyydytystä, mutta järjellä ajatellen toimiston/Rutherfordin pitäisi kyetä sulkemaan tuo synkkä blackout historiaan, ja vain varmistaa ettei vastaavaa tapahdu enää koskaan.

Edit. No kappas, kyllähän se JR syntejään katuu, ei saatana :D. Lähde Rotoworld

Penguins GM Jim Rutherford regrets trading Simon Despres to reacquire Ben Lovejoy.
More specifically, Rutherford said, "The one move that I questioned was trading a young defenseman for a veteran defenseman." Lovejoy, 31, ended up recording two assists and averaging 19:26 minutes per contest in the Penguins' five-game series against the New York Rangers. He still has one season left in his three-year, $3.3 million contract. Apr 28 - 11:46 AM
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hyvää tavaraa tosiaan puskee uuden kauden ketjuun vaikka vielä ei ole edes vappu. @Bosco lta aika jäätävä kokonaiskatsaus, tahdon kiittää siitä monen muun tavoin.

Rutherfordin uusimmista(?) kommenteista saattaisi olla rivien välistä luettavissa muutamia asioita. Jos nopeudella ei viitata pelkästään nuoriin pelaajiin niin Kunitz, Perron ja Downie ovat ilman muuta liipaisimella koska ovat kuitenkin melko hitaita kavereita ja treideillä etsitään vahvistuksia laituriosastolle. Etenkin Crosbyn kentässä vauhti on aina ollut valttia ja niin pitäisi olla jatkossakin. Niin peli- kuin luistelunopeuskin. Bennettin tilanteesta hyvät selittelyt, voimat eikä vauhti riitä ja vauhtia olisi pitänyt hakea AHL:stä. Kuulostaa siltä, että luottamusta piisaa edelleen ja ei minulla ole siihen vastaankaan sanomista. Bennett, Kapanen ja Sundqvist ovat jokainen tyrkyllä ensi kauden kokoonpanoon ja toivottavasti joku onnistuisi vakiinnuttamaan tasonsa NHL-pelaajana. Despres - Lovejoy tilanne kiukuttaa edelleenkin niin paljon, että tahtoisin painaa sen unholaan.

Malkin MM-kisoihin on kyllä taas sen luokan farssi, että oksat pois. En ymmärrä miksi pelaaja pitäisi päästää puolikuntoisena riskeeraamaan terveyttään jos ei kykene auttamaan omaa seurajoukkuettaan laisinkaan peleissä joilla pitäisi olla paljon suurempi merkitys. Nyt kun alkulohkon peleissä nilkat pyörivät ympäri niin koko kesä menee huilille ja ensi kaudesta tulee taas enemmänkin toipumistaistelu kuin mikään muu.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
En kyllä pysty ymmärtämään mitenkään miten ihmiset täällä haluavat Johnstonin jatkavan, varsinkin kun McLellan ja Babcock ovat vapaana. Tottakai se jatkuvuus on hemmetin tärkeä juttu, mutta kyllä siinä pelissä täytyy olla jotain potentiaalia olla nähtävissä, mitä tällä hetkellä ei ole. Täällä puhutaan, että mies on vasta kauden saanut valmentaa, ja ettei siinä ajassa ehdi vielä saada pakettia kasaan. Kyllä tuossa ajassa pitäisi jo olla nähtävissä potentiaalia ja mitä ollaan hakemassa, ja siihen ei vaikuta käytettävät pelaajat. Johnston on tämän vuoden aikana tuhonnut ne kaikki hyvät jutut Bylsman ajoilta, eikä ole pystynyt itse tuomaan mitään uutta parannusta tuohon peliin.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Malkinhan voi nyt kätevästi sitten selitellä mahdollista floppaamistaan MM-kisoissa sillä, että ei pelaa täydessä kunnossa. Sitten jos onnistuu, niin suoritus on entistäkin kovempi, kun "en edes pelannut täydessä kunnossa".

Tuskin Penguins oikeasti päästäisi loukkaantunutta kaveria höntsäilemään, varsinkin, kun on kyse nilkkavammasta.

Itselläni on kyllä enemmän ja enemmän tullut sellainen fiilis, että kun puhutaan joukkuekulttuurista ja sen vaikutuksesta juuri playoff-menestykseen, on Malkin yksi suurimpia ongelmakohtia Penguinsissa.

Tällaiset puheet ja teot siihen perään viittavat vain siihen, että mennään sieltä mistä aita on matalin ja vastuuta siirrellään muualle.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Malkinhan voi nyt kätevästi sitten selitellä mahdollista floppaamistaan MM-kisoissa sillä, että ei pelaa täydessä kunnossa. Sitten jos onnistuu, niin suoritus on entistäkin kovempi, kun "en edes pelannut täydessä kunnossa".

Tuskin Penguins oikeasti päästäisi loukkaantunutta kaveria höntsäilemään, varsinkin, kun on kyse nilkkavammasta.

Itselläni on kyllä enemmän ja enemmän tullut sellainen fiilis, että kun puhutaan joukkuekulttuurista ja sen vaikutuksesta juuri playoff-menestykseen, on Malkin yksi suurimpia ongelmakohtia Penguinsissa.

Tällaiset puheet ja teot siihen perään viittavat vain siihen, että mennään sieltä mistä aita on matalin ja vastuuta siirrellään muualle.

Venäläisten lähdöistä tai lähtemättä jättämisistä ei voi tehdä mitään johtopäätöksiä heidän vammoistaan, Ovechkin lähti 2013 kisoihin murtuneella jalalla.
Lisäksi kauden päätöshaastatteluissa Malkin ei ollut vielä lainkaan varma osallistumisestaan.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Venäläisten lähdöistä tai lähtemättä jättämisistä ei voi tehdä mitään johtopäätöksiä heidän vammoistaan, Ovechkin lähti 2013 kisoihin murtuneella jalalla.
Lisäksi kauden päätöshaastatteluissa Malkin ei ollut vielä lainkaan varma osallistumisestaan.

Eli Penguins päästäisi kalleimman ja toiseksi arvokkaimman pelaajan MM-kisoihin, jos tämä olisi loukkaantuneena? Vähän epäilen.

Onhan tuo tilanne nyt melko huvittava kaikkinensa. Vamman laatu tuntuu menevän vähän sen mukaan, mikä omia intressejä palvelee parhaiten.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eli Penguins päästäisi kalleimman ja toiseksi arvokkaimman pelaajan MM-kisoihin, jos tämä olisi loukkaantuneena? Vähän epäilen.

Onhan tuo tilanne nyt melko huvittava kaikkinensa. Vamman laatu tuntuu menevän vähän sen mukaan, mikä omia intressejä palvelee parhaiten.

Kyllä, juuri siltä se nyt näyttää että Penguins päästää Malkinin puolikuntoisena kisoihin, valitettavasti.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei tainnut Malkinin kanssa pelaaminen houkuttaa Panarinia, kun mies on lähellä sopimusta Chicagon kanssa.

Harva pelaaja valitsee seuraa ainoastaan tulevien pelikaverien perusteella. Siihen vaikuttaa niin moni muukin asia. Ensiksi ja tärkeimpänä se, että onko seurasta osoitettu mitään kiinnostusta pelaajaa kohtaan. Penguins meidän harmiksi ei tunnu olevan halukas kokeilemaan pelaajia Euroopasta jolloin joudutaan vahvistuksiin käyttämään omia nuorukaisia ja/tai varausvuoroja. Kuka oikeasti edes uskoi Panarinin olevan tulossa Penguinsiin? Se oli lähinnä sitä toiveajattelua johon aina joutuu tuudittautumaan paremman puutteessa. Jos mitään neuvotteluja on käyty niin tuskin mitään kovinkaan vakavaa on pystytty pelaajalle tarjoamaan vaikka näin sivustaseuraajan silmin nyt oli se kuuluisa tuhannen taalan paikka iskeä kiinni.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Malkinhan voi nyt kätevästi sitten selitellä mahdollista floppaamistaan MM-kisoissa sillä, että ei pelaa täydessä kunnossa. Sitten jos onnistuu, niin suoritus on entistäkin kovempi, kun "en edes pelannut täydessä kunnossa".

Tuskin Penguins oikeasti päästäisi loukkaantunutta kaveria höntsäilemään, varsinkin, kun on kyse nilkkavammasta.

Itselläni on kyllä enemmän ja enemmän tullut sellainen fiilis, että kun puhutaan joukkuekulttuurista ja sen vaikutuksesta juuri playoff-menestykseen, on Malkin yksi suurimpia ongelmakohtia Penguinsissa.

Tällaiset puheet ja teot siihen perään viittavat vain siihen, että mennään sieltä mistä aita on matalin ja vastuuta siirrellään muualle.

Pudotuspelien arvokkaimpana palkittu pelaaja ongelma kohta playoff-menestyksessä ja Toews on jumala. Itse pikemminkin laittaisin toisinpäin, että Geno on joukkueen hengenluojia ja tunnelman keventäjiä.

Aivan loistavaa jos Geno pystyy kuittaamaan huonon loppukauden hyvällä pelillä MM:ssä. Kesä aikaa kuntouttaa nilkkaa, ei hullumpi yhtälö.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Hyvää tavaraa tosiaan puskee uuden kauden ketjuun vaikka vielä ei ole edes vappu. @Bosco lta aika jäätävä kokonaiskatsaus, tahdon kiittää siitä monen muun tavoin.

Rutherfordin uusimmista(?) kommenteista saattaisi olla rivien välistä luettavissa muutamia asioita. Jos nopeudella ei viitata pelkästään nuoriin pelaajiin niin Kunitz, Perron ja Downie ovat ilman muuta liipaisimella koska ovat kuitenkin melko hitaita kavereita ja treideillä etsitään vahvistuksia laituriosastolle. Etenkin Crosbyn kentässä vauhti on aina ollut valttia ja niin pitäisi olla jatkossakin. Niin peli- kuin luistelunopeuskin. Bennettin tilanteesta hyvät selittelyt, voimat eikä vauhti riitä ja vauhtia olisi pitänyt hakea AHL:stä. Kuulostaa siltä, että luottamusta piisaa edelleen ja ei minulla ole siihen vastaankaan sanomista. Bennett, Kapanen ja Sundqvist ovat jokainen tyrkyllä ensi kauden kokoonpanoon ja toivottavasti joku onnistuisi vakiinnuttamaan tasonsa NHL-pelaajana. Despres - Lovejoy tilanne kiukuttaa edelleenkin niin paljon, että tahtoisin painaa sen unholaan.

Malkin MM-kisoihin on kyllä taas sen luokan farssi, että oksat pois. En ymmärrä miksi pelaaja pitäisi päästää puolikuntoisena riskeeraamaan terveyttään jos ei kykene auttamaan omaa seurajoukkuettaan laisinkaan peleissä joilla pitäisi olla paljon suurempi merkitys. Nyt kun alkulohkon peleissä nilkat pyörivät ympäri niin koko kesä menee huilille ja ensi kaudesta tulee taas enemmänkin toipumistaistelu kuin mikään muu.

Milloin Kunitzista on tullut hidas? Perron ja Downie eivät ole nopeita, mutta ei nuo nyt varsinaisesti mitään diiseleitäkään ole. Jos lähdetään tuomaan nopeutta, niin Scuderia vaan ulos. Joukkue nopeutuu sitä myötä.

Kauppoja kun mietitään niin parhaita kaupattavia palasia on ehdottomasti Sutter. Vuosi sopparia jäljellä ja pystyy monessa joukkueessa pelaamaan kakkoskentän keskellä ja auttamaan erikoistilanteissa. Ehkä tuo JR:n Spalingin signaus vihdoin konkretisoituisi, jos tämä isketään kolmosen keskelle. Se riittääkö taso siihen onkin sitten kokonaan toinen juttu. JR voisi hyvittää Despreskaupan heivaamalla Spalingin, Scuderin ja Sutterin ja tuomalla tilalle yhden tai kaksi top 6 laituria ja kolmoseen sentterin. Kaikki nuo eivät toki toteudu nuo kolme pelaajaa kauppaamalla, mutta Sutter + luulisi jo olevan lähellä tuollaista Perronin kaltaista pelaajaa.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Pudotuspelien arvokkaimpana palkittu pelaaja ongelma kohta playoff-menestyksessä ja Toews on jumala. Itse pikemminkin laittaisin toisinpäin, että Geno on joukkueen hengenluojia ja tunnelman keventäjiä.

Aivan loistavaa jos Geno pystyy kuittaamaan huonon loppukauden hyvällä pelillä MM:ssä. Kesä aikaa kuntouttaa nilkkaa, ei hullumpi yhtälö.

Niin, playoffeissa, joissa Jordan Staal nollasi vastustajan parhaan kentän jatkuvasti, ja joissa Malkin pääsi nauttimaan naurettavan helppoja minuutteja.

Jokin Toews ei edes voisi uneksia vastaavasta, koska on se, joka niitä vastustajan parhaita vastaan joutuu jatkuvasti pelaamaan.

Malkin on oikeastaan koko NHL- uransa päässyt pelaamaan sellaisessa tilanteessa, josta ei monikaan pääse edes uneksimaan. Sutter/Staal ja Crosby pelaa ne kovemmat kentät pois ja Malkin sitten poimii marjat. Tämä siis pääsääntöisesti. Olisi oikeasti mielenkiintoista nähdä, miten Malkin pärjäisi, jos joutuisi pelaamaan ihan "aitoa" ykkössentterin roolia ja vastuuta. Veikkaan, että vaikeuksia tulisi.
 

Tavares

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & HIFK
Sehän on selvää, että valintoihin vaikuttavat moni asia, mutta enpä jaksanut alkaa ranskalaisillaviivoilla erittelemään asioita, jotka seuravalintaan vaikuttaisi.

Varmasti on myös vaikutusta sillä, että kenen kanssa mahdollisesti pääset pelaamaan. Chicagolla on tarjota paikkaa Toewsin rinnalta tai Kanen toiselta laidalta, joka varmasti herättää pelaajan mielenkiinnon.

Panarinin tuloon tuskin monikaan uskoi, mutta ainahan sitä voi unelmoida.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
"We don’t have any interest in that," Rutherford told ESPN.com when asked about trading Malkin. "Our core players are Sid [Crosby] and Geno, and [Kris] Letang and [Marc-Andre] Fleury and [Patric] Hornqvist. And we feel very strong about that core. But we have to continue to have complementary pieces to those players in order to have a better chance to play into June."

Penguins 'don't have any interest' in trading Evgeni Malkin - Cross Checks Blog - ESPN

Ymmärretään siellä johtoportaassa sentään jotain, ja oikein hahmotettu tuo joukkueen ydinrunko. Olli Määtän siihen olisi voinut nostaa vielä mukaan, mutta muutoin ihan oikeat pelaajat siellä. Ja ihan oikein järjestäen kumottu kaikki huhut Crosbyn ja Malkinin kauppaamisesta aina Morehousesta JR:ään ja itsensä Crosbyn sekä Malkinin toimesta. Noin sen pitääkin mennä. Toivottavasti nuo kaksi pelaavat koko uransa Penguinseissa. Tuon kaltaisten pelaajien takia sitä jaksaa valvoa öitä, ja vaikkei se olekaan ollut ruusuilla tanssimista viime vuosina, niin siitä huolimatta heihin on täysin usko. Organisaatiolla on käynyt uskomaton tuuri ja onni kun ovat saaneet kaksi tuon kaltaista pelaajaa riveihinsä, ja molemmat täysillä sitoutumaan kaupunkiin, joukkueeseen ja organisaatioon. Niin kauan kuin pelaajat ovat tyytyväisiä ja haluavat jatkaa joukkueessa, tulevat he myös olemaan Pittsburgh Penguinsin pelaajia. Siinä vaiheessa jos toinen/molemmat haluavat siirtyä muualle, on siellä johtoportaassa tehty paljon asioita väärin, ja päitä tulee pudota ja tehdä kaikkensa jotta pelaaja kääntää mielensä. Mutta onneksi tuollaista tilannetta ei ole tullut vastaan, ja toivottavasti ei koskaan tulekaan. Haluan nähdä Crosbyn ja Malkinin pelaavan koko uransa Pittsburgh Penguinsissa, Mario Lemieuxin tavoin. Nousevan sinne ainutlaatuisten seuralegendojen tasolle pelaajien kuten Lemieux, Sakic, Yzerman, Lidström rinnalle. En halua nähdä toista Jagrin kaltaista tilannetta näiden tähtien osalta.

Tässä myös yksi hyvä kirjoitus aiheesta, aika sanasta sanaan voi olla samaa mieltä kirjoittajan kanssa: Crosby, Malkin are not responsible for Penguins' salary cap problems - CBSSports.com

You don't trade superstar, franchise players to create salary cap space and build depth. You find ways to build around them.

Noin sen tuleekin mennä. Crosbyn ja Malkinin ympärille tulee rakentaa joukkuetta, ja puutteita joukkueen rakenteessa ei korjata heidän kauppaamisellaan. Vaikka kuinka Penguinsin hyvinvoinnista huolta kantavat muiden joukkueiden kannattajat ympäri nettiä joka kevät tulevat reiluina miehinä/naisina ehdottamaan sitä ratkaisuksi kaikkiin Penguinsin ongelmiin.

"We’re going to have to factor in the cap. We’re also going to have to do what’s been tried here for a few years but add one or two wingers, at least one each for Sid and Geno that are good fits for them. Good skilled wingers. That’s going to be the toughest part. Because I don’t think those guys are available in free agency."

That means the trade route and Rutherford certainly isn’t shy about making deals.

Treidien kautta olisi siis JR:n puheiden mukaan tapahtumassa nuo puuttuvien top-6 laiturien hankinnat. Tuo antaa toivoa kun puhui yhdestä laiturista molemmille senttereillemme, sillä sen pohjalta toivottavasti Kunitzin ja Dupuisin varaan ei enää lasketa top-6 laitureina. Ja todellakin tuollaisia "good, skilled"-laitureita sinne tarvitaan. Nyt niitä on kaksi, Hörnqvist ja Perron. Perronin pitää löytää se vire joka tällä oli heti joukkueeseen saavuttuaan, ei sitä loppukauden virettään. Sen lisäksi sitten tosiaan kaksi kärkikenttien laituria vielä puuttuu. Katsellaan mistä JR aikoo taikoa ne kaksi uutta laituria kesän aikana sitten. Mielenkiinnolla, ja kauhulla, odotellaan siirtoja.

Pääasialliset kauppatavarat: Sutter, Kunitz, Scuderi, Bennett (toivottavasti ei kaupata), Spaling

Tuota listaa kun katsoo, niin on helppo jo varautua siihen, että jos laatua halutaan laidoille niin vaihdossa tullaan luopumaan tämän kesän 2.kierroksen ja ensi vuoden 1.kierroksen varausvuoroista. Kunhan vastine on kohdillaan, niin eihän siinä sitten mitään. Ei noilla mitään tähtilaitureita saada, eikä sellaisia edes ole haussa, vaan pari kappaletta hörnqvist/perron-tason laitureita käy. Sitten toivotaan että kemiat osuvat kohdalleen kärkisentteriemme kanssa ja saadaan ensi kaudeksi jalkeille kaksi kovan tason kenttää, jossa laiturien pelityylit tukevat sentteriemme vahvuuksia, ja laiturit itse pystyisivät myös tekemään ratkaisuja kun kuitenkin vastustajien huomio aina kiinnittyy ensi sijassa juuri noihin senttereihin.

Alempiin kenttiin/farmiin sitten Bennettiä (luottoa löytyy vielä jonkin verran) ja Kapasta, jolloin ensimmäisen loukkaantumisen turvin ei jouduta heti jotain Winnikiä tai Gibbonsia nostamaan kärkikenttiin, vaan siinä olisi hyvän potentiaalin ja taidot omaava nuorukainen tarjolla korvaajaksi. Ja sitten yhteenä korvaajana mahdollisesti myös Dupuis, jos on terveenä siis.

Mistä löytyy sitten seuraava kunitz/neal/hörnqvist/perron, eli kaupalla joukkueeseen hankittava, tasonsa ainakin jossain määrin osoittanut top-6 laituri? Se on jo tosiaan se vaikeus osuus tässä asiassa, kuten JR totesi itsekin. "Onneksi" meillä on siellä yhdeksän asiansa osaavaa kaveria päättämässä asioista toimiston puolella kuitenkin, että kaipa ne jotain löytävät. Heitetään tässä muutama vinkki johtoportaalle: Mikkel Boedker, Ryan O'Reilly, T.J. Oshie, Kyle Palmieri (Ducks on velkaa Despres-kaupasta sen verran että saisivat antaa ilmaiseksi)....
 
Viimeksi muokattu:

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Niin, playoffeissa, joissa Jordan Staal nollasi vastustajan parhaan kentän jatkuvasti, ja joissa Malkin pääsi nauttimaan naurettavan helppoja minuutteja.

Jokin Toews ei edes voisi uneksia vastaavasta, koska on se, joka niitä vastustajan parhaita vastaan joutuu jatkuvasti pelaamaan.

Malkin on oikeastaan koko NHL- uransa päässyt pelaamaan sellaisessa tilanteessa, josta ei monikaan pääse edes uneksimaan. Sutter/Staal ja Crosby pelaa ne kovemmat kentät pois ja Malkin sitten poimii marjat. Tämä siis pääsääntöisesti. Olisi oikeasti mielenkiintoista nähdä, miten Malkin pärjäisi, jos joutuisi pelaamaan ihan "aitoa" ykkössentterin roolia ja vastuuta. Veikkaan, että vaikeuksia tulisi.

Malkin on myös päässyt helpoille minuuteille harvinaisen keskinkertaisten laitureiden kanssa. Jos minuutit ovat olleet helppoja, niin apurit eivät ole niitä minuutteja hirveästi helpottaneet. Eli paskoilla laitureilla helppoja minuutteja. Mutta kärjistykset sikseen, olisi myös mielenkiintoista nähdä, jos Geno saisi joskus hyvät kaverit rinnalleen, niin millaista tulosta syntyisi. Usein Crosbyn ollessa poissa Geno on lisäksi pelannut hemmetin hyvin ja tulosta on tullut näitä vastustajan neloskentän kavereita vastaan ;) En sanoisi, etteikö Geno saisi vähän helpompia minuutteja itselleen, mutta tämä toisaalta antaa tasoitusta pelaamalla heikompien laitahyökkääjien kanssa. Jos tuota nyky NHLää katselee, niin ei noita helppojaminuutteja taida enää olla kellään.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Tässä myös yksi hyvä kirjoitus aiheesta, aika sanasta sanaan voi olla samaa mieltä kirjoittajan kanssa: Crosby, Malkin are not responsible for Penguins' salary cap problems - CBSSports.com

You don't trade superstar, franchise players to create salary cap space and build depth. You find ways to build around them.

Treidien kautta olisi siis JR:n puheiden mukaan tapahtumassa nuo puuttuvien top-6 laiturien hankinnat. Tuo antaa toivoa kun puhui yhdestä laiturista molemmille senttereillemme, sillä sen pohjalta toivottavasti Kunitzin ja Dupuisin varaan ei enää lasketa top-6 laitureina. Ja todellakin tuollaisia "good, skilled"-laitureita sinne tarvitaan. Nyt niitä on kaksi, Hörnqvist ja Perron. Perronin pitää löytää se vire joka tällä oli heti joukkueeseen saavuttuaan, ei sitä loppukauden virettään. Sen lisäksi sitten tosiaan kaksi kärkikenttien laituria vielä puuttuu. Katsellaan mistä JR aikoo taikoa ne kaksi uutta laituria kesän aikana sitten. Mielenkiinnolla, ja kauhulla, odotellaan siirtoja.

Pääasialliset kauppatavarat: Sutter, Kunitz, Scuderi, Bennett (toivottavasti ei kaupata), Spaling

Tuota listaa kun katsoo, niin on helppo jo varautua siihen, että jos laatua halutaan laidoille niin vaihdossa tullaan luopumaan tämän kesän 2.kierroksen ja ensi vuoden 1.kierroksen varausvuoroista. Kunhan vastine on kohdillaan, niin eihän siinä sitten mitään. Ei noilla mitään tähtilaitureita saada, eikä sellaisia edes ole haussa, vaan pari kappaletta hörnqvist/perron-tason laitureita käy. Sitten toivotaan että kemiat osuvat kohdalleen kärkisentteriemme kanssa ja saadaan ensi kaudeksi jalkeille kaksi kovan tason kenttää, jossa laiturien pelityylit tukevat sentteriemme vahvuuksia, ja laiturit itse pystyisivät myös tekemään ratkaisuja kun kuitenkin vastustajien huomio aina kiinnittyy ensi sijassa juuri noihin senttereihin.

Alempiin kenttiin/farmiin sitten Bennettiä (luottoa löytyy vielä jonkin verran) ja Kapasta, jolloin ensimmäisen loukkaantumisen turvin ei jouduta heti jotain Winnikiä tai Gibbonsia nostamaan kärkikenttiin, vaan siinä olisi hyvän potentiaalin ja taidot omaava nuorukainen tarjolla korvaajaksi. Ja sitten yhteenä korvaajana mahdollisesti myös Dupuis, jos on terveenä siis.

Mistä löytyy sitten seuraava kunitz/neal/hörnqvist/perron, eli kaupalla joukkueeseen hankittava, tasonsa ainakin jossain määrin osoittanut top-6 laituri? Se on jo tosiaan se vaikeus osuus tässä asiassa, kuten JR totesi itsekin. "Onneksi" meillä on siellä yhdeksän asiansa osaavaa kaveria päättämässä asioista toimiston puolella kuitenkin, että kaipa ne jotain löytävät. Heitetään tässä muutama vinkki johtoportaalle: Mikkel Boedker, Ryan O'Reilly, T.J. Oshie, Kyle Palmieri (Ducks on velkaa Despres-kaupasta sen verran että saisivat antaa ilmaiseksi)....

Bostonilta voidaan kysyä miten siinä käy kun kaupataan noita parempia pelaajia. Noiden tähtipelaajien sopimukset eivät missään nimessä ole olleet ongelma. Ongelmana on esimerkiksi Scuderin ja Spalingin sopimukset, joissa maksetaan marginaaliroolin pelaajille liian paljon palkkaa. Organisaation tulisi ratkaista tämä ikuisuusongelma: Genon ja Sidin 1-3 puuttuvaa laituria. Nyt niitä tarvitaan kaksi ja JRien pitää tämä asia hoitaa. Shero onnistui tässä hetkellisesti, mutta Bostoniin tyssäsi se meno. Tärkeimmät palaset kun on, niin ei tarvitse kuin täydentää sopivilla pelaajilla. Nuo laitapelaajat tulisi hommata nyt ja antaa tämän tai seuraavan vuoden draftpickejä sen minkä ne vaativat. Tuolla on noita Sheron helvetin pitkään kypsiä yliopistohyökkejä kasvamassa, ei tänne uusia tulokkaita tarvita joiden kasvamiseen NHL-kokoonpanon pelaajiksi menee 3-5 vuotta. Eli nyt täysi höyry päälle ja ne laiturit tänne, kolmoseen hyvä sentteri ja hintalaatusuhteeltaan järkevä bottom-6 kehiin, johon samalla ajetaan sisään omia prospekteja. Varaillaan lisää pelaajia sitten parin vuoden päästä kaikessa rauhassa. Sitä ennen ollaan sentään yritetty voittaa ja tehty kaikki voitava sen eteen.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Malkin on myös päässyt helpoille minuuteille harvinaisen keskinkertaisten laitureiden kanssa. Jos minuutit ovat olleet helppoja, niin apurit eivät ole niitä minuutteja hirveästi helpottaneet. Eli paskoilla laitureilla helppoja minuutteja. Mutta kärjistykset sikseen, olisi myös mielenkiintoista nähdä, jos Geno saisi joskus hyvät kaverit rinnalleen, niin millaista tulosta syntyisi. Usein Crosbyn ollessa poissa Geno on lisäksi pelannut hemmetin hyvin ja tulosta on tullut näitä vastustajan neloskentän kavereita vastaan ;) En sanoisi, etteikö Geno saisi vähän helpompia minuutteja itselleen, mutta tämä toisaalta antaa tasoitusta pelaamalla heikompien laitahyökkääjien kanssa. Jos tuota nyky NHLää katselee, niin ei noita helppojaminuutteja taida enää olla kellään.

Pitää täysin paikkansa. Tosin Malkin on niin kiekkodominantti pelaaja, että hänen rinnallaan ei kovin hyvin toimisi kiekkoa paljon pitävät pelaajat, jotka yleensä ovat niitä tehokkaimpia. Kyllähän James Neal oli tyylillisesti ihan täydellinen laituri Malkinille. Jokin Patrik Kane ei toimisi sitten yhtään siinä, vaikka ajatus herkulliselta kuulostaisikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös