Hannu Pikkarainen

  • 89 595
  • 239

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nimi selässä painaa näemmä aika monella. 1. maalissa Generous esitti käsittämättömän löysää ja paskaa pelaamista ja oli suurin syyllinen koko maaliin, mutta eipä saa samanlaista paskamyrskyä koska ei ole fanien silmätikku nro 1.


Mä en taas mitenkään näe ekaan maaliin Mattia syypääksi. Molemmat pakit omissa äijissä kiinni maalin takana, niin mitä tekee Kuparinen, jättää oman paikkansa maalin edessä ja liukuu maalin taakse tekemättä mitään ja kaksi sekuntia myöhemmin Palola painaa kiekon sisään maalin edestä. Ehkä sitten oon puusilmä, mutta pikkarainen, taipalus ja kuparinen olivat aivan saatanan paskoja tänään!
 
Nimi selässä painaa näemmä aika monella. 1. maalissa Generous esitti käsittämättömän löysää ja paskaa pelaamista ja oli suurin syyllinen koko maaliin, mutta eipä saa samanlaista paskamyrskyä koska ei ole fanien silmätikku nro 1.

Ensinnäkin, 1. maalissa vastuu on oikeastaan kolmikon Generous-Kuparinen-Zaborsky. Genen osuuden sanoit, mutta Kuparinen meni kolmantena maalin taakse. Siis helvetti kolmea miestä ei mene maalin taakse missään tilanteessa. Ei missään. Zaborsky sitten päätti lähteä vielä haistelemaan vastahyökkäyspaikkaa.

Toisekseen, jos Hank on tarjoillut samaa paskaa ja flegua puolustustyöskentelyä ensimmäisen täyden edarikautensa jälkeen, sarjasta tai seurasta riippumatta, niin totta vitussa kaveri on silmätikkuna. Aikaisemmin sai anteeksi hyökkäystehojensa ansiosta, mutta.. viimeiset 24 peliä, 1+0. Mätisäkki ei ole hyödyllinen millään pelin osa-alueella. Noin löysästi ei helvetti pelata missään tilanteessa sarjan parasta maalintekijää vastaan, ei missään. Tänään yksi maali täysin Hankin piikkiin ja toisessa seilasi täysin tilanteen ulkopuolelle. Kyllä, Hank oli tänään HIFK:n heikoin lenkki. Olisi ollut myös ilman vanhoja "meriittejä".
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei tarvii Hankkia enää kentälle pistää näissä poffeissa. Kättelyt ja pois.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vieläkö muuten Sports Academyn alakerrassa on se taulu Hankin tulokaskaudelta, se jossa Hank seuraa taustalta kun narripaitainen Ville Peltonen ajaa maalille?

Kalpaa Hankin taas kesällä läpsytellä ja esitellä tuota kuvaansa muille asiakkaille, isähahmo ja tuleva kapteeni jne. Johtaa taas nuorempiaan silkalla esimerkillään mutta ei mitään, ei dumata vielä pelaamattomia matseja ja vielä on monta peliä aikaa kerätä homma kasaan ja tsempata muun jengin kanssa Tappara kesälomille.

Vielä pitäisi hetken jaksaa tehdä duunia, luulisi onnistuvan kun on kuitenkin vähän paukkuja jätetty talven aikana käyttämättä.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä mä sanon, että Taipalus oli puolustus hommissa ihan yhtä surkea noissa molemmissa maaleissa. Edge kuitenkin tälle karvanaamalle.

Et voi olla tosissasi? Yhden maalin olisi voinut estää parilla potkulla ja nostamalla mailan. Ei saatana: Kuka tod näk tekee maalit? (Palola jos et tiennyt), Kellä on se kultapotta? (Palola) Ketä ei hetkeksikään jätetä vapaaksi tekosektoriin??... mutku ei just nyt jaksanu

Ratkaisumaalissa yrittää taklata ja kun kaveri kerkeää alta pois, niin antaa tämän tehdä maalin.

Aina voi selittää mutta onhan tämä skore aika jäätävä: 2/4:ssä maalissa Hank on se, joka pelaamalla vähän paremmin olisi estänyt maalit.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
suorastaan eeppistä settiä is:ssä hankilta, etsi tekstistä virheet.

– Pari tilannetta tuli, missä soi omissa, mutta ei muuten mitään hirveitä mokia. Samaa kuin koko joukkueella. Henkilökohtaisesti sekä joukkueena jäi petrattavaa, Pikkarainen näki.

– Ei tässä auta jäädä märehtimään.
Huomenna mennään taas, jos käsky käy.

ei juu ollut suurempia mokia, eipä taida kyllä käskykään käydä, parsikaa nyt jotenkin se grilli kehiin tavalla tai toisella.

-
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Oikeastaan turha tuhlata sanoja tähän palstaan, mutta kuitenkin: mitä minä sanoin, oli aivan turha satsata tähän, kun oli historia tiedossa. Jalat ja kädey eivät viitsi käydä tärkeissä tilanteissa puolustuspäässä! Olisi aikaa sitten pitänyt ryhtyä hyökkääjäksi, mutta on liian veltto muuntumaan!
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hänk hiuksista vittuun tästä organisaatiosta. Vituttaa ajaa Stadista Tampereelle kattomaan, et saa nähdä kun meiän mr. Edari kusee koko seuran muroihin. Mielenterveys ei enää kestä katsoa yhtäkään ottelua, missä Hänk on kokoonpanossa. Sä oot niin nähty. Eikö niin Antti?
 

Stigu

Jäsen
– Pari tilannetta tuli, missä soi omissa, mutta ei muuten mitään hirveitä mokia.-
Sama sattui omaan silmääni. Pink kuittaa pelin ryssimisensä vastustajalle ym tavalla. Pari tilannetta tuli, missä omissa soi, ei pahempaa. Aivan käsittämätön asenne Pinkillä!
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Eiks tossa taustalla oo Finlandia-talo, joten olisko nämä jätkät jääneet himaan(?).

No siis käsittääkseni tulivat tuolta reissulta Köpiksen kautta takaisin Helsinkiin, ilmeisesti peruuntui kokonaan sitten Berliinin reissu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös