New York Rangers (1.) – Washington Capitals (2.), Metropolitan 2. kierros

  • 22 666
  • 99

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Noniin, eli pistetään viime yönä varmistuneesta sarjasta uusi ketju pystyyn. Kyseiset joukkueet ottavat jälleen kerran yhteen, vuotena 2013 Rangers lähetti Capitalsin lomille seitsemännessä pelissä.

Rangers on tämän kevään kovin joukkue Chicagon kanssa, se on selkeä lähtökohta. Capitals ei tule saamaan mitään ilmaiseksi, sillä Rangers tiedostaa myös, että vastus kovenee nyt Penguinsiin verrattuna. Caps tarjoaakin kovan haasteen, mutta lähtee selkeänä altavastaajana.

Suurin huomio kiinnittyy, kuten niin monesti useamminkin, maalinsuulle. Lundqvist vs. Holtby, sarjan viidestä parhaasta molarista kaksi. Kummankaan touhu ei ainakaan katkea maalivahtipeliin.

Puolustus on molemmilla joukkueilla myös hyvin kuosissa. Rangersin pakisto on sarjan parhaita, ellei paras, ja Capitals ei tule kaukaa perässä. Tällaisiä pelejä varten Brooks Orpikille maksetaan hirmusummia.

Hyökkäyksen osalta Rangersilta löytyy enemmän leveyttä. Sarjan tähtipelaajista tuskin tarvitsee enemmän jauhaa, ja Capitals nojasikin Isles-sarjassa vähän liikaa Bäckströmin ja Kuznetsovin ketjuihin. Syvyydessä etu on siis Rangersilla.

Odotan hyvin tasaväkistä sarjaa, joka voi hyvin venyä Game Seveniin. Rangers tulee levänneenä pelaamaan eikä se, kuten mainittua, joutunut Pittsburgh-sarjassa todelliseen testiin. Washingtonille on elinehto voittaa toinen avauspeleistä Madison Square Gardenilla.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Kiitos Silky_hands:lle avauksesta!

Tosiaan mielenkiintoinen sarja tiedossa. Itse olisin mielummin ottanut Islandersin, mutta Capitals käy myös hyvin. Suurimpana taistelutantereena näen itsekin maalivahtipelin, jossa Rangersilla paperilla hienoinen etu.

Toinen taistelupari on Ovechkin vs Nash.
Oveckin on ollut yllättävän vaisu toistaiseksi playoffeissa.
Viimeöisessä ottelussa kaveri piteli kättänsä tuskaisen näköisenä, kiinnitin myös huomiota jo aiemmissa otteluissa vähentyneeseen laukausmäärään. Ovechkinin puolikuntoisuus olisi valtava takaisku Capitalsille. Rick Nash taas on ollut myös todella näkymätön Rangersin vähämaalisissa kliinisen tylsisissä 1. kierroksen otteluissa.

Laitetaan miesten pisteet vielä näytille:

Alexander Ovechkin (WSH):
2+3 = 5

Rick Nash (NYR):
1+3 = 4
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Mielenkiintoinen ottelupari kyllä. Molemmat saa luonnollisesti kovemman vastuksen, kun ensimmäisellä kierroksella. Kyllähän paperilla Rangersilla etu on, mutta kyllähän Capitals varmasti hyvin hanttiin laittaa. Rangers ei vielä vakuuttanut, vaikkakin selkeästi Pöökin tiputti. No eiköhän siellä ala juna vielä kulkemaan tappavaan tahtiin.

Ovien pelistä paistaa kyllä tuo käsivamma. Ei ole sitä normaalia pommitusta ollut viime peleissä. Mites tuo Zuccarellon tilanne? Ilm. Ei ole ensimmäisissä peleissä mukana!?
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Mites tuo Zuccarellon tilanne? Ilm. Ei ole ensimmäisissä peleissä mukana!?

Ei ole. Aivotärähdys, joten aika vaikea arvioida kauan menee. James Sheppard tulee tilalle neloseen ja St.Louis menee ykköseen Zuccarellon paikalle.
 

Shawshank

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers & Tampereen Ilves
Ei ole. Aivotärähdys, joten aika vaikea arvioida kauan menee. James Sheppard tulee tilalle neloseen ja St.Louis menee ykköseen Zuccarellon paikalle.

Ei kai se sentäs aivotärähdys ole? Ainakin näkemässäni vitospelissä MSG:llä Pittsburghia vastaan Zuccarelllo "vastaanotti" viivasta tulleen vedon rinnallaan/kädellään ja loukkasi ylävartaloaan kyseisessä tilanteessa eikä enään palannut kentälle.
 

Shawshank

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers & Tampereen Ilves

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Joop. Taas vaihteeksi. Tässäpä vähän näitä tilastoja ;

Tämä on nyt siis viides kerta kun nämä joukkueet kohtaavat toisensa viimeisen seitsemän vuoden aikana.

08-09 Capitals - Rangers 4-3
10-11 Capitals - Rangers 4-1
11-12 Rangers - Capitals 4-3
12-13 Rangers - Capitals 4-3

Ja tuossa välissä siis Rangers ei päässyt pleijareihin vuonna 09-10 ja vastaavasti Caps ei päässyt viime vuonna. Eli joka kerta kun molemmat on olleet mukana on kohdattu ja tämän nykyisen playoffs-kaavion mukaan on hyvin mahdollista, että tämä jatkuu perinteenä pitkään.

Eiköhän tässä Game 7 asti mennä, kuten kolme kertaa neljästä on käynyt. Muutenkin Caps on lahjakkaasti viimeisestä kymmenestä sarjastaan saanut kahdeksan venytettyä sinne.

Otteluohjelma näyttää tältä [sulussa suomen aika] :

Game 1: Thursday April 30 at 7:30PM (Home) NBCSN [pe 2:30]
Game 2: Saturday May 2 at 12:30PM (Home) NBC [la 19:30]
Game 3: Monday May 4 at 7:30PM (Away) NBCSN [ti 2:30]
Game 4: Wednesday May 6 at 7:30PM (Away) NBCSN [to 2:30]
*Game 5: Friday May 8 at 7PM (Home) NBCSN
*Game 6: Sunday May 10 TBD (Away)
*Game 7: (If Tampa Bay Advances) Wednesday May 13th TBD (Home)
*Game 7: (If Detroit Bay Advances) Tuesday May 12th TBD (Home)

Ainakin yksi aamupeli siis tiedossa. Muistaisin ettei Rangers ole niissä erityisen hyvin pärjännyt, mutta Capseilta tämän kauden ainoa voitto niistä on winter classicista.

Kauden aikaisemmat kohtaamiset meni Rangersille 3-1.

11.4 Caps - Rangers 2-4
29.3 Rangers - Caps 2-5
11.3 Caps - Rangers 1-3
23.12 Rangers - Caps 4-2

Kokoonpanot saattanee näyttää suurinpyörtein tältä :

Rangers

Nash-Brassard-Miller
Kreider-Stepan-St.Louis
Hagelin-Hayes-Fast
Glass-Moore-Sheppard

Mcdonagh-Girardi
Staal-Boyle
Yandle-Klein

King-Henrik

Rangers sai huonoja uutisia, kun Zuccarello on nyt loppukauden sivussa. Iso menetys heille ja Sheppard tullee paikkaamaan? Klein puolestaan on päässyt pelikuntoon sopivasti tän sarjan alla ja kova puolustus paranee entisestään.

Capitals

Ovie-Backs-Ward
Brouwer-Kuznetsov-Johansson
Chimera-Beagle-Burakovsky
Glencross/Latta - Laich - Wilson

Orpik-Carlson
Alzner - Niskanen
Gleason - Green

Holtby

Capseilta sairastuvalla on Fehr. Muuten joukkue on virallisesti siis terveenä, mutta ainakin Ovechkinin tilanteesta on herännyt kysymysmerkkejä kun hetkittäin näyttää jopa vähän välttelevän niitä paikkoja mistä kuti normaalisti lähtee ja puristeli viime sarjan aikana kättään kivuliaan näkösesti kerran jos toisenkin.

Erikoistilannepelaamisesta kun aina jauhetaan niin prosentit tässä :

Rangers PP 15% (runkosarja 16.8)
Rangers PK 84.6% (runkosarja 84.3)

Caps PP 15.4% (runkosarja 25.3)
Caps PK 100% (runkosarja 81.2)

Capsien runkosarjan paras ylivoima ei ollut ihan tasollaan Islesia vastaan, mutta vastaavasti 0/14 maalia omiin alivoimalla oli melko tyylikäs suoritus. Rangersilla tilastot pysyivät viisi peliä Pensiä vastaan varsin samoissa mitä olivat runkkarissa.

Kulminaatiopisteitä tulee luonnollisesti olemaan ne wanhat ja samat. Maalivahtipeli. Erikoistilannepelaaminen. Ovien nollaaminen. Näitä ketjuja on tässä viime vuosina ollut jo ihan tarpeeksi, joten ei niihin puututa tässä kohtaa. Lähinnä uutta kulmaa antaa se, että nyt on pelitavallisesti varsin erinäköiset joukkueet mitä viimeksi vuonna 2013. Tortorella-Oates taistelupari on vaihtunut Vigneault-Trotz painiksi. Capitals on ainakin tehnyt pelitavallisesti täysremontin ja se entinen "täysillä hyökkäykseen" Caps on vaihtunut tiiviisti puolustavaan ja kovaa taklaavaan ajokoira-kiekkoon. Rangersia puolestaan voi ehkä monellakin tapaa kutsua Islandersin isoveljeksi tässä tilanteessa. Vähän samantyylinen pelitapa, mutta joka osasto on parempi. Islandersiin verrattuna Rangersilla ei kuitenkaan ole ihan yhtä paljoa lihaksia ja ainoa keino millä Caps voikin tässä sarjassa Rangersin haastaa on juuri samat aseet millä Islanders kaatui, eli keskusta tukkoon ja kulmissa kunnon pystypaini-show käyntiin. Tässä pelityylissä tulee tuomarit näyttelemään isoa osaa, pysyykö pillit Islanders-sarjan tapaisesti taskussa vai tuleeko Rangers saamaan paljon yyveetä.

Rangersin etuna on myös pidempi huili. Capitals väänsi seitsemän erittäin fyysistä matsia, kun Rangers kerkesi jo rauhassa valmistautumaan seuraavaan sarjaan päiväkaupalla pidempään. Toivottavasti Capsin höyryjunat jaksaa vetää taas kun kiekko putoaa jäähän to-pe yöllä ja heti perään la illalla.

Joukkueiden parhaat pistemiehet lyhyellä poffs-otannalla (Rangers 5 gp , Caps 7 gp) ;

Brassard 3+1=4
McDonagh 1+3=4
Nash 1+3=4

Backstrom 3+3=6
Ovie 2+3=5
Kuznetsov 3+1=4

Ennen pleijareiden alkua en kovinkaan suuresti olis uskonut, että Caps pystyisi tämän sarjan osuessa kohdalle haastamaan, mutta nyt kun seitsemän peliä on tullut ihasteltua kunnon sotaa niin Capitals itseasiassa näyttää nimenomaan playoffs-joukkueelta ja pienen pieni toivonkipinä on herännyt. Vaikka peli kerrallaan mennään, niin Madisonista olis kuitenkin elintärkeetä saada voitto ekaan kahteen.

Yhteenvetona : Rangers oli ja on edelleen sarjaan selvä ennakkosuosikki.

Caps- ja oldtimehockey-fanina annetaan Rangers-faneille vielä loppuun myrskyvaroitus Tom Wilsonista. Pää ylös! Ja myös Kuznetsov on löytänyt peliinsä uuden levelin, tämä kaveri suurennuslasin alle.
 
Viimeksi muokattu:

Nonhero

Jäsen
Hyvään aikaan Klein takaisin sinipaidoille. Etenkin kun itseä kummastuttaa case Yandle. Missasi treenejä Pittsburgh sarjan yhteydessä ja syyksi sanottiin mahatauti. Eilen treeneistä puuttui Zuccarello lisäksi nimenomaan Yandle. Ja kun loukeista ei tähän aikaan vuodesta anneta mitään infoa niin syy Yandlen poisjäämiseen oli 'overall soreness'. Vähintäänkin erikoinen tapaus mielestäni.
Puolueettomana katsojana toivoisin StLouis löytävän uuden vaihteen ykkösketjussa Nash-Brassard vierellä tähän sarjaan.
Runkosarjan lopussa pelatussa keskinäisessä oli jo vähän osviittaa mitä tulee tapahtumaan. Ja kuten aiemmatkin ovat kirjoitelleet, peesaan myös, seiskapeliin mennään ja sarja saa arvoisensa päätöksen.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Kleinin mukanaolo on erinomaisen tärkeää tällaista taistelusarjaa ajatellan. Kuten moni jo yllä ennakoi niin tästä tulee varmasti pitkä ja tiukka sarja. Ainoa pelko Rangersin suunnalta on se, että nuori kolmonen alkaa yskimään. Zuccarellon menetys on paha, mutta ei välttämättä ratkaiseva.
Itse odotan, että Kreider nousee tässä sarjassa esiin heikon ensimmäisen kierroksen jälkeen; pari ratkaisumaalia olisi kiva!

Mielenkiintoista päästä pelaamaan taas Capsia vastaan. Tämän vuosituhannen sarjat ovat aina olleet erittäin mielenkiintoisia ja jännittäviä. Mahtavaa nähdä taas uusi versio ikiklassikosta Ovechkin vs. Staal/Girardi.

Kevyemmältä puolelta niin Rangersin twitter-tili hassutteli eilen ja jätti isot kirjaimet (capsit) pois viesteistään...
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Tämän vuosituhannen sarjat ovat aina olleet erittäin mielenkiintoisia ja jännittäviä. Mahtavaa nähdä taas uusi versio ikiklassikosta Ovechkin vs. Staal/Girardi.

Tähän pakko puuttua vähän. McDonagh-Girardi parihan on NHL:n kenties tunnetuin Ovechkinin varjostaja. Toki Staal on puolustussuuntaan erittäin hyvä, mutta tuo kaksikko huolehtii kyllä Alexista.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Tähän pakko puuttua vähän. McDonagh-Girardi parihan on NHL:n kenties tunnetuin Ovechkinin varjostaja. Toki Staal on puolustussuuntaan erittäin hyvä, mutta tuo kaksikko huolehtii kyllä Alexista.

Ainakin 2011 ja 2012 Staal varjosti Ovechkinia ja 2013 se oli Girardi (?), ja itselleni jäivät nämä painit lähtemättömästi mieleen - siksi määrittelin klassikoksi. Staalin loukkantumisten jälkeen on McDonagh noussut puolustuksen liideriksi, ja nyt mainitsemasi pari on toki keskeisin Rangers-puolustukselle.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Ainakin 2011 ja 2012 Staal varjosti Ovechkinia ja 2013 se oli Girardi (?), ja itselleni jäivät nämä painit lähtemättömästi mieleen - siksi määrittelin klassikoksi. Staalin loukkantumisten jälkeen on McDonagh noussut puolustuksen liideriksi, ja nyt mainitsemasi pari on toki keskeisin Rangers-puolustukselle.
Tuo on aivan totta kyllä kun muistelee vuosia taaksepäin.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
TylerDG pistikin hyvin speksit kasaan yhdellä messulla, kiitos siitä. Vaikka Rangers onkin ennakkosuosikki tässäkin sarjassa niin uskon että tästä tulee vaikea Game 7 -sarja. Capsit on tunnetusti paha Rangersille. Zucciksen menetys kirpaisee, hyvä ollut ylivoimalla ja vikkelä kuin mikä. Kleinin paluu puolustukseen tuo lisää "äijämäisyyttä" Kingin eteen. Huhhu, kohta se alkaa, toivotaan hyvää sarjaa molemmille fanijoukoille!
 

DrJerker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
*Game 7: (If Tampa Bay Advances) Wednesday May 13th TBD (Home)
*Game 7: (If Detroit Bay Advances) Tuesday May 12th TBD (Home)

Pisti hymyilyttämään.

En ole tänne pahemmin viime aikoina kirjoitellut, mutta islanders-sarjan innoittamana on tullut valvottua pari yötä pitkästä aikaa ja alkaa päästä playoff-tunnelmaan.

Tästä sarjasta en osaa oikein alkaa veikkailemaan mitään mutta heitetään nyt jotain. Capitalsin osakkeet nousivat islanders-sarjan myötä. Sanoisin että tämän sarjan ensimmäisen ottelun merkitys tulee olemaan henkisesti tavallista suurempi Rangersille pelattuaan vaisun sarjan surkeaa joukkuetta vastaan. Tappio ensimmäisessä ottelussa saattaa horjuttaa uskoa omaan tekemiseen. Voitto taas valaisi uskoa omaan systeemiin vaikka ehkä yllättävänkin tärkeä Zuccarello puuttuu kokoonpanosta. Rangersin pidemmän tauon merkitys saattaa Capitalsin näkökulmasta olla hyväkin asia jos Rangersilla kestää hetken aikaa "päästä taas vauhtiin" Mutta kaikki edellä on tosin turhaa sisällötöntä spekulaatiota (yhtä faktaa lukuunottamatta) ja sarja saattaa omasta näkökulmastani päättyä vaikka 4-0 kummalle tahansa. Mutta veikataan nyt kuitenkin yltiötoiveikkailla värilaseilla että Lundqvist on kuolevainen ja Holtby Puolijumala, 4-1 Capitalsille.
 

Ferris

Jäsen
No niin, yllättäen jatkettiin sitten toiselle kierrokselle. Myönnän, etten odottanut Capsien pystyvän hoitamaan 7. peliä, joten tämä kauden jatkuminen oli erittäin iloinen yllätys.

Vastaan tuli sitten vanha tuttu Rangers, joka oli tällä kaudella runkosarjassa vielä aikaisempia kausia parempi ryhmä. Islesin tapaan joukkue on pirun nopea ja tämä tietää varmasti taas vaikeuksia Capseille. Paikoitellen oltiin niin purjeessa Islesinkin nopeuden kanssa ja nyt Rangers on vielä astetta parempi samalla osastolla. Kynsiä saa taas varmasti purra ja ärränpäitä heitellä.

Tärkein yksittäinen tekijä Capsien kannalta tässä sarjassa on Holtby. Seiskapelin tapaisia imurointeja ei enää ole yksinkertaisesti varaa harrastaa. Toinen yhtä tärkeä osa-alue on ylivoimapeli, joka oli aikas aneemista Isles-sarjassa. Rangers-johto on varmasti tsekannut tarkkaan kuinka Isles pimensi Ovien, joten Trotzin kumppaneineen on toivon mukaan kehitelleet uusia juonia Henkan ohittamiseksi. Toivon mukaan Fehr olisi mahdollisimman nopeasti pelikuntoinen, sillä miehen monipuolisuudelle olisi käyttöä etenkin tässä sarjassa.

Tänään olisi hyvä napata vierasvoitto, sillä lauantain iltapäiväpelit ovat olleet siinä määrin vaikeita ettei silloin paljoa voittoa kannata odotella. Nyt pienet nokoset ja sen jälkeen täys rähinä päälle!

Tässä pientä ennakkoa sarjasta:

Eastern Conference Round Two: Rangers vs Caps, Plus a Chat With Neill Fowler
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Sellainen peli tosiaan viime yönä, Rangers ei löytänyt vielä keinoja Ovechkinin pysäyttämiseksi. Hyvin tasainen matsi kaiken kaikkiaan, Rangers ansaitsi tasoituksensa, mutta joutui sitten pettymään lopulta aika ankaralla tavalla. Itseään saavat toki syyttää, Ward oli maalilla aivan vapaana. Mutta olihan se myös upea esityö Ovechkinilta.

Maalivahdeille kummallekin kiitettävä arvosana. Lundqvistin kyllä pelasti tolppakin pariin otteeseen, ja voiton myötä luonnollisesti ensimmäinen erävoitto meni Holtbylle. Lundqvist on silti Rangersin paras pelaaja, ja hän pystyy voittamaan pelejä yksinään. Ilmaisia maaleja ei ole luvassa.

Kotietu on nyt Washingtonilla, Rangers on jo tietynlaisen pakkovoiton edessä huomenna, kun kiekko tippuu n. 19.30 jäähän. 2-0 tappioasemassa siirtyminen Verizon Centerin punaiseen mereen ei olisi se ihanteellinen tilanne. Rangers tuleekin satavarmasti lyömään hirvittävän myllyn pystyyn toisessa pelissä alusta alkaen, Capitalsilla on edessä hikinen ilta. Ja Washingtonin historian tuntien mitään ei tehdä helpoimman kautta, joten en uskalla hirveän kovaan ääneen odottaa voittoa toisesta pelistä. Yllätys kelpaisi kuitenkin mitä parhaiten. On kuitenkin elintärkeää, että toinen näistä saatiin ainakin hoidettua, nyt riittää kaikkien kotipelien voittaminen. New York Rangers on aivan kaadettavissa oleva porukka sillä pelillä, mitä yöllä pelattiin.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Nyt kun kotietu on ryöstetty pääkaupunkiin, Caps pääsee pelaamaan vapatuneesti Game 2:ssa. Lähtökohtaisesti iso etu. Kaikki paineet ovat nyt Ragsin puolella. Toista kotipeliä ei yksinkertaisesti saa hävitä.

Ei voi liiaksi korostaa, kuinka huikean pelin Ovechkin pelasi. Mikään ei ole yhtä varmaa kuin (kanadalais)median Ovechkin-ajojahti tämän flopatessa, mutta tänä keväänä esitykset ovat tähän mennessä kiistatta olleet supertähti-tasoa. Samaa ei voi sanoa esim. Steven Stamkosista, joka kuitenkin vähemmän yllätteän on säästynyt suuremmalta kritiikiltä. Ne kuuluisat kahdet standardit...
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kotietu on luonnollisesti tärkeä asia, mutta ei kuitenkaan ehkä niin tärkeä mitä ensiseisomalta uskoisi kun puhutaan Rangersista. Runkosarjassa vierassaldo jäi lopulta paremmaksi mitä kotisaldo, joten vieraistakin osaavat pisteitä hakea vallan mainiosti. Viime vuoden playoff-run osoitti, että henkistäkin voimaa löytyy. Siitä huolimatta jo Penguins-sarjassa Rangers oli yllättävänkin vaisu. En niellyt silloinkaan selityksiä siitä, että Rangers teki vain tarpeellisen ja nyt nielen niitä vielä vähemmän. Otteisiin tarvitsee tulla pikaisesti muutosta tai kyyti tulee olemaan kylmää.

Tässä vaiheessa kun oma lempijoukkue on lomailemassa sitä tuppaa aina pitämään altavastaajien puolta, joten tämän ottelusarjan tiimoilta toivotaan Capitalsille jatkopaikkaa, onhan sielä muutama tärkeämpi ex-pingviinikin päälliköimässä.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Tuli kyllä kuviteltua että Rangers marssii tästä jatkoon mutta ei se ensimmäisen ottelun perusteella aivan selvää olekaan. Hyvältä näyttää Capsien kannalta kun Ovechkin ja Backstrom ovat noinkin kovassa lennossa, myös Kuznetzov oli pirteä. Brooks Orpik puolestaan piti Nashin hyvin pihdeissä ja vaikuttaa siltä ettei Nashista ole ratkaisijaksi pudotuspeleissä. Secondaryscroringin pitää jossain vaiheessa kuitenkin Washingtonin pojilta onnistua jos mielii jatkoon ja nähtäväksi jää onko Kuznetzovin ketjukavereista auttamaan sentteriä. Käännetään sen verran puukkoa Caps-fanien haavassa että mainitaan että asiat voisivat olla toisinkin, miltä näyttäisikään tuo joukkue jos Filip Forsberg viilettäisi Kuznetzovin ketjussa?

Tasainen sarja tulossa kuten toisellakin Idän parilla, näyttää siltä että tänä vuonna Idän joukkueet joutuvat paljon vaikeamman tien käymään matkalla finaaleihin, Ducks ja Hawks marssivat omista Divisioonafinaaleista jatkoon ja joutuvat alkaa pelaamaan vasta konferenssifinaalissa.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Johtuuko vankasta Rangers-uskostani, kun analysoin tuomarivirheen ratkaisevaksi tekijäksi 2-1-maalissa? Boyle ei ole pelannut mitenkään erityisen hyvin, mutta nyt oli ihan fiksu ratkaisu yrittää pelata aikaa kulmassa. Osuiko Bäckströmin taklaus päähän? Kyllä. Osuiko ensin olkapäähän? Mahdollisesti. Ilmeisesti siis puhdas taklaus. Joskus muuten kuin viimeisellä kympillä tuosta olisi saanut kahden minuutin penaltyn.

Tässä ottelussa Rangersin maali oli jalkojen välistä laukauksen, joka ohjautui mailan ja jalan kautta sisään. Paikkoja oli kyllä, mutta pääasiassa laukaukset painuivat ohi. Maalin tehnyt kolmoskenttä oli hyvä, toisilta kaivataan enemmän.

Tänä iltana prime time -mölinää. Ihan mielenkiinnosta pidän Antti Mäkisen äänessä. Ei tiedä mitä kaikkea julistaa. Sarja toivottavasti tasoittuu.
 

Ferris

Jäsen
Johtuuko vankasta Rangers-uskostani, kun analysoin tuomarivirheen ratkaisevaksi tekijäksi 2-1-maalissa? Boyle ei ole pelannut mitenkään erityisen hyvin, mutta nyt oli ihan fiksu ratkaisu yrittää pelata aikaa kulmassa. Osuiko Bäckströmin taklaus päähän? Kyllä. Osuiko ensin olkapäähän? Mahdollisesti. Ilmeisesti siis puhdas taklaus. Joskus muuten kuin viimeisellä kympillä tuosta olisi saanut kahden minuutin penaltyn.

Laseistahan se on kiinni, hyvin pitkälti. Itse jäin pelissä seuraamaan Boylea ja odotin että pariminuuttinen tulee Capseille. Meni siinä samalla voittomaalikin ekalla kerralla ohi kokonaan. Sitten kun noita hidastuksia on katsellut, niin kyllä Bäckströmin taklaus osuus Boylea olkapäähän enkä missään kohdin näe osumaa päähän. Tai siis pää saattoi osua kaukalonlaitaan kyllä. Ymmärtääkseni Boyle loukkasi olkapäänsä eikä päätä? Numeroihin taklaus ei osu, vaikka Bäcks olisi halutessaan niihinkin voinut taklata. Muutti kuitenkin luistelulinjaansa siten, että tähtäin oli olkapäässä (johon minusta myös osui). Jos tuo taklaus olisi osunut päähän niin varmastikkin siitä olisi jälkikäteen tullut pelikieltoa?

Ekasta pelistä muuten tuli jotenkin mieleen Isles-sarjan vastaava peli. Tällä kertaa Caps oli hereillä olevan Islesin roolissa ja Rangers unessa sarjan aloittanut Caps. Kokonaisuutena matsi oli hyvä vieraspeli vaikkei ihan parasta joukkueelta vielä nähtykään. Kuinka moni muuten vielä haluaisi, että Wardo olisi vaihtanut maisemaa trade deadlinella? Tällä menolla saadaan kaverille sanoa hyvästit kesällä, mutta nautitaan nyt vielä kun voidaan!

Rangers tulee tänään varmasti eri asenteella kaukaloon ja odotettavissa on että Caps-pakkikalusto joutuu ottamaan sääntöjen rajamailla olevia taklauksia vastaan. Näin ainakin rivien välistä pystyi lukemaan Vigneaultin lausunnoista. Noh, päät pystyyn vaan ja kiekot nopeesti liikenteeseen, niin eiköhän siitä selvitä.

Vähän alkaa jänskättää jo. Toivotaan, että Mäkisen selostus yhdistettynä Rangers-Capitals-peliin tuo mukanaan saman tuloksen kuin edelliskerralla (=ainut runkkarivoitto)!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Laseistahan se on kiinni, hyvin pitkälti. Itse jäin pelissä seuraamaan Boylea ja odotin että pariminuuttinen tulee Capseille. Meni siinä samalla voittomaalikin ekalla kerralla ohi kokonaan. Sitten kun noita hidastuksia on katsellut, niin kyllä Bäckströmin taklaus osuus Boylea olkapäähän enkä missään kohdin näe osumaa päähän. Tai siis pää saattoi osua kaukalonlaitaan kyllä. Ymmärtääkseni Boyle loukkasi olkapäänsä eikä päätä? Numeroihin taklaus ei osu, vaikka Bäcks olisi halutessaan niihinkin voinut taklata. Muutti kuitenkin luistelulinjaansa siten, että tähtäin oli olkapäässä (johon minusta myös osui). Jos tuo taklaus olisi osunut päähän niin varmastikkin siitä olisi jälkikäteen tullut pelikieltoa?

Ekasta pelistä muuten tuli jotenkin mieleen Isles-sarjan vastaava peli. Tällä kertaa Caps oli hereillä olevan Islesin roolissa ja Rangers unessa sarjan aloittanut Caps. Kokonaisuutena matsi oli hyvä vieraspeli vaikkei ihan parasta joukkueelta vielä nähtykään. Kuinka moni muuten vielä haluaisi, että Wardo olisi vaihtanut maisemaa trade deadlinella? Tällä menolla saadaan kaverille sanoa hyvästit kesällä, mutta nautitaan nyt vielä kun voidaan!

Rangers tulee tänään varmasti eri asenteella kaukaloon ja odotettavissa on että Caps-pakkikalusto joutuu ottamaan sääntöjen rajamailla olevia taklauksia vastaan. Näin ainakin rivien välistä pystyi lukemaan Vigneaultin lausunnoista. Noh, päät pystyyn vaan ja kiekot nopeesti liikenteeseen, niin eiköhän siitä selvitä.

Vähän alkaa jänskättää jo. Toivotaan, että Mäkisen selostus yhdistettynä Rangers-Capitals-peliin tuo mukanaan saman tuloksen kuin edelliskerralla (=ainut runkkarivoitto)!

Fraser tuota Twitterissa kävi läpi ja totesi että "2 for boarding" olisi pitänyt ilmeisesti tulla
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Siis missä helvetissä oltiin ensimmäinen erä? Normaalilla suorituksella tämä peli olisi ollut voitettavissa. Ei siinä: kyllä Rankerit tänään ansaitsivat voittonsa.
No, hyvällä fiiliksellä siirrytään Puhelinkoppiin, 1-1 on ihan hyvä saldo Nykin reissusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös