Boston Bruins 2014–2015

  • 216 512
  • 740

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Kova sopimus tosiaan Boychukille eikä tuollaiseen tai edes pienellä alennuksella tehtyyn olisi Bostonilla ollut varaa tämän kauden päätteeksi joten pari varausta lämmittää nyt kummasti. Ainoa asia mikä tällä hetkellä harmittaa on se että Johnnya ei saatu länteen kun tapana on pelata paremmin kun pelien panokset kasvaa. Pakko myöntää että olen Iloinen Boychukin puolesta, jämäkälle pakille ja kaikesta päätellen myös mukavalle inehmolle tuollaisen "uran viimeisen" diilin suo.

Tampaa vastaan tapahtumarikas peli jossa leuka tippui lattiaan pariin kertaan. Ensin kun Seidenberg toi kiekon omalta maalilta luistelemalla Lightningin maalille ja toisen kerran Marchandin suupasun upotessa Bishopin selän taakse ja Bruinsin voittaessa rankkarikisan. Näiden lisäksi "perse penkistä" -hetkeksi on nostettava Maskotin jatkoajan 3 vs. 3 pelissä yrittämä koko kentän läpi purjehdus ja Hedmanin kahvitus, harmillisesti ei saanut kunnon vetoa maalia kohti aikaan.

Kauden jatkuminen on hyvin omassa lavassa ja näin fanina on hieno nähdä että joukkueesta löytyy puhtia ja selkärankaa parantaa peliä ja näillä näkymin välttää totaalinen katastrofi pelien päättymisestä runkosarjaan.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Katselin kanssa tuon matsin Tampaa vastaan ja tulin siihen tulokseen, että ilman Raskin hyvää peliä pisteet olisivat lähteneet vieraiden mukaan. Bishop tosin auttoi kiitettävästi rähmäämällä Bergeronin vedon sisään ja seisomalla lähinnä paikallaan rankkareissa.

Marchand on kyllä pelipäällä tällä hetkellä :peukku: ja myös Spoonerin onnstumiset lämmittävät
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Kovasti olen erimieltä Kentalin kanssa case Boychukista. Jollei oteta huomioon noita liigan tähtiä kuten Weber,Subban, Letang jne. niin kenelle puolustajalle sitä kannattaa maksaa että joukkue olisi parempi. Jonkun kestopaskan joukkueen top 2 ukolle vaiko kaverille joka on osoittanut tasonsa menemällä päätyyn saakka isossa roolissa. Puukätinen ja hidas puolustaja on tuonut oman lisänsä nyt hieman yllättäen kärkipaikasta taistelevaan Islanderssiin ja suurin syy on siinä että saivat Leddyn ja Boychukin tukemaan heikkoa puolustusta. Harmittaa kieltämättä että pääsi todistamaan arvonsa joukkueelle Islandersissa kun samaan aikaan voisi kyntää Bostonissa pienemmillä tehoilla ja vastuulla jolloin hänelle olisi ehkä voitu laittaa maltillisempi lappu kouraan tuleviksi vuosiksi.

Edit: kirjoitin huomattavasti pitemmän viestin aikaisemmin jossa oli huomioita viime yön matsista, mutta näytönohjain temppuilee ja lähti kaikki tuotos veke. Eipä sillä että ketään olisi kiinnostanutkaan joten no harm done.
PS. Olin pudota tuolilta kun Boston voitti pilkut vaikka Pastrnakilta olikin ihan paska yritys.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
PS. Olin pudota tuolilta kun Boston voitti pilkut vaikka Pastrnakilta olikin ihan paska yritys.

Itse olisin kyllä myös pudonnut penkiltä jos Lightning olisi tuon vienyt, sen verran surkeaa on menestys noissa ollut. Hienosti oli Bruins scoutannut tuon Bishopin seisoskelun pilkuissa.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Onneksi playoffeissa ei rankkareita vedellä. Boltseja vastaan tosiaan ihan hyvä matsi. Aika purjeessa oltiin tietyin väliajoin, mutta Rask piti hienosti paketin kasassa. Pikkuhiljaa alkaa playoff-paikka näyttämään hyvältä. Sens saa aikalailla tehdä duunia, että tulee ohi.

Pens tuleekin vastaan lauantaina hyvissä ajoin alkuillasta. Kyllähän tuosta matsista voitto riipaistaan, mikäli pystytään pelaamaan 60min ehjää lätkää.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Aikamoista tunteiden vuoristorataa on kyllä ollut tällä kaudella tämä Bruinsin otteiden seuraaminen. Välillä on kirves jo melkein tullut heitettyä kaivoon ja välillä taas melkein kaikki näyttää mahdolliselta. Nyt taas on tulosten valossa parempi jakso menossa ja onnikin on ollut myötä muutamissa viime peleissä. Pitää vaan toivoa, että enää ei sellaista suvantovaihetta tällä kaudella nähdä, vaan nousujohteiset suoritukset saisivat jatkoa. Odotukset kevättä kohden ovat taas nousussa, mutta yllätyshän se kyllä kokonaisuus huomioiden olisi jos vielä toukokuussakin Bruinsin pelit jatkuisi.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
7 vuotta ja 42 miljoonaa, huh huh...
31-vuotiaalle pelaajalle. Vrt. Krejci, 28-vuotias, 6 vuotta ja 43,5 miljoonaa.

Bruins on ollut myöhäisherännäisille pakeille hyvä. Widemanin sopimusta kauhisteltiin aikoinaan myös.

No onneksi noita pakkeja riittää, Trotman on kutsuttu ylös. Hätäkutsu, eli joku rosteripakeista on ilmeisesti ottanut osumaa. Seidenbergillä oli ainakin kova ilta Tampaa vastaan, kolautteli päätään laitoihin pariinkin otteeseen.

Pakeista vielä se, että Stamkosin maali oli karmeaa suorittamista Charalta, eikä tuo suinkaan ollut yksittäinen moka, vaan Chara on pelannut tavallisen kuolevaisen tasolla jo pitkään. Sikäli kun se asia oli vielä joltakulta huomaamatta.

edit: Olen niin usein ollut kriittinen Raskia kohtaan, että kehutaan kun on paikka. Ollut vuoden vaihteen jälkeen todella hyvä, voittanut useamman pisteen ei-aina-niin-hyvin edessä pelanneelle joukkueelleen. Tietysti Raskin liksalla tuo taso on odotusarvo. Eniveis, Tuukka johtaa joukkuetta kohti kevättä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Hamiltonin tekemisestä tilanteessa on turha sanoa yhtään mitään, hänellä ei ollut kuin huonoja vaihtoehtoja. Stamkos oli keskisektorilla vetopaikassa ja Hamilton pelasi sen tilanteen pois heittäytymällä. Vähän lisää aikaa joukkueelle ja Stammer huonompaan vetopaikkaan, mutta ei riittänyt. Toki Hamilton olisi näyttänyt paremmalta, jos olisi vaan ollut ehtimättä tilanteeseen, kuten muut Bruinspakit olisivat ehkä Bartkowskia lukuunottamatta onnistuneet tekemään, ja antanut Stamkosin nykäistä kiekon saman tien häkkiin.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
45 vetoa ja yksi maali NHL paskimmalle veskalle Lindbackille. Lisäksi pilkuissa 1-8 viimeset 9 yritystä, melkein vois pelata ilman mokkea jatkoajat. Ei mulla muuta. Hatuttaa.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kyllähän toi matsi olisi pitänyt lopettaa jo hyvissä ajoin. Viimeistään sitten jatkoajalla. Ei voi olla noin vaikeaa. No, yksi piste sieltä kumminkin tuli, Ottawa otti samalla kaksi.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Yön ottelua toisaalta odottaa malttamattomana ja toisaalta taas kainalot alkaa hiota kotisohvan puolella jo 12 tuntia ennen pelin alkua. Juuri tämän takia kevät on kiekkofanin parasta aikaa.

Yön vastustajasta Senatorseista on pakko sanoa että ihailtavasti siellä on on tuotu nuoria ja taiavia kavereita ylös yhä isompiin rooleihin. Mukava nähdä kun kausien alussa pelattavissa junioripeleissä vuosien mittaan mieleen jääneet Prince, Wideman, Pageau, Stone ottavat seuraavan askeleen. Bonuksena maalilla nähdään tällä krtaa takuuvarmasti yllätysrookie joka on vetänyt sarjan kovimman eli Pricen kanssa samaa tahtia.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Vauhdikas ja viihdyttävä peli mutta huono tulos. Aina löytyy jossiteltavaa: karmea virhe ylivoimalla Smithiltä joka voisi minun puolesta huilata vaikka pari matsia katsomon puolella sekä pakkiparilta Seidenberg-Bartkowski jotka olivat omassa päässä täysin eksyksissä koko pelin ajan. Lisäksi Bergeron pistää yv:llä tyhjästä maalista yli 2-1 johdossa ja seuraavan kerran limpun sukkaan iskee Michalek onnekkaan flipperin jälkeen. Vielä kun voittomaali kimposi Charan luistimesta sisään niin pomput eivät suosineet mutta totuus on että Sens pelasi koko pelin paremmin ja sai tehtyä asioita selvästi enemmän kiekon kanssa eli oikea joukkue voitti.

Bruinsin etumatka sarjataulukossa on siis otettu kiinni mutta edelleen siellä pientä etua taitaa olla eli hyvin pelaamalla kevät jatkuu. Se on kyllä varmaa että nuori Ottawan porukka sai voitosta entistä kovemman kiiman päälle ja tulee näillä näkymin jatkamaan karmealla pistetahdilla runkosarjan viimeiset viikot joten kovan paikan edessä Bostonissa ollaan.

Jos Bruins ei playoffeihin pääse niin toivottavasti nähdään Habs-Sens sarja ja Montreal-fanien hikoilua kun Ottawa taitaa olla samanlaista kryptoniittia heille kuin Habs on Bostonille.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Pistelaari karttui yhdellä Panthersien vieraana tasaisen pelin päätteeksi. Ottelun Bruins-hahmo oli Rask joka pelasti pelin ensin jatkoajalle ja sitten rankkareille hyvillä torjunnoillaan, harmi että joukkue ei pystynyt voittoa pelaamaan.

Jobinpostia ja taas yksi naula pudotuspelihaaveille tuli nuoren Hamiltonin loukkaantumisesta toisessa erässä kun Upshall epäreilusti ajoi kolmantena miehenä kovan niitin kiekosta laidassa jo taistelevaan Dougieen. Hyvin tehty Upshallilta ja tuollaista huonon maun puolelle menevää peliä soisin näkeväni myös Bruinsilta. Trotman kutsuttiin hätäapuna paikalle ja todennäköisesti pelaa paremmin kuin veteraanit.

Seuraavana taitaa olla vuorossa siis Lightning ja siellä on sellainen ralli tulossa että yhteenkin pisteeseen tarvitaan Tuukan mahtipeli ja Bishopin päiväunet.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kahden edellisen pelin perusteella pitäisi tapahtua aika kova ryhtiliike, että Bruins kairaisi itsensä kevätjäille. Floridan kanssa tasainen nyhjäys ja Senatorsia vastaan pahasti alakynnessä. Pelillisesti aikalailla sitä, mitä tuolta joukkueelta on lupa odottaa. Mitä siitä sitten sanoisi? Jack Edwards sanoi tänä aamuna WEEI:llä jutustellessaan, että rosteri ei yksinkertaisesti riitä, ongelmia on koko kaukalon mitalla, eniten pelin avaamisessa omasta päästä, kesällä retool, Chara ja Lucic lihoiksi. Ei sinänsä mitään uutta ja perusteetkin tuttua huttua: peli on kehittynyt Charan vahvuuksien ulottumattomiin ja Lucic ei ole oikein missään vaiheessa ollut sopimuksensa arvoinen, ei pisteiden valossa, eikä pelillisenä johtajana.

Kävi miten kävi, pitäisin sekä Chiarellin että Julienin, tietysti sillä edellytyksellä, että näiden puheista pitää selvästi käydä ilmi ymmärrys ongelmien päälle, eikä vain selittelyä loukkaantumisilla. Bruins kärsii tällä hetkellä huonosta draftauksesta Chiarellin alkuvuosina ja tietysti myös siitä, että kannua on yritetty tulevaisuuden kustannuksella. Organisaatiossa on kuitenkin ihan riittävästi nuoria pelaajia puskemassa rosteriin ja runkoa kun vähän viilaa, niin uusi nousu on ihan realismia.

 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Odotettu tappio Lightningin vieraana vaikka otteluun saatiin täydellinen alku. Rask ei tällä kertaa pystynyt hinaamaan joukkuetta pisteelle. Viimeinen ropeli ennen vaihtoa meni helposti mutta ehkä edeltävällä vedolla kupoliin jonka jälkeen maski taisi olla osittain irti oli vaikutusta tähän.

Hyvinä asioina pelistä jäi mieleen että Krug on ottamassa askelta eteenpäin ja on ensi kaudella Hamiltonin kanssa hurja kaksikko ylivoimassa. Edellisen pelin katsomosta seurannut Smith palasi paikalleen eikä ollut karmean huono vaikka ei kyllä hyväkään mutta näköjään itseluottamuksesta on vielä rippeitä jäljellä. Dennis Seidenberg ei tule herkästi palamaan kesäauringossa sillä sen verran vahvaa pohjatyötä tehdään askissa pelistä toiseen (ok, blokkasi myös tällä kertaa paljon eli punainen naama ja mustelmia kintuissa?).
Pikanosto-Trotman suoriutui ihan ok eikä pistänyt pahasti silmään mutta homma taitaa olla niin että tämän hetken pakistosta puolet voitaisiin korvata alhaalta tason ja suorittamisen kentällä paljoa heikkenemättä. Ai niin ja tuomarit oli Bostoniin päin kallellaan, kai se oli hyvä asia sekin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Bolts -pelistä kannattaa katsoa maalit, jos ei muuta. Seidenberg sattuu olemaan jäällä neljän ensimmäisen Lightning-maalin aikaan. Kumma juttu. J.T. Brownin maalissa Bruinsin shutdownkaksikon nykyvire näkyy surullisella tavalla. Boltsin viidennessä Chara pyllähtää itsekseen kulmassa, kun yrittää kääntyä luistelemaan takaperin. Eeppistä. Eihän homma tietysti pakkien piikkiin kokonaisuudessaan mene, mutta vaikea tuolla puolustuksella on pärjätäkään.

Bruinsin pelit näyttävät päättyvän runkosarjaan. Ei olisi uskonut.

Lopun ohjelma

vs Ducks
vs Rangers
at Hurricanes
vs Panthers
at Red Wings
vs Leafs
at Caps
at Panthers
at Bolts

4 kotona, 5 vieraissa. 4 kertaa runkosarjassa heikompaa joukkuetta vastaan (joista 2x Panthers), 5 kertaa parempaa joukkuetta vastaan.

Krejci palannee seuraavassa. Hamiltonista ei ole kuulunut.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Bruinsin ykkössentteri alkaa olla lähellä paluuta kaukaloon kun David Krejci on jo kohta viikon päivät ollut mukana normiharjoituksissa polvivamman jälkeen. Niin sanotun ykkösketjun nuoret varsat Spooner, Maskotti ja Lucic ovat saaneet kohtuullisen kivasti kentällä asioita tapahtumaan joten pelipaikka Krejcille todennäköisesti löytyy alkuun kakkosketjun oikeasta laidasta Marchandin ja Bergeronin rinnalla Smithin siirtyessä pykälän alaspäin routsalaisten pariin.

Nuoren tähtipuolustajan Hamiltonin vammasta ei ole tainnut tulla vieläkään tietoa joka tarkoittanee sitä että kausi oli siinä. Myöskään siirtorajalla hankitun maalipyssyn Connollyn tilanteesta ei ole kuulunut mitään eikä laituri ole vielä mukana yhteisharjoituksissa eli paluuseen on vielä viikkoja aikaa. Harmin paikka molempien kohdalla sillä kaikki parhaat voimat olisi nyt saatava rintamalle.

Pelaajien hiukset lyheni perinteisessä hyväntekeväisyystapahtumassa eli ei ainakaan otsatukka ole pisteidenkeruun tiellä viimeisessä yhdeksässä pelissä. Tauon jälkeen vastassa on hyvä mittari kun Anaheim saapuu vieraisille TD Gardeniin ja piste on minimisuoritus kuten kaikista lopuista peleistä.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Yksi piste Duckseilta on hyvä piste, positiivinen piste. Kaksi olisi ollut mahdollisuuksien rajoissa, mutta Chara ja kump. halusivat mieluummin näin. Krejci tuli ja syötti molemmat, mutta ei se riitä kun muut ovat kasa sitä itseään pl. Spooner Rask ja Marchand. Skaba wild card paikoista käy tiukkana ja taitaa panttereillakin olla vielä asiaan jotain sanottavaa. Elämme mielenkiintoisia aikoja, ja jos ei muuta niin Spooner tekee helpoksi Söderbergin jatkosopimuksen pähkäilyt.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ei kuulosta omaan korvaan hirveän hyvältä, että Bruinsin paras pelaaja on ollut viimeisimmissä matseissa Spooner. Kyllä tästä vielä aikamoinen vääntö saadaan playoff-paikoista. En sitten tiedä onko pahempaa jäädä playoffien ulkopuolelle vai elätellä toiveita ja pudota ensimmäisellä kierroksella.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Pitkästä aikaa voitto ja kaksi pistettä Bruinseille kun Rangers kaatui 4-2. Kaksi erää kentällä nähtiin yksi joukkue, yritteliäs ja töitä tekevä Bruins ja vielä kun epäselvän avausmaalin tuomio sattui suosiollinen niin voitosta ei lopulta tiukkaa kamppailua nähty. Pakko kyllä sanoa että NYR oli hieman heikolla asenteella ja tekemisellä pelissä alusta asti mukana mutta ehkä joukkueelle oli oikeasta tuloksesta luvattu opastus ja pullakahvit Eleanorissa.
Rask lähti pelistä vain 10 sekuntia ensimmäisen erätauon jälkeen ilmeisesti syynä dehydration mutta taitaa olla tänään maalissa Carolinaa vastaan. Lucic sai kiekon maaliin reiluun kuukauteen eikä kukaan edes muista milloin Söderberg olisi viimeksi osunut mutta eilen veivasi nätisti ex-bruin Hunwickin tumpeloinnista kolmeen nollaan.

Taistelu jatkuu tiukkana kun Leafsin ykköskenttä päätti maaliskuussakin pelata ainakin yhden pelin ja Sens kaatui, tosin vasta jatkoajalla eikä Panthers ole vielä ulkona viimeisestä pudotuspelipaikasta kun raapivat pisteen Montrealista. Herkullisia matseja tulossa, Ottawa-Florida ja oliko vielä pariin kertaan Florida-Boston eli kaikki on vielä mahdollista.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
VArtin päästä Canesia vastaan ja se on aika liki pakkovoiton paikka. Ihan siksi, että olisi loppukaudesta varaa hävitäkin joku peli. Sens on osoittanut vähän hyytymisen merkkejä, joten sukelsin kirveen kaivosta. Bruins on pelannut pari viimeistä peliä ihan ok. Nuorempi kaarti on ottanut ohjaksia: Spooner ei ilmeisesti halua takaisin bussiliigaan ja Krug on lunastamassa puheitaan top4-pakiksi noususta.

Viime vuodet runkosarja on ollut Bruinsille tässä vaiheessa lähinnä loppumisen odottelua, joten sen puolesta mukavaa vaihtelua. Ainakin kotikatsomoissa on jo ihan playoff-jännitys päällä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Jännät on paikat tosiaan ja viime pelien tulokset meinaavat sitä että Bostonilla on taas homma omissa rukkasissa. Voitollaan Florida on kuitenkin taas mukana taistossa ja kun Sensin yli-inhimillinen pistetahti osoittaa hiipumisen merkkejä niin sieltä voidaan tulla vielä kaikista ohi. Muistaakseni 95 pistettä on se lukema jolla pudotuspelipaikka on ns. varma ja kun kuusi peliä on jäljellä niin tällä hetkellä jatkopeleihin pitäisi riittää piste lopuista peleistä.

Tue Mar 31, 2015 Panthers @ Bruins
Thu Apr 2, 2015 Bruins @ Red Wings
Sat Apr 4, 2015 Maple Leafs @ Bruins
Wed Apr 8, 2015 Bruins @ Capitals
Thu Apr 9, 2015 Bruins @ Panthers
Sat Apr 11, 2015 Bruins @ Lightning

Heti seuraavana vastassa siis veitsi kurkulla pelaava Panthers ja kausi päättyy kolmeen vieraspeliin. Vielä saadaan hikoilla kotona moneen kertaan ennen kuin runkosarja on ohi.
 
Muistaakseni 95 pistettä on se lukema jolla pudotuspelipaikka on ns. varma

Mistä tämä lukema on peräisin? Luultavasti sellaisilta kausilta, jolloin sarjassa ei ole ollut noin montaa noin surkeaa heittopussia. Ei ole mitenkään varmaa, että Ottawa jää viimeisessä seitsemässä pelissään alle kymmeneen pisteeseen, joten ei ole tässä kohtaa kovin mielekästä tuijotella aiempien kausien sarjataulukkoja ja vetää niistä "95 pinnalla on aina ennenkin päässyt jatkoon" -tyylisiä johtopäätöksiä. Senatorsin loppuohjelma on tällä hetkellä Bruins-kannattajille paljon relevantimpi tarkastelun kohde kuin aiempien kausien sarjataulukot.
 
Viimeksi muokattu:

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Jännät on paikat tosiaan ja viime pelien tulokset meinaavat sitä että Bostonilla on taas homma omissa rukkasissa. Voitollaan Florida on kuitenkin taas mukana taistossa ja kun Sensin yli-inhimillinen pistetahti osoittaa hiipumisen merkkejä niin sieltä voidaan tulla vielä kaikista ohi. Muistaakseni 95 pistettä on se lukema jolla pudotuspelipaikka on ns. varma ja kun kuusi peliä on jäljellä niin tällä hetkellä jatkopeleihin pitäisi riittää piste lopuista peleistä.

Mistä tämä lukema on peräisin? Luultavasti sellaisilta kausilta, jolloin sarjassa ei ole ollut noin montaa noin surkeaa heittopussia. Ei ole mitenkään varmaa, että Ottawa jää viimeisessä seitsemässä pelissään alle kymmeneen pisteeseen, joten ei ole tässä kohtaa kovin mielekästä tuijotella aiempien kausien sarjataulukkoja ja vetää niistä "95 pinnalla on aina ennenkin päässyt jatkoon" -tyylisiä johtopäätöksiä. Senatorsin loppuohjelma on tällä hetkellä Bruins-kannattajille paljon relevantimpi tarkastelun kohde kuin aiempien kausien sarjataulukot.

Se 95 pistettä voi riittää tai olla riittämättä mutta mielestäni en ihan noin varmana sitä pitänyt kuin lainauksessasi annat ymmärtää.

Senatorsin meno on ollut kovaa mutta kaikki kuumat kaudet loppuvat aikanaan eikä tuollaista menoa mitä viimeiset puolitoista kuukautta on nähty (15 voittoa, 5 tappiota ja kolme viimeistä päättynyt tappioon) pysty mikään joukkue ylläpitämään loputtomiin. Tai ainakin Boston-fanina toivon niin.

Ottawan loppuohjelmalla ei ole minulle hirveästi väliä, tilanne on kuitenkin se että Bruins pystyy omilla otteillaan lunastamaan jatkopaikan mutta jos eivät tähän pysty niin sinne ansaitsee mennä paremmat joukkueet kisailemaan cupista. Jos kuitenkin Bostonissa nähdään playoff-kiekkoa muiden tumpeloinnin/ristiinpeluun/anteliaisuuden ansiosta niin otan senkin vastaan, eipähän olisi tämä kausi niin suuri katastrofi kuin miltä se on useampaan otteeseen näyttänyt.
 
Senatorsin meno on ollut kovaa mutta kaikki kuumat kaudet loppuvat aikanaan eikä tuollaista menoa mitä viimeiset puolitoista kuukautta on nähty (15 voittoa, 5 tappiota ja kolme viimeistä päättynyt tappioon) pysty mikään joukkue ylläpitämään loputtomiin.

Ei tarvitse niin kovaa menoa ylläpitääkään päästäkseen 96 pisteeseen. Vähempikin riittää siihen, että nappaa 10 pinnaa seitsemästä pelistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös