HIFK:n ketjuruletti kaudella 2014–2015

  • 240 639
  • 1 057

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Arvon JHag; Niin hauskaa kuin olisikin huutaa jo "Tapola paistuu illalla/Tammerkosken sillalla", olen vielä huomattavasti varovaisempi arvioissani. Enintään kolme matsia jäljellä, joista max kaksi Tampereella. Yksi ryöstö tarvitaan vielä sieltäkin. Tänään uskoisin pelin olevan varovaisempaa kuin kahdessa edellisessä matsissa ja oman pään pelin ratkaisevan kaiken.

IFK:lla oli voiton avaimet käsissään toisessa ottelussa kotona, mutta ne sössittiin aivan omatoimisesti. Tänään pitää tehdä vaan entistä kovemmin työtä ja Husson on lisäksi onnistuttava. Pohdiskelin itsekin sitä, että Luttinen voitaisiin siirtää pakiksi, jolloin olisin paljon huolettomampi tulevaisuuden suhteen. Vastaavasti Mobergilla voisi olla enemmän jalkoja laiturina kuin Artturilla.....
Vinha visio on palstaveljellä. Mennän nyt mieluummin kolmella parilla kun vielä on just sen verran liiga-tasoisia pakkeja pystyssä;)
Toi oli JHag:lta loistava näkemys toi "nollasumma". Niin sen Stögökin näkee ja pitää fanit tyytyväisenä kun merkkaa 7-pakiksi mahdollisen tulevaisuuden runkopakin, sen sijaan että siinä olisi menneisyyden menetetty lupaus.
Loukkaantumiset alkaa olla jo tasolla EI OLE TODELLISTA, mutta mä uskon noihin äijiin ihan sikana! Voitolla Yöhön! ...ei kun se olikin Hank, joka niin tekee, nyky-IFK katkaisemaan sarjaa Nordikselle...
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Valitettavasti Moppe tulee saamaan lähes yhtä paljon peliaikaa kun muutkin pakit. Sellasta Stögön peluuttaminen vähän on. Mutta toivottavasti Moberg onnistuu jotenkin pelaamaan kykyjensä ylärajoilla, muuten Tappara rokottaa armotta.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En keksi yhtään osa-aluetta jolla Moberg hakkaisi Hankin. Tulevaisuus edessä, mutta vielä aivan liian köykäinen näihin peleihin, eikä voi oikein peluuttaa.
Molemmat ovat huonoja vaihtoehtoja, siitä ei kahta sanaa. Toivottavasti pystytään pelaamaan koko peli kuudella puolustajalla (edellyttää puolustajien pysymistä terveenä), jolloin Moberg ei saa peliaikaa lainkaan. Mieluummin minä pidän penkinpäässä Mobergia kuin Hankkia. Moberg on hiljainen ja harmiton nuori poika (penkinpäässä), kun taas Hank on tunnettu joukkuehengen myrkyttäjänä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mobergin pitäisi pystyä pelaamaan virheettömästi omissa, kuinka moni uskoo tähän? Ensimmäiset kaksi peliä hävittiin, koska tehtiin noita virheitä aivan liikaa, nyt ne on saatu karsittua hyvin pois niin ollaankin voitettu. Mobergin aika ei ole vielä varsinkaan näissä peleissä. Moberg saa purra tuppia läpi matsin kyllä kolmella pakkiparilla pitäisi pystyä pelaamaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Menen niin pitkälle tässä asiassa, että olisin mielummin ottanut Salmen kuin nuoren gigolon. Vaikea uskoa, että tässä tulee jo ikävöityä Teppoakin. Huh.

Mutta ei valiteta eikä itketä. Tällasta se välillä on, karma on narttu jne. Olkoon sitten onnetar meidän puolellamme kun kerran loukkaantumisten enkelit ei ole. Tapparalle pari väärää vaihtoa ja oma maali and we'll call it even?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFK tänään:

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Auvitu - Grillfors

Goldobin - Leino - Puustinen
Taipalus - Honkaheimo

Blomqvist - Kuparinen - Luttinen
Söderholm - Generous

Partanen - Åsten - Tamminen
Nyqvist

Husso
(Lankinen)
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Hyvä homma, että Matti on takas. Vaikutus on suurempi kuin vaan yksittäisen pelaajan vaihtuminen pakistossa, vrt. Moberg.
Fyysinen preesens on iso asia tänään, ja siihen Antelias tuo ison osan.
Tänään ei jää ainakaan maalinedustan kovuuden puutteesta voitto kiinni.
Lankisen olisin itse laittanu maaliin tänään. Lauantaina Hudelle sattunu Kankin siniviivavedon imurointi(väärin sijoittunut) olikin sitten yllättävän iso muuttuja, kun niitä maaleja ei sitten IFK:n toimesta pystytty yhtä enempää tekemään.
IFK voitta tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös