Anaheim Ducks (1.) – Calgary Flames (3.), Pacific 2. kierros

  • 22 620
  • 87

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ja matka jatkuu!

Pelipäivät:
TBA. (Etukäteislöpinöissä ennakoitu, että perjantaina alkaisi).

Kauden aikaisemmat keskinäiset:
19.11. ANA @ CGY 3-4 VL (voittomaali: Sean Monahan)
26.11. CGY @ ANA 2-3 (voittomaali: Kyle Palmieri)
22.1. CGY @ ANA 3-6 (voittomaali: Tim Jackman)
21.2. ANA @ CGY 6-3 (voittomaali: Kyle Palmieri)
12.3. ANA @ CGY 3-6 (voittomaali: Sean Monahan)

Flames on siis vasten kaikkia ennakkokaavailuja se toinen kanadalaisjoukkue Canadiensin ohella, joka painoi tämän kauden NHL:ssä kahdeksan parhaan sakkiin. Divisioonajako ehkä antoi Flamesille helpomman tien tähän saakka, kuin esimerkiksi Centralin joukkueille, mutta tämä ei kuitenkaan ole mitään pois nuorelta ja uhrautuvalta Hartleyn poppoolta. Ducks puolestaan oli jo ennakkoon ajateltuna yksi NHL:n suurimpia, ja melkoisen vakuuttavasti tähän pisteeseen ollaan myös siellä kuljettu.

Tämän kauden osalta keskinäiset ottelut eivät ole siinä mielessä tuoneet kauheasti yllätysten aiheita, kun Ducks pystyi jälleen voittamaan valtaosan keskinäisistä, mukaan lukien voitot molemmista Honda Centerissä käydyistä matseista. Ensimmäinen Ducksin kotimatseista oli toki tuloksellisesti tasainen tämän päättyen 3-2 -lukemiin, mutta Ducks oli siinäkin pelissä ottelun alkupuolella niin selvässä komennossa, että vikan erän lopun kavennukset tekivät tästä hieman tiukemman. Honda Center on tosiaan ollut pirun vaikea paikka Flamesille, sillä viimeisin Flamesin runkosarjapelin voitto sieltä löytyy vuodelta 2004.

Viimeisin ja ainoa playoff-sarja jengien väliltä löytyy vuodelta 2006, joka meni aina game seveniin asti. Tuolloin Ducks pystyi kotihallissaan hoitamaan ratkaisupelin 2-1, vaikka Flames voittikin yhden vieraspelin.

Ducksin playoffs-pistepörssin TOP10:
  1. Corey Perry 4gp, 3+4=7, +3
  2. Jakob Silfverberg 4gp, 2+4=6, +5
  3. Ryan Kesler 4gp, 3+2=5, +2
  4. Sami Vatanen 4gp, 2+3=5, +4
  5. Ryan Getzlaf 4gp, 1+3=4, +3
  6. Andrew Cogliano 4gp, 1+3=4, +4
  7. Patrick Maroon 4gp, 1+2=3, +2
  8. Hampus Lindholm 4gp, 0+3, +1
  9. Cam Fowler 4gp, 1+1=2, +2
  10. Francois Beauchemin 4gp, 0+2=2, +1

Ducksin tämä kausi lähti vauhdilla liikkeelle, ja jo alkuvaiheessa runkosarjaa pystyttiin havaitsemaan, että playoffeihin mennään ja vauhdilla. Joukkue majaili aivan läntisen konferenssin kärjessä jo aikaisessa vaiheessa runkosarjaa, ja loppukauden hoitaminen oli lähinnä muodollisuus. Tämän myötä Ducks ei myöskään ihan alkukautta vastaaviin suorituksiin kyennyt, mutta ensimmäinen playoff-kierros osoitti, että kaasu ei tainnut olla ihan pohjassa kevään viimeisiä runkosarjapelejä pelattaessa. Runkosarjaa jos ajattelee kokonaisuudessaan, niin mielestäni Getzlaf sekä nuoret pakit Vatanen & Lindholm olivat erityisiä avainhahmoja hyvin sujuneelle 82 pelin puristukselle. Vatanen toki missasi jonkin verran pelejä, ja tämä näkyikin heti Ducksin ylivoimassa.

Jets lähti siis 4-0 -voitoin lauluun, ja täten Ducks oli NHL:n ainoa joukkue, joka pystyi sweeppaamaan ensimmäisen kierroksen vastustajan yli puhtaalla rekordilla. Pelit itsessään olivat loppuun asti melko tasaisia, mutta Ducks näytti joka kerta kolmansissa erissä ja kertaalleen myös jatkoajalla, että runkosarjassakin hankitut voitot loistavien kolmansien erien kautta eivät jääneet tähän. Etenkin Corey Perry nousi ratkaisijana esiin, mutta myös muuten kokenut osasto Ryanien (Getzlaf, Kesler) johdolla olivat vahvoja. Suomalaisviivapelote Sami Vatasenkaan merkitystä ei voi liikaa hehkuttaa - todella tärkeä palanen Ducksin hyvin toimivassa ylivoimassa.

Flamesin playoffs-pistepörssin TOP10:
  1. Jiri Hudler 6gp, 3+3=6, -2
  2. Johnny Gaudreau 6gp, 2+4=6, -1
  3. Sean Monahan 6gp, 2+3=5, -1
  4. David Jones 6gp, 2+3=5, +5
  5. Kris Russell 6gp, 2+2=4, -1
  6. Michael Ferland 6gp, 2+2=4, +5
  7. TJ Brodie 6gp, 1+3=4, +3
  8. Matt Stajan 6gp, 1+3=4, +5
  9. Dennis Wideman 6gp, 0+4=4, +2
  10. Sam Bennett 6gp, 2+1=3, -1
Flamesin positiivinen kausi on noteerattu jo monelta osin, mutta tosiaan siis aikamoinen taival siihen nähden, kun ennakkoon joukkuetta pidettiin Sabresin ja Oilersin ohella suosikkeina McEichel-runiin. Syy, miksi suunta oli lopulta ihan toinen, on yksinkertaisesti joukkueen periksiantamattomuus, puhaltaminen yhteen hiileen sekä kurinalaisuus. Vetoja blokitaan järkyttäviä määriä, ja vaikka itsekin uskoin kauden aikana, että tämä systeemi on pidemmän päälle kestämätön pelaajien antaessa edes jonkin verran periksi jossain vaiheessa, niin hienosti tuli oltua sen suhteen väärässä. Valmentaja Hartleyn roolia tämän orkesterin johtajana ei voida väheksyä. On saanut rakennettua suhteellisen upean hengen joukkueen ympärille, ja usko pelaajistossa ei tuppaa loppua missään tilanteessa, vaikka mm. Giordano loukkaantui ja tiettyjä pelaajia ollaan kuormitettu sen seurauksena aika paljon.

Canucks-sarjan voittamisen syyt ovat myös edellisessä kappaleessa käsiteltyjen asioiden seurausta. Flames on joukkue, joka puhaltaa yhteen hiileen, ja tälle kaudelle on ollut myös keskeistä se, että aina kun jonkun uuden ukon on tarvinnut nousta uudelle tasolle, niin se on myös tapahtunut. Tästä nyt runkosarjaesimerkkeinä Gaudreaun läpimurtoja Joorisin murtautuminen puun takaa vakkaripelaajaksi, vastaavasti playoffeissa sitten Ferlandin ja Bennettin sisääntulot ovat olleet todella upeaa katsottavaa. Kun ykkösketjun tuloksenteko takkuili Canucks-sarjan alkupuolella, käänsi pelejä juuri nämä alempien ketjujen ukot + upea pakkitrio Russell-Wideman-Brodie, mutta myös maalivahtiosastolle on pakko nostaa hattua. Hiller oli hyvä, ja Rämö oli hyvä ratkaisupelissä. Hiller pääsee nyt kokeilemaan, miltä tuntuu pelata playoffeissa vanhaa seuraansa vastaan.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Kun miettii, millaisia matchupeja tämän parin välille saadaan, niin uskoisin, että Ducks pyrkii kotiotteluissaan peluuttamaan Getzlafin vitjaa Flamesin kärkiketjua vastaan, koska siinä Ducksilla on ennakkoon ajateltuna tähtikaksikko Getzlaf-Perry myötä etu. Ei voi myöskään väheksyä toisen laiturin, Patrick Maroonin pelaamista, joka on ollut varsin väkivahva ilmestys mm. Ducksin erikoistilanteissa maalineduspelaajana. Toki sieltä löytyy myös Kesleriä kakkosketjun vahvana sentterinä, mutta tämä on siis oma uskomukseni, että Ducksin kotimatseissa Getzlafin ja Monahanin ketjut ottavat yhteen.

Kun taas pohtii Flamesin peluutusta kotona, niin olen aika varma, että Stajanin ketju laitetaan pelaamaan Getzlafia ja kumppaneita vastaan. Stajan nosti profiiliaan Ferlandin ja Jonesin kera Canucksia vastaan, ja on täten mielestäni ykkösehdokas jarruttamaan tuon tuhoketjun menoa. Backlund laitureineen on toki myös hyvä vaihtoehto siihen, mutta kokonaisuudessaan Stajanin ketju sopii mielestäni paremmin tuohon hommaan. Vaikeaa se joka tapauksessa on, ja tästä syystä Ducks onkin parin selkeähkö ennakkosuosikki. Vastaavasti on sitten pyrittävä siihen, että Monahanin ketju pääsisi mahdollisimman paljon kentälle Ducksin kolmosta ja nelosta vastaan. Se on myös selvä asia, että Flames tulee edelleen kuormittamaan kahta ekaa pakkiparia vahvasti, kun taas Ducksin peluutus on kaikin puolin tasaisempaa.

Kuten edellä jo tulikin aihetta sivuutettua, niin erikoistilannepelaamisessa molemmilla joukkueilla on varsin vahvat ylivoimat. Ducksilla Vatanen johtaa hommaa quarterbackina, ja kun samassa viisikossa pelaa Getzlaf, Perry, Fowler & Maroon, on se varsin vaikea pideltävä kelle tahansa alivoimalle. Flamesillä ylivoima playoffeissa on ollut käytännössä yhtä tehokasta kuin Ducksilla, ja siellä erityisen positiivista on ollut, että myös koko kauden ajan takkuillut kakkosyv on saanut jonkinlaista ryhtiliikettä ainakin näennäisesti Bennettin tultua siihen. Alivoima on ollut niin ikään aika tasavahvaa prosentuaalisesti, siinä Ducksilla muutaman prosentin ero tällä pienellä playoff-otannalla. Aloitusruudussa Ducksin kärkisentterit ovat etukäteen ajateltuna Flamesin vastaavia kovempia seppiä, kun Getzlaf ja Kesler kauhovat limppua omilleen päälle 50 % todennäköisyydellä, toisin kuin Flames-nipun Monahan & Backlund.

Ennakkoon ajateltuna Ducks on siis eittämättä suosikki tässä sarjassa. Se on kokeneempi, omaa historiallisen vahvan kotiedun vierailijaan nähden ja on pystynyt vetämään koko kauden ajan aika kovalla tasolla. Jos nyt jotain iskun paikkoja mietin Flamesin puolelta, niin mielestäni pitää vain pelata sitä samaa peliä kuin Canucksia vastaan, ja katsoa mihin se riittää. Ferlandin johdolla vaan Ducksin suht pienikokoista puolustusta nippuun ja ihon alle. Turhautetaan myös Ducksin hyökkäys hyppimällä joka vedon eteen ja Hiller sitten vielä viimeisenä lukkona siellä. Paljon Flamesin osaamiseen ja pärjäämiseen vaikuttaa myös se, kuinka kauan Wotherspoon/Potter-akselilta tulee se kuudes pakki - tervehtyykö Diaz missään vaiheessa sarjaa? Jos ei, niin tuo nykyinen kutospakki ei yli viittä minuuttia peliä kohti saa peliaikaa.

Mahdolliset avauskokoonpanot keskiviikon avauspeliin:

Ducks:
Maroon - Getzlaf - Perry
Beleskey - Kesler - Silfverberg
Cogliano - Rakell - Palmieri
Etem - Thompson - Fleischmann

Lindholm - Beauchemin
Fowler - Despres
Stoner - Vatanen

Andersen
Gibson

Flames:
Gaudreau - Monahan - Hudler
Bennett - Backlund - Colborne
Ferland - Stajan - Jones
Raymond - Jooris - Bollig

Russell - Wideman
Brodie - Engelland
Wotherspoon - Schlemko

Hiller
Rämö

Kuten sanoin, Ducks on sarjan suosikki, mutta olisi omalla kohdallani suunnaton vääryys alkaa ennustamaan heidän menevän tästä jatkoon. Tämän kauden Flamesin #NeverQuit -asenne sekä suunnaton työnteko ja usko omaan tekemiseen ovat sellaisia asioita, etten halua muuta kuin uskoa koko ajan kovempaa ja kovempaa tähän jengiin. Nyt en siis tee muuta kuin nautin kaikista näistä hetkistä, mitä tämä sarja tuottaa, ja heitän vielä lapsenuskoisena loppuun, että Flames menee jatkoon. :)
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mielenkiintoinen sarja ja täytyy kyllä seurata jokainen matsi, kun opiskelut on nyt vihdoinkin kaikkien tenttien ja muiden osalta ohi tältä keväältä. Calgary pystyy yllättämään Ducksit ja uskon, että varsinkin ensimmäinen ottelu voisi olla se paikka, josta sen hurmoksen voisi löytää. 4-0 sweepistä voi olla vaikeampi lähteä uuteen sarjaan jos vähänkin on hyvän olon tunne puserossa. Ammattilaisia toki nuo kaikki on, mutta ihmisiä.

Peluutuksesta ja match-upeista en uskalla arvata, mutta sekä Getzlafin että Keslerin johtamat ketjut pystyvät pelaamaan vastustajien parhaita vastaan. Se antaa kovan edun, käsittääkseni myöskään tuo Rakellin kenttä ei ole mikään pöllöin omissa, joten joten Boudreaulla on kotiotteluissa huikeat valtit käytössään.

Maalivahtipeli tulee olemaan isossa osassa totta kai niin kuin aina, toivottavasti Andersenia päästään testaamaan kunnolla. Hillerillä voipi olla mukava mesta pelata siinä mielessä, että vastassa on entinen joukkue. Saanee siitä vähän lisäboostia.

Toivottavasti tulee kiimainen ja vauhdikas sarja, mielellään kuusi tahi seitsemän ottelua ihan vain mielenkiinnon vuoksi!
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
...

Maalivahtipeli tulee olemaan isossa osassa totta kai niin kuin aina, toivottavasti Andersenia päästään testaamaan kunnolla. Hillerillä voipi olla mukava mesta pelata siinä mielessä, että vastassa on entinen joukkue. Saanee siitä vähän lisäboostia.

Toivottavasti tulee kiimainen ja vauhdikas sarja, mielellään kuusi tahi seitsemän ottelua ihan vain mielenkiinnon vuoksi!

Hillerillä saattaa olla paineita.
Minä olin vuosia Hillerin fanipoika, vaikka niitä hörppyjä tulikin.
Maagisia pelinpelastuksia lukemattomia, mutta osittain tiukkoihin tilanteisiin jouduttiin juuri Jonaksen räpellyksestä alunperinkin.

Sitten minä vain yhtäkkiä menetin luottamukseni sveitsiläiseen , Murray noteerasi mielipiteeni ja kaupitteli Hillerin Kanadaan. Niin se käy.

Andersen voittaa Hillerin. Tasaisuudellaan.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kiitos @Uniquewn:lle hienoista avausviesteistä!

Harmi tosiaan Calgaryn kannalta tuo Giordanon loukkaantuminen. Kaveri oli melkeinpä Norris-luokkaa terveenä tällä kaudella.

Miten muuten on, aloittaako Hiller maalilla? Muistaakseni tuossa Calgary-Vancouver -sarjan lopussa kun jotakin "asiantuntijaa" haastateltiin televisiossa, niin tämä totesi Rämön aloittavan maalilla ja vain jos Rämö laittaa Hooverit päälle, niin sitten Joonas pääsee takaisin pömpelin vartijaksi. Tiedä sitten.

Minäkin toivoin Calgaryä vastustajaksi. Jotenkin tuo Johnny Hockey on suosikki, ja tietenkin on mahtava katsoa tuota punaista peitettä kotikatsomossa, ehkä vieläkin upeampi näky kuin Winnipegin lumimyrsky.

Duckseilla ei ole oikeastaan kuin hävittävää tässä sarjassa. Tuo kotirekordi Flamesia vastaan on ihan järkyttävä, ja uskoisi sen auttavan Ankanpojat voittoon ainakin kotipeleissä. Jos he yhtä hyvin vastaavat maaleilla kuin tuossa Winnipegin sarjassa, niin ei pitäisi olla hädänpäivää. Calgaryn heikkoudeksi katsoisin juurikin tuon maalivahtipelin, ja toisaalta, jos käytännössä heillä on vain neljä NHL-tason pakkia, niin siinä voi väsy tulla, varsinkin, jos sarja venyy pitkäksi. Toisaalta ei tässä nyt ihan kauhea suru puseroon tule, jos Calgary jatkoon tästä menee, jotenkin symppiksen tuntuinen joukkue.

Duckseilla odotetaan Getzlafin heräämistä tai parantumista. Kesler - Silfverberg - Cogliano kannattelivat ankkalinnalaisia Winnipeg-sarjan loppupuolen, ja jos noilla kavereilla nyt ruuti kuivuu, niin silloin tarvitaan kyllä Getzlafia apuun. Perry tosin on ollut hyvä toistaiseksi. Maroon saisi ruveta pelaamaan paremmin myös, vähän enemmän yritystä mukaan. Etem väläytti vuoden maalin tuossa viimeisessä Winnipegin pelissä, mutta muuten kaveri näyttää taantuneen vuosi vuodelta. Samoin Palmierilla alkaa olla viimeiset näytön paikat tai muuten jotain Cakesia kehiin (Sekac). Puolustuksessa Fowler on vähän hölmöillyt, mutta uskon ryhtiliikkeeseen. Beauch - Hampus ovat olleet selviä ykkösparin pakkeja, ja kolmosparissa Stonerkin on ollut ihan mukiinmenevä. Samille on tullut mukavasti pisteitä, mutta onhan se aina siellä omassa päässä vaikeuksissa. Ja sitä lämäriä yläkulmaan edelleen odotellessa...
 

Salami8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Noniin pikkuhiljaa alkaa tämä sarja lähestyä! @Uniquewn, hienosti tuossa kirjoittikin jo ennakkoasetelmista.

Uskon että tästä saadaan varsin mielenkiintoinen sarja aikaiseksi, Ducks tietenki lähtee selvänä ennakko suosikkina, mutta Flamesista löytyy paljon potentiaalia. Mielenkiintoista on nähdä aloittaako Hiller maalilla ex seuraansa vastaan.

Winnipeg sarjassa Ankat oli köysissä varsinki ensimmäisissä erissä. Tästä kaikki kunnia Jetseille joiden pelitempo oli ihailtavan kovaa. Calgaryn pelejä en hirveästi ole tällä kaudella seuraillut, joten hankala sen enempää lähtä spekuloimaan, pystyvätkö he saamaan samanlaista painetta Ankka päätyyn. Ducksien kannalta tärkeintä olisi saada ykkösketjun peli kuosiin, eritoten Getzlafin. Pelkillä kakkosen onnistumisilla ei tätä sarjaa tulla viemään. Keslerin, Silfverbergin sekä Coglianon peli oli erittäin hyvässä jamassa Jetsejä vastaan. Toki Perryä ei voi unohtaa. Suuri huolenaihe ja kysymysmerkki Getzlaf valitettavasti tällä hetkellä on, jos ykkösketju saadaan tehokkaaksi, sekä kakkonen jatkaa samaan malliin kuin Winnipeg sarjassa, voidaan herätellä toiveita jatkopaikasta.

Andersen pelasi varsin mallikkaasti Jetsejä vastaan, joten luottoa tolppien väliin löytyy. Pakistokin selviyty suhteellisen hyvin, Fowler tosin mustana lampaana, toivotaan ja rukoillaan ettei samanlaista Camia nähdä enää. Vatmanilta tehoja odotetaan tietenkin, ja toivottavasti saadaan niitä lämäreitäkin ;).

Ei muutako mielenkiinnolla seuraamaan tulevaa sarjaa, toivottavasti nähdään kovaa ja puhdasta playoff lätkää! Heitetään nyt loppuun tulosveikkaus sarjasta, tietenkin hieman kotiinpäin ;) Calgary voittaa yhden kotipelin, Ankat vie sarjan 4-1!
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Viimeisin ja ainoa playoff-sarja jengien väliltä löytyy vuodelta 2006, joka meni aina game seveniin asti. Tuolloin Ducks pystyi kotihallissaan hoitamaan ratkaisupelin 2-1, vaikka Flames voittikin yhden vieraspelin.

Ei mitään lisättävään hienoon avaukseen, mutta Game seven pelattiin 2006 Calgaryssa ja Teemu Selänne painoi ottelun voittomaalin Ducksien jatkaessa matkaa 3-0 voitolla. Tuo 2-1 peli josta puhut oli kuudes ottelu ja Selänne iski siinäkin yhden osuman.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ei mitään lisättävään hienoon avaukseen, mutta Game seven pelattiin 2006 Calgaryssa ja Teemu Selänne painoi ottelun voittomaalin Ducksien jatkaessa matkaa 3-0 voitolla. Tuo 2-1 peli josta puhut oli kuudes ottelu ja Selänne iski siinäkin yhden osuman.

Ohoh, näin se näköjään olikin, kun tarkemmin asiaa katsoi. Kiitos korjauksesta! Toivottavasti siis sama trendi jatkuu, ja kotiedun hallitsija tippuu. ;)
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Mielenkiintoisinta on nähdä miten Hiller onnistuu tai epäonnistuu. Kaikki Ankkojen kannattajat muistavat varmaan liiankin hyvin epätasaisuuden. Välillä mies oli kuin muuri ja taas toisinaan mies pelasi useita otteluita putkeen, jossa mitään ei tarttunut kiinni. Tämä tahti on tainnut jatkua myös Flamesissa ellen ole täysin väärässä? Länget ja hanskakäden yläkulma ovat miehen liiankin tunnettu heikous, joten toivottavasti Ankoilla on sihti heti kunnossa sarjan alusta lähtien.

Andersen taas pelasi ekassa sarjassa hyvin, vaikka aivan älyttömästi häntä ei testattu. Otti kuitenkin ratkaisivilla hetkillä ne tärkeät torjunnat joten pisteet hänelle siitä.

Flames on paperilla vielä heikompi joukkue kuin Winnipeg, joten rohkeimmat voisivat lähteä veikkaamaan uutta 4-0 sarjaa, mutta itse en kuulu näihin. Vaikka Flamesin materiaali on mitä on niin joukkueen henkinen sitkeys on ihailtavaa ja joukkue on tällä kaudella selättänyt kaikki vaikeudet ja esteet. Uskon, että tämä sitkeys tulee aiheuttaa Ankoille jonkin verran ongelmia. Ankkojen kannalta on ehdottoman tärkeää ottaa se 2-0 johto ja mieluiten mahdollisimman tylyllä tavalla. Toki voidaan aina jossitella, että vain ottelun tulos ratkaisee, mutta kahden jatkoaikatappion ja murskatappion välillä on iso ero henkisesti. Flames on mieluiten jyrättävä heti alussa jalkoihin ja heidän itseluottamus on murskattava ennen kun he saavat sen lopullisen hurmostilan päälle.

Itse veikkaan, että Ankat vie tämän sarjan 4-1, mennen sarjassa 3-0 johtoon, jonka jälkeen Flames pelaa uskomattoman hyvän neljännen ottelun ja pakottavat Ankat viidenteen peliin. Tämä viides peli ratkeaa sitten jatkoajalla, Hillerin imaistua Sami Vatasen punaviivalta lähteneen viuhuvan lämärin verkon perukoille.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Kovasti tuntuu porukka uskovan Calgaryn mahdollisuuksiin. Itsekin olen kyllä ihaillen seurannut heidän huikeata kauttaan, mutta silti väitän että Ducks tulee tämän viemään selkeällä erolla. Tai ilmaistaan se vaikka niin, että jos Ducks tämän häviää, niin se on niin totaalinen katastrofi tälle joukkueelle että vain Kingsin playoffien missaaminen on sitä isompi floppi. Ducks on kuitenkin ollut nyt kolme kautta liigan parhaimpia joukkueita, mutta Keslerin myötä he ovat vielä paljon, paljon parempia. Tai katsoiko joku Winnipeg-sarjan kaksi viimeistä ottelua? Totaalista dominointia. Vaikean sarjasta tekee varmasti se, että Calgaryn pelityyli on kuin luotu pleijareihin, eikä Ducks siksi tule helpolla pääsemään. Mihinkään sweeppiin en usko (en uskonut Jetsin kohdallakaan), mutta kyllä sarjan pitäisi Ducksille kääntyä 4-2 vähintäänkin.

Miksi näin? Kokemus. Sillä Ducks päihitti myös Winnipegin, eikä tuo Calgary kovin paljoa Jetsistä eroa siinä suhteessa. Jos joskus aiemmin esim. Nashvilleä vastaan pelatussa sarjassa Ducksit surffailivat ajoittain, niin nyt en siihen jaksa enää uskoa. Getzlaf on parantanut tapansa, mutta etenkin Kesler on tässäkin suhteessa avainasemassa. Lisäksi siellä on esim. Silfverberg joka pelaa ihan huikeata kevättä tällä hetkellä ja on kuumana juuri oikeaan aikaan. Sveduista myös Rakell on aivan eri pelaaja kuin alkukaudesta. Myöskin Andersen on ollut paljon varmempi kuin viime kaudella, joskin uskon että Hillerin kokemuksella on tässä vastakkainasettelussa pieni etulyöntiasema. Toisaalta Ducks varmasti tietää, mitä Hillerin kanssa pitää tehdä.

Calgaryn puolustus tulee myös olemaan kovan paikan edessä. Aivan varmasti herrat Beleskey, Jackman, Maroon ynnä muut tulevat taklaamaan heitä aina kuin mahdollista. Sieltä jos vielä yksi tärkeämpi palanen tippuu, niin ongelmia on edessä. Ducksin jatkoonmenoa puoltaa myös se, että siellä on vielä ihan asiallisia pelimiehiä, jotka eivät ole päässet pelaamaan juuri yhtään tai ollenkaan. Sekac oli ihan energinen tapaus runkosarjan lopulla, kuten myös Fleischmann ajoittain. Wisniewski ei pukenut kertaakaan Jetsiä vastaan. Thompson paranteli vaivojaan, ja häntä tuuraamaan tullut Wagner loukkaantui myös pelattuaan ensin pari hyvää peliä. Ja maalissakin Gibson alkaa olla pelikuntoinen, joten siltäkin osin Ducksilla riittää syvyyttä.

Helpolla Ducks ei pääse, mutta silti uskon vakaasti että sarja menee Ducksille viidessä tai korkeintaan kuudessa pelissä.
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
Jälleen hieno avausviesti.
Anaheimilla on kaikki paineet ovathan he selvä ennakkosuosikki, varsinkin kun Flames kärsii niin pahasti loukkaantumisista. Valmentajien kamppailu menee selvästi Hartleylle, napoleonhan ei koskaan ole päässyt toista kierrosta pidemmälle ja paineet menestyä on kovat.

Jos Jets oli iso ja hidas joukkue, on Flames sen vastakohta, ollen pienempi mutta myös paljon nopeampi luistimilla. Jets otti paljon jäähyjä, kun Flames ei niitä juurikaan ota. Kuitenkin flamesiltakin löytyy sitä fyysisyyttä. Oikeastaan jokainen kenttä on hieman erilainen.

Gadreau - Monahan - Hudler. On selvä taitokenttä, joka saa ison vastuun ylivoimasta ja kiekollisesta pelistä. Jäi selvästi Sedinien jalkoihin.
Bennett- Backlund - Colborne. Elää paljon Backlund hienosta puolustuspelistä kiekottomana, oli Bennettiä lukuunottamatta tehoton ekalla kierroksella, mutta laukoi ja pääsi laukausi paikoille.
Ferland- Stajan-Jones. On se Crash and Bang ketju, myös pehmitti Sedinit kotipeleissä hienosti.
Bollig - Jooris - Raymond. Oli tässä muodossa loppuvaiheessa ekaa kierrosta, Tarjoaa oikeastaan kaikkea mitä muutkin ketjut. Jooris alivoima pelaamista, Bollig fyysisyyttä ja Raymondin pitäis tehoilla.

Joukkueet ovat hieman erilailla rakennetut, kun Calgaryllä on nuori hyökkäys ja kokenut puolustus on Anaheim päin vastoin. Jos Ducks yrittää ajaa flames puolustajia kovalla taklauspelillä, sitä samaa tulee Flames varmasti tekemään Anaheimin nuorille kiekollisille puolustajille. Vatanen, Fowler ja Lindholm tulevat varmasti saamaan osansa Ferlandin, Bolligin, Colbornen (joka on pelannut yllättävän fyysisesti) ja toivottavasti toipuvan Bouman taklauksista.
Vancouver esti Flames tavaramerkin pitkät syötöt erittäin tehokkaasti, mielenkiintoista nähdä pyrkiikö Anaheim samaan vai pelaavatko omaa peliään ja luottavat siihen. Vancouverhan ei pyrkinyt minkäänlaiseen peluuttamisen sekoittamiseen vaan meni pappa jursinov tyylillä ketjuvuorollaan, peluutusta muuttettiin vasta sitten kun oli ihan pakko. Jään odottelemaan mitä Boudreau keksii.

Ylivoima pelissä toivotaan, että Flamesin kakkosylivoima vihdoin herää 30-ottelun koomastaan ja tekee edes pari maalia. Anaheim tulee varmasti pelaamaan enemmän pikkusikaa kuin Vancouver ja Gaylord sekä Perry tulevat varmasti pyrkimään vahingoittamaan Flames maalivahteja. Gadreau tulee myös varmasti saamaan paljon lyöntejä käsille ja poikittaista selkään. Anaheim puolustus on sitten Beaucheminia ja Stoneria lukuunottamatta pehmeä kuin vaahtokarkki, joten siellä ei ole niin paljon odotettavissa fyysisyyttä.

Diaz oli luistellut jo muun joukkueen mukana, joten toivotaan että hän jossain vaiheessa tulee mukaan.
Mielenkiintoinen sarja edessä, jossa varmasti tulee taas tunteet esille molemmin puolin.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kovasti tuntuu porukka uskovan Calgaryn mahdollisuuksiin. Itsekin olen kyllä ihaillen seurannut heidän huikeata kauttaan, mutta silti väitän että Ducks tulee tämän viemään selkeällä erolla. Tai ilmaistaan se vaikka niin, että jos Ducks tämän häviää, niin se on niin totaalinen katastrofi tälle joukkueelle että vain Kingsin playoffien missaaminen on sitä isompi floppi. Ducks on kuitenkin ollut nyt kolme kautta liigan parhaimpia joukkueita, mutta Keslerin myötä he ovat vielä paljon, paljon parempia. Tai katsoiko joku Winnipeg-sarjan kaksi viimeistä ottelua? Totaalista dominointia..

Tuossa aika hyvin kiteytettynä, minkä takia Ducks tulee tämän sarjan viemään. Edelliset kaudet Ducks on ollut liian paljon ykkösketjun varassa ja monesti puhuttiinkin, että Ducks on "one line team". Kesler on yksi liigan parhaimpia kahden suunnan senttereitä ja hänen tulon myötä Getzlafin taakka on pienentynyt huomattavasti. Tämän kaikki vähänkin Ducksia seuraavat tietävätkin jo, mutta lisäksi Keslerin tulon myötä Silfverberg on alkannut saamaan onnistumisia ja viime kaudella moni, itseni mukaanlukien, teilasi hänet jo flopiksi ja surkuteltiin Bobby Ryanin menettämistä. Nyt Jakob on kehittynyt kovasti ja saanut vierelleen huippusentterin ja herrojen yhteispeli toimiikin loistavasti. Kuten ylhäällä todettiinkin, ykköskentän tehojen hiipumisen jälkeen, roolia otti kakkoskenttä. Vastaavaa tilannetta ei Duckseilla ole Boudreaun alaisuudessa ollut aiemmin ja tämän näen ratkaisevana asiana Ducksien kannalta.

Itse uskoin Vancouverin menevän jatkoon Kanadalaisjoukkueiden sarjassa, mutta niin vaan hyvän runkonsarjankin pelannut Flames sieltä tuli vastaan. Pakko myöntää, että kovin tarkkaan en Flamesin tekemistä ole seurannut, mutta ykköskenttä siellä on ainakin kovaa jälkeä tehnyt ja sieltä löytyy tulivoimaa pakistostakin, vaikka Giordano ikävästi joutuikin jättämään kauden kesken. Onkin erittäin tärkeää, että Ducks pystyy pimentämään tuon kentän, enkä epäile, etteikö Getzlafin tai Keslerin ketju sitä pystyisi tekemään. Mielenkiintoista onkin nähdä, ketä Bruce meinaa peluuttaa Calgaryn ykkösketjua vastaan.

Tällä hetkellä Ducks pelaa erittäin hyvin ja ainakin allekirjoittaneella on todella kova luotto. Winnipeg-sarjan sweeppaus yllätti monet, mutta osoitti sen, että tänä keväänä taistellaan tosissaan kannusta, eikä olla enää vain runkosarjajoukkue. Jos pitää jotain epävarmuustekijöitä mainita, niin sanoisin, että maalivahtipeli pelottaa vieläkin vähäsen. Mitään en ota Andersenilta pois, ookoo kausi ja hyvää pelaamista Winnipegiä vastaan, mutta kaveri ei ole kuitenkaan todistanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla, kun pelataan elämästä ja kuolemasta. Toivottavasti Andersen nyt todistaakin epäilijöilleen.

Kaikki kunnia Flamesille loistavasta kaudesta, mutta nyt vastassa on liian kova pala purtavaksi. Veikkaan, että sarja päättyy 4-1.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Anaheim puolustus on sitten Beaucheminia ja Stoneria lukuunottamatta pehmeä kuin vaahtokarkki, joten siellä ei ole niin paljon odotettavissa fyysisyyttä.

Kyllähän myös Despres on fyysinen, hänellä runkosarjassa 233 taklausta ja pleijareiden avauskierroksella Jetsejä vastaan myös eniten taklauksia Anaheimin pakistosta 20 kpl.

Pistetäänpä tähän vielä sarjan otteluohjelma, Suomen ajassa:
Game 1 @ Anaheim pe 1.5. klo 05
Game 2 @ Anaheim ma 4.5. klo 05
Game 3 @ Calgary ke 6.5. tai to 7.5 klo 04.30 (päivä riippuu siitä kumpi Tampa/Detroit etenee idässä 2. kierrokselle).
Game 4 @ Calgary la 9.5. klo 04.30
*Game 5 @ Anaheim ma 11.5., kellonaika avoinna
*Game 6 @ Calgary ke 13.5., kellonaika avoinna
*Game 7 @ Anaheim pe 15.5., kellonaika avoinna

Paha aika on kyllä tuo vappupäivän startti klo 05! Muuten kyllä sopii hyvin nuo varhaiset nousut aamulla.
 
Viimeksi muokattu:

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Anaheim puolustus on sitten Beaucheminia ja Stoneria lukuunottamatta pehmeä kuin vaahtokarkki, joten siellä ei ole niin paljon odotettavissa fyysisyyttä.

Kevään merkki kun pikkulinnut visertävät ihan vain visertämisen vuoksi. Ducksien pehmeästä puolustuksesta on saanut kuunnella täyttä kuraripulia koko kauden ajan. Kummasti nuo vaahtokarkkitason mikkihiiret vain Jetsinkin "armottoman fyysisyyden" selvittivät ja vielä kivuttomasti. Maailmanlopun tuuttaamista ei toki nähdä, mutta vaihdan ainakin itse sen mielelläni peliälykkääseen tekemiseen, nopeuteen sekä taitotasoon.

Väittäisin tämänkin sarjan osalta kahden ensimmäisen ottelun näyttelevän pääroolia. Ducks jyrää jatkoon jos se esiintyy heti alusta alkaen pelivalmiina voittajapoppoona. Jossain kaukaisuudessa näen toisen skenaarion, eli Flamesin yllätysvalmiuden. Ensimmäisestä kahdesta toinen Flamesille ja Ducksit ovat ongelmissa. Tähän en usko. Yksilötasolla kaksosten on liidattava, Keslerin kompattava ja puolustuspään pelattava omalla tasollaan.

Ducks jatkoon 4-1.

Ps. Ei viestiä ilman Cam Fowler disautusta. Tällä kertaa toki itse pelurista riippumatta kun tuli silmäiltyä hfboardsia läpi. Ankka-osion taso on käynyt selväksi, mutta onhan tuo Fowlerin palvominen aivan käsittämätöntä luokkaa. En tiedä yrittävätkö ne valehdella itselleen vai muille, mutta surkuhupaisaa tuo on. Fowler ei ole yhdenkään tilaston perusteella joukkueen kärkipakki ja muutenkin puhutaan joukkueen viidenneksi tärkeimmästä puolustajasta tällä hetkellä. Tämän sanottuani mättää sarjaan 3+3, mutta maistuisi.
 

Japu91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Huomenna aamuyöstä se sitten alkaa. On aivan selvää, että Ducks lähtee sarjaan melkeinpä ylivoimaisena suosikkina. En keksi montaa syytä miksi Calgary voisi viedä tämän sarjan mutta tämä joukkue on yllättänyt niin monesti tällä kaudella, että uskoa on. Giordanon puuttuminen on todella valitettavaa mutta turhahan sitä on jossitella. Diazin paluukin auttaisi todella paljon. Wotherspoonia/Potteria kun ei uskalla kentällä montaa minuuttia pitää. Hiller pääsee pelaamaan entistä seuraansa vastaan. Itse olisin toivonut Rämön aloittavan, koska edellisen pelin perusteella olisi minun mielestäni sen ansainnut.

Iskunpaikka onkin heti ensimmäisessä pelissä. Calgary jos lähtee ennakkoluulottomasti pelaamaan ja Anaheim on puolivaloilla liikenteessä on mahdollisuudet voittoon. Henkisesti olisi erittäin iso juttu napata 0-1 johto sarjassa ja nähdä miten Ducks tähän reagoisi. Calgaryltä voisi myös lähteä isompi gorilla selästä Honda Centerissä voittamisen suhteen. Kotona tämä joukkue on kova ja kotiyleisön tuki on hurjaa. Mielellään sinne menisi 1-1 tilanteessa kuin 2-0. Mielenkiintoisen tekee tästä sarjasta myös se, että molemmat joukkueet ovat tällä kaudella kunnostautuneet kolmannen erän nousuilla. Kumpi on sitten kovempi niissä kolmansissa erissä ratkaisee paljon. Calgaryllä on etu varmasti valmennuksen suhteen, kyllähän Hartley on paljon kovempi äijä kuin Boudreau.

Helpolla ei tule ankkalauma pääsemään, sen uskallan sanoa vaikka selvänä suosikkina lähteekin. Toivotaan että sarjasta tulee tiukka ja saamme nähdä erittäin hyvää jääkiekkoa. Tulen nauttimaan tästä sarjasta kävi sitten miten kävi. Outo fiilis kun on muutakin seurattavaa tässä vaiheessa kevättä kuin Leijonien otteet MM-kisoissa. Kyllä vain kevät on hienoa aikaa. Villi veikkaus, että Ferland tekee sarjan voittomaalin Game7:n jatkoerässä ja Flames jatkoon 3-4. Go Flames Go!
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Flamesin puolustukselle toi alkuohjelma on kyllä siunaus. Kun kolme kaveria käytännössä pelaavat koko ajan niin jokainen ylimääräinen lepopäivä on arvokas.

Ankkojen ja Brucen kannalta on erityisen tärkeää, että sarja alkaa myötätuulessa. Brucen kanssa ongelmat alkavat yleensä ensimmäisestä vastoinkäymisestä minkä jälkeen hän sekoittaa pakkaa aivan liikaa jolloin ongelmat vain moninkertaistuvat. Niin kauan kuin Ankoilla on homma hallussa edes näennäisesti niin suurempaa hätää ei pitäisi tulla. Bruce on koutsina ylivoimaisesti parhaimmillaan tiukassa, mutta toiveikkaissa paikoissa ja hän osaa peluuttaa kuumia pelaajia oikeaan aikaan.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Flamesin puolustukselle toi alkuohjelma on kyllä siunaus. Kun kolme kaveria käytännössä pelaavat koko ajan niin jokainen ylimääräinen lepopäivä on arvokas.

Ankkojen ja Brucen kannalta on erityisen tärkeää, että sarja alkaa myötätuulessa. Brucen kanssa ongelmat alkavat yleensä ensimmäisestä vastoinkäymisestä minkä jälkeen hän sekoittaa pakkaa aivan liikaa jolloin ongelmat vain moninkertaistuvat. Niin kauan kuin Ankoilla on homma hallussa edes näennäisesti niin suurempaa hätää ei pitäisi tulla. Bruce on koutsina ylivoimaisesti parhaimmillaan tiukassa, mutta toiveikkaissa paikoissa ja hän osaa peluuttaa kuumia pelaajia oikeaan aikaan.

Kiitokset täältäkin @Uniquewn ille aloituksesta ja muillekin spekulaatioista.

Boudreuan playoff-tilastoista jaksetaan aina muistuttaa ikäänkuin historia olisi pakotettu toistumaan.
Ok, toissa kaudella Babcock kyllä vei sitten härskisti Detroitin jatkoon, Bruce oli kesy. Viime kaudella tiputtiin game sevenissä tulevalle mestarille, luulisi siitäkin oppia kertyneen.
Vaikka pelimiehiä löytyy reserveistäkin, toivon BBltä hieman malttia, ei älytöntä kentällisten säätöä joka matsiin.
Ylivoimapeli on ilmeisesti saatu parempaan kuosiin, nyt toivon siis ettei Getzlaf tai Perry pimahda aiheuttamaan turhia alivoimatilanteita.
Nämä sankarit ovat kyllä kypsyneet vastuunkantajiksi, mutta minulla on aina pieni epäilys.

Mikäli tämä eka peli lähtee onnistuneesti raiteilleen, niin 4-1 Ducksit vie.
 
Viimeksi muokattu:

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Sellainen läpsyttely. Pikkuisen yski alussa, mutta sitten Ducks meni menojaan. Kaksoset ilmiliekeissä, Kesler vakuuttava, Andersen loistava ja kaikki puolustajat mainioita. Nyt vain kiviä taskuun koko porukalle. Tuntuu myös hyvältä että Hiller on tänä keväänä vastustajan riveissä eikä ankkapaidassa.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Aika varhaisessa vaiheessa oli jo näkyvissä, että tappio on tulossa, joten luvuilla ei ole mitään merkitystä. Näyttää vahvasti siltä, että katseet voidaan jo suoraan siirtää kolmanteen otteluun, jossa sarja joko ratkeaa tai alkaa uudestaan. Mielestäni Ducks ei ollut mitenkään loistava, vaan Flamesin pelailu oli lähinnä mestis-tasoa. Jo ennen ottelua Ducks oli suuri suosikki ja nyt vielä suurempi ja jos Hudler ja Ferland loukkaantuivat, niin lähes varma jatkoonmenijä. Toivottavasti Hartley sai viimeistään nyt Hilleriltä sellaiset näytöt, että Rämö aloittaa seuraavan matsin.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Juu sellainen Game 1 Olisi ollu erilainen matsi jos Jooris olisi laittanut läpiajosta kiekon verkkoon ottelun ekoilla minuuteilla. Siinä tilanteessa olisi Ducksien halli saatu pois raiteiltaan ja Brucen naama niin punaiseksi, että Perrykin olisi kypsynyt totaalisesti. Muutenkin Flamesille hyvää alkua tarjottiin tosissaan, kiitos Perryn kahden peräkkäisen jäähyn. Noista paikoista pitää vain ratkaista.
No kun itse et tee niin kaveri tekee. Hiller/Rämö kaksikko ei nyt ihan täysin hyvä ollut, ja kun ei puolustukseltakaan normaalia apua tullut, niin pahaltahan tuo tulos näyttää.
Huolta aiheuttaa myös Ferlandin ja Hudlerin tilanteet. Ferlandin polla sai pari iskua ja ei poika ihan perillä maailmasta tainnut olla, kun viimeisen kerran jäältä pois tuli. Toivotaan että ei kevään vikaksi matsiksi jäänyt Michealin osalta.
Hudler taisi saada viikatetta käsille YV:n aikana jonka seurauksena salakavalasti vaihtoon meni ja siitä hissukseen pukukopin puolelle josta ei enään matsiin palannut. Toivotaan ettei käsi ihan klesana ole. Olisi ikävä loppu mahtavalle kaudelle.

Ei tuo matsi ihan epätoivoinen Flamesin kannalta ollut. Missään vaiheessa ei luovutus näkynyt kentällä vaan kokoajan pelattiin tosissaan. Kun porukkaa tippui penkiltä pois muut paikkasivat hyvin. Backlund varsinkin oli näkyvä muutamilla hyvillä paikoillaan ja Colborne käytti isoa kokoaan Ferland tyylisesti ja antoi muutamia todella painavia taklauksia. Bennett tekee maaleja edelleen ja tuo tuleva Killer ratkaisee ainakin yhden matsin Flamesille tässä sarjassa.
Johnny Hockey istui penkillä koko kolmannen erän, hyvää pelisilmää Hartleyltä. Turhaa peluuttaa poikaa puhki ja samalla herättelee ja istuttaa näyttämisen halua Johnnyyn. Seuraavassa matsissa 3+2 tehot iskee ihan varmaan :)

Game 2 suunnitelmaa ratkoo paljon se kuinka klesana Ferland ja Hudler ovat. Wolf nousenee Ferlandin tilalle ja Raymond/Granlund ottanee Hudlerin paikkaa pahimmassa tapauksessa.
Hilleriä laittaisin vielä maalille, ekasta ottelusta huolimatta. Rämökään kun ei vakuuttanut paikkaus tilanteessa.
Juu sellaista tänään. Revanssi Sunnuntaina ja siitä kivasti kotivoitot Calgaryssä, sitten voi kivasti laittaa sarjan palmujen alla poikki ja vähän lepuuttaa poikia auringossa ennen konferenssi finaalia.

Go Flames Go. Never Quit.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Toiveissa ollut murskavoitto haettiin ja suhteellisen hyvällä esityksellä, vaikka ensimmäiset 10 minuttia olivatkin aika hankalia. Harmi vain, että Andersenin nollapeli meni sitten täydelliseen aivopieruun. No onneksi tässä on pari päivää taukoa niin Bruce ehtii kyllä laittaa pojat ojennukseen, jos yhtään lähtevät leijumaan.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Ei tuo matsi ihan epätoivoinen Flamesin kannalta ollut.
No kyllä se mielestäni oli. Ensimmäisten minuuttien jälkeen näki jo, ettei Duckseilla ole tässä parissa mitään hätää. Winnipeg kävi päälle ihan eri vauhdilla ja vaarallisuudella. Ducksit vetivät matsin läpi korkeintaan kolmosvaihteella, joten parantamisen varaa jäi vielä rutkasti. Jos tästä Calgary jatkoon menee, niin tuntuu siltä, että se on ihan Ankkojen syytä sitten, sillä sen verran parempi porukka Ankkalauma vaan tällä kaudella on kuin Calgary mielestäni. Mutta ihan kiinnostavuuden vuoksi toivoisin, että Flameseillä se liekki syttyy ja pian.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Karri Rämö tulee olemaan maalinsuulla sarjan toisessa ottelussa. Hieno homma että Rämöön löytyy luottoa. Toivottavasti pystyy nappaamaan ykkösmaalivahdin paikan loppukaudeksi, kuinka pitkään se sitten tuleekaan kestämään vielä Flamesin osalta.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ja Ferland pelaa myös ensi yönä, joten ei sen vakavampaa ollut. Hudlerista taasen ei ole mitään vielä kuulunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös