James Norris Memorial Trophy 2014

  • 60 025
  • 176

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Turha sitä Doughtyn kautta on kuitenkaan vähätellä. Mies oli advanced statsien puolella offensiivisesti liigan paras pakki kaikista näistä Norris-kriteerit täyttävistä, vaikkei tehopisteitä niin tullutkaan. Pelasi valtavat minuutit, eniten koko liigan kaikista pelaajista ja kovassa roolissa, niin 1.yv kuin 1.av. Ja se että Kings ei päässyt pelaijareihin, ei ollut hänen vikansa.

Näin, ja tämän lisäksi kun täällä on spekuloitu sillä, että Weber olisi ansainnut tänä vuonna myös edellisten kausien perusteella Norriksen niin kyllähän Doughtylta on myös se viety ainakin yhden kerran. Runkosarjassa ei ole ehkä aikaisemmin ollut niin hyvä mitä tällä kaudella tai aina post-seasonilla, mutta vääjäämättä se viime kevät vaikuttaa tähän valintaan. Näin uskon ja siksi uskon, että tämän kauden esitykset ovat päättäjien mielestä samalla tasolla kuin Subbanin sekä Kungenin, mutta viime kevät tuo Doughtylle sen ensimmäisen. Joidenkin mielestä ehkä väärin, mutta minun mielestäni ei.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kyllähän se näköjään totuudeksi muodostuu, että yksikään Nashvillen pelaaja ei tule voittamaan Norrista, Calderia tai Hartia niin pitkään, kun päätöksen tekevät PHWA:n jäsenet. Onneksi GM:t päättävät tuosta Vezinasta niin Rinne sentään huomioidaan siinä. Onhan tuo sinällään jokseenkin erikoinen tyyli ratkaista Trophyt, kun tietyiltä alueilta (Toronto, New York) on poikkeuksellisen paljon edustajia ja toisilla alueilla (esim tuo Nashville) ei käytännössä juurikaan. Ennemmin sitten GM:t valitsisivat noikin palkintojen saajat.

Jos ei Subban tuota pystiä pokkaa niin ihmetellä täytyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös