KooKoo joukkueen rakentuminen Liiga-kaudelle 2015–2016

  • 567 485
  • 2 613

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Jos mun pitäisi niin kolmikosta Davis,Glenn ja Spang joku voisi olla KooKoolle ihan mahdollinen hankinta. Kärpät on ainakin huhujen mukaan laittamassa koko kolmikkoa ulos.
Kaikilla kavereilla puheiden mukaan 200k:n pahvi kahdelle vuodelle, josta siis toinen vielä kulumatta. Glenn ainoa, joka suunnilleen mahtuu pelaavaan kokoonpanoon. Taatusti kärpillä on mielenkiintoa heivata kavereita pois, mutta pitää muistaa se, että neuvotteluista tulee taatusti mielenkiintoisia, koska pelaa jannut sitten missä hyvänsä ensi kaudella, palkanmaksaja on kärpät. Joku toinen seura sitten kompensoi tuota liksaa jollain summalla, jos sopuun päästään. Katsomossa tuskin kiinnostaa istuttaa tuon hintaisia kavereita.

Davisilla luulisi ainakin olevan mielenkiintoa siirtyä toisaalle. SaiPa on varmasti miehestä kiinnostunut. Ja uskoisin mielenkiinnon olevan molemminpuolista. Kaveri pelasi hienon kauden Lappeenrannassa ennen siirtymistä. Nythän toki kyse on varmasti vain siitä, miten paljon joku toinen joukkue on valmis maksamaan erotusta kärpille. Sinänsähän edes pelaajan mielipiteellä asiaan ei teknisesti ole merkitystä, koska saahan pelaajan vuokrata minne hyvänsä. Eri asia on sitten se, että kiinnostaako pelata missä hyvänsä. Eli ennen kuin jokin seura tekee kärppien kanssa vuoden vuokrapahvin, varmasti pelaajankin mielenkiintoa siirtymiseen kuunnellaan.

Spangia ja toki varsinkaan Glenniä en oikeastaan Lappeenrantaan enää edes kaipailisi. Glennin uskon noista vielä jatkavan kyllä kärpissä.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko - 65
Itse odotan pakistosta jotakuinkin seuraavaa, Tikkanen - Lehtonen, Vallin - (Mister x) Koponen - Ikonen, Nygvist - Lehikoinen. Mister x tulisi olla ns. Johtava pakki, ja näillä lähtisin mieluusti ensimmäiseen Liiga-kauteen. Edit. Ainiin onhan siellä vielä se OPG, mutta mieluummin katselisin esimerkiksi Viiksi-Ossia, jonka liike tulee olemaan myös liigassa kovaa valuuttaa (mikäli meillä jatkaa..)
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Parilta tutulta kuultuna huhuna, että Jarkko Hattunen jatkaisi liigataivaltaan KooKoossa ensi kaudella. Loi Vaasassa kyllä paikkoja, mutta tehot jäi uupumaan. Symppis kaveri. Huhu!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo-huhujen päivitys lienee paikallaan. Reilun viikon päästä toki aletaan olla viisaampia KooKoon liigajoukkueen pelaajien suhteen, kun luvassa on ensimminen Liiga-KooKoon tiedotustilaisuus.

Huhulista elänyt jonkun verran ja lähinnä hutejahan listalle on tullut, koska KooKoo ei ole vielä julkaissut yhtään sopimusta.

Parilta tutulta kuultuna huhuna, että Jarkko Hattunen jatkaisi liigataivaltaan KooKoossa ensi kaudella. Loi Vaasassa kyllä paikkoja, mutta tehot jäi uupumaan. Symppis kaveri. Huhu!

Lisätään uusimpana huhuna listalle Jarkko Hattunen. Tämä huhu on tullut esiin jo useamman Sport-fanin toimesta.

Huhujen mukaan finaalijoukkueissa pelaisi useampikin KooKoon liigajoukkueeseen siirtyvä pelaaja. Malinen, Vallin? Onko muita?
KooKoon valmentajilla Petri Mattilalla ja Mikko Haapakoskella on molemmilla myös valmentajataustaa sekä Tapparasta että Kärpistä, josta ei varmasti ole haittaa, jos kyseisistä joukkueista lähdetään rekrytoimaan pelaajia.
Mikko Haapakoski on ollut aiemmin useita vuosia niin Kärppien A-nuorten kuin liigajoukkueen valmentajana. Petri Mattila on toiminut Kärppien B-junnujen sekä Tapparan liigajoukkueen valmentajana.

Huhujen lähteenä iltapäivälehdet ja muut enemmän ja vähemmän luotettavat lähteet (osa huhuista on mm. jatkoajan keskustelupalstalta ja näiden luotettavuudesta ei ole mitään takeita):

+ Ossi-Petteri Grönholm (HPK)
+ Juha Järvenpää (Ilves)
+ Harri Tikkanen (Lukko)
+ Niklas Tikkinen (Blues)
+ Ari Vallin (Kärpät)
+ Henri Laurila (Pelicans)
+ Jarkko Malinen (Tappara)
+ Juuso Salmi (HIFK)
+ Tuomas Huhtanen (Ässät)
+ Rasmus Kulmala (TPS)
+ Mikko Lehtonen (TPS)
+ Julius Nyqvist (HIFK)
+ Andreas Bernard (SaiPa)
+ Jarkko Hattunen (Sport)

+ Vili Sopanen (Pelicans) ----- Teki jatkosopimuksen Pelicansiin - Huti
+ Teddy Da Costa (Pelicans) ----- Teki jatkosopimuksen Pelicansiin - Huti
+ Pekka Saarenheimo (Pelicans) ----- Lopetti uransa - Huti
+ Michal Birner (KalPa) ----- Siirtyi Libereciin - Huti
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jarkko Hattunen on kyllä jollakin tavoin symppis pelaaja. Harmikseen tehot vain puuttuvat. Minä päivänä on teidän tiedotustilaisuus? Tulen kyllä tarkkaan seuraamaan teidän rakentumista. Tulette olemaan kyllä yksi mielekkäimmistä vastustajista.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jarkko Hattunen on kyllä jollakin tavoin symppis pelaaja. Harmikseen tehot vain puuttuvat. Minä päivänä on teidän tiedotustilaisuus? Tulen kyllä tarkkaan seuraamaan teidän rakentumista. Tulette olemaan kyllä yksi mielekkäimmistä vastustajista.

KooKoon ensimmäinen liigajoukkueen tiedotustilaisuus järjestetään
keskiviikkona 6.5.2015 klo 13.00.

Hienoa päästä taas seuraamaan KooKoon ja Sportin välisiä matseja. Sport oli jo mestiksessä KooKoon suosikkivastustaja.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nusaisen pilkkua, mutta olen käsittänyt tilaisuuden alkavan klo 16.00. Korjatkaa toki jos olen väärässä.

En tiedä olenko ymmärtänyt asian väärin, mutta ainakin oheisen linkin mukaan tiedotustilaisuus alkaisi klo 13.00.

Generic Calendar/Clock - Countdown to 6. tou 2015 13.00 in UTC

Tuossa linkissä on vasemmalla puolella kalenteri, johon on merkitty 6.5.2015 ja oikealla puolella olevaan kelloon viisarit on asetettu klo 13.00 kohdalle,

Missä tuommoinen maininta on ollut, että tilaisuus alkaisi klo 16.00?
 

SgtMarkov

Jäsen
Missä tuommoinen maininta on ollut, että tilaisuus alkaisi klo 16.00?

Ei missään? Mie vaan laskin, että nyt kun Suomi on kesäajassa niin tuohon UTC-aikaan lisätään se kolme tuntia. Ja ynnäilkääpäs tekin nuo laskurista vähenevät tunnit reaaliaikaan. Kun lähtölaskenta pärähtää nollille niin minun laskupääni mukaan kello on 16..
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Kesäajassa Suomi on 3tuntia UTC:tä edellä. Universal Gmt on 11.08.. Mutta jotta ei nyt mee ihan offtopic niin mielenkiinnolla todellakin ootellen,että mitä sieltä tulee. Paljonhan huhuja on ollut liikenteessä, katsotaan tarviiko ruveta lottoamaan. Uskon,että Haapakoski varmaan vetää joitain pelaajia Kouvolaan vaikka ei nyt päävalmentaja olekkaan,mutta silti uskon kaverin vetovoimaan... Menis jo toi viikko ja osat nopeesti...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Laadukkaanoloista ja mielenkiintoista jengiä KooKoo kyllä kasaamassa, jos tuo Old Tomin listaus pitää edes vähäkään paikkaansa. Uskon sen kyllä pitävän ja että nyt hudit on hudittu. <- onko tuo edes muuten suomea?

Toivottavasti KooKoo osallistuu myös Pitsiturnaukseen, jossa en sen muista ennen olleenkaan. Vielä isompi toive, että tekin ottasitte jonkun goonin remmiin mukaan. Miksei heti jopa Mr.Nickerson. Mii laik, jos Matti palais. :)
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En usko, että KooKoo osallistuu Pitsiin kun elokuun alussa osallistuu Imatralla turnaukseen, jossa on SaiPa, JYP, KooKoo ja Severastal.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti KooKoo osallistuu myös Pitsiturnaukseen, jossa en sen muista ennen olleenkaan.

KooKoo ei ole tietääkseni koskaan osallistunut Pitsiturnaukseen, koska kyseiseen turnaukseen on kutsuttu ilmeisesti pääosin vain liigajoukkueita. Pitsiturnaus on pelattu vuodesta 1993 lähtien ja KooKoo taas putosi liigasta keväällä 1990.

EagleEye jo mainitsikin, että Imatran Ketterä järjestää elokuussa jääkiekon harjoitusturnauksen.
Imatra Spa Areenalla 7.-8.8.2015 pelattavassa goSaimaa-turnauksessa ovat mukana KHL-joukkue Severastal Cherepovets ja Liiga-joukkueet SaiPa , JYP ja KooKoo .

Uutiset
| Ketterä
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sport on ollut Mestis-aikoinakin osallisena ko turneeseen, mutta joo. Lähinnä länsirannikon + pk-seudun liigajengithän tuolla on tainneet olla yleensä. Tuo on tolkuttoman hieno turnaus, jossa myös järjestäen tanssitaan ottelussa, kuin ottelussa. Olisihan se nyt hieno ottaa varaslähtö kauteen ja kohdata KooKoo tuolla. Mikä tietty estää ja hyvin mahdollista onkin, että jengit järkkää jonkun keskinäisen treenimatsin. Toivottavasti ainakin Vaasassa. :)

Kyllä vaan on mahtavaa, kun KooKoo nousee Liigaan. Nyt tuo on jollain tavoin jopa konkreettisempaa, kun kauskin loppu. Kiinnostaa hen.koht. paljon enemmän vastustajana, kuin SaiPa, KalPa tai vaikka Pelicans. Alkais jo kausi!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Nimimerkiltä hessum KalPan kausiketjusta poimittua:
"Jarkko Malinen ei pelaa Kalpassa kaudella 15-16. Asian kuulin tänään Kookoon puolustajalta. Malinen on sorvannut jo viime vuoden puolella sopimuksen sarjatulokkaan kanssa".

Eihän tossa mitn uutta, mutta eiköhän tää ala oleen mallia selvää pässinlihaa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sportiin huhutuista pelaajista on Iltapäivä-lehdet osuneet oikein sata prosenttisesti. Ne kaikki ilmoitti kylläkin Ilta-Sanomat eikä Iltalehti.

KooKoota koskevia iltapäivälehtien julkaisemia huhuja on muistaakseni vain Iltasanomien julkaisemat Vallinia, Grönholmia ja Järvenpäätä koskevat huhut ja Iltalehden julkaisema Erkinjunttia ja Birneriä koskevat huhut. Iltalehden huhut on menneet joka tapauksessa 100 %:sti pieleen, toki jutussahan on sanottu vain, että KooKoo on ollut kiinnostunut kyseisistä pelaajista.

Iltasanomille ei ole vielä tullut huteja, joten voihan olla, että nuo kaikki kolme pelaajaa (Vallin, Grönholm ja Järvenpää) pelaavat ensi kaudella KooKoossa.

Iltasanomat: Ari Vallin: KooKoo hankki viisinkertaisen Suomen mestarin - SM-liiga - Ilta-Sanomat
Iltasanomat: O-P Grönholm ja Juha Järvenpää: SM-liiganousija aloitti iskuryhmänsä kokoamisen - SM-liiga - Ilta-Sanomat
Iltalehti: Antti Erkinjuntti ja Michal Birner: KooKoo jahtaa isoa kalaa Kuopiosta

Kaikki muut KooKoota koskevat huhut ovat muista lähteistä kuin iltapäivälehdistä. Jarkko Malisesta huhu taisi olla ensimmäisen kerran Satakunnan Kansassa.

Itsekin pidin tätä melko realistisena vaihtoehtona, mutta suljen ainakin itse pois. Asuu edelleen Vaasassa ja tuskin on lähdössä mihinkään, kun osoite on vaihtunut saman kaupungin sisällä. Taitaapi olla ura paketissa hänen osaltaan.

En usko kyllä minäkään, että Jarkko Hattunen pelaisi ensi kaudella KooKoossa. No eiköhän KooKoon osalta saada joitakin vastauksia näihin huhuihin 6.5.2015, jolloin KooKoo järjestää tiedotustilaisuuden.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nimimerkiltä hessum KalPan kausiketjusta poimittua:
"Jarkko Malinen ei pelaa Kalpassa kaudella 15-16. Asian kuulin tänään Kookoon puolustajalta. Malinen on sorvannut jo viime vuoden puolella sopimuksen sarjatulokkaan kanssa".

Jarkko Malista ollaan viemässä alla mainitun "tiedon" mukaan nyt Pelicansiin. Jarkko Malinen on huhuissa yhdistetty KooKoon lisäksi vuoron perään ainakin Ässiin, KalPaan ja Pelicansiin. Alla mainittu viesti poimittu siis Pelicansin viestiketjusta ja asiasta "tiesi" kertoa tällä kertaa Kärppien kannattaja,

Jarkko Malinen pelaa teillä ensi kaudella.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse odotan pakistosta jotakuinkin seuraavaa, Tikkanen - Lehtonen, Vallin - (Mister x) Koponen - Ikonen, Nygvist - Lehikoinen. Mister x tulisi olla ns. Johtava pakki, ja näillä lähtisin mieluusti ensimmäiseen Liiga-kauteen. Edit. Ainiin onhan siellä vielä se OPG, mutta mieluummin katselisin esimerkiksi Viiksi-Ossia, jonka liike tulee olemaan myös liigassa kovaa valuuttaa (mikäli meillä jatkaa..)

@Hummeri toivottavasti ei ole iso pettymys sinulle mutta Ikonen ja Lehikoinen ei pelaa ensi kauden joukkueessa. Itsekkin molemmat olisin pitänyt mutta herrat päättävät ketkä pelaajat saa sopparin...
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
@Hummeri toivottavasti ei ole iso pettymys sinulle mutta Ikonen ja Lehikoinen ei pelaa ensi kauden joukkueessa. Itsekkin molemmat olisin pitänyt mutta herrat päättävät ketkä pelaajat saa sopparin...

Aika erikoista. Itsekin olisin pitänyt heidät molemmat KooKoossa. Tuleeko KooKoolle tosiaan niin kovatasoinen puolustus, että Lehikoinen ja Ikonen eivät mahdu KooKoon puolustukseen?
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Onkos Rajalasta kuulunut mitään? Kuulin, että ainakin Ässät on miehestä kiinnostunut, mutta ei varmasti ole ainoa liigaseura.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös