HPK mediassa

  • 1 266 904
  • 6 305
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Urheilulehden pojat hehkuttavat, että Saipa teki "huikean kaappauksen" palkkaamalla Ville Järveläisen. Potenttiaalia on kuulemma aivan pistepörssin kärkisijoille.
Sensaatiomainen ennustus rämpivän SM-liigaseuran hylkäämästä taskuraketista – "Käsittämätöntä" | Liiga | Urheilulehti
Pitäisiköhän klikata? - "Sitaatteja"
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Klikkasin. Olisi mukava saada syvempää analyysia siitä mitä tarkoittaa toimittajan lanseeraama "luomukiekko", jota kuulemma HPK toteuttaa. :)
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
UL osoitti jälleen kerran tasoaan. Vai oikein huikea kaappaus... Eli kaikki rautiaiset ja leinot breikkaavat isosti (milloin?) muissa seuroissa, ainakin tämän roskajulkaisun mukaan.

Järveläinen ei tule liigatasolla breikkaamaan isosti ikinä. Taitoa on kyllä, mutta tietynlainen itsekkyys ja fyysiset ominaisuudet tätä eivät tue. Liian hyvä Mestikseen, mutta riittämätön Liigassa. Ennustan Järveläisen päätyvän tähtihyökkääjäksi esim. DEL-liigaan, siellä voi tulla kovaakin jälkeä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Samaa itkuvirttä on myös Sihvonen itkenyt Kaupunkiuutisissa. Leino oli muka liigan monipuolisin pelaaja viime kaudella, ja Rautiaisen, Leinon ja Järveläisen eli hänen omien mussukoiden menetys kovin isku ikinä kiekkouralla. Melkoista paskaa, nämä ei kylläole minkäänlainen menetys. Joukkueessa voi olla yksi 170cm tai alle oleva kärkihyökkääjä, ei enempää. Kolmos-nelosketjussa näistä kavereista ei ole kuin haittaa. Kaikki sai näytön paikkoja 2-3 kautta, ja silloin olisi pitänyt se paikka ottaa. Muuten tulee lusää uusia omia junnuja takaa kuten Vuoti, Liedes, Arkiomaa jotka ajaa ohi.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
SM-liigan surulliseen tarinaan taas yksi uusi luku – "Menestysperinne on tuhoutunut" | Liiga | Urheilulehti

Itse juttua en kyllä jaksa katsoa, koska se on näkemättä paskaa.

"Juuso Vainio siirtyy HPK:sta Bluesiin. Jäämiehissä käydään siirtoa läpi – varsinkin isommassa kuvassa. HPK:n surullinen nykytila tiivistyy täsmällisesti Vainioon."
Hah hauska homma. Palomäki toteaa heti alussa, että "Juuso Vainio ei ole sen profiilin pelaaja, että kannattaa kauheasti itkeä perään", mutta sitten heti sen perään ihmettelee miksi HPK päästää näitä oman juniorituotannon "helmiä" pois. :D
 

Letangi

Jäsen
Kertoo vaan siitä et nää kaverit ole nähnyt näitä "helmiä" pelaamassa Kerho paidassa ainakaan montaa peliä. Enemmän sääntö kuin poikkeus että kaveri breikkaa maisemanvaihdon jälkeen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Aleksi Laakso aloitti blogin teon taalla jatkoajassa. Klo 15 tulee uusin blogi jossa on tallaista infoa:

"Joulun jälkeen HPK:lla alkoi alamäki. Mitä huhuja joukkueen ympärillä pyöri? Entä mitä poppakonsteja kopissa kokeiltiin kurssin kääntämiseksi? Lue toinen osa: Pettymyksistä Barcelonaan klo 15!"

Katsotaan kuuluisiko jotain uutta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
SM-liigan surulliseen tarinaan taas yksi uusi luku – "Menestysperinne on tuhoutunut" | Liiga | Urheilulehti

Itse juttua en kyllä jaksa katsoa, koska se on näkemättä paskaa.

"Juuso Vainio siirtyy HPK:sta Bluesiin. Jäämiehissä käydään siirtoa läpi – varsinkin isommassa kuvassa. HPK:n surullinen nykytila tiivistyy täsmällisesti Vainioon."

Olipahan taas. Nauroin, vaikka teki mieli itkea. UL:n jatkille tasta tietoa, ei maksa mitaan:

"Juuso Vainio ei ole tassa vaiheessa sen profiilin pelaaja jonka peraan ei kannata itkea."
- Joo ei itketa, mutta miksi teitte tasta sitten jutun? Miksi ette tehnyt Antti Miettisesta esimerkiksi juttua, vaan teitte jutun pakista jonka peraan ei kannata itkea, mutta itkette silti. Ai niin juu Antti juttu olisi voinut olla positiivinen ja sellainen ei kay. No olisi Antista saanut negaagin haettua, kuten "eee.. Sam.. eee... Samuli" jo hakikin.

"Mita Henri Auvinen tuo lisaa, mita Juuso Vainio ei toisi?"
-
Toivottavasti paljonkin. Juusohan on puolustaja jonka peraan ei kannata itkea, eli toisin sanoen Juuso ei tuonut mitaan Kerholle. Juuson mokat omaan paahan oli niin giganttisia, joista tuli selvia maalinteko paikkoja vastustajille ja usein vastustaja rankoikin. Auvinen on isompi ja fyysinen pakki joten tuo sen.

"Rautiainen, Jarvelainen ja Leino on jo tehnyt tai tulee tekemaan lapimurtonsa Liigassa"
- Rautiainen teki kylla 29 pistetta, mutta viimeiseen 37 otteluun kaveri iski 6+4=10 tehopistetta. Robert Leino teki viimeisimpaan 44 otteluun 4+6=10 tehopistetta, mutta ei kun han on lapimurtopelaaja koska CHL. Jospa odotetaan kokonainen hyva kausi pojilta ensin, eika vain valahdyksia, joita Kerhossakin nakyi. Vainio, Rautiainen, Leino ja Jarvelainen on kaikki pelaajia, jotka ei ole vakinnuttanut paikkansaa, koska eivat saa tehoja aikaiseksi tasaisesti eika osaa puolustaa. Jos tammosia miehia on kokoonpanossa, niin ihan turha on edes saalipleijaripaikasta taistella. Kylla joku noista varmasti loytaa punaisen langan ja osaa edes jotain tulevaisuudessa, mutta se on sitten. Omia poikia tulee taustalta lujaa.

"Kyse ei ole siita, etta HPK ei olisi tuottanut pelaajia, vaan kyse on miten jatkossa?"
- Tulossa on Eetu Tuulolaa ja Markus Niemelaista, eli parempaan suuntaan on menossa. Lisaksi ei ole tulossa mitaan hukkapatkia vaan miehen kokoisia jatkia. Hopeatahan nuo A-junnut voittivat, jotta sikali. Painetta on alhaalta, siksi voidaan paastaa omia poikia poiskin. Sama poru tulisi sielta suunnalta, lahtisi sitten junnut tai nuoret liigamiehet, HPK on paska aina.

"Se joukkue joka oli neljan joukossa aina on tuhoutunut."
- No shit Sherlock! Sa saat oikein palkkaa miettimalla tammosia juttuja? No hyva etta johtopaatoksen olet loytanyt. Jos et ole viel varma ajatuksistasi, niin ota viela 10 vuotta lisaa aikaa, kylla se muovautuu ajan kanssa.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Siis tämähän on sitä samaa mantraa, josta tuonne kausiketjuunkin mainitsin. Analyytikko jättänyt ilmeisesti Urheilulehteen perinnön, jota kannetaan eteenpäin. Rautiaiset ja leinot asetettu johonkin asemaan, mihin näytöt eivät riittäneet Kerhossa, eivätkä vielä muuallakaan. Ihmettelen vaan, kuinka kauan noita "menetyksiä" pitää surra.
 

Crank

Jäsen
Noi Aleksi Laakson blogit luin ja pakko todeta, että aika turhaa lätinää oli tämä viimeisestä HPK:n kaudesta kerrottu pätkä, kun niin hätäisesti kävi kauden läpi. Luultavimmin Sportiin liittyviä asioita ruoditaan vähän syvemmin, mutta vähän diipadaapaa nää kaks ensimmäistä osaa oli.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Noi Aleksi Laakson blogit luin ja pakko todeta, että aika turhaa lätinää oli tämä viimeisestä HPK:n kaudesta kerrottu pätkä, kun niin hätäisesti kävi kauden läpi.

Täysin samaa mieltä. Eivät oikein antaneet mitään. Tai antoivat ne vahvistuksen, että todellakin lähtivät sinne Barcelonan reissulle heti seuraavana päivänä kauden loputtua. Jokohan ensi kevään matka on varattu?
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Parissa kohtaa tuli esille että roolia ei tullutkaan ylivoimalla vaan alivoimalla, mutta heti kun pääsi ylivoimalle niin samantien tuli pisteitä. Sellaista pientä piilotettua vittuilevaa katkeruutta haistoin. Tämä itku medioissa näistä omista nuorista on säälittävän epätodellista, jotka muka olisi pitänyt pitää. Rautiaisen olisi voinut pitää, sanotaan nyt että vaikkapa n. 50 k€, mutta ei enempää. Kyllä näissä omissa nuorissa pitää olla hintamaltti mukana, koska mistään superjunnuista ei ole kyse. Ei NHL varauksia, ei nuorisomaajoukkue tähtiä jne. Näitä nyt on joka seuralla vastaavia junnuja joista harva lyö läpi omassa junnuseurassaan. Ja aina on myös pelaajan oma tahto. Halu nähdä muitakin kaupunkeja, maita ja lähteä pois äidin lihapatojen luota aikuistumaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Tämähän tuli kuin tilauksesta HPK:n JA osiolle. Nyt tarjotaan vastauksia aiheeseen "miksi kaikki on päin persettä?"
Myönnetään toki, että vastaaja kolmikosta tulee jotenkin ainakin itsellä mieleen joku HPK mafia vol2.
Kerhon markkinointi koneisto kyllä rullaa hyvin aina tähän vuoden aikaan ja tulee ihan hyvää settiä niin kuin tämäkin, harmi vaan että tuppaa pikkuhiljaa laantumaan aina kauden edetessä. Toivotaan että tämäkin osa-alue jatkaa kehittymistään edellisvuosien tapaan.
 

Crank

Jäsen
Toivon mukaan vastaavat myös vaativampiin kysymyksiin, eikä pelkästään sen tyylisiin, joita lapset kyselee. Esim "Antti, onks kiva palata HPK:hon?" tai muuta vastaavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös