Entiset Pelikaanit maailmalla

  • 1 056 322
  • 3 187

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Vilkuilin ajankuluksi tyhjennysmyytyjen hyökkääjiemme tehoja:

Paakkolanvaara (NLA) 5 ottelua 0+0
Repik (NLA) 4 ottelua 2+1
Redenbach (NLA) 3 ottelua 1+0
Smotherman (Allsvenskan) 12 ottelua 10+3

Rooleistaan tai peliajoistaan en jaksanut kaivaa tietoja. Ainakin Smothermanilla näyttäisi kevätkausi sujuvan.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
No juu, Smothalla näyttää tehoja syntyvän, kunhan vaan sarjataso on hänelle sopiva. Ikävä ei minulla ole (Jaatisen hankinta peittoaa Smothan poistumisen).

Paakkis sen sijaan tuskin saa noilla teho(ttomuuks)illa jatkosopimusta NLA-seuraansa.
Heh... ja "Repe" on yllättäen "hylännyt syötöt" ja valinnut maalinteon! Repik osunut kahdesti kiekolla maalikehikon sisään. Hyvä hänelle. Täällähän sitä ei voinut laittaa rankkarikisaan edes.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
No jaa, aika kivat tehot tuo Smotherman Lahessa naputteli kun suhteuttaa peli- ja ennen kaikkea yv-aikaan. Etenkin jälkimmäinen noista oli selkeästi alhaisin meidän ns. kärkihyökkääjistä ja silti täysin vertailukelpoiset tehot.

Minä tykkäsin tästä ja kaikkein vähiten olisin tästä ollut halukas luopumaan, nyt pois lähteneistä. Tuskin tarvitsee ensi kaudella tuolla sarjatasolla pelata.
 
Pelissä vastustajien riveistä löytyy sitten toinen ex-Pelikaani eli Aaron Brocklehurst. Miehellä kolmas kausi menossa DEL-liigassa ja PPG pakille varsin siedettävä 0,52 ja tehotilastossakin plussalla.

Danny Richmond on vetänyt kaksi kautta DEL-liigaa, molemmat 0,67 ppg ja pakkien pistepörsissä sijat 2. ja 4.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Amerikan Maikki on näköjään löytänyt oikean sarjatason, kun 235 DEL-liigan runkosarjapeliä on mennyt tehoilla 79 +156 = 235 eli 1.00 PPG.

Mike York - Eliteprospects.com
Sääli sinänsä, että York pelasi meillä yksipolvisena ja ylipainoisena heikon treenikesän takia. Pelisilmä ja syöttötaito oli sellaista luokkaa mitä ei Pelicansissa ole nähty. Kunnossa ollessaan olisi voinut olla yksi liigahistorian kovimpia hankintoja.

Viitteitä osaamisesta näkyi, mutta tässä liigassa et menesty jos jalka ei liiku. Noihin lähtökohtiin nähden 27 pistettä oli Yorkilta hyvä suoritus. Vaikka nyt silloin tällöin lasi jos toinenkin meni punaviiniä santtiksen tiskillä, niin focus kentällä pysyi ihan karsintojen loppuun asti. Siinä sarjassa hän oli paras pelaaja. Moni, jo leipänsä tienannut 32-v Jenkki olisi saattanut heittää homman läskiksi.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Jordan Smotherman kuului eilen joukkueensa sankareihin, kun Rögle BK aloitti karsintasarjansa paikasta SHL:ssä ensi kaudella VIK Västerås HK:ta vastaan 3-4 vierasvoitolla. Smoothie teki Röglen maaleista kaksi joista jälkimmäinen oli voittomaali.
Myös ex-Blues molari Lars Volden ansaitsee krediittiä, nimittäin Västerås tulitti Röglen maalia jopa 47 vedolla ja Voldenille kertyi näin ollen massiiviset 44 torjuntaa (joista 22 yksin toisessa erässä!). Siinä taas näkee että kun jääkiekosta puhutaan niin se ei oo vetojen määrä joka ratkasee vaan se laatu.

[url=http://www.hockeyallsvenskan.se/statistik/match/252008/]Linkki highlightseihin + pelin tilastoihin[/URL]
 
Viimeksi muokattu:

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Smothermanin saldo karsintasarjassa oli 10-matsiin 6+3 ja miehen otteet palkittiin vuoden jatkosopparilla SHL:ään nousseen Röglen kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Näin on. Jos Leksand nyt putoaa sarjaporrasta alemmas niin ensi kaudella on sitten ainakin hyvä syy fanittaa Rögleä :)
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Jere Myllyniemen Kerho-sopimus varmistui. Linkki vie HPK:n tiedotteeseen asiasta: HPK kiinnitti maalivahdin ja kaksi puolustajaa — Hämeenlinnan Pallokerho

Ei voi muuta tehdä kuin kiittää Jereä ajasta Lahdessa. Jäi mieleen aina positiivisena, iloisena persoonana, joka otti fanit huomioon ja jolle kiekkokin tarttui erittäin mukavalla prosentilla. 2013-2014 osoitti olevansa Liigan kärkiveskoja ja Kerho saakin Jerestä hyvän paikkaajan Sarokselle. Tietysti pitkän loukkaantumisen jälkeen vire arvoitus, mutta uskallan väittää ettei Kerho ensi kaudella maalivahtiinsa kaadu.

Kiitos Jere!
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Kiitos Jerelle kaikesta ja onnea matkaan! Kuten Silky_hands yllä totesikin niin erittäin symppis jätkä kyseessä jolle ei voi toivoa kuin pelkkää parasta.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Forsström Tepsiin. Olisin voinut kuvitella, että Fogu olisi sopinut Nupen ja Matikaisen Pelsuun. Oli kuitenkin Nupen suosikkeja.

No toivottavasti Fogu palaa liigapelaajaksi. Aivan liian hyvä pelaaja pyörimään Mestiksessä. Kuvittelin, että aikanaan Pelicansista lähtiessä, että lähtee heinojen, saaristen ja kousien tapaan yrittämään uutta steppiä jollain muulla liigapaikkakunnalla, mutta tie veikin Italian kautta Mestikseen. Jotenkin ihan outo tapaus mielestäni.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Repik siirtyy Tsekki-liigan Libereciin. Myös Kalpan Birner menee samaan seuraan.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Smolenak veteli Tsekin kapteenina Tuomo Ruutua turpaan. Vähän tuli taas ikävä.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ja meille kaikille tuttu J.Järvinen tottakai kaikista oksettavimpaan seuraan, eli HIFK:hon. Onnittelut vaan heille.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Jormakka -> Jokerit. Ihan mielenkiintoista nähdä miten Jore pärjää KHL:ssä, ja että pystyykö ottamaan vielä askeleita eteenpäin esim. viimeistelypuolella.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Paakkis jatkaa uraa Ruotsissa Leksandin paidassa seuraavat kaksi vuotta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös