Playoffs 2015 – Bandwagon™

  • 51 755
  • 233

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Tämä on kyllä erittäin vaikea valinta, sillä koko playoffsin ajan olen seurannut Tapparan otteluja ja ollut jokaisessa ottelusarjassa Tapparan puolella siitä yksinkertaisesta syystä, että oli molemmissa sarjoissaan selkeästi parempi ja fyysisempi joukkue. Toisaalta Kärpät on ollut materiaaliltaan täysin ylivertainen jo sarjan alusta asti, jonka jälkeen joukkue on vahvistunut kauden aikana vielä keskiverto liigajoukkueen budjetin verran, joten kyllä tässä pakko on taipua Kärppien kannalle, vaikkei Tapparan voittokaan mikä katastrofi olisi.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kyllähän Tappara on tulta ja tappuraa, taidan hypätä mansen miesten bandwagoniin!
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun prossimitalit on saatu jaettu, lienee aika vastata. Tää on helppo: ehdottomasti Tappara. Pojan on vihdoinkin aika tulla kotiin Tampereelle. Tappara on tehnyt jo vuosia hyvää työtä ja nyt olisi se suurimman palkinnon aika. Liigallekin tekisi hyvää jos pytty matkaisi Nääsvilleen.
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka luulin toivovani että mestari vaihtuu, niin kyllä sitä huomaa olevansa Kärppien kelkassa. Oli sen verran hieno ottelusarja välierissä. Toivottavasti kuitenkin venyy vähintään kuudenteen peliin.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Uskon Tapparan vievän tämän sarjan joten Tapparan kyydissä mennään.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Tapparalle mestaruutta toivon, kun ei itse siihen tänä vuonna pystytty. Kahden peräkkäisen tappiovuoden jälkeen, on jo aika Tapparan nostella nakkikattilaa.
 

Bentlii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Zlatan Ibrahimović, Narrit, Atleti
Tapparan bandwagonissa mennään. Toisaalta Huml jollain perverssillä tavalla melkein suosikkipelaaja. Tappara vie 3 seuraavaa ja kannu hakametsässä kattoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös